Garantie Produse

Garantia produselor

Toate produsele beneficiaza de garantia legala pentru lipsa de conformitate, conform dispozitiilor legale in vigoare. ( Legea 365/2002 privind comerţul electronic. Legea 449/2003 privind vânzarea produselor si garanţiile asociate. )

Pentru acordarea garantiei , produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie , accesoriile aferente ( daca este cazul ) cat si de ambalajele ( cutiile ) originale ale produselor.

In cazul expedierii unui produs catre service pentru garantie , acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT si cu taxele de expediere achitate de catre client.

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare , conform garantiei , costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie , va fi achitat sau rambursat de catre Topsolar SRL ( www.panourisolare.com )

Pentru produsele trimise pentru garantie si la care nu se constata probleme acoperite de garantie, taxele de transport sunt achitate de catre client .

Perioada maxima pentru repararea sau inlocuirea unui produs este de 15 zile lucratoare .

Perioada de garantie se prelungeste cu un nr de zile egal cu perioada cat produsul a stat in posesia Topsolar pentru reparare .

In cazul in care un produs nu poate fi reparat sau inlocuit puteti cere restituirea pretului produsului . Veti primii inapoi valoarea specificata pe factura / bon fiscal in momentul achizitionarii .