programul-casa-verde

CE ESTE PROGRAMUL CASA VERDE 2014? EXTRAS DIN GHIDUL DE FINANTARE CASA VERDE

Scopul acestui Program este îmbunataţirea calitaţii aerului, apei şi solului prin reducerea gradului de poluare cauzata de arderea lemnului şi a combustibililor fosili utilizaţi pentru producerea energiei termice folosite pentru încalzire şi obţinerea de apa calda menajera.

Prin finanţarea nerambursabila din Fondul pentru mediu a proiectelor privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încalzire, se încurajeaza utilizarea sistemelor care folosesc sursele de energie regenerabila, nepoluante.

Statul finanteaza persoanele fizice care doresc sa isi instaleze sisteme de captare a energiilor alternative pentru a stimula adoptarea pe scara mai larga a acestor tehnologii nepoluante.

Aceste informatii sunt extrase din ghidul de finantare Casa Verde oferit de AFM.

CINE POATE BENEFICIA DE FINANTARE PRIN PROGRAMUL CASA VERDE 2017 SI CE SUME SE POT OBTINE?

Programul, care se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, consta în acordarea unor sume fixe, din bugetul Fondului pentru mediu, în funcţie de tipul instalaţiei, astfel:

 • pâna la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare;
 • pâna la 8.000 lei pentru instalarea pompelor de caldura;
 • pâna la 6.000 lei pentru instalaţie de producere a energiei termice pe baza de peleţi, brichete, tocatura lemnoasa, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

În cadrul acestui Program, poate aplica solicitantul care îndeplineşte urmatoarele condiţii:

 • este persoana fizica care îşi are domiciliul pe teritoriul României;
 • este proprietar/coproprietar al imobilului pe/în care se implementeaza proiectul;
 • imobilul trebuie sa nu faca obiectul unui litigiu în curs de soluţionare la instanţele judecatoreşti, vreunei revendicari potrivit unei legi speciale sau dreptului comun, unei proceduri de expropriere pentru cauza de utilitate publica;
 • nu are obligaţii restante la bugetul de stat, bugete locale, conform legislaţiei naţionale în vigoare;
 • în activitatea desfaşurata anterior începerii proiectului nu a încalcat dispoziţiile legale privind protecţia mediului şi nu sponsorizeaza activitaţi cu efect negativ asupra mediului.

ITI DORESTI SA APLICI

PENTRU PROGRAMUL CASA VERDE?

Te vom ajuta sa iti intocmesti toata documentatia necesara si iti vom propune cele mai bune solutii pentru a avea sanse de reusita cat mai mari!

acte necesarecontacteaza-ne

219 comentariu la “Casa Verde

 1. Carmen spune:

  Buna ziua!
  Sunt pensionara fara restante la stat si vreau sa stiu daca pot obtine finantare pentru instalarea de panouri solare pe locuinta a carei proprietara sunt.
  Multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   BUNA SEARA,
   Stimata doamna,programul” ÇASA VERDE” prin care se subventiona montarea panourilor solare pentru producerea de apa calda, este suspendat de peste un an de zile.
   Ca sa fi putut participa la acest program trebuia sa aveti cartea funciara pentru cladirea pe care urma sa fie montat panoul si sa fi avut toate impozitele platite.Celelalte conditii nu erau greu de indeplinit.

 2. Dancu Marius spune:

  Doresc o inst solara cu 32 tuburi vidate pentru 4 persoane.rog oferta pret si producator. Se mai poate deduce ceva prin casa verde?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Stimate domn ,asa cum veti gasi pe http://www.panourisolare.com pretul unei astfel de instalatii este 1430 euro fara t.v.a.Tot acolo veti gasi si componenta instalatiei cu boiler de 200 litri.
   Produsele noastre provin din UE.
   panou WESTECH
   grup pompare Taconova-Germania
   automatizare STECA=Germania
   boiler S-line -Germania
   vas expansiune -Italia
   Programul CASA-VERDE este suspendat de peste un an si nu se stie cand va reincepe.

 3. nicolcea florentiu karol spune:

  buna ziua mar interesa o oferta cu panouri solare pentru ancalzire totala a casei 5 dormitoare bucatarie baie total cam 80 metri patrati an municipiul dorohoi astept un raspuns cat mai repede posibil va multumesc

 4. Buna ziua,
  As dori sa stiu cum pot accesa programul CASA VERDE si sa achizitionez pe persoana fizica panori pentru un boiler de 200L. Lasati-mi o oferta de pret pe mail si mai multe detalii. Multumesc

 5. ilie spune:

  buna seara , sunt total neinformat si caut pe cineva sa ma indrume putzin, vreau si eu sa fac o investitie in panouri solare ca sa am si pentru mine dar ca sa fac si contract cu renelul ca surplusul sa le dau lor se poate face? puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste detalii mai amanuntite la cat ar putea sa ma ajunga , care ar fii profitul si in ce parte trebuie sa ma indrept si daca este finantat de ue sau de guvern,si daca merita sa faci o investitie care ar fii mai avantajos , panouri solare sau eoliene multumesc.

 6. doru dodita spune:

  as dori sa va intreb la ce suma mar aj o instalatie completa ptr apa calda si ptr energie la o casa de 150m va multumesc

 7. ghiban spune:

  vreau sa depun si eu proiect pentru panouri solare,cum procedez

 8. Crasnic Dan spune:

  Din informațiile pe care le am rețin că pentru instalarea de panouri solare în mediul rural,(cu o subvenție de 6000 lei) trebuie să trimit Asociației de Protecția a Mediului,copii ale C.I.,ale actului de proprietate a locuinței și dovada achitării tuturor obligațiilor la buget. De asemenea c trebuie să fac investiția iar decontarea se face după terminarea investiției prin Agentia judeteană de Mediu.
  Eu m-am hotărât să-mi instalez un sistem termic tip T24-tuburi vidate- dar nu am garanția decontării cheltuielilor în limita sumei de 6000 lei.
  Vă rog.cu tot respectul,să-mi comunicați dacă informațiile publice în acest sens sunt reale și ce demersuri îmi revin mie ca beneficiar. Menționez că informațiile apărute nu sunt convingătoare iar angajarea mea în astfel de cheltuiei este riscantă în situația în care informațiile apărute nu sunt corecte.
  Telefon 0254610245, 0740873024, Email Sofianuilie@yahoo.com Cu deosebit respect.

