INSTALAREA SISTEMELOR SOLARE COMPLETE

Fiind alcatuite din mai multe componente, fiecare componenta va fi instalata in locul ideal al casei pentru a obtine un randament maxim. Panourile solare presurizate vor fi montate pe acoperisul casei, sau pe o platforma special construita, langa casa, pentru a permite orientarea sudica a colectoarelor si un traseu cat mai scurt al tevilor pana la boilerul de stocare. Mai multe detalii: Panouri Solare Presurizate.

Boilerul se instaleaza, in functie de cerintele sau de spatiul disponibil la fiecare lucrare, in pod, la etaj, la subsol, in camera tehnica, astfel incat sa fie cat mai aproape de colectoarele solare si, in acelasi timp, sa fie usor accesibil si ferit de temperaturi extreme. Controllerul eletronic se monteaza, de obicei, in aceeasi incapere cu boilerul, dar poate fi montat si intr-o alta locatie, la cererea clientului. Traseele de racordare a boilerului la panouri trebuiesc calculate astfel incat sa aiba lungimea minima permisa de fiecare lucrare in parte, pentru a minimiza pierderile de energie termica de-a lungul tevilor.

SISTEMELE COMPLETE FOLOSESC PANOURI CU TUBURI VIDATE CU HEAT-PIPE

Tuburile vidate superconductoare (cu heat-pipe) sunt cele mai eficiente dispozitive de captare a energiei solare datorita folosirii tehnologiei cu heat-pipe din cupru. Tuburile vidate capteaza radiatia solara si o transforma in energie termica, incalzind heatpipe-urile. Caldura este transmisa in capatul superior al hetpipe-ului, care incalzeste agentul termic (antigel solar). Agentul termic incalzit este circulat de pompa prin serpentina din interiorul rezervorului. Apa rece preia caldura de la serpentina si poate fi folosita ca apa calda menajera sau aport la incalzire.

Tuburile sunt realizate din sticla borosilicata de 3.3mm grosime, rezistenta la socuri si au pereti dublii intre care se afla vid. Vidul are rol de izolator termic si de crestere a puterii de absorbtie a radiatiei solare.

CONSTRUCTIA PANOULUI SOLAR PRESURIZAT SEPARAT

Sitemele solare complete sunt compuse din mai multe componente: unul sau mai multe panouri presurizate, statia de lucru (controller-ul electronic), manometru, debitmetru, pompa de recilculare, supapa de siguranta, robineti, supape de sens, aerisitoare, vas de expansiune si boiler. Boilerul poate fi fara serpentina, cu o serpentina, sau cu 2 serpentine de cupru. Alegerea componentelor optime si a numarului acestora se face in functie de aplicatia pe care dorim sa o realizam. Ex: apa calda pe toata perioada anului (este necesar un boiler cu o singura serpentina); apa calda si aport la incalzire (calorifere sau in pardoseala – este necesar un boiler cu 2 serpentine). Incalzirea apei din piscine se poate realiza cu sisteme ce contin boilere fara serpentina sau cu o serpentina.

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE AL SISTEMELOR SOLARE COMPLETE

Energia solara este captata in interiorul tubului vidat, unde este transferata heat-pipe-ului de cupru. Caldura ajunge apoi in capatul superior al sau, fiind preluata de catre agentul termic (antigel solar). Antigelul o transporta la schimbatorul de caldura din boiler si este preluata de catre apa. Apa incalzita poate fi apoi folosita ca apa calda menajera sau sursa de energie pentru agentul termic de incalzire, care ajunge la centrala termica standard (pe lemne, gaze, motorina, etc…) si apoi in circuitul de incalzire al casei. Operarea sistemelor solare complete este asigurata de controllerul electronic care comanda pornirea si oprirea pompei de recilculare in functie de diferentele de temperatura citite de senzorii din colectoare si boiler.

In concluzie, sistemele solare complete sunt un generator direct de apa calda care poate fi folosita fara interventia centralei clasice si un ajutor pentru centrala, ce preincalzeste agentul termic inainte de a fi preluat de aceasta si adus la temperatura optima pentru incalzirea locuintei. Astfel, aportul la incalzire al unui sistem solar complet este direct proportional cu numarul de panouri solare folosit si capacitatea boilerului de stocare.

AVANTAJELE FOLOSIRII PANOURILOR SOLARE PRESURIZATE SEPARATE:

-Functioneaza indiferent de temperatura exterioara, chiar si iarna;
-Tuburile vidate ofera performate bune si pe timp innorat, fiind capabile sa capteze radiatiile infrarosii care patrund prin nori;
-Datorita izolatiei foarte buna oferita de vid, panourile functioneaza chiar pana la -20 grade Celsius;
-Panoul functioneaza in continuare chiar daca unul sau mai multe tuburi se sparg;
-Tuburile avariate sunt usor de schimbat;
-Ofera eficienta energetica tot timpul anului si asigura costuri zero cu combustibili conventionali pentru cel putin 5 luni pe an;
-Energia oferita de panouri este energie ecologica si nu polueaza mediul inconjurator;
-Au cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

529 comentariu la “Sisteme solare apa calda si aport incalzire

 1. vasile vinereanu spune:

  afisati va rog si preturile,de exemplu sistem complet 300 l

 2. Trif Nicolae spune:

  Sunt interesat de o instalatie pentru apa calda menajera (cu un boiler de 120-150L )Pret care sa includa si instalarea

  1. eugenlungu spune:

   Domnule Trif,

   V-am trimis pe email mai multe detalii.

   Va multumim!

 3. IA spune:

  Si preturile cand le veti afisa…?

 4. Claudiu Sacara spune:

  Buna ziua
  Locuiesc in cluj napoca si ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 90mp si 3 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti .Mentionez ca ,casa e izolata termic si are geamuri si usi in sistem PVC cu geam termopan
  Multumesc

 5. Fleseriu Lucia spune:

  Buna ziua,
  va rog o oferta pentru valoarea de investitie(materiale, echipamente si manopera) pentru o instalatie pentru preparare apa calda menajera cu un boiler cu capacitatea de 150 l .
  locuiesc in orasul Deva .
  va multumesc , Lucia Fleseriu

 6. george spune:

  Va rog sa-mi spune-ti si mie cat ma costa un sistem complet de 250 L cu tot cu instalare si daca este de ajuns pt pt o casa de 3 cam 1 bucatarie 1 baie si pt mansarda de apx 50 m2 si daca face-ti aceasta si in orasul Ludus din jud Tg Mures
  Multumesc
  Cu stima si respect

 7. kati spune:

  in pret este inclusa si instalarea? ce panou imi recomandati pentru o suprafata utila de 150 mp
  [3900 mc} pentru apa calda menajera si incalzire? pot renunta la bransarea la electrica definitiv? multumesc

 8. alex spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa un sistem complet pt. o casa p+m de 130 mp.
  Ce mi-ati recomanda?..preturile sunt cu montaj inclus?…cum este cu sucventiile de la min mediului?
  Multumesc!

 9. mihai virtaci spune:

  ma intereseaza sistemul de 300 litri fara boiler daca se poate si pretul

 10. Ungureanu Gabriel spune:

  Buna ziua,
  Care sistem se potriveste la o casa cu 4 camere in suprafata de pana la 180 mp ?
  Sistemul este modular ? Adica se poate adauga in functie de nevoi inca un panou solar la un sistem deja instalat ?
  Multumesc.

 11. Sandu Valentina spune:

  Bună ziua,
  Mă interesează prețul unui istem complet de 80 litri și, dacă puteți să-mi trimiteți mai multe detalii .Vă mulțumesc.

  1. eugenlungu spune:

   Buna ziua,

   Stimata doamna Sandu, pretul sistemului la care faceti referinta este de 894 euro fara tva, pret de vanzare din depozitul din Targoviste.
   Pe langa acesta mai aveti costuri cu celelalte materiale (teava,robineti,fitinguri) precum si cu montajul. Aceste costuri difera de la lucrare la lucrare (450-600)euro.
   Acest sistem va asigura 100% apa calda pentru 1-2 persoane pe timpul verii si cam 30% iarna, restul fiind suplinit de centrala termica.

   Va multumim!

 12. cristi spune:

  buna ziua .as vrea sa stiu ce temperatura are ama can ajunge la cap robinet si daca la sistemul complet de 500L as putea face racordare la calorifere. mentionez ca detin o centrala termica 14KW.multumesc anticipat

 13. TIGMEANU LUCIAN spune:

  Buna ziua,ma intereseaza pretul unui sistem complet de 150 litri pe care doresc sa-l folosesc doar pentru apa calda la 2 bai si 1 bucatarie(2 persoane),si ma intereseaza sa imi asigure apa calda menajera pe tot parcursul anului si la ce randament? daca nu imi asigura apa calda necesara pentru baie pe timp de iarna (45-50 grade) cum suplimentam necesarul? mentionez ca nu am centrala! incalzirea locuintei o sa se faca electric!

 14. BUTUC VASILE spune:

  Buna seara,
  Am o vila la Breaza (Prahova) de 360mp desfasurat si asi dori un sistem complet incalzire si apa calda . Pentru aceasta va solicit o constatare la fata locului si un deviz. ptr. materiale si manopera. Mentionez ca cladirea are o structura de acoperire a unei terase indreptata spre sud si la un unghi de 45 grade. Astept un raspuns cit se poate de repede. Mentionez de asemenea ca sunt prezent la locatie in fiecare week-end (vineri dupa ora 16 pina duminica seara.)
  Cu stima,
  Butuc Vasile

 15. alexandru spune:

  ma intereseaza pret separat si cu manopera pentru sistem complet 300 l.

 16. vasilescu spune:

  Buna ziua,
  Am o casa in Lehliu, Jud Calarasi si asi dori sa-mi montez panouri solare pentru incalzire apa calda (150 l).
  M-ar interesa cat ma costa (achizitionare, instalare, montaj) si care este varianta optima.
  Multumes.

 17. Daniel spune:

  Buna ziua,

  Am acasa o centrala termica pe gaze dar as dori sa adaug acesteia un sistem de incalzire a aper care sa aduca aport de caldura pe timpul iernii, astfel incat sa scada consumul de gaze. Astept o propunere in acest sens. Multumesc!

 18. mihai spune:

  Buna ziua .Ma intereseaza pretul unui sistem complet 150l + manopera pentru arges albota.Va multumesc

 19. CARMEN spune:

  BUNA ZIUA.
  AS DORI SA STIU CARE ESTE PRETUL FINAL AL UNUI SISTEM SOLAR CU 18T-150L INCLUSIV MATERIALE NECESARE SI MANOPERA. VA MULTUMESC ANTICIPAT

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 20. Radu I spune:

  Buna ziua
  Locuiesc in Foresti, Cluj ma intereseaza un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta prin CT Proterm 23 Kw, calorifere. Pentru o suprafata locuibila de 150 mp si 4 pers.ce sistem recomandeti . Casa este izolata termic, cu geamuri si usi termopan. Daca pot si prin prg.casa verde, chetuieli totale, unde va gasesc.

  Multumesc frumos

 21. DENES spune:

  BUNA ZIUA. AS DORI SA STIU CARE ESTE PRETUL AL UNUI SISTEM SOLAR CU 18T-150L INCLUSIV PIESELE E SI MATERIALE NECESARE SI MANOPERA LA MONTAJ Loc.BARAOLT Jud.Covasna VA MULTUMESC ANTICIPAT

 22. rotaru spune:

  buna ziua m-ar interesa si pe mine un calcul estimativ pentru aport la incalzire cu panouri solare pentru o casa cu o suprafata utila de 120 mp,cu o izolatie exterioara cu polistiren expandat de 10( pret panouri solare cu manopera )

 23. stancu spune:

  buna ziua. as dori sa stiu si eu un pret aproximativ cu montaj cu tot pentru o casa de 120 mp si 6 persoane pt apa calda si incalzire

 24. CALIOPI spune:

  Ma intereseaza daca puteti asigura procurarea si montarea unui Sistem Solar Complex (ACM + Incalzire) la Pietroasele, judet Buzau.
  Informativ, doresc un boiler emailat de 200 l, 1 panou, 24 tuburi
  Va rog estimati un pret.
  Multumesc anticipat

 25. Ghenea Ovidiu spune:

  Buna ziua, As dori sa-mi spuneti care este pretul aproximativ pentru un sistem solar de 300l cu manopera inclusa. Deasemenea, daca acest sistem ales este suficient pentru 3 persoane. Mentionez ca am casa izolata termic, termopan si locuiesc in zona Caracal, suprafata utila 110mp, vol 275mc. Multumesc.

 26. andra spune:

  Buna ziua, m-ar interesa care aar fi varianta cea mai buna pentru o casa cu etaj, de 100 mp, cat costa totul, inclusiv instalarea si daca imi trebuieceva aprobari in prealabil pentru a instala un astfel de sistem. M-ar mai interesa si cat ar costa un sistem de incalzire cu panouri solare pentru aceeasi casa. Va multumesc

 27. Florin spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa in primul rand ce sistem este necesar pentru o casa cu suprafata de 230 mp.
  Si bineinteles m-ar interesa costurile complete(materiale, manopera, transport) avand in vedere ca locatia este c Cluj Napoca.
  Deasemenea vreau sa va intreb daca o parte din cheltuieli pot fi decontate ulterior investitiei prin programul Casa Verde daca acesta va fi demarat dupa montaj.
  Multumesc anticipat!

 28. viorel nidelcu spune:

  – ce sitem i-mi recomandati ptr. 3 cam. 1 buc. , 1 baie si hol +apa calda curenta? In locuinta functioneaza centrala pe gaze la care sint racordate urmatoarele calorifere de aluminiu 120/60,-120/60,-180/60-150/60-120/40. – locuiesc in orasul Giurgiu.
  – care este pretul final la oferta dv-stra. {sistemul ,materiale aditionale si mina de lucru-instalare}
  – ma intereseaza si termenul in care puteti onora oferta,
  – ce mod de plata putem utiliza-procent onorific
  -doresc ,produsele sa se despacheteze din ambalajele originale acasa.
  – astept raspuns prt colaborare si deschiderea comezii.

  1. Top Solar SRL spune:

   BUNA ZIUA
   Stimate domnule Nidelcu,aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

 29. Ionut spune:

  Buna ziua, exista posibilitatea aceste panouri sa produca si caldura. Si un cost aproximativ pentru o casa de 180 mp in Focsani. Va multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   In functie de marimea si schema montajului panourile solare pot ajuta si la incalzirea locuintei in tandem cu centrala termica.
   Detalii va vom trimite pe adresa dumneavoastra dfe mail.

 30. Maria Zaremba spune:

  Buna.ma intereseaza si pe mine cam cat ar costa aceste panouri pentru o casa normal a cu 2 randuri. Multumesc

 31. ion spune:

  salut,ma intereseaza o instalatie de panouri pentru u puffer de 750 litri cu o serpentina pentru solar cu boiler de apa calda menajera de 150 litri incorporat.pufferul il am instalat deja,as dori o oferta de pret pentru panoul care imi trebuie si tot ce mai trebuie pe linga el.controller,pompa daca trebuie,supape tot ce trebuie fara puffer si boiler

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata
   Pentru acest volum de apa va sant necesare minim trei panouri cu 30 tuburi fiecare, automatizare…
   Mai multe detalii pe adresa dumneavoastra de mail

 32. Andreea Paun spune:

  Buna ziua, ne dorim sa ne construim o casa pe schetel metalic pe un teren unde nu exista tevi de gaze dar avem acces la curent electric. Dorind sa ne dramuim banii cat mai ok, preferam o investitie initiala mai mare si preturi lunare mai mici. Pentru o casa de 160 mp utili ce ne recomandati pentru apa calda si incalzire pe tot timpului anului. Multumesc frumos!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata,
   Avand in vedere conditiile comunicate, va recomandam o conbinatie intre o centrala termica pe energie electrica si panouri solare.
   Un sistem solar cu 4 panouri solare a cate 30 tuburi fiecare si doua boilere(apa calda +aport incalzire).
   Pentru mai multe detalii, va rugam reveniti cu un consum,(estimat) zilnic de apa si cu locatia

 33. marican stefana spune:

  buna ziua.am o casa cu o suprafata de 250mp desfasurata parter si etaj.casa este izolata expterior si interior .in prezent am centrala electrica dar consuma mult iarna,ce solutie ati avea pentru panouri solare care sa ajute la incalzirea apei din calorifere.multumesc si astept cu mare interes raspunsul dvs.

 34. ciinaru marian spune:

  buna seara,am casa in constuctie P+M in suprafata utila 180mp ,90+90 si asi vrea sa fac incalzirea in pardoseala cu centrala electrica si panouri solare ca aport, cite panouri trebuiesc si ce boiler? Va multumesc

 35. Cristian spune:

  Sunt intersat de un sistem solar de panouri cu aport la caldura pentru o casa de 160 mp. In pretul afisat este inclus si montajul?

 36. Toma Elena spune:

  La modelul SS 200L (1430E) in final cu tot cu montaj se ajunge la suma de…?Stiu depinde de situatie dar aproximativ.Eu locuesc in Bocsa o casa de 180-200 mp,este izolata exterior.

 37. Bogdan spune:

  Buna ziua.
  Ma intereseaza un sistem complet de furnizare apa calda menajera (pret componente, matereiale si manopera) pentru a acoperi necesarul a 4-5 persoane la o casa situata in galati. cu stima

 38. RAZVAN spune:

  Buna ziua!
  Sistemul solar complet poate fi legat si la o centrala pe peleti?
  multumesc anticipat!

 39. Chiru Perișor spune:

  Buna ziua,doresc sa-mi faceți si mie o oferta pentru panouri solare cu boiler de 250litri! M-a interesează dacă in prețul de 1650 euro intra si manopera?si doresc sa specific ca sunt din Galați. va multumesc si așteptat răspunsul d-vstra.

 40. judit szabo spune:

  OBuna seara ! Ma intereseaza sistemul completet cu 18 tuburi boiler cu 2 serpentine, in localitatea langa odorheiu secuiesc, puteti as mi dati informatii la costul Total ! va multumesc Judit, este a 2 mesaj, super can o sa primes raspuns due data asta, Via doresc to ate came Bune

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Stimata doamna Judit, v-am trimis pe adresa dumneavoastra de mail doua oferte.Dumneavoastra hotarati care din ele sa o montam.

 41. eugen spune:

  Bunaziua. Am o casa in Ploiesti ,suprafata utila aprox.240m,3bai ,bucatarie,living,3dormitoare.As dori pachet complet /panouri, centrala,boiler . daca se poate o recomandare/sugestie.Vreau sa stiu aprox.pretul total,pachet si montaj. VA MULTUMESC.

 42. petre nastase spune:

  va salut ,ce sistem i.mi recomandati ptr o casa compusa din parter si mansarda,acoperis tabla lindab parter..1 dormitor 1 living 1 bucatarie 1 baie,,,mansarda 2 dormitoare 1 baie,casa este construita in com berceni sai este izolata exterior termic 10 cm,va rog sa.mi puneti si costurile de manopera ,,,VA MULTUMESC…

 43. enache adrian spune:

  Buna ziua. As dori sa stiu care sistem sepreteaza pentru o casa de 150 m patrati constructie noua. Am deja o centrala pe gaze si cel mai mult as dori un aport la incalzire dacat apa calda. Totodata as dori si un pret aproximativ cu manopera cu tot.
  Multumesc

 44. Traciuc Marcel spune:

  Ma intereseaza o oferta pentru Sistem Solar 150L – 18T cu transport si montaj inclus in Remetea Harghita.

 45. enache adrian spune:

  Salut. Ma intereseaza care din sistemul solar se preteaza pt o casa de 150 mp si cat costa cu tot cu montaj in ramnicu valcea. Am o centrala viessman pe gaz pentru incalzire.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Aveti oferta trimisa pe adresa dumneavoastra de mail

 46. Vasile Florea spune:

  buna ziua . Locuiesc la Medias si sunt interest de un sistem complet pentru apa calda menajera pentru toate anotimpurile cu un boiler de 300L .CU INSTALAREA INCLUSA .
  VA MULTUMESC ANTICIPAT.

 47. Radu Lepadatu spune:

  Buna dimineata, acest sistem se poate lega si la instalatie pe ppr?
  Multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   buna ziua
   Racordarea instalatiei solare se poare face la reteaua dumneavoastra indiferent ce materiale ati folosit

 48. Aurelian Ovidius Trufasu spune:

  Buna seara
  as dori o instalatie de panouri solare predominanta pentru aport la incalzire; am o instalatie de incalzire centrala proprie cu gaze si calorifere. Am inteles de la mai multi furnizori ca nu exista asa ceva; dvs ce spuneti?
  Multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   In principiu se poate ,dar costurile sant destul de ridicate.Va trmitem o varianta de instalatie cu un aport de pana la 30%
   Aveti oferta pe adresa dumneavoastra de mail

 49. crasnic dan spune:

  Doresc instalație presurizată la chee pt. un imobil de 100 mp (250 mc),izolat termic,zonă montană 500 m alt., construcție expusă bine la soare, 4 persoane beneficiare. Sunt interesat de performanțele centralei, intervențiile necesare pentru încălzire pe timp de iarnă, avantaje față de sistemul nepresurizat, prețul total (la chee) și separat pe total materiale,manoperă,neprevăzute etc. precum și posibilitatea racordării centralei la o altă sursă *(electrică,centrală pe lemne) în măsură să suplimenteze deficitul de încălzire pe timp friguros. De asemenea,asigurarea garanției și modul de contactare in astfel de situații. Pentru simplificare,rog o ofertă pe email. Cu deosebită stimă, telefon 0254610245, 0740873024

 50. M.A. spune:

  Buna ziua,
  Detin o proprietate, cu suprafata utila de 180 metri patrati, in jud Cluj Napoca si ma intereseaza sa aflu urmatoarele:
  – detalii tehnice/specifice si preturi pentru un sistem integrat, format din 2 panouri solare si boiler + centrala prin condensare.
  M-ar interesa ce imi recomandati la aceasta suprafata de 180 mp, acoperis in „doua ape” . Casa este nou construita, sunt la stadiul montarii acestor elemente/componente, constructia BCA Ytong latime 40 cm, acoperis din tigla. Daca mai este nevoie de alte date ale constructiei pentru o mai buna estimare va rog sa imi transmiteti.
  Asadar,
  Ma intereseaza un pret pe fiecare componenta ?
  Ma intereseaza ce componente imi recomandati (ce boiler, ce fel de centrala-daca comercializati si asa ceva, iar daca nu ce recomandati?, etc)
  Pret, pt varianta cu instalare si varianta fara instalare pentru intreg ansamblul?
  Durata de timp de la momentul comenzii pana la instalare?

  Astept oferta d-voastra cat mai urgent si detaliile cu specificatii pentru un spatiu de 180 metri patrati .
  Cu stima,
  M.A.

 51. laura spune:

  m-ar interesa 0 instalatie de 80 l care ar fi costul inclusiv montajul

 52. Cristi spune:

  Buna ziua. As dori o oferta de pret pentru un sistem complet pentru o casa de 200 mp mansardata (5 dormitoare, 3 baii, 1 living, 1 bucatarie) locuita de 4 – 5 persoane. Pe langa costul pachetului as dori sa stiu care ar mai fi costurile secundare ( montaj + materiale ) avand in vedere ca locuinta se afla in Focsani, Vrancea.
  Va multumesc de informatii.
  Toate cele bune!

 53. Cristi spune:

  Buna ziua.
  Va rog sa imi faceti o oferta centru un sistem complet pentru o casa mansardata de 200 mp (5 dormitoare 3 baii 1 bucatarie 1 living) locuita de 4 – 5 persoane. Mentionez ca laterala dreapta se afla pe partea de nord iar fatada casei orientata catre vest. As dori sa stiu care este valoarea totala a lucrarii inclusiv materiale conexe + transport avand in vedere ca locuinta se afla in Focsani, Vrancea.
  Va multumesc de informatii.
  O zi placuta!

 54. Ovidiu spune:

  Buna seara,
  Am o casa noua cu incalzire in pardoseala, 150 m2, doar parter. Centrala o sa fie electrica. Vreau un sistem complet. Ma puteti ajuta ?
  Multumesc,

 55. petre grigore spune:

  sarbatori fericite!as dori sa stiu ce sistem panouri solare vidate +boiler pentru apa calda menajera este optim pentru baie +bucatarie doua persoane si la ce pret se ridica sistemul complet +montaj.locuiesc in apropierea ploiestiului.multumesc anticipat.

  1. Top Solar SRL spune:

   BUNA SEARA’
   Aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail.
   SARBATORI FERICITE!

 56. eugen spune:

  buna seara! am o casa de 180 mp, puteti sa-mi spuneti un cost estimativ pt incalzirea casei?

 57. C-tin Redeca spune:

  Buna ziua, aveam o casa de aproximativ 300 mp in jud. Gorj. Dorim sa instalam un sistem complet pentru incalzire si apa calda pe tot parcursul anului. Noi nu stim ce sa alegem , daca puteti sa ne spuneti d-voastra de ce sistem avem nevioie, instalare si toate celelalte accesorii si la ce pret. Va multumesc.

 58. Florian spune:

  Ma intereseaza achizitionarea unui asemenea sisitem, doresc dimensionarea ptr 300mp , si oferta de pret ;mentionez ca am domiciliu la munte ;ma intereseaza detalii tehnice in legatura cu temperatura obtinuta, instalatia sa poata fi folosita ptr incalzire si apa calda menajera.

 59. Ionescu spune:

  Buna ziua Sunt interest de un sistem pentru acm de 150 l presurizat sau nu. Va rog comunicati pret pentru cele doua variante. Multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   BUNA SEARA
   Aveti oferta noastra pe adresa dumneavoastra de mail
   UN NOU AN CU IMPLINIRI!

 60. gheorghe hantig spune:

  Locuiesc in borsa maramures si as dori si eu un sistem complet cu panouri solare ptr. apa calda si incalzire ptr urmatoarea casa
  parter -bucatarie(3m-3m)
  -living(5m-9m)
  -baie
  -hol
  masarda -3 dormitoare
  -baie
  as dori cu instalare va rog
  va multumesc si astept raspuns de la dumneavoastra cit mai curind

 61. costiciob spune:

  Buna seara.
  Ma intereseaza un sistem solar complet pentru o casa mansardata de 200mp, patru-cinci persoane. Va rog sa-mi transmiteti care system ar fi potrivit si care ar fi costurile totale, inclusiv instalarea, daca se poate, desfasurat pe componente. Mentionez ca izolatia exterioara va fi efectuata cu neopor de 10cm, izolatie interioara cu rigips si vata minerala de 5cm, tamplarie PVC cu geam termopan cu trei foi.Multumesc anticipat.

 62. romulus spune:

  Am o casa intr in sat, cu supraf 115 mP partner si 95 mP etaj. Izolata cu polistiren,geamuri termopan. Doresc sa Sri daca pot utilza sistemul dumneavoastra de incalzire.incalzire +apa calda. Temperatua de iarna me die -3 temperatura minima -15-20.
  Locatia este foarte nine expusa la so are

 63. Cristi spune:

  Buna ziua.V-as ruga ,daca se poate, sa imi faceti o oferta pentru un sistem solar complet pentru apa calda si aport la incalzire avand urmatoarele date:
  -centrala pe gaz existenta(Proterm Ursul KLZ 42) de 42 kw ;
  -am dezinstalat boilerul incorporat in centrala(100l) si l-am inlocuit cu unul de 120l (Tesy) .Boilerul are si rezistenta electrica,dar in principal merge in tandem cu centrala(senzorul de temperatura e conectat la panoul electronic al centralei),deci consum gaz pentru apa calda menajera.E montat alaturi de centrala;
  -casa e in regim P+1+M si are o suprafata construita de ~80 mp si un vol.de incalzit de ~600 mc,3 bai si o bucatarie;
  -casa are o portiune mare de acoperis cu expozitie sudica cu planul la ~ 45 grade,iar distanta de la acest plan pana la camera tehnica a centralei (din demisol) este de ~13m;
  -casa e construita din lemn si tencuita cu mortar de ciment cu var,iar tamplarie e din PVC cu geam termopan.Acoperisul e cu structura din lemn si acoperit cu tigla de beton;
  -locuinta e in orasul Covasna ,4 persoane;
  -as dori o automatizare completa si un lucru in tandem cu centrala deja existenta.
  Va multumesc.

 64. Dan Ovidiu spune:

  Buna seara . Daca se poate variante pentru panouri solare cu tuburi vidate.
  Parter : 95 mp, incalzire prin pardoseala 65mp , termosemineu 35+5 kw , camera tehnica 30mp incalzita cu 2 radiatoare.
  Etaj mansardat : 120 mp , incalzire cu radiatoare
  Detin un boiler de 200 L cu dubla serpentina si rezistenta electrica de 3 kw , amplasat in subsol.
  Acum termosemineul functioneaza in regim de circuit inchis doar cu radiatoarele.
  Ce ar insemna obtinerea acm si aport la incalzire cu ajutorul panourilor ?
  Va doresc un an bun si astept un raspuns.

 65. oprea lovin spune:

  Buna ziua. As dori o oferta pentru un sistem complet de panouri solare,apa calda + aport la caldura, pentru o casa cu suprafata utila de 140 mp. M-ar interesa pretul total cu transport + instalare in judetul Constanta.

 66. NICOLAE FLORIN spune:

  Buna seara,Ma intereseaza cat ma costa cu montaj un sistem complet solar de 200 litri in zona Clinceni.
  Multumesc,

 67. Hutu Gabriela spune:

  Buna ziua! As dori câteva informații despre aceste panouri. Pentru o casa de 4 camere 90 mp, pentru a avea suficienta apa calda si încălzire permanent . .cat costa exact panourile, instalarea lor cat si deplasarea dvs. ? Menționez că sunt din Botoșani. Mulțumesc

 68. georgiana12_02@yahoo.com spune:

  Bună ziua, mă interesează să.mi încălzesc casă 100% si pe timpul iernii cu panouri solare as vrea sa stiu daca e posibil? Casa măsoară 160 m.p. si stau 5 persoane. Daca imi puteti spune si ce costuri implică cu tot cu mâna de lucru. Multumesc.

 69. mihai benta spune:

  Buna seara,as dori sa va intreb daca am o casa de 120 de mp pe nivel(parter+mansarda) si nu am utilitati decat apa s-ar putea folosi un sistem pentru incalzirea casei, energie electrica si apa calda pe toata perioada anului. Daca se poate,atunci sa-mi spune-ti aprox cat m-ar costa tot sistemul cu materiale inclusiv tevi,robineti,etc+manopera.Multumesc

 70. Telu Frunzulica spune:

  Sunt interesat de achizitionarea si instalarea unui sistem complet de incalzire (panouri solare presurizate, boiler cu doua serpentine, automatizare, etc. centrala). Casa are o suprafata de 160 mp si un volum de incalzit de 400 mc. Va rog sa-mi comunicati ce fel de sistem imi este necesar si cat costa total, adica : materiale si manopera cu tva.
  Va multumesc foarte mult.

 71. liviu spune:

  Buna ziua,
  aceste sisteme par ideale,dar am o mica nelamurire.
  In cazul nefericit,de avarie in sistemul electric cum mai functioneaza automatizarea si mai ales grupul de pompare.
  Din schema prezentata, la nivelul meu de intelegere, pare un circuit inchis,ma refer la cel cu antigel,deci grupul de pompare trebuie sa functioneze permanent.Daca razele solare nu costa,estimativ,cam cat consuma acest grup de pompare.
  Cu multumiri,
  Liviu Teodorescu

 72. Claudiu spune:

  Buna ziua! Sunt interesat se un sistem complet apa calda menajera pt 3-4 persoane. Va rog sa-mi da-ti un pret cu transport si montaj locatia este in jud. bacau la 15 KM de mun. Onesti . Va multumesc

 73. ciprian spune:

  Buna seara! am o casa de 180 m p+1 si as fi interesat de o oferta de pret pt incalzire cu o centrala pe curent si panourile aferente acesteia. si o varianta de apa calda la un boiler de 150l. va multumesc

 74. marilena spune:

  Buna ziua

  Ma intereseaza un sitem de incalzire apa calda menajera plus incalzire prin pardoseala parter si calorifere etaj cu 98 mp fiecare nivel.

  Suntem 5 peroane locuim permanent acolo si am dori un sitem complet inclusiv acell upffar de 1000 sau 2000 l(ptr a suplini cit mai mult sursa de energie )

 75. NEGRILA VASILE spune:

  Buna Ziua,
  Locuiesc la Mioveni, Jud. Arges, si doresc sa stiu care este pretul unui sistem solar+manopera de apa calda pentru tot timpul anului pentru 2-3 persoane.
  Sistemul solar sa functioneze ca „aport de caldura” la sistemul de incalzire, cand nu este necesar de apa calda;
  Sistemul solar sa permita un aport de caldura de la centrala de incalzire, catre boilerul de apa calda, cand este un necesar de apa calda in special iarna, dar nu numai iarna-prioritate apa calda-.

  Va multumesc.

 76. petrescu gabriela spune:

  buna ziua , cat costa un o instalatie de panouri solare pt o vila de 200mp , cu toate costurile incluse (manopera etc.)

 77. Chilici Ioan spune:

  As vrea sa stiu daca ,,Sitemul solar 200L ,, afisat pe oferta este complet ,sau mai trebuie cumparate si alte componente si cat costa.

 78. marcu vasilica spune:

  ma intereseaza la ce pret se ridica instalatia+montaj la un boiler de 100 litri si cat primesc subventie de la dvs,va multumesc!

 79. DAMIAN VASILE spune:

  BUNA ZIUA.MA INTERESEAZA UN SISTEM COMPLET CU BOILER DE 200L PT.O CASA DE 80m,IZOLATA SI DOUA PERSOANE.CASA SE AFLA LANGA TG.OCNA,JUD BACAU SI ASI DORI SA STIU CAT AR COSTA SISTEMUL,TRANSPORTUL SI EVENTUAL MONTAJUL.VA MULTUMESC.

 80. Vasile spune:

  Casa este de 57+57 MP (P+E), folosesc, de regula, doar parterul, am centrala pe gaze, cam cat ar costa un sistem complet cu montaj?

 81. Cipri spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un sistem solar pentru 3 persoane:
  – in prima varianta pentru incalzirea apei calde menajere baie+bucatarie, pe timp de iarna fara centrala termica cam la ce costuri se ajunge (din cate am inteles in perioada iernii si cand este inorat incalzirea apei se faci si cu, curent)
  – a doua varianta include prima varianta + in plus incalzirea cu doua calorifere a baii si bucatariei fara a avea pretentia sa fie o temperatura ridicata, dar fara aportul altei surse de incalzire
  – iar in a treia varianta acelas sistam solar pentru 3 persoane incalzirea apei menajere, plus aport la incalzirea centrala (care in prezent nu exista, dar ca o investitie pentru viitor),
  Ma intereseaza costurile totale , instalatia, montajul si la cat cresc costurile pe timp de iarna, avand in vedere ca locuiesc in Lipova,jud.Arad, iar aici clima e putin mai blanda iarna decat in restul tarii (asa cred eu, cel putin).
  Multumesc anticipat.

 82. Stefan niculaie spune:

  Buna seara,

  As dori o oferta de pret pentru ,casa P+1 aprox 200mp,pentru apa calda ,si aport de caldura pentru incalzire In pardoseala.Daca se poate folosi impreuna cu o centrala pe gaz in condensatie. Constanta .Multumesc mult

 83. DOBRE BOGDAN-CATALIN spune:

  Buna ziua ma intereseaza un sistem complet cu boiler de 80 l + manopera si daca se mai subventioneaza ceva prin casa verde. aveti punct de lucru si in FOCSANI VRANCEA

 84. ciprian spune:

  Buna ziua,ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 170mp si 4 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti ,casa e izolata termic si are geamuri in sistem PVC cu geam termopan,sunt rcordat doar la reteaua de electricitate.Multumesc

 85. stefan spune:

  As dori sa stiu cat m-ar costa o instalatie de 150l apa calda pe baza panourilor? Sunt din maramures ca sa stiti si zona!din cate am inteles conteaza si zona k sa fie si un randament bun.

 86. Dorel spune:

  Sunt din Baiculesti jud Arges, as dori sa stiu pretul total(inclusiv manopera) pentru sistemul cu boiler cu 2 serpentine de 150 l. Va multumesc anticipat!

 87. Paun spune:

  Sunt interesat de un sistem presurizat (4anotimpuri) pentru suprafata de 120mp si 4 persoane,langa Slatina jud Olt .Va rog sa-mi comunicati o oferta.Multumesc

 88. lungu ion spune:

  BUNA SEARA SUNT INTERESAT DE UN SISTEM DE ACM SI INCALZIRE DE 200 L . CASA ARE 100 MP SUPRAFATA UTILA TAMPLARIE TERMOPAN ,AM CENTRALA TERMICA VIESSMAN 25 KV MONTATA . VA ROG O OFERTA DE PRET CU MONTAJ. VA MULTUMESC !

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Aveti atasata oferta ceruta pe adresa de mail

 89. Nicolae spune:

  Buna ziua
  Locuiesc in Sfantu Gheorghe, Covasna si ma intereseaza un sistem complect, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta, pentru o suprafata locuibila de 65mp apartament cu 3 camere la etajul 4 cu pod si locuim 3 persoane. Mentionez ca detin centrala pe gaz. Ce sistem recomandeti si cat ma costa cu instalarere cu tot.

 90. aurel spune:

  Buna am incalzire centrala pe lemne viadrus si va intreb daca pot sa ii adaug acest sistem solar sa ma ajute pe timp de iarna sami tina apa calda si daca e nevoie ca e foarte ger sa bag si lemne daca necesita sau cum considerati ca e mai bine cit ar costa cu montaj va multumesc cu respect

 91. claudiu spune:

  nu am inteles ce model (capacitate) ar trebui pt o casa de 170mp pt a fi asigurata apa calda (~300 l/zi) si caldura (24-25C) pe tot timpul anului, in cazul in care casa este izolata cu polistiren de 5cm. sistemul poate functiona in paralel cu cel pe gaz? imi puteti spune, va rog, un pret aproximativ (o diferenta de o mie de euro in plus sau in minus nu este semnificativa in momentul actual, care este doar de informare) pt un asemenea sistem? se poate estima (in trepte mari de 25-50-75%) cat din caldura necesara incalzirii va putea fi acoperita/generata de acest sistem?
  durata de exploatare este de aprox 20 de ani indiferent de sistemul ales?
  va multumesc,
  o zi buna,
  claudiu

 92. nicolae gombocz spune:

  Buna ziua

  Am un apartament cu trei camere in Sfantu Gheorghe, Covasna, la etajul 4, blocul are acoperis din tigla, apartamentul are suprafata utila de 65 mp si locuim trei persoane. Doresc o solutie tehnica si oferta complecta al unui sistem ACM si incalzire cu instalare cu tot. Apartamentul este dotat cu geamuri termopan si centrala pe gaz (Immergas 23 KV).

  Cu stima

 93. Spatariu Angela spune:

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 200 mp (P+M), care nu are deocamdata incalzire centrala, nu este gaz metan in zona. Va multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Cea mai buna combinatie pret-eficienta-calitate,este centrala termica pe lemne+panoou solar nepresurizat

 94. nicoleta spune:

  buna ziua am si eu o intrebare la dv,am o casa la tara si as vrea sa pun 1 panou silar cu incalzire pt tot anul la boiler adica bucatarie bae…menajer dar sa am si incalzire la 5 calorifere pe timpul iernii…dupa parerea dv,care ar fi costurile..am vazut la 18T-150L..prezul este de aproape 1200e…ce nu am inteles eu….va dau acesti bani si dv va imi faceti absolut tot? s au pe parcurs mai ies si ALTE cheltuieli??? in asteptarea unui raspuns..va multumesc anticipat..

 95. tudor vasile spune:

  BUNA SEARA sunt interesat de un sistem complet acm plus aport la incalzire,casa are 200mp.va rog o oferta de pret,si montaj.

 96. Bercea Florentin spune:

  Buna ziua.Sunt interesat de un sistem de acm si incalzire de 150l-18T.Am centrala pe gaz wiessman 25kw.As dori o oferta de pret cu montaj.Locuiesc in Ghercesti judetul Dolj.Multumesc.

 97. Margineanu Dragos spune:

  Buna ziua,
  As dori sa stiu cat ar duce un echipament complet solar pt apa calda menajera pt 3 persoane si incalzire in pardo
  seala pentru 100m2, cu centrala termica pe lemne. Amplasament Giurgiu la 35 km de Bucuresti. Casa este inca in stadiu de proiect. Multumesc.

 98. Patru Cristian spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti ce varianta este potrivita pentru o casa p+m de 120 mp. Doresc sa fie pentru acm si aport la incalzire. Doresc o oferta care sa includa si montajul.
  Ce garantie oferiti pentru panouri si restul componentelor?
  Multumesc.

 99. Radu spune:

  Buna ziua. Am un sistem de incalzire format din centrala pe gaz in condensatie de 32 kw si boiler de 200l. Mi-ar trebui o completare cu panouri solare (+ automatizare, etc.) presurizate -24 tuburi (sau cate or trebui). Boilerul existent e ok sau trebuie unul separat -inlocuit? Va rog trimiteti o oferta de pret (cu montaj) pentru Cluj-Napoca. Va multumesc!

 100. marius spune:

  m-ar interesa si pe mine va rog costul final al unei incalziri cu aceste panouri solare pentru o mansarda de 110 m/p,pe parcursul iernii si apa calda menajera in restul anului.casa este izolata exterior.astept un raspuns.va multumesc.

 101. rosu spune:

  Buna ziua
  M-ar interesa un sistem complet de incalzire casa si apa calda menajera (parter+mansarda)total suprafata 90 m patrati cu 2,5m inaltime in total aproximativ250 m cubi. Sunt din Brasov,casa este in constructie si deocamdata nu vad nici o solutie de incalzire(nu sunt racordat la gaz metan si nici la o alta sursa de incalzire.Va multumesc

 102. Ionel Andreescu spune:

  Buna ziua,

  Pt o casa (184 mp locuibili) care este oferta dvs pt ACM+aport la incalzire?
  Voi avea o centrala pe gaz de 31-35Kw drept sursa principala de incalzire.

  Va multumesc!

 103. ghile gavrila spune:

  Buna ziua. Am o casa 150 mp suprafata desfasurata (casa cu mansarda partial), utilizatori 4 persoane. Incalzire si preparare apa calda – centrala termica pe lemne.
  Ma intereseaza prepararea apei calde, mai ales pe timp calduros sau alte variante propuse de dumneavoastra. Multumesc !

 104. Vasile Elena spune:

  Buna ziua
  Avem o casa la tara in com. Poienarii Burchii jud. Prahova, unde locuim 2 persoane in varsta si ocazional (in weekend) vin copii. Casa are cca. 100 mp. iar momentan ne incalzim cu sobe de teracota. Avem gaze in comuna dar copiii nu vor sa traga gaze ci vor sa puna centrala pe lemne. Am rugamintea la dvs. sa-mi spuneti cate panouri solare ar trebui pentru ACM si aport la incalzire in ideea instalarii centralei pe lemne, pentru ca ne-am saturat sa platim facturi de 200-300 lei lunar pentru energie electrica, boilerul fiind principalul consumator. De asemenea daca se poate sa-mi faceti un o oferta de pret cu tot ce presupune o astfel de instalatie (materiale, manopera etc.). Ar mai fi o problema, acoperisul este mai vechi si intr-un oarecare viitor va fi inlocuit.
  Daca este nevoie de mai multe informatii astept sa ma contactati.

  Va multumesc
  Cu stima

 105. buna ziua ,ma intereseaza un SISTEM SOLAR 150L 18T,cu pret de instalare si tva,deci pretul total la gata si timpul de instalare.Deci in cat timp de la primirea comenzii pot beneficia de confortul acesta.Va multumesc

 106. mihaela elena spune:

  revin cu un nou comentariu.Mentionez ca instalatia de incalzire este facuta in teava de cupru cu centrala normala si apa calda este acum curen sistem boliler .Doresc un pret final cu montare si tot.Multumesc

 107. emil spune:

  bunaziua
  locuiesc la bloc am 3 camere si aprox 75 m patrati apartamntul e situat la parter am posibilitatea de a instala panourile pe sol cel mai mult ma intereseaza daca au eficienta iarna si cu cat poate scadea factura la gaze
  Ce instalatie imi recomandati pentru a svadea cat mai mult factura la gaze
  Multumesc

 108. stefanecu nicu spune:

  Buna seara,

  Ce sistem imi propuneti pentru un p+1 ,100mp utili pe etaj., eventual si pentru încălzire in pardoseala si ce fel de centrala ma sfatuiti sa achizitionez.Mentionez ca locuiesc in Constanța si daca se poate sa-mi trimiteți și alte detalii pe care le considerați necesare. Va mulțumesc anticipat.

 109. Cupet Gheorghe spune:

  Buna seara !
  Ma intereseaza sistemul complet cu 18 tuburi, boiler cu 2 serpentine.
  daca se poate, doresc detalii tehnice si economice !
  va multumesc ,
  Cupet Gh

 110. Lavinia Georgescu spune:

  Buna ziua,

  va rog o oferta de pret pentru un sistem complet de incalzire cu panouri solare, inclusiv montaj, pentru apa calda (4 persoane) si aport cat mai optim la incalzire, avem centrala pe gaz, pentru o suprafata de cca. 200 mp (P+M) in Timisoara.
  Va multumesc!

 111. Munteanu Danut spune:

  Buna ziua . Ma intereseaza un sistem TS24-58/1800-200L. In ce conditii poate functiona pentru ACM si aport la incalzire . Ce ocsturi implica achizitia si instalarea unui astfel de sistem si ce alte conditii mai trebuiesc indeplinite .
  Multumesc.

 112. virgil spune:

  ce sistem de incalzire apa si aport la caldura ar fi bun pentru o casa p+m 180 mp si 5 persoane?
  multumesc

 113. nistor spune:

  Buna ziua ! Preturile afisate includ si montaj? Sau mai apar si alte costuri suplimentare? Ma intereseaza un boiler de 150L si casa are suprafata de 160 m.

 114. mircea.tsb spune:

  va rog sa-mi recomandati un sistem solar complet pt. o casa de 125 mp. (izolatie exterioara+geamuri termopane) locuita permanent de 3-4 pers. ,cu centrala termica pe gaz montata . doresc o oferta de pret pt sistem+tva+montare etc. termene de montare de la data contractarii lucrarii . locuiesc in sibiu.

 115. otilia spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu un pret pentru instalatia completa cu panouri solare pentru o casa de 160mp, parter+etaj, pentru incalzire in casa si apa calda. Acoperisul este orientat pe sud.
  Pentru 3-4 persoane. Multumesc.

 116. Buruiana Catalin spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi transmiteti o oferta de pret – cost minimal sistem solar integrat cu centrala termica existent (pentru inceput cu un panou cu tuburi vidate si posibilitate extindere cu panouri tuburi vidate pe viitor).

  SISTEM SOLAR 300L

  Panou presurizat separat 30 tuburi: 1buc
  Automatizare Steca TR301
  Grup pompare Tacosol FV70ER
  Vas expansiune 18L
  Boiler 2 serpentine, 300L
  Antigel solar: 10L

  Montajul si elementele de traseu sunt incluse (aerisitor, antigel, teava, izolatie, suporti panouri solare, fitinguri, manopera, probe, instruire utilizator)
  Ce termen de livrare , de montaj precum si ce termen de garantie se acopera.

  Locatia se afla in Braila

  DETALII CONSUMATORI:
  Numar persoane: 4
  Numar bai + bucatarii: 3
  Necesar apa calda estimat: 300
  DETALII SISTEM SOLAR:
  Tip sistem solar: Producere ACM + aport la incalzire
  Producere apa calda menajera: Pe tot parcursul anului
  Integrare sistem solar cu sistemul de producere apa calda
  menajera existent : DA Tip sistem de producere apa calda menajera existent: centrala termica
  Boiler ACM existent: capacitate (litri): nu
  Boiler ACM existent: numar serpentine: nu
  Alte detalii: rog cost minimal sistem solar integrat cu centrala termica existenta,si posibilitate extindere cu panouri tuburi vidate pe viitor
  Pentru sistemul solar ACM + aport la incazire detaliati instalatia existenta:
  Tip centrala : Beretta
  Model centrala : 36
  Putere termica centrala (kW) : 36
  Tip combustibil utilizat : gaz
  Tip instalatie de incalzire existenta: Radiatoare
  Alte detalii:
  DETALII LOCATIE MONTAJ:
  Adresa locatie montaj : Braila
  Tip constructie : Veche
  Tip acoperis : Inclinat
  Unghi inclinatie acoperis: 45
  Orientare acoperis : N-S
  Materialul din care e facut acoperisul: tabla
  Numar etaje: parter
  Inaltimea de la sol pana la coama acoperisului : 3.40
  Alte detalii: montare direct pe acoperis

  Multumesc!

  Astept Raspuns pe mail

 117. Cornel spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi timiteti o oferta pentru un sistem care sa-mi asigure apa calda si caldura pentru 3 camere , o ucatarie si o baie (suprafata totala 60 mp), avand peretii din leme de 43mm+vata minerala de 10 cm+ lambriu lemn de 18 mm.Casa este numai parter, in Prahova si nu am gaze.
  Va multumesc anticipat pentru raspuns.

 118. Mihai Sorescu spune:

  Sistemele solare reprezinta viitorul, energia alternativa este ceea ce romanii au nevoie. S-a vazut, nu e buna dependenta de tari straine in ceea ce priveste energia, si ma gandesc in special la petrol si gaze. Panourile solare reprezinta o solutie tot mai cautata pe plan european, mai ales in contextul incalzirii globale, ceea ce ar insemna poate si mai multe zile cu soare, materia prima pentru aceasta sursa alternativa. Imi plac in mod special si automatizarile (controllerele) pentru panouri solare, sisteme de incalzire, pompe de caldura si instalatii de apa calda. Cum am vazut si pe un alt site de profil – http://automa.ro/ , acestea sunt foarte importante si utile, mai ales daca se caracterizeaza prin simplitate, inteligenta, interfata usoara si intuitiva, sistem de operare in mai multe limbi, asistenta tehnica si chiar simulare pe calculator. Ca si doamna de mai sus, as fi interesat sa stiu in principiu care e varianta cea mai buna pentru pentru caldura si apa calda, la o casa de aproximativ 250 de mp (parter si mansarda), si cu aceeasi problema, nu am incalzire centrala si nu este gaz metan in zona. Va multumesc anticipat!

 119. spulber benone spune:

  doresc un sistem solar 300 L cu manopera pentru caransebes jud.caras severin.cat costa manopera pentru aceasta locatie ?multumesc

 120. Mihai Paladoiu spune:

  Buna ziua,pentru o casa in Brasov s=200 mp(p+m) incalzire centrala + apa calda ce fel de sistem mi s-ar potrivi si care ar fi costurile totale? Vreau sa ii pun atat termosemineu (lemnul este la indemana) cat si centrala pe gaz insa pe care voi dori sa o folosesc cat mai putin posibil.
  Multumesc !

 121. silviu spune:

  Se poate face incalzire numai cu panouri solare. Doresc incalzirea unei bucatarii de 10 m2 precum si a unei bai de 6 m2. In cazul in care nu se poate ridica temperatura la un minim 18 grade sunt dispus sa folosesc sio centrala electrica. Mentionez ca incaperile sunt izolate si se afla in tag-jiu. Ma puteti ajuta cu o sugestie poate chiar cu ceva preturi ! Multumesc anticipat pentru raspund.

 122. ANDA spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa imi trimiteti o oferta de pret pt un sistem pentru o casa de 140 mp (parter + 1 etaj). In principiu ma gandesc la o combinatie intre sistem solar + centrala pe gaz / pe curent.
  Va multumesc.

 123. Cristian spune:

  Buna ziua! pt o casuta de 80mp, ce tip de instalatie imi recomandati? va multumesc!

 124. iosif spune:

  buna seara, am o casa de 160 m2 bine izolata giamuri termopan duble, in zona nu este retea de gaz, vreau sa stiu ce imi recomandati si pretul cu tot cu montat. multumesc

 125. Sebastian spune:

  Buna ziua,
  Doresc sa achozitionez un system solar care sa imi confere un maxim aport la incalzire pe timpul iernii. VA rog sa imi faceti o oferta de peer.

 126. SAVA GHEORGHE spune:

  Va lansez o cerere serioasa de oferta pentru tip, pret si manopera sistem ” panou solar apa calda ” pentru o casa in com. Cuza Voda, sat. Ceacu, jud. Calarasi , care sa indeplineasca urmatoarele conditii :
  o – sa asigure apa pt.3-4 persoane ( o baie si o bucatarie)
  o – sa functioneze si iarna,
  o – boilerul sa poata fi cuplat si la o centrala termica cu lemne, peleti sau gaze ( nemontata inca),
  o – boilerul sa fie din inox
  o – componentele si lucrarea sa fie de calitate si sa asigure o garantie cit mai lunga de timp,
  In raport de oferta dvs. va asigur de disponibilitatea mea de a emite o comanda ferma,
  Cu stima !

 127. Bogdan spune:

  Buna ziua!

  Credeti ca un sistem complet 500 l, ar face fata pentru 2 apartamente (de 90 mp) si o mansard(40 mp) situate una deasupra alteia in cadrul unei case isolate si avand geamuri termopan. Momentan, apartamentele sunt incalizite prin centrale electrice de 9 kw si boilere de 100 l pentru apa calda.
  Multumesc!

 128. Leontie spune:

  Ma intereseaza sistemul de 500 L, daca se poate si pentru Republic Moldova,or.Ungheni.
  (pretul ofertei)

 129. Stoian Bogdan spune:

  Buna ziua, va rog o oferta pentru valoarea de investitie(materiale, echipamente si manopera) pentru o instalatie pentru preparare apa calda menajera cu un boiler cu capacitatea de 150l.Cea mai buna combinatie pret-eficienta-calitate sunt panourile presurizate sau nepresurizate, pentru o centrala pe gze . Locuiesc in orasul Constanta . va multumesc ,

 130. catalin spune:

  As dori varianta optima pentru un sistem solar de incalzire pentru o hala mica (15/5 inaltima 2.5m) pereti sandwich de 60 tavan 80 tamplarie termopan si cat este eficienta in perioada de iarna.
  Va multumesc

 131. petru farcas spune:

  BUNA ,VA ROG SA-MI FACETI UN PRET PENTRU UN SISTEM COMPLET DE 300L. VA MUTUMESC.

 132. Bela spune:

  buna ziua. mar interesa un pret final pt o casa cu 2 camere fiecare 13 m2 si o sufragerie cu bucatarie 20m2 este o casa de vacanta. am nevoie de incalzire si apa calda. multumesc frumos

 133. popescu spune:

  ma intereseaza si pe mine un sistem de apa calda caldura si energie electriica,pret si mai multe detalii.va multumesc

 134. CRISTI spune:

  Buna seara, m-ar interesa un sistem cu boiler de 150 l pt apa calda baie si bucatarie pe timpul verii cu instalatie complecta si montaj. Va multumesc

 135. Nita Daniel Flavius spune:

  Buna ziua,

  Sunt interesat de un sistem pt o casa de 150 mp P + Etaj. La parter am incazire in pardoseala, iar la etaj calorifere. Mentionez ca pana in acest moment nu m-am hotarat ce incalzire sa folosesc gaz / curent. Multumesc!

 136. alex spune:

  Buna ziua.Cat costa un sistem ptr o casa de 140mp numai incalzirea fara apa menajera?In Bucuresti

 137. DAVID ILCU spune:

  va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 240 mp«P+M« care nu are incalzire care sistem solar miar trebui ex.sistem solar1000.l ar face fata

 138. eftimiu ruxandra spune:

  Buna ziua,va rog care ar fi cea mai buna combinatie pentru un sistem de incalzire cu panouri solare in urmatoarea situatie existenta:
  -o centrala de 28 kw cu boiler inclus
  -locuinta in suprafata de 160 mp,h=3,8m
  -un grup sanitar;
  -4 persoane,
  -locatie Bucuresti.
  Doresc sa ridic temperatura si pe incalzire pentru perioada de iarna.
  Care ar fi componentele cu care ar trebui sa suplimentez instalatia ,preturile lor si daca se poate si o aproximare a valorii manoperei.Multumesc anticipat.

 139. Serban Adrian spune:

  Locuesc in Lepsa jud.Vrancea,casa are 5 camer suprafata desfasurata 200mp,4 bai cu dusuri,21 calorifere 1ml
  centrala pe lemne Yunkers34Kw,2 boilere apa calda 100ltr. fiecare(functioneaza electric si pe antigel centrala)
  doresc o oferta de pret cu montaj,pentru incalzire apa menajera+incalzire calorifere (aport) si separat.Casa
  este orientata la sud cu panta acoperis 45 grade.

  astept cu nerabdare oferta

  Cu respect
  Serban

 140. Maria spune:

  Buna ziua! Pentru ACM si incalzirea unei case P+M, suprafata utila 130-150 mp, construita din BCA, izolata, tamplarie PVC. Parter: 2 dormitoare, sufragerie,1 baie, 1 bucatarie, iar mansarda: 2 dormitoare, 1 baie si 1 bucatarie. Cate panouri ne-ar fi fi necesare si care ar fi costurile totale ( pret panouri, centrala, calorifere, tevi, manopera…tot ce prevede acest sistem). De asemenea care ar fi beneficiile la factura de incalzire pe timpul iernii si intreg anul, ce procent? Care ar fi cea mai optima imbinare, cu o centrala pe gaz, lemne sau electrica, care este cea mai economica utilizata cu aceste panouri? Multumesc anticipat! O zi frumoasa!

 141. Iulian spune:

  Buna ziua! Sunt interesat de un sistem de 150 l, 18 tuburi. Astept o oferta de la dumneavoastra pe mail.

 142. bodnar ioan spune:

  Casa are aprox 197 m.p. utili, incalzire in pardoseala toata casa, mai putin dormitoarele + calorife, centrala pe lemne ( trebuie sa-mi cumpar), ce imi recomandati? Si un pret final aprox, cu manopera, tva inclus.
  Multumesc

 143. Virgil Mircea spune:

  Buna ziua ,ce sistem ami recomandati pentru un boiler de 200 litri,2 bai si instalatie de caldura pentru 120 m/2 si la ce pret ?

 144. Cristian spune:

  Buna seara, ma intereseaza care sunt dimensiunile ideale pt. teava PPR cu care se alimenteaza panourile solare? Multumesc anticipat

 145. zamfirescu cornelia spune:

  am deja o centrala termica pe lemne pentru icalzire la o vila in suprafata de 200 mp. pot racorda panouri solare numi pentru incalzire a casei – fara apa menajera, pentru ca acolo am boiler separat- stau intro zona de deal. – si de care ? mai pot folosi aceleasi calorifere ale centralei termice sau montam altele?

 146. boriceanu marius spune:

  Detin un puffer cu serpentina disponibila pentru panouri solare pt. ACM.
  As dori o oferta pentru panouri care pot compensa si partea de incalzire iarna, partea de pompare, siguranta antigel solar, etc.

  Multumesc,
  Marius Boriceanu.

 147. Buna ziua,
  Ma intereseaza un sistem ptr. apa calda+aport incalzire la o casa cu etaj ,cu o suprafata de 190m patrati cu montaj inclus ,mentionez ca am 2 centrale pe gaz ,1 la parter si 1 la etaj,dar doresc sa am si un sistem complementar,avind in vedere pretul gazelor

 148. rochianu doru spune:

  ma intereseaza un sistem de producere apa calda complet cu montaj in orasul Rosiori de Vede jud Teleorman cu montaj-sistem solar 200l

 149. sofia ramona spune:

  buna ziua. as dori sa-mi spuneti pt 90mp , 3 persoane, casa izolata, termopane, situata la nord, ce sistem ar fii eficient pt apa calda si caldura. multumesc

 150. Dorin spune:

  Buna ziua,

  Rog sa imi faceti o oferta pentru sistem complet incalzire in pardoseala si apa calda.

  Casa din BCA, cu perete exterior de 400mm, acoperis izolat cu 25cm de vata bazaltica. Tamplarie rehau pentru case pasive.

  Metri patrati locuibili = 98.

  Rezidenti = 2 persoane.

  Cu stima,
  Dorin

 151. BUTIAN ADRIANA spune:

  Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, pentru o casa cu o suprafata de 200 mp (aprox) locuibili, 4 persoane (dar luate in calcul eventualele pers musafiri) cat costa o instalatie de incalzire + apa calda? (vara + iarna)
  Daca am opta pentru o centrala electrica pentru incalzire cat ar costa o instalatie pt producerea curentului
  electric necesar centralei?
  Astept cu interes raspunsul dvs.
  Multumesc

 152. Buna ziua. Doresc oferta montaj al sistemului solar 150L-18T .De la camera tehnica pina la panou am maxim16m.Mentionez ca doresc montajul panoului la inaltimea de 3m fata de sol.Va multumesc,

 153. Andrei spune:

  Buna ziua…ma intereseaza un sistem complex de aport caldura si apa calda la 2-3 persoane pret, manopera si transport

 154. Luca Dumitru spune:

  Mar interesa un sistem solar complet,incalzire si apa calda, am centrala termica pe lemne 25kw,120 m2 suprafata,2persoane,ce sistem imi recomandati si la ce pret ajunge cu montj cu totu sunt din dr.tr.severin

 155. iulian spune:

  Buna seara,nu am suficient spatiu sa montez un boiler de 200l cu doua serpentine + rezistenta electrica la parter. In In ceste conditii as dori sa-l montez in pod.Din punct de vedere tehnic si al randamentului este posibil?
  Va multumesc .

 156. Prazaru Stefan Cristian spune:

  Buna ziua,
  Va ocupati si de panouri fotovoltaice ? sunt interesat la un sistem si pentru incalzirea apei si pentru energie electrica pentru o casa de 320 mp cu 4 persoane.
  Se poate realiza si incalzire in pardoseala ?

 157. DOREL MALACEA spune:

  Buna ziua!
  Va rog sa-mi spuneti ce intra in pretul unui system de apa calda :transport , instalare sau nici una? (ma intereseaza cel cu 22 tuburi si boilrul de 200L)
  multumesc
  Dorel Malacea

 158. Moldoveanu Ion spune:

  Am o casa cu suprafata de 100 m2 si m-ar interesa oferta pentru un panou solar cu incalzire si apa menajera cu un boilar de 150l-200l va multumesc.

 159. ionescu ion spune:

  buna seara, cu respect va rog sa-mi comunicati ce fel de panou solar sa-mi montez la casa ptr apa calda si ajutor ptr incalzirea casei avand CT marca Arca Poket 27kw…….va rog comunicati0mi si pretul… cu stima ion ionescu …tg jiu
  ….

 160. Petrica Spit spune:

  Buna, as dori sa stiu cat costa sistemul solar 150L -18T cu toate accesoriile si instalat ,bineinteles
  Multumesc.

 161. dorel malacea spune:

  BUNA SEARA SUNT INTERESAT DE UN SISTEM DE ACM SI INCALZIRE DE 200 L . CASA ARE 100 MP SUPRAFATA UTILA TAMPLARIE TERMOPAN ,AM CENTRALA TERMICA.Va rog sa-mi spuneti pretul inclusivcu montaj si transport.
  Multumesc

 162. danut nicoara spune:

  buna ziua .va rog sa-mi comunicati adresa socetati si un nr.de telefon unde va putem contacta.va multumesc

 163. Popescu Florentina spune:

  Buna ziua,
  As dori sa-mi transmiteti o oferta de sistem solar pentru incalzire (apa calda şi caldura ) care se preteaza pt o casa de 200 mp si cat costa cu tot cu montaj, casa se afla in Bucuresti. Am deja achizitionat boilerul si instalat la centrala pe gaz..
  Va multumesc

 164. Tudor Fenesan spune:

  Buna ziua, imi puteti spune va rog ce sistem se potriveste si un pret pentru un sistem de apa calda menajera si incalzirea.
  Multumesc.

 165. cristi spune:

  Va rog sa-mi precizati care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 140mp(P+E),care are incalzire prin centeala electrica.Va multumesc!

 166. CIOBANU OVIDIU spune:

  BUNA ZIUA SUNT INTERESAT DE UN SISTEM COMPLE DE APA CALDA SI INCALZIRE PENTRU O CASA DE 140MP AM CENTRALA TERMICA PE GAZE DE 24KW ;PRET ; SISTEMUL MATERIALE MONTAJ
  VA MULTUMESC

 167. Versavia Boeriu spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 150 mp (P+M), care nu are deocamdata incalzire centrala, nu este gaz metan in zona si nici curent electric. Daca aveti oferte in acest sens, va rog sa precizati si preturile precum si costul motajului.
  Va multumesc!

 168. Ada spune:

  M-ar interesa ce sistem se potriveste pentru incalzire si apa calda (menajera) complet din energie solara:
  1- un ansamblu de 6 camere , (15x10x3)m fiecare, atat in varianta parter cat si atunci cand acestea se dubleaza cu acelasi numar de camere la etaj; camerele sunt asezate in plan sistem vagon (in sir, una langa alta, lipite)
  2-pretul sistemului de la nr.1
  Mentionez ca m-ar interesa foarte mult daca ar fi vreo posibilitate EXCLUSIV pe energie solara

 169. Secareanu Costin spune:

  Buna ziua!As dori sa-mi spuneti ce sistem s-ar potrivi pentru un spatiu de 100m patrati (apa calda menajera si incalzire centrala) si cu cat la suta s-ar reduce consumul centralei .Momentan am o centrala electrica de 13 KW.Ce se intampla cu apa din sistem (sau antigelul solar) pe timpul noptii la minus 20 grade? cine o mai incalzeste?Multumesc!

 170. Leontie spune:

  Ma intereseaza o instalatie de panouri vara/iarna pentru puffer de 500 litri cu o serpentina (aport incalzire). Pufferul il am instalat deja. As dori o oferta de pret pentru un sistem solar cu 4 panouri solare a cate 30 tuburi fiecare si un boiler de 150 litri (apa calda) si tot ce mai trebuie pe linga el (controller, pompa,supape si tot ce trebuie fara puffer).

 171. Bianca spune:

  Buna ziua! suntem interesati de o varianta optima pentru curent si apa calda la o casa aprox 200mn(P+M) izolata 3 pesoane. Va multumesc! O zi excelenta! PS-apa dint-o piscina s-ar putea incalzi cu acelasi sistem? Ce capacitate ar trebui sa aibe piscina?

 172. cristina spune:

  Buna.Ma intereseaza SISTEMUL SOLAR 300 ptr.apa calda si incalzire.As dori sami spuneti pretul final cu tot cu instalare.Va multumesc.

 173. A.T. spune:

  Ce recomandati pentru varianta de incalzire completa (ACM si aport de incalzire) pentru o casa de 85 mp, izolata, cu centrala electrica, As dori o propunere de sistem si o estimare a costurilor totale. In cazul in care aveti un chestionar tip cu intrebari care sa ajute la formularea unei oferte complete, va rog sa mi-l puneti la dispozitie. Multumesc.

 174. sandor spune:

  am o centrala electrica 12 kw,m-ar interesa un sistem de panouri solare care sa ajute centrala si sa- mi reduca consumul de energie electrica….mentionez la centrala sunt racordate 8 calorifere:1x 120, 2×60,5×100.Multumesc

 175. Carmen Gherghina spune:

  Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru un sistem solar de 300l cu montaj. Comercializati si centrale termice pe lemne? Va multumesc!

 176. Savin spune:

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 180mp,am centrala termica pe lemne la care pot conecta panoul solar. Va rog si o oferta cu manopera si fara manopera.

 177. Stefan spune:

  Buna ziua, as dori o oferta de pret si necesarul in conditie in care o sa folosesc pentru o cabana in Cluj Napoca ( instalatie o sa o fac cu un instalator din Cluj) un semineu tip centrala pentru incaltire calorifere, si un boiler mixt de 100 de litri pentru apa menajera.

  Cu respect
  Stefan

 178. Ionut spune:

  Buna ziua, sunt si eu interesat de un aport de incalzire pentru un apartament la etajul 4 izolat termic, find ultimul nivel al cladiri de 68 m2 locuibili, mentionez caci in prezent sunt racordat la reteaua locala si intentionez sa trec la o alta varianta de incalzire. S ar putea varianta oferita de dumneavastra, sa o aplic cel putin doar incalzire fara apa menajera?
  Multumesc

 179. Dan Adrian spune:

  Buna seara,m-ar interesa pt o cabana nu-i foarte mare ,m-ar interesa pt lumina si apa calda pt un dus;)….astept raspunsul d-voastra .multumesc

 180. Fanel spune:

  Salutare,m-ar interesa si pe mine o instalatie solara in completare,mentionez ca am o ct imergaz de 32 Kw pe gaz cu evacuare fortata,dar in iarna nu prea face fata nu stiu de ce?Am 7 calorifere de otel dar niciodata nu sunt deschise toate..Ferestrele si usile sunt din pvc cu geam tripan,casa este construita din bca ne izolata pe exterior.I-am facut aerisire la fiecare calorifer dar degeaba…Mi-a completat cineva cu antigel, si de atunci nu prea se incalzeste ultimul calorifer pe care il am in sufragerie.As vrea o instalatie si ptr caldura si ptr apa calda,ce garantie oferiti?Trimiteti un profesionist la domiciliul clientului ptr masuratori?M-ar interesa serios eu sunt din Baicoi Ph si voi fi la domiciliu dupa 20 decembrie 2014.Va multumesc ptr ca existati si va astept aici pe E-mail cu raspunsuri pertinente si profesionale.Chao

 181. Constantin C. spune:

  Sunt interesat de un sistem solar între 150-250L,doresc sa știu dacă ajuta si la economia electrică ?Sau doar pentru apa calda. Țin sa precizez ,centrala este pe lemn.

 182. Flaviu spune:

  Buna ziua, va rog sa imi spune-ti daca panourile presurizate pot fi folosite impreuna cu centrala pe gaz(termoteca) in loc de boiler pentru aport la incalzire!va multumesc!

 183. danut tocila spune:

  kit complet -PANOU SOLAR 100L – PENTRU 2 PERSOANE (supape de admisie )
  kit complet -SISTEM SOLAR 150L – 18T
  TS2-NP-Teava DN18 din inox flexibil , traseu dublu (tur-retur) izolata
  elastomeric cu celule inchise , cu
  cablu pentru senzor de temperatura inserat in izolatie.
  oferta de pret fara tva VIES VAT IT10732771000
  LIVRARE SUCEAVA

  cu stima,

 184. Ovidiu spune:

  Buna ziua,

  Daca va intereseaza o colaborare in vederea promovarii produselor dvs prin optimizare in Google la cautarile organice (gratuite) si publicarea lunara de articole originale avand ca tema gama de produse comercializata de dvs, in speta panouri solare si aceesoriile aferente, cu link catre site-ul dvs, ma puteti contacta prin blogul de la „semnatura” comentariului.Cele bune !

 185. Nicolae spune:

  Buna ziua, am o intrebare referitor la aprovizionarea cu apa menajera la 4 persoane si ajustarea la incalzirea casie
  De 110m2 cu izolare termica buna. Ce puteti oferi si la ce pret?
  Va multumesc

 186. Daniel spune:

  Buna ziua Locuiesc in Prahova, Bucov si ma intereseaza un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 90mp si 3 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti .Mentionez ca ,casa e izolata termic si are geamuri si usi in sistem PVC cu geam termopan Multumesc

 187. Bogdan spune:

  Bună seara! ma intereseaza o variantă de sistem complet (încalzire pardosea +/- calorifere și apă calda menajera), pt o locuintă de 150mp (P+M-structura de lemn), 4 personae consum 200-250l/zi. Posibilitate montaj panouri spre SE. doresc detalii despre pret si mod de calcul/ dimensionare system. doresc o autonomie ridicată. (casa e in faza de proiect. am si posibilitate de conectare la retele clasice gaz/current, insa doresc ceva eco bazat pe panouri presurizate heat-pipe I- pt eficientă si autonomie energetică mai mare). Multumesc.

 188. marian spune:

  Buna seara Locuiesc in racaciuni,bacau si ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 90mp si 4 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti .Mentionez ca ,casa e izolata termic si are geamuri si usi in sistem PVC cu geam termopan Multumesc.

 189. marian spune:

  Buna seara Locuiesc in racaciuni bacausi ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 90mp si 3 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti .Mentionez ca ,casa e izolata termic si are geamuri si usi in sistem PVC cu geam termopan Multumesc.

 190. marian spune:

  Buna ziua Locuiesc in racaciuni,bacau, si ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 90mp si 3 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti .Mentionez ca ,casa e izolata termic si are geamuri si usi in sistem PVC cu geam termopan Multumesc.

 191. Daiana spune:

  Buna m-ar interesa si pe mine un sistem pentru 4 camere,salon ,3 bai,o bucatarie la ce pret ar ajunge cu tot cu montaj ? Precizez ca am nevoie pentru 2 persoane.

 192. as putea incalzi cu ajutorul panourilor solare o casa de vreo 300 mp2.ce cati bani este nevoiepentru a face posibil tot.va multumesc

 193. catalin spune:

  Buna ziu.numele meu este catalin.imi contruiesc casa in arad de circa 150 mp locuibili.sa dori s stiu daca e posibil sa incalzesc locuinta pe timp de iarna si daca da ce sistem ar fi bun.va multimesc anticipat.

 194. sergiu gherasim spune:

  Buna ziua,
  Sunt interesat de o oferta , cea mai eficienta la o casa 3 camere 2 bai, 115 mp utili,doar pe parter in orasul Brasov.
  V-a multumesc

 195. Sorin Danciu spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi recomandati un sistem pentru casa 170 mp utili exclusiv incalzire in pardoseala si apa calda menajera,
  Centrala termica va fi electrica (12 kw) si sunt interesat de o eficientizare maxima a aportului de panourilor solare.

  Va rog sa-mi transmiteti costul total al sistemului propus si sa aproximati si costul restului de echipamente in afara sistemului solar, a centralei electrice si a sistemului de incalzire in pardoseala.

  Care este solutia optima astfel incat sa nu existe varianta incalzirii panourilor cu centrala electrica in cazul scaderii temperaturii sub 30 grade la pardoseala si sub 50 la ACM , respectiv ajutarea centralei electrice cu diferenta dintre apa din fantana si antigelul din panouri pe timpul iernii? – face acest lucru automatizarea de la panouri?

  Din practica, cat dureaza aprobarea dosarului de energie verde?

  Multumesc frumos

 196. Adrian spune:

  Buna ziua as dori sa stiu cat ar costa un sietem(manopera+componente) cu acm+incalzire la o casa de 81 mp.Acum am o centrala termica pe curent trifazat. Va multumesc !

 197. stefan marius spune:

  Buna ziua.
  Va rog,o varianta de incalzire pt o casa cu suprafata de 120 mp P+M.
  Va multumesc.

 198. Elena spune:

  Buna ziua! Cat costa un sistem incalzire si apa calda in urmatoarele conditii: casa cu o suprafata de 120 mp (2 nivele), izolatie rigips 9mm, bca 220 mm si polistiren 20mm, 3 persoane, comuna Moroeni, judetul Dambovita?

 199. Amalia spune:

  Va rog o oferta pt apa carda si aport la incalzire (materiale+transport+montaj) pt casa de 300 mp P+1+M, din caramida, cu geam termopan, neizolata, cu incalzire centrala pe gaze cu calorifere. Centrala este cu tiraj fortat. Locuiesc permanent 5 persoane. Va multumesc !

 200. Mihalcea Gabriela spune:

  Buna ziua. Ma intereseaza daca se pot monta panouri solare la o casa de 250 mp pentru a suplimenta caldura si apa calda (avem centrala pe gaze) si, care sunt costurile cu tot cu montaj.Locuiesc in Focsani. Multumesc

 201. adina spune:

  buna seara
  vreau sa stiu si eu cat ma costa modelul cu 200 de litrii, cu tot ce trebui si daca e posibil sa am si termosifoane
  am o suprafata de 120 metri patrati , din care 60 sunt la partier si 60 sunt la mansarda
  eu sunt din tecuci jud galati, aveti si consultanti care sunt in zona/
  va multumesc!

 202. petre nastase spune:

  va salut,felicitari ptr sistemele prezentate mai sus,detin o casa in berceni ilfov ,parter si mansarda ,parter-70mp mansarda 60mp la parter sufgerie dormitor bucatarie baie hol cam tehnica-mansarda 2dormt ,baie hol as dori o oferta de panouri solare acm si aport la caldura mentionez ca in zona nu este gaz,am instalatie de 380v-9kw va multumesc…

 203. tinca ion spune:

  pentru o locuinta cu 2 nivele (4 camere ,2 bai ,bucatarie si living ce sistem imi recomandati si care este pretul cu si fara montaj.locuiesc in zarnesti-brasov

 204. Costinas Vlad spune:

  Buna seara. Pentru o casa de 200 mp,incalzire in pardoseala pe tot parterul + calorifere , etaj doar calorifere,care este cel mai optim sistem de panouri solare pentru apa calda si caldura. Va multumesc

 205. Acest sistem de incalzire se poate folosii si la apartament, in conditiile in care stam la ultimul etaj al blocului si avem centrala? Daca da la ce pret ajunge pentru un apartament de 62 mp(pretul sa includa si montarea sistemului). Va multumesc anticipat!

 206. mihai spune:

  buna ziua am o casa a parintilor in dambovita fieni sant interesat in montarea unor panouri pe casa si o incalzire pe lemne< incalzire si apa calda < casa are 100m as dori niste informatii cu pretul si cant timp dureaza tot montajul,casa are soba de teracota si instant electric va multumesc

 207. CALIN spune:

  Buna ziua,am o casa de 200mp(p+m)cu instalatia facuta si centrala pe gaz metan,m-ar interesa montarea unui sistem solar complet(incalzire si apa calda).Casa e izolata termic cu usi si geamuri pvc termopan.Multumesc.

 208. CALIN spune:

  Buna ziua,am o casa de 200mp(p+m)cu instalatia de incalzire facuta si centrala termica pe gaz metan,m-ar interesa montarea unui panou solar complet(incalzire si apa calda).Casa e izolata termic,geamuri si usi pvc termopan.Multumesc.

 209. iulian spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un sistem de incalzie pt o casa in supraf de aprox 130mp cu consum cat mai mic (panorui solare combinate cu centrala pe gaz, pompa de caldura, etc.).
  Sau daca puteti sa-mi recomandat Dumneavoastra o alta varianta buna (in afara de lemne, peleti, combustibil solid) astept un raspuns pe email.
  Va rog sa specificati si la ce costuri aproximative ma pot astepta pe timp de iarna.

  In cazul in care imi puteti oferi un sistem avantajos cu consum cat mai mic in lunile de iarna voi apela la Dumneavoastra pentru achizitionarea si montarea acestuia.

  Multumesc

 210. george dumitru spune:

  buna ziua, sunt interesat de un sistem complet de incalzire si apa calda pt o casa 130 mp pe doua nivele.ce imi recomandati si pretul inclusiv montajul va rog, astept raspuns merci frumos

 211. Georgescu adi spune:

  Spuneti-mi vă rog cu aproximatie la ce valoare ar ajunge un sistem complet (încălzire +apa calda) pentru o casa (P+M) de aproximativ 160-180 m în care locuiesc 4 persoane și sa facă fata și pe timp de iarna. încălzirea ar fi și prin calorifere și prin pardoseala.
  Ce costuri ar mai fi pe lângă sistemul complet (manopera țevi etc)
  Va rog să-mi spuneți și ce costuri ar fi pe timp de iarna la sistemul care mi-l recomandați. Va mulțumesc anticipat!

 212. ligia oros spune:

  Va rog sa imi spuneti pentru o casa cu o suprafata utila de 100 mp la parter si 90 mp la mansarda, care nu are in zona gaze naturale la retea, ci doar alimentare cu energie electrica, ce varianta de sistem pot folosi? este fiabil acel sistem solar de 300 de litri cat sa asigure apa calda menajera pe tot parcursul anului si supliment de caldura in camere? Doresc sa montez sobe de teracota cu lemne dar sa am si destula apa menajera calda. Specific ca in majoritatea timpului vom locui acolo 3 persoane, iar pe timpul verii vor fi si alte persoane in vizita.

  Va rog sa imi detaliati pe mail o oferta de sistem ce sa fie fiabil pentru zona, locuiesc in judetul alba, la 25 km de Alba Iulia, mai precis la Vingard.

  Multumesc, astept un mail de la dumneavoastra, pