Confidentialitate

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.
Salariaţii şi împuterniciţii noştri au obligaţia de a respecta dispoziţiile cu privire la protecţia datelor conform normelor legale.

2. Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal

Comunicare prin e-mail. Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă răspunde prin mesaje pe căsuța poștală electronică. Dacă v-ați înscris pentru unele dintre newsletterele noastre, vă vom trimite aceste informări pe adresa de mail comunicată. Temeiul juridic al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Datele personale ale utilizatorului (nume, email, adresa) nu vor fi trimise către terţe persoane, nu vor fi folosite în scopuri de marketing şi vor putea fi şterse la solicitarea acestuia.

2.1. Formular de contact / formular de comentarii.

Acest website poate folosi formulare de contact prin intermediul cărora un utilizator poate trimite un email către adresa de corespondenţă. Datele din acest formular de contact nu sunt prelucrate sau stocate cu alte scopuri decât cele de a comunica cu persoana care a iniţializat conversaţia

2.2. În scopul furnizării de newsletter. Prin intermediul acestui site puteţi să vă abonaţi la un newsletter. Datele dvs. vor fi stocate într-o bază de date securizată, pe serverul website-ului. Puteţi oricând să vă dezabonaţi prin intermediul link-ului furnizat la finalul newsletter-ului primit prin email sau trimiţând un email la redactia(@)bazarmedia.ro cu mesajul dezabonare. Baza de date şi informaţiile dvs. nu vor fi făcute publice şi nu vor fi transmise către terţe persoane. Numai dacă v-ați abonat personal la acest newsletter. Vă puteți retrage abonarea de la newsletter oricând doriți.

2.3. În scopul de analiză statistică. Avem interesul legitim de a înțelege cum funcționează site-ul nostru, cum este citit și care ne este publicul. Pentru aceasta, agregăm datele din mai multe surse. Putem să folosim aceste date pentru a îmbunătăți anumite funcționalități, pentru a modifica secțiunile sau pentru a vă oferi cele mai relevante informații, în cea mai bună formă grafică posibilă.

2.4 Publicitate. Paginile noastre pot afișa reclame, multe dintre ele fiind influențate de opțiunile selectate de dumneavoastră și de preferințele de pe site și de pe conturile conexe. De exemplu, folosind informațiile colectate prin cookies, informațiile demografice de pe site-urile terțe și activitatea dumneavoastră pe site, putem să publicăm reclame care ar putea fi relevante preferințelor dumneavoastră (vezi Politica privind fișierele cookies). Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a menține accesul gratuit la website-urile noastre dar fără a ne afecta activitatea financiară.

2.4. Comentarii. Formularul de comentarii implica introducerea unui nume, care nu este neapărat cel real şi textul comentariului. Nu este necesară introducerea unei adrese de e-mail. Comentariile sunt stocate în baza de date a site-ului împreună cu adresa Ip detectată. Detectarea adresei IP a reţelei este automată şi necesară pentru a preveni spam-ul şi completarea automată a formularului de către programe tip botnet.
Comentariile sunt aprobate manual şi nu reprezintă o formă de colectare date personale, deoarece numele introdus poate fi unul fictiv si nu pot fi atribuite unei persoane anume. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta anumite comentarii, care pot conţine limbaj necorespunzător sau au un caracter defăimător la adresa anumitor persoane sau instituţii.
Adresele IP nu sunt colectate într-un mod anume, nu sunt prelucrate sau analizate, sunt stocate automat de platforma site-ului atâta vreme cât comentariul este aprobat. Un comentariu poate fi şters dacă un utilizator solicită în mod explicit acest lucru prin email la adresa de contact, în cazul în care comentariul conţine informaţii defăimătoare sau cu caracter personal la adresa utilizatorului.

2.5. Putem implementa notificări tip push trimise prin intermediul browser-ului sau telefonului mobil.
3. Ce drepturi aveți și cum le puteți exercita?

Potrivit Regulamentului UE 679/2016 beneficiaţi de:
– dreptul de acces; puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării
– dreptul la rectificarea datelor; puteți să ne solicitați să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
– dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”); puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante
– dreptul la restricționarea prelucrării; în anumite condiții (daca persoana vizata contestă exactitatea datelor, dacă prelucrarea este ilegala, dacă datele sunt solicitate pentru constatarea , exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau dacă vă opuneți prelucrării datelor) puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale
– dreptul la portabilitatea datelor; în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic
– dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifică
– dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare; puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ
– dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal; aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile
– dreptul la o cale de atac judiciară; dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere
– dreptul de a fi notificat de către operator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs.

Raportare scurgeri de informaţii

În cazul în care datele din baza de date a sunt accesate în urma unui atac cibernetic sau din cauza unor probleme legate de server, sau prin intervenţia unei persoane, care are acces la interfaţa de administrare a site-ului, veţi primi o înştiinţare prin e-mail şi prin intermediul site-ului.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteți adresa la adresa de e-mail office (@) panourisolare.com

 

SC TOPSOLAR SRL

CUI: RO24430137
CIF: J15/1196/2008
Str. Boerescu Zaharia, bl.8, sc.C, ap.59
Targoviste, Dambovita, 010209