 9. Dan Crasnic spune:

  Locuiesc în mediul rural. Doresc instalarea la chee a unei instalații sistem termic T24-tuburi vidate- (apă caldă-încălzire) pentru o locuință în mediul rural, 220 mc volum,construcție izolată termic aflată în zonă montană (500 m altitudine) zona Brad-Hunedoara. Care este procedura realizării la chee a investiției cu subvenție de la stat (6000 lei),termen,garanție, preț definitiv,fără alte obligații din partea mea.
  Telefon 0254610245, 0740873024, Email- sofianuilie@yahoo.com
  Cu deosebită stimă

 10. Iovan spune:

  Buna Ziua,vreau sa achizitionez panouri solare pt locuinta proprie,mai este suspendat proiectul?

 11. Iovan spune:

  Buna ziua,vreau sa achizionez panouri solare pt locuinta proprie,mai este suspendat proeictul?

 12. doru niculae spune:

  am o casa in constructie si vreau sa instalez panouri solare,centrala termica pe lemne ,pot accesa fonduri prin casa verde .constructia este in jud.girgiu

 13. Gabriel spune:

  Am o intredare pentru cine poate sa-mi dea un sfat !!!! Stie cuneva in 2014 se mai primesc dosare pentru un panou instalat anul trecu prin august multumesc

 14. pop corina spune:

  buna ziua, as dori sa stiu cat ar costa o instalatie cu panouri solare pentru o casa cu suprafata de 75 mp care are 4 membri. va multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimate domn va trimitem oferta noastra pe adresa dumneavoastra de mail

 15. Daramus Maria spune:

  Va rog sa-mi spuneti daca pot schimba incalzirea de pe centrala cu gaz pe o centrala cu peleti si lemn prin programul „casa verde”. Multumesc!

 16. Vasile Cristi spune:

  Buna ziua. Ma intereseaza sa achizitionez prin programul”casa verde”o centrala pe lemne,brichete etc..dar nu stiu.d daca va ocupati cu asa ceva sau la cine sa apelez sa pot beneficia de acest program. Sa pot afla din timp ca sa am timp pentru acte. Va rog,ajutati-ma . Multumesc.

 17. Nicu spune:

  Buna seara! As dori informatii cu privire la achizitionarea unei instalatii solare complete pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire la o casa P+M(180 mp), 3 persoane (pret achizitie, manopera montaj, posibilitatea decontarii in eventualul program Casa Verde 2014, alte informatii colaterale).
  Multumesc!

 18. NITA ION spune:

  As dori sa achizitionez si sa instalez o pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan. Am inteles ca pentru acest tip de echipament,se pot acorda prin acest program 8000 ron. As dori sa stiu daca,totusi,acest program mai functioneaza si unde pot depune documentele. Sunt din jud.Prahova!
  Multumesc anticipat!

 19. Bastea Viorel spune:

  Buna seara,

  imi puteti trimite pe mail va rog o oferta pentru un sistem complet solar (apa calda menajera si aport la caldura) pentru o casa cu suprafata utila 90 mp in care locuiesc 3 persoane.

  Va multrumesc anticipat.

  Cu stima,
  Viorel Bastea

 20. mitica spune:

  buna ziua,
  vreau sa montez o instalatie pentru producerea acm pentru 3 persoane prin programul casa verde 2014,astept un raspuns,va multumesc

 21. Morarescu Cristian spune:

  Buna ziua, sunt interesat de o oferta completa pentru panouri solare ce trebuie sa deseeveasca de la 5pers iarna pana la 10 pers vara, ptr un spatiu de 200mp structura sandvich lemn, 4 bai si 2 bucatarii. Multumesc!

 22. Tugearu Marius spune:

  Buna seara! Aceeasi intrebare o am,precum doamna de mai inainte.A-si dori montarea unei instalatii panouri solare.Momentan folosesc incalzirea lucuintei,90 mp,energia electrica,centrala electrica 12kw,dar a-si dori imbunatatirea randamentului si implicit scaderea costurilor facturii la electrica prin aportul eneriei solare.Daca este posibil,un calcul oferta.Locuinta este p+m,40mp la sol constructie bca si 50 mp masarda constructie usoara.Izolatia exterioara 5cm,masarda izolatie interioara vata minerala 10cm,acoperis 10cm vata minerala+ 3cm polistiren.
  Cu respecte!

 23. chiric daniel spune:

  as dori o instalatie cu 32 tuburi si boiler si automatizare pt aport de caldura la centrala pe gaz .programul casa verde mai exista? multumesc anticipat

 24. Cristina Ion spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu cat ar costa o instalatie cu panouri solare pentru o casa cu suprafata de 100 mp care are 2-4 membri. Va multumesc.

 25. cazan florel spune:

  buna ziua,doresc sa stiu ce materiale(cum se numesc si cate sunt necesare) pentru a capta energie solara cat si apa calda menajera si pentru incalzit o casa cu 6 camere.va multumesc

 26. ioana patrascu spune:

  buna ziua,as dori sa imi spuneti daca pot beneficia de acest proiect in conditiile in care impozitul la imobil este platit dar sotul are amenzi de circulatie de platit.Imobiulul este dobindit prin cumpare si este bun comun pe numele ambilor soti.

 27. Spinu Adrian spune:

  BUNA SEARA .AS DORI SA-MI INSTALEZ O CENTRALA PE PELETI SI AS VREA SA BENEFICIEZ DE PROGRAMUL CASA VERDE.MA PUTETI AJUTA?

 28. Borcoman Dan spune:

  Buna ziua,

  Pentru Brasov va ocupati dumneavoastra sau aveti colaboratori?

 29. ANGELA spune:

  Buna ziua
  Mai este suspendat programul Casa Verde

 30. vali spune:

  Firma dumneavoastra se ocupa si de intocmirea dosarelor pentru programul Casa Verde ?
  Va Multumesc !

 31. bebe spune:

  buna ziua as dori sa stiu daca e posibil sa instalez panouri solare la un apartament . blocul are 4 etaje iar apartamentul meu e situat la etajul 1 mentionez ca sunt proprietarul ap.ASTEPT RASPUNS VA MULTUMESC

 32. alexandra spune:

  Buna ziua…
  Va rog sa-mi spuneti cat ar costa panourile pt curent la o casa de 75 m parter+60 m mansarda…5 persoane. Acestea se mai finanteaza prin proiectul casa verde?
  Va multumesc!!!

 33. Ionescu Florentina spune:

  Buna ziua, as dori o oferta de pret pentru un sist de panouri solare (iluminat si incalzit) pentru o casa cu suprafata de 126 mp amplasata in zona izomerica aferenta localitatii Draganesti Olt si un numar de 4 persoane.

  Va multumesc,
  ionescu Florentina

 34. ION GIONE spune:

  DORIM SA STIM DACA STATUL ROMAN MAI FINANTEAZAPROGRAMUL CASA VERDE. IN VARA 2013 AM CONSTRUIT CASA NOUA PARTER+MANSARDA SUPR TOTALA UTILA P+M DE APROX120MP AS DORI SA STIU CAT M-AR COSTA O INSTALATIE PE PANOURI FOTOVOLTAICE CASA FIIND CU O PARTE A ACOPERISULUI PE SUD. MENTIONEZ CA LOCUIESC IN TULCEA AM DOMICILIUL IN ROMANIA DAR MOMENTAN LUCREZ EU SI SOTIA IN ITALIA. IN CASA AR FI IN PRINCIPIU PREZENTE IN PERMANENTA NUMAI 2 PERS IARNA SI VARA.MULTUMESC ASTEPT RESPUNS

 35. Cucu DUMITRU spune:

  Ne anuntati si pe noi cand se reia programul casa verde? Ca sa intocmim dosarul si sa ne incadram in termen

 36. Cucu DUMITRU spune:

  Ma numesc Cucu Dumitru va rog sa ne anuntati cand se reia programul Casa Verde

 37. sorin spune:

  Buna ziua, a reinceput programul Casa Verde?Multumesc

 38. setraru rodica spune:

  buna seara,ma numesc setraru rodica si doresc sa stiu si eu cat costa o instalatie cu panouri solare pentru o locuinta de 200mp.astept oferta pe e-mail.va multumesc.

 39. Untaru Ciprian spune:

  Buna ziua, ma numesc Untaru Ciprian si sunt din sat Urseni Jud. Timis si as dorii sa stiu daca firma dvs. se poate ocupa de tot ce inseamna achizitia si montarea unei instalatii de incalzire a apei menajere cu panouri solare prin programul Casa Verde in cazul in care acest program va fii functional in 2014 si daca ati putea desigur contra cost sa va ocupati dvs. si de tot ceea ce inseamna depunerea si intocmirea dosarului in vederea beneficierii de acest program. Va multumesc anticipat si in speranta unui raspuns afirmativ astept sa ma contactati pentru a intra in baza dvs. de date. Cu stima Ciprian Untaru tel. 0762284028

 40. banu claudia spune:

  doresc sa stiu daca programul casa verde functioneaza si pentru cei care au luat credit prima casa si cat ar costa o instalatie cu panouri solare pentru o casa cu suprafata de 84 mp.multumesc

 41. Ana-Maria spune:

  Buna seara, ma interesa cat costa o instalatie de panouri solare pentru o casa cu suprafata de aprox 100 mp si care are 2 membrii. Multumesc anticipat!

 42. cornelia spune:

  Buna ziua! pe 2014 mai este deschisa sesiunea dosarelor?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara

   Programul CASA VERDE este suspendat din lipsa de fonduri de doi ani de zile si nu se stie cand va fi reluat

 43. ionut spune:

  as dori si eu o instalatie pt apa calda pe timpul verii ,suntem 4 persoane la ce pret ar ajunge si montajul , sa nu fie necesar iarna sa scot apa din instlatie …

 44. pal dan spune:

  Un program special gandit sa NU FUNCTIONEZE , M ULTA birocratie, timp mult ,bani cheltuiti, conditii impuse inutil , aberante si nejustificate la fiecare pas cel mai IEFTIN PROIECT are o valoare de 4000 EURO si „mediul” ofera 6000 lei. O CURATA CACIALMA ROMANEASCA. IN GERMANIA dureaza maxim 30 zile de la depunerea cererii finantare montaj punere in functiune 30 ZILE NOI IN CARE UNIUNE SUNTEM DOAMNA MINISTRU IN CAT TIMP A LUAT FINANTARE DE 2………. EURO R U S I NE

 45. daniela vasile spune:

  Buna dimineata .daniela sant. Doresc sa stiu pretul pentru 1 instalatie completa incalzire apa calda. Va multumesc anticipat.

 46. dirpes claudia spune:

  buna seara
  imi puteti spune va rog cand se reia programul Casa Verde
  imi doresc foarte mult sa beneficiez de acest proiect, am toate actele care mi-ar trebui
  dar ma tem sa nu aflu prea tarziu ca incepe acordarea fondurilor, daca merg la sediu si intreb nu ma poate lamuri nimeni,chiar este asa de greu sa obtinem o alocare de fanduri?
  intreb si eu , nu ma pricep, dar nici amabilitate din partea persoanelor abilitate nu primesc
  chiar imi doresc sa accesez aceste fonduri
  va multumesc

 47. lila iulian spune:

  mai este deskisa sesiunea 2014

 48. luminita spune:

  va rog sa-mi spuneti care ar fi costurile pt o instalatie de panouri solare la o casa de aprox. 200mp, 4 persoane?

 49. NICOLETA spune:

  Buna ziua,
  Am depus dosar in anul 2011 dar pana in prezent nu am primit raspuns, intre timp pana sa ajunga la numarul meu de inregistrare programul s-a suspendat. Aceste dosare mei sunt valabile sau trebuie depuse din nou cand se va deschide o noua sesiune? Va multumesc

 50. peugen spune:

  Buna seara, sunt interesat de un panou pentru apa calda menajera pentru uzul a 2 persoane. O oferta detailata se poate?

 51. buna, spune:

  am depus si eu dosar acum 2 ani dar nam primit nici un raspuns,oare voi mai primi?/

 52. teodora spune:

  buna ziua ,m-ar interesa cat m-ar costa o instalatie cu panouri solare pt o casa cu suprafata de 145 mp pe parter am 4 camere de 3,5 pe 3,5 ,2 bai una de 3,5 pe 2 si una mai mica de 1,5 pe 2 m un living de 3,5 pe 6 m si o bucatarie de 3,5 pe 4 m suntem 2 adulti si 3 copii . va multumesc

 53. NISTRU DORINEL spune:

  As dori sa stiu cat costa instalatia cu panouri solare pentru o casa cu suprafatade192 mp parter +etaj.Va multumesc.

 54. Buna ziua! Este pana la urma activ programul pe 2014? Cand pot depunde dosarul? Stima!

  1. Top Solar SRL spune:

   Programul „CASA VERDE” este suspendat de peste 2 ani

 55. BlaBla spune:

  Daca programul este suspendat de 2 ani, de ce mai postati despre el pentru 2014?

 56. NICU spune:

  MA INTERESEAZA CAT AR COSTA O INSTALATIE DE PANOURI PT. UN APARTAMENT DE 95 m

 57. MIHAI spune:

  Buna ziua! Locuiesc la casa si am incalzirea cu o centrala termica gazeificare lemne si doresc sa instalez panouri solare care sa produca apa calda pe timpul verii.Precizez ca suntem 5 persoane.
  Va rog sa/mi spuneti care sunt costurile care implica acest lucru.Daca se poate un raspuns pe adresa de maill.
  Va multumesc anticipat.

 58. Anghel spune:

  Buna ziua,
  Am depus dosarul 797/B/14.07.2011 pentru Programul Casa Verde.
  Intrebare: mai este valabil pentru 2014?
  Va multumesc

 59. Tiberiu Dan spune:

  buna ziua! in afara de casa verde care inteleg ca e tot suspendat, mai exista alte tipuri de fonduri nerambursabile pentru a instala un panou solar pe o casa apartinand unei persoane fizice ? astept un raspuns, va multumesc

 60. turcu fl spune:

  cind se va relua programul casa verde motat panouri solari intrucit este suspendat de 2 ani, de ce nu se subventioneza ,este un program f bun trebuie promovat urgent

 61. BINA ZIUA AM DEPUS DOSARUL PENTRU PANOURI SOLARE IN 2013 LA INCEPUTUL ANULUI SI AS DORI SA AFLU DACA MIA FOST APROBAT DOSARUL,..UNDE MAS PUTEA INTERESA????PE SAIT LA LISTE NU MA GASESC

 62. adriana spune:

  vreau sa stiu si eu cand se redeschide programul,,CASA VERDE”

 63. Constantin spune:

  Se poate realiza lucrarea cu bani proprii si dupa aceea sa se obtina finanatarea?

 64. corina moldovan spune:

  lociuesc la bloc cu 4 etaje in turda suntem 40 de apartamente exista vreo solutie sa instalam panouri solare cu un ajutor pentru ca asa nu se mai poate si am vrea sa stim ce trebuie sa facem si de unde sa incepem
  va multumesc

 65. Emil spune:

  Buna ziua,
  Cat ar fi costul unei instalatii pentru aproximativ 170mp?
  Multumesc

 66. Buna ziua, as dori sa stiu daca intradevar demareaza, in acest an, programul Casa Verde si cat costa, cu aprox, panourile solare pentru o casa de 200 mp, 4 membri.
  Va multumesc

 67. viorel spune:

  As dori sa aflu si eu cit ar costa o instalatie solara ptr curent pentru o casa de150 mp say 2,5 kw pe zi

 68. Radu spune:

  Buna ziua! Doresc o oferta pentru o instalatoe completa de panouri solare pentru o casa de 120 mp/ 4persoane

 69. Stefan spune:

  Bună ziua, va rog sa îmi spuneți care este pretul pentru un sistem de panouri tuburi vidate pentru necesarul a patrupersoane, cu tot ceea ce este inclus în sistem, panouri, alte elemente necesare, montaj, etc. Panourile see montează la centrala termica, la un boiler existent, la un alt tip de sistem?

 70. georgiana zainea spune:

  Buna ziua! m-ar interesa instalarea unui panou solar pt o suprafata de 150 metri patrati si 4 pers.
  m-ar ajuta foarte mult o recomandare dar si oferta de pret.

 71. Buna ziua,ma intereseaza ce preturi aveti la toate tipuri de panouri va rog,puteti sa imi trimiteti pe email
  toate detaliile va rog..

 72. Cioban Petru Dorin spune:

  Buna ziua,
  Dosarele depuse inainte de suspendarea programului raman valabile? Am depus dosar in anul 2011.

 73. Kovacs Francisc spune:

  Se poate obtine finantarea si in cazul cand instalatia este deja facuta in momentul reluarii programului ,respectiv depunerii dosarului ?

 74. iliescu cristian spune:

  Cand revine programul Casa Verde??

 75. BEJENARU spune:

  BUNA ZIUA. SUNT SANSE SA INCEAPA PROGRAMUL CASA VERDE?

 76. Adrian spune:

  Stimabile pentru o suprafata de 110 m patrati incalzire + apa calda cit ma casta ,o oferta pe mail daca se pate multumesc !

 77. catalin radu spune:

  Buna ziua! Doresc o instalatie de apa calda cu ajutorul acestor panouri, cum se procedeaza? Mentionez ca am centrala pe lemne de 40 kw, dar pe timpul verii vreau sa o opresc! vreau o oferta de pret!

 78. DABIJA NICOLAE spune:

  Buna ziua! Imi trimiteti si mie pe mail, oferta d-voastra pentru o casa, care consuma aproximativ pe luna 200 kw!

  Multumesc aniticipat!

 79. Daniel Goron spune:

  As dori sa stiu cum ma pot inscrie pentru o centrala cu peleti si eventual panouri solare.
  Casa e proprietate personala si nu am datorii la stat.
  Multumiri anticipate pentru raspuns
  Goron

 80. Alina spune:

  Buna ziua. Am depus in 2011 doua dosare pentru Casa Verde. Mai sunt valabile acelea sau trebuiesc depuse altele? Se poate o colaborare cu dumneavoastra?

 81. adriana spune:

  vrem si noi sa depunem dosarul ,am vazut la TV ca s-a dat startul pe 2014. astept o oferta pentru panouri solare presurizate cu aport la incalzire

 82. CARTAGRIS spune:

  Buna ziua, daca sunteti interesati de panouri solare pentru judetul Prahova sau in apropierea judetului va rugam sa ne contactati pe adresa web http://www.cartagris.ro unde gasiti si numarul de telefon.Va multumim

 83. Levy spune:

  Buna ziua, se pot depune din nou dosare pt. panouri solare prin programul „Casa verde”?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Pana nu se rezolva situatia dosarelor depuse in 2011 ,nu se primesc noi dosare

 84. Levy spune:

  Buna ziua, se pot depune din nou dosare pt panouri solare prin „Prima Casa”?

 85. Mihaela spune:

  Buna ziua
  M-ar interesa instalarea unor panouri solare pentru un imobil 125 mp (+125 mp mansarda) – 5 persoane. va rog sa-mi transmiteti o oferta potrivita acestor necesitati. Multumesc.

 86. Costi spune:

  Buna ziua,sunt din Severin indeplinesc toate conditile pentu ”Casa Verde”si as dori o firma care sa ma sprijine in toate demersurile pentru aprobarea si montarea instalari panourilor solare

 87. ELENA spune:

  La ce institutie se depun dosarele pt panouri solare prin programul CASA VERDE.

 88. Razvan spune:

  Buna ziua,
  Doresc instalare panouri prin casa verde. Am vazut la Pro TV ca pe 2014 a pornit.Doresc sa va ocupati dumnevoastra de depunerea dosarului si instalare & ma intereseaza un sistem Westech adus din Germania cu rezervor sus.Numai bine!

 89. eva ploia spune:

  cand santeti siguri ca va incepe programul casa verde”’?

 90. Stefan spune:

  Buna Seara!! M-ar interesa si pe mine montarea unei instalati cu panouri solare c-am cat ar costa pentru o casa, avand suprafata de 140 m3 la sol si 270 m3 / etaj+parter. Nu stiu cum se calculeaza suprafata totatala a casei sau doar cea de la sol !?

  Multumesc Frumos

 91. Marius spune:

  Buna ziua,in programul casa verde ,in valoarea de 6000 lei pot monta doua panouri de 130l care sa se incadreze in suma cu montaj cu tot la acelasi imobil?

 92. bostiana ana spune:

  buna ziua
  daca am depus in 2011 dosarul pentrru programul casa verde, acum ce trebuie sa fac, sa depun alt dosar sau se iau dosarele in functie de cand s-a oprit programukl
  astept raspuns va multumesc

 93. Marylena spune:

  Buna ziua as dori sa stiu daca sa deschis programul casa verde , si as dori daca se poate sa imi trimiteti niste preturi pt solare ,pt 2persoane multumesc

 94. olaru dumitru spune:

  buna ziua va rog sa-mi comunicati daca s-a dat drumul la programul CASA VERDE pentru panouri solare va multumesc

 95. mberchez spune:

  Bua ziua,
  Am depus dosarul pentru panou solar, acum astept publicarea listelor. Sunt interesat de oferta dvs. pentru instalare.

 96. Laura spune:

  Se pot depune dosare pentru acest program?

 97. florin spune:

  Imi trimite-ti maill in cazul in care se reia casa verde 2014?am inteles ca dupa ce se efectueaza platile restante din 2011 s-ar relua?Va multumesc!…

 98. mihai spune:

  am depusa documentatia de cca 2 ani jumatate si aud ca ar putea reincepe finantarile pt panouri solare. ce-mi puteti spune ? multumesc

 99. iulia spune:

  buna.as dori sa stiu costurile pt o instalatie cu panouri la o casa de 200mp cu 5 membri.va multumesc

 100. Alex Negrila spune:

  As dori sa instalez un sistem solar termic pentru casa mea anul acesta. Daca programul se reia si functioneaza ca pana acum, se poate depune un dosar pentru un sistem deja instalat?

 101. levi spune:

  Buna ziua, se pot depune din nou dosare pt panouri solare prin „Prima Casa”?

 102. gal ignac spune:

  buna ziua interesul meu despre nou dosarele puse pentru programul pentru programul pentru cazanele de palet sau pompe penru caldure astept masajul cand se poate puna din nou dosare cu multe stimate ignac i-mail galignac@vipmail.hu

 103. Dan Oratie spune:

  Buna ziua.
  M-ar Interesa pretul unei instalatii solare pentru o casa de 100 mp in care locuiesc 4 persoane.
  O zi buna.
  Dan Oratie

 104. Costin ioan spune:

  Vreau să mi pun pe casă

 105. Sorin Blaga spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa o instalatie cu panouri fotovoltaice pentru producerea energiei electrice, cu o putere de cel putin 2000 W.
  Locuiesc in comuna Prejmer , judetul Brasov.
  Imi puteti face o oferta sau niste recomandari ?

  Va multumesc.

 106. Cazimir spune:

  As dori sa știu dacă pentru o garsoniera se pot monta astfel de panouri si cam cât ar costa va multumesc anticipat si sper intr o apropiată colaborare

 107. Sorin Blaga spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa un sistem cu panouri fotovoltaice , pentru producerea energiei electrice , cu o putere instalata de 2000-2500 W.

  Ma puteti ajuta cu o recomandare ?
  Va multumesc.

 108. Alexandru Borcan spune:

  Buna ziua,
  S-a redeschis programul casa verde pe anul 2014?
  Va rog sa imi trimiteti o oferta detaliata pentru panouri solare.
  Multumesc anticipat

 109. Costi spune:

  Buna seara,as dori sa stiu daca s-a reluat programul „Casa Verde” si daca se primesc dosare noi?
  Va multumesc anticipat.

 110. daniel spune:

  Buna ziua.am o casa de 140m patrati.70 parter si 70 mansarda.la parter as dorii incalzire in pardoseala si sus pe calorifere.cit mar costa montarea panourilor solare pt caldura si apa calda si daca se poate sami spuneti cit mar costa si pt producerea energiei electrice.va multumesc

 111. Vlad G.G. spune:

  Buna ziua, Caut o firma serioasa care sa-mi puna un sistem solar de incalzire a apei calde mai fiabil, nu porcarii de prin china. Cu casa verde sau fara casa verde , vreau o oferta – pentru 4 persoane la Secu – Harghita. Panourile astea trebuie sa le pun neaparat pe casa , sau pot sa le pun si jos in gradina?

 112. cristina spune:

  DACAEU CUMPAR INSTALATIA SI O MONTEZ ULTERIOR POT BENEFICIA DE PROGRAMUL CASA VERDE/

 113. florentina spune:

  buna ziua,in 20011 am depus dosar pentru panouri solare
  acum am primit respingerea dosarului pe motiva ca a expirat cartea funciara,ori noi ne am interesat si cartea funciara n are termen de valabilitate
  am depus contestatie,ce altceva mai putem face?

 114. madalina spune:

  Buna ziua ,

  As avea nevoie si eu de oferte pentru o instalatie.

  Multumesc

 115. Bună ziua!
  Care e situația dosarelor depuse în 2012 ( 2013?) ? De unde putem afla dacă ele mai sunt valabile sau nu și, dacă sunt valabile, există vreo șansă ca , pe baza lor, să se finanțeze, în acest an, instalarea unor panouri
  solare?

 116. dorin tudoreanu spune:

  Buna ziua.
  M-ar interesa o oferta ptr. panouri solari+boiler+automatizari, pentru o familie compusa din 4 persoane si daca exista posibilitatea sa aveti echipe de montaj in zona Sucevei.
  multumesc.

 117. Alex spune:

  Buna Seara, in cadrul proiectului casa verde pot lua fonduri pentru achizitionare unei centrale pe combustibil solid
  sau finantarea este strict pentru panourile solare?

 118. grigorici carmina spune:

  m-ati putea ajuta cu o finantare pt casa verde.?
  mentionez ca mi-am instalat panourile solare si am aprobat dosarul de finantare la casa verde.
  sunt dispusa sa platesc TVA-ul

 119. Simion ion spune:

  Buna ziua.Am inteles ca anul acesta se aplica programul Casa Verde.As fi interesat de o instalatie de panouri solare si o instalatie de panouri fotovoltaice.Casa are 60 mp.

 120. timofte anca spune:

  Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți o oferta pentru o casă locuită de 7persoane. Mulțumesc!

 121. andra spune:

  Buna ziua, in cazul in care se redeschide finantarea, este posibil sa primim fonduri pentru panouri solare la un apartament de 60 mp situat la mansarda unui imobil? cu acordul proprietarului imobilului, sa fie amplasate pe acoperis sau pe balcon.. Multumesc

 122. denis spune:

  buna ziua ce se mai aude de dosarele pentru panouri solare? sa dat drumul la ceva pana acum?

 123. mituca lucian spune:

  Buna ziua.
  Va rog sa imi spuneti daca pot aplica la Casa Verde si ce programe sunt active. Mentionez ca indeplinesc conditiile de eligibilitate impuse in cadrul Programului.
  Ce sistem puteti monta in cei 6000 lei.
  Multumesc.

 124. Tucliuc carmen spune:

  Buna seara,as dori sa stiu va rog programul Casa Verde mai este suspendat,va multumesc!

 125. Razvan Stancu spune:

  Pentru mai multe detalii legate de panouri solare si fotovoltaice va invitam sa vizitati siteul nostru http://www.wzf.ro . Preturi mici. Sau puteti suna la 0734 513 732. o zi placuta turor

 126. Larisa spune:

  Buna ziua, as avea si eu o intrebare ati putea sa imi trimiteti o oferta pentru o casa de 200 de metri patrati cat ar costa o instalatie cu panou solar care incalzsete si iarna de cea mai buna calitate cat ar costa cu totul si ce ar fi recomandat sa imi trimiteti oferta pe email…si pretul integral cu absolut toate detaliile inclusiv tva-ul…Multumesc!

 127. Vicenziu spune:

  daca va fac o penatrare anala doamnelor…imi primiti dosarul repede?

 128. Furtuna Isabela spune:

  Buna ziua,

  Se pot depune dosare pt. panouri solare ( programul Casa verde )? Ce documente sunt necesare ?

  Multumesc,
  Isabela Furtuna

 129. Mihaila Florin spune:

  Buna seara ,
  Ma numesc Mihaila Florin , sunt din Campulung Muscel , si va rog sa-mi comunicati costul total al achizitiei , instalarii si punerii in functiune a unui panou solar presurizat compact cu 20-25 tuburi , 200-250 litri, la Campulung Muscel- tocmai am primit aprobarea pt. finantare nerambursabila prin programul Casa Verde.
  Va multumesc.

 130. Florescu Tatiana spune:

  Proiectul CASA VERDE este valid in 2015?!! Locuiesc la casa , in Amaresti jud Valcea.As dorii o adresa , pentru montarea de panouri solare, din Dragasani sau eventual Valcea.Va multumesc.

 131. Alina spune:

  Buna ziua,
  Pentru o suprafata de 60 m patrati aceste panouri vor costa?Si ce imi vor oferii aceste panouri?exista mai multe tipuri pt suprafata casei mele?Astept o oferta pe email,
  multumesc

 132. Ghimpu Crina spune:

  Buna ziua,doresc sa va intreb,daca pentru anul 2015 se va debloca programul de depunere a dosarelor pentru pr Casa Verde,in privinta instalarii panourilor i solare.

 133. Ghimpu Crina spune:

  Buna ziua,Se va reluia programul Casa Verde pentru finantarea instalarii panourilor solare in 2015?

 134. Carp spune:

  Asi dori sa aflu daca sa reluat programul Casa verde si unde se pot depune dosarele

 135. daniel spune:

  bune ziua!
  as dori sa fiu anuntat cand se mai pot depune dosare pentru panouri solare prin programul „Casa Vrede”

 136. mariana spune:

  se reia programul cu casa verde in 2015

 137. dana spune:

  Buna ziua .Unde trebuie depus actele pt Oras Pantelimon si costurile cine le suporta la inceput . Cu multa stima .

 138. balint marilena spune:

  doresc sa stiu daca se primesc dosare pentru panouri solare. eu am domiciliul in bucuresti dar imi construiesc o casa in zarnesti, judetul brasov. unde trebuie depus dosarul? in bucuresti sau la brasov?

 139. Ioana spune:

  Buna ziua spuneti-mi va rog daca panourile solare se folosesc doar pt apa calda sau si pt caldura .Daca nu ce sursa de caldura as putea folosi pt a avea apa si caldura si pt a putea beneficia de CASA VEDE.Casa are 110mp

 140. Fabian Cristian spune:

  Buna Seara. Am centrala pe lemne si folosesc deseuri agricole si asi dori sa instalez si panouri solere respectiv pentru energie electrica cat si pentru apa calda. Cum as putea sa accesez fonduri pentru panouri? Centrala am puso pe bani mei.

 141. catalin spune:

  buna seara!sunt interesat de oferta dv de panouri solare si va rog sa imi spuneti daca un panou cu 10 tevi poate fi suficient pentru apa calda la baie si bucataarie (consum aprox 60 l/zi) eventual si un calorifer in baie.as dori sa stiu daca mai incepe programul CASA VERDE.va multumesc!

 142. bizon gabriel spune:

  buna ziua

 143. bizon gabriel spune:

  Buna ziua , as dori o oferta pentru programul Casa verde cu panou solar , 3 anotimpuri ( 4 membri ) , raspunsul pe mail .

 144. Adrian spune:

  Buna ziua, se mai poate finaliza un dosar aprobat la Casa Verde ,daca persoana este decedata?

 145. ion ionescu spune:

  buna ziua, cu respect va rog sa mi recomandati ce fel de kit panouri fotovoltaice de 5kw/h…si daca surplusul de putere pot sa o distribui in reteaua nationala…..multumesc

 146. ion ionescu spune:

  buna ziua, cu respect va rog sa mi recomandati ce fel de kit panouri fotovoltaice de 5kw/h…si daca surplusul de putere pot sa l distribui in reteaua nationala…..multumesc

 147. Ovidiu spune:

  Buna ziua,

  Spuneti-mi, va rog, se pot monta astfel de panouri si la bloc, pentru apartamentele de la ultimul etaj? Daca da, as fi interesat ce suma ar fi necesara pentru un apartament cu o suprafata de 50 mp, etaj 4 din 4. Mentionez ca blocul are acoperis.

  Va multumesc!

  Cu stima,

  Ovidiu

 148. sendroiu spune:

  va rog cit costa o instalatie de panou solare cu 32 tuburi sa funcioneze si pe timpul ierni,cu bazin,cu montaj ,ce garantie are asigurata.multumesc rog raspuns

 149. andrei spune:

  Buna seara,se reia programul casa verde in 2015?

 150. Nadia spune:

  Va rog sa imi spuneti cand incepe programul casa verde sau daca a inceput si cui sa ma adresez.Multumesc,!

 151. alina rosu spune:

  buna ziua asi dori sa stiu cat ar costa o instalatie cu panouri solare pentru o casa cu suprafata 126 de mp

 152. daniel spune:

  am depus dosarul din 2012 iunie si culmea ,nu mai sant fonduri , sau dat pe spaga si la cunostinte asa cum sa dat si locuintele la ANL ….TARA DE TEPARI an frunte cu natia UE si multe, multe altele
  Deci, sa ampartint fondurile europene antre ei

 153. daniel spune:

  am depus dosarul din 2012 iunie si culmea ,nu mai sant fonduri , sau dat pe spaga si la cunostinte asa cum sa dat si locuintele la ANL ….TARA DE TEPARI an frunte cu natia UE si multe, multe altele
  Deci, sa ampartint fondurile europene antre ei .asa ca ,oameni buni un dosar costa 500 roni ca sa ne amagim pe noi ansine ,mai bine fara

 154. monika spune:

  buna ziua,

  pe anul 2015 se pot depune dosare pentru panouri solare ? multumesc

 155. laura spune:

  Ne-am mutat de curand la casa in Pitesti, ne intereseaza panouri solars eficiente pentru incalzire apa baie, asteptam oferta pe e-mail .
  Multumim

 156. Iosub Vasile spune:

  Pentru anul 2015 se pot depude dosare pt,programul Casa Verde si unde. Va multumesc anticipat.

 157. MARIUS spune:

  buna. instalati panori solare prin casa verde? am semnat contractul si caut oferte de la firme care asteapta banii pina sunt virati in cont de cei de la mediu

 158. tudose spune:

  Sunt unul dintre acea care au depus documentatia necesara in 2014 pentru programul initiat in 2012, dar stopat; am respectat cu sfintenie ghidul de intocmire a documentatiei si constat ca nu este nimic serios; la momentul intrarii in acest program am fost incurajat de AFM Bucuresti, spunandu-se ca daca respect in totalitate ghidul lor in cel mult 2 saptamani primesc banii pentru panoul solar pe care il montez.. Dupa depunerea dosarului de plata a lucrarii ( a fost aprobat dosarul de intrare in program si liber la instalare panou), de la AFM am primit un raspuns, care, la acel moment mi s-a parut bizar, acuzand acea persoana ca nu are ce cauta acolo, spunandu-mi-se ca ” lasati banii de la noi ca v-ati instalat panou care in alte conditii nu vi-l instalati daca nu era acest program lansat”. acum dupa aproape 6 luni de cand am depus dosarul pentru primit banii mi se spune ca nu sunt bani pentru acest program, ca sunt foarte multe dosare si personal putin, ca auditul este foarte sever, se cer date despre firma care instaleaza panoul, etc… Deci in acest moment apreciez, fara sa-mi fie teama ca gresesc , ca acest program Casa Verde este o mare minciuna. Sper sa nu constatam ca este aceeasi problema ca la ANRPcare acum a fost data publicitatii cu ocazia procesului Udrea.
  Regret ca am cazut in aceasta capcana previzibila.

 159. Cristi spune:

  buna ziua …
  pe 2015 mai este deschisa sesiunea dosarelor?

 160. constantin spune:

  bunaziua, pentru o casa de 100m montarea panourilor solare la ce pret ajunge si mar interesa si o centrala pe lemne. Aveti sediu si in piatra neamt sau in apropiere? o zi buna la tot staful.

 161. ion buja spune:

  Doresc sa stiu daca Programul CASA VERDE privind instalarea de panouri solare cu fonduri europene mai este in vigoare.
  Cu stima,

 162. nicolae spune:

  Buna ,mai este activ anul acesta programul CASA VERDE?

 163. aura spune:

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru panou solar -2 persoane

 164. aura spune:

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru panou solar -2 persoane .

 165. Nicu spune:

  Buna ziua as dori sa știu cât ma poate costa o instalație cu panouri solare(foto-voltaice ) cu inverter pentru o casa de 70 de mp pe etaj,2 etaje …..

 166. Condila ion marius spune:

  buna ziua as dori sa stiu cat costa o instalatie de panouri voltaice pt o casa de 100 mq va multumes.

 167. lazea aurel spune:

  pe 2015 programul de subventionare la casa verde mai functioneaza?

 168. Florin spune:

  Am inteles ca programul a fost reluat cu analiza dosarelor deja depuse.
  As intentiona depunerea unui dosar.
  In cadrul acestui program se finanteaza montarea de panouri solare pentru apa calda sau pot fi si panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica?
  De fapt, dintr-o solutie cu panou pentru producere de apa calda si panouri fotovoltaice ce si cat poate fi finantat?
  Cu stima,

 169. Pancu Iulian spune:

  Buna ziua ,as dori sa aflu cat costa o instalatie cu panouri solare si aport la caldura ptr o casa cu aproximativ 70 m spatiu de incalzire cu montaj cu tot+tva

 170. adi spune:

  as vrea un sistem complet si electric si termic vreau o oferta buna

 171. An anul 2011-06-28 amdepus dosaru 573 penrru baterie solara incalzirea apei menajere,
  Ananul2014 noiembrie am fost anutat ca sa respins dosaru din motivul LIPSA NR.LOCATE.
  T0t la aceiasi data am depus o contestate nr 4999/20.11 2014 prin net dela primaria pietroasele.
  An data de 21.11.2014 am trimes oalta cntestatit cu acelasi continut delaS.C.PROTEHNIC MANAGER SRL BUZAU
  P
  pentru a fi sigur ca va ajunge
  An decembrie an ajun am fost anutat dePROTEHNIC CA SA APROBAT DOSARU
  Amcautat pe NET.si eram trecut pe lista cucei aprobati la nr 60,am urmarit lista si tineam legatura cu
  cei dela mediu buzau spunand ca nu au primit dosarele.
  Surpriza acum nu mai sunt pe lista la buzau.A DISPARUT DOSARU 573 /28.06 2011.
  DORESC SA CUNOSC CE SE INTAMPLA CU ACEST DOSAR ca astept de 4 ani

 172. victor spune:

  Buna ziua ,aveti idee dacă se va putea recupera suma investită intr-o astfel de instalație cu programul Casa Verde ?

 173. Alexandra spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu daca se mai primesc dosare pentru ,,casa verde’,

 174. Loreta Stupar spune:

  Buna ziua , mai este valabil programul „Casa Verde” dac nu , tot as dori sa ma informez de preturile pe care le aveti la panouri si tot ce implica ele , va multumesc

 175. carmen muraru spune:

  Buna ziua.Imi puteti face o oferta pentru panouri solare pentru un boiler de 150l?Spuneti-mi,va rog,daca este suficient un panou cu 20 de tuburi sau trebuie mai multe?Locuiesc in zona de munte, Vatra Dornei.Multumesc.

 176. lucian stanciu spune:

  salut ! eu am proiectul acceptat pentru montarea panourilor solare prin programul casa verde dar nu gasesc o firma sa lucreze bine, repede si la pretul care il ofera statul . ma puteti ajuta ?

 177. BIBIRE MARIANA spune:

  Buna ziua,
  m-ar interesa acest program pentru panouri solare, as dori sa stiu daca pot depune dosar, daca mai este valabil acest program.
  Va multumesc.
  Cu stima,
  Mariana Bibire

 178. LILIANA spune:

  buna ziua, as dori sa stiu cat ar costa o instalatie cu panouri solare pentru o casa cu suprafata de 300 mp care are 6 membri. va multumesc

 179. sebastian spune:

  Buna ziua sunt din Carei(jud.satu-mare) m-ar interesa o instalatie de panou solar pentru apa calda pe tot parcursul anului si incalzire pe perioadele necesare la o casa din vaioaga de o suprafata de circ.110mp bine-n teles cu toata instalatia de a-z.Va multumesc anticipat

 180. scarlat gheorghe spune:

  buna ziua. sunt beneficiarul unui contract *CASA VERDE* ,as dori o oferta pentru instalare.

 181. ecaterina spune:

  programul casa verde mai funcționează? dacă nu cînd va fi reluat.

 182. Maria Pop spune:

  Buna ziua,
  Detin o casa la curte facuta din caramida in anul 1960. Casa are in jur de 150mp si locuim 3 persoane.
  Cam la ce pret ar ajunge o instalatie de panouri solare pentru apa calda?
  Pot adapta centrala termica pe care o detin in prezent si care functioneaza pe gaze pentru calorifere la instalatia cu panouri solare? Ce ar presupune ca modificari in casa in afara de panouri?
  Multumesc

 183. vrabie gloria spune:

  cand incepe programul casa verde?

 184. Sandu Roxana spune:

  Buna ziua,

  Am citit despre programul casa verde si sunt interesata sa montez panouri solare. Consumul mediu de energie este de 300kw/luna. Va rog sa-mi transmiteti care este bugetul estimativ al investitiei.

  Multumesc,

  Roxana

 185. Gabriel spune:

  Buna ziua,
  Cand demareaza acest program „Casa verde”

 186. alexandru spune:

  Buna ziua
  cu un panou solar presurizat 150/l complect +instalarea ma incadrez in cei 6000 lei finatati de casa verde

 187. tom doina spune:

  buna ziua . am montat panourile in mai 2015 atunci am depus si actele pt rambursare .Cind voi primi banii ? multumesc

 188. Vatamanu Mihaela spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu daca se mai pot depune dosare prin programul Casa Verde.
  Va multumesc pentru raspuns.

 189. Nicu spune:

  Buna ziua, imi arata ti va rog un sistem compl prin programul „casa verde” !Ms!

 190. Buna ziua as dori cat mar costa o instalaitie cu panourisolare la o casa,ca si suprafata de 230mp va multumesc

 191. nykk spune:

  mai e valabil programul -prima casa- in anul 2015_2016? multumesc

 192. Alin spune:

  Buna seara , pt o casa cu 200…250 m. Patrati , apa calda plus incalzire pe timpul iernii , care ar fi costurile totale ? ( pret + tva + montaj )

 193. cleoanta radu spune:

  pentru panouri fotovoltaice se poate beneficia de programul casa verde? multumesc

 194. enache iulian spune:

  Buna ziua as dori o oferta pentru o instalatie completa de apa calda cu panou presurizat.

 195. alexandru spune:

  mai este valabil panourile solare prin casa verde si panouri de apa calda

 196. Puskas Florica spune:

  Ma intereseaza un sistem pentru o casa de 200 mp

 197. preda spune:

  Asidori si eu un sistem complet de sistem solar apa calda ct mar costa acest sistem de 200litri complet.

 198. Mihaela spune:

  Ma intereseaza si pe mine…mai exista acest program Casa Verde?daca da ce trebuie facut?

 199. nagy mihail spune:

  Unde gasesc anexele 2;3 din programul casa verde?

 200. Alexandru spune:

  Buna ziua!..cand se pot depune din nou dosare pentru Programul Casa Verde in 2016?

 201. valentin nebunescu spune:

  Buna ziua
  instalat in casa o pe lemne,insa am si boiler cu tripla input de energie,marca Dugas (Cehia),
  Inclusiv intrare pentru sursa panou solar.Boilerul are capacitate de 200 de litri.Imi puteti spune ce sistem de panouri solare e mai eficient si care e costul aferent,inclusiv instalare?

 202. gheorghebustan spune:

  As dori sa-mi instalez panouri solare pentru putere de 1kw. în zona montană! vă rog să-mi comunicați pe adresa mea de Meil , vă mulțumesc anticipat!

 203. Faur Ana spune:

  Doresc o informație despre finanțare prin programul Casa Verde. S-a reluat finanțarea? Sunt pensionară și doresc să știu ce beneficii pot avea. Vă mulțumesc anticipat! Cu respect, Faur Ana.

 204. Costel safta spune:

  Doresc informati despre panouri petru ancalzirea apei detin toate documentele necesare

 205. Dorin spune:

  Mai este valabil programul . Casa verde. ?

 206. Ionel Chircu spune:

  Buna ziua, am inteles ca incepand cu luna august 2016 s-a reluat programul Casa Verde. Este adevarat, putem inainta dosarul? Si in ce forma, s-a mai schimbat ceva? Multumesc anticipat.

 207. Bratasanu Constantin spune:

  Buna ziua,
  Sun interesat de achizitionarea unui sistem complet de incalzire ACM cu panouri solare presurizate cu finantare prin programul Casa Verde 2016. Ce detalii ar trebui sa va dau pentru o oferta.
  Multumesc.

 208. Daniel Doci spune:

  Buna seara vreau sa vad daca ma pot încadra in proectu de panouri solare casa verde sa sunt proprietar .Va multumesc si astepr raspunsul

 209. Stefan Nicolae spune:

  Acum ca s-a deschis programul casa verde,se poate efectua lucrarea completa,cu rambursarea la dvs?,ma interesa cea mai mare instalatie.

 210. Vilcu Marius spune:

  Bună seara.Mă interesează sa stiu dacă cu aceste panouri se poate încălzi locuinta si să am si apă caldă si vara si iarna si daca se poate sa-mi spune-ti un pret aprox.supraf.de încălzire 100 mp.,5 pers. pentru apă caldă. Vă mulțumesc si astept raspuns.

 211. Dinu Marin spune:

  Buna ziua stimati domni. Ma intereseaza, daca mai functioneaza programul Casa Verde si cat ma costa un sistem cu panouri fotovoltaice, pentru o casa de aprox. 100 mp. Cara sunt demersurile. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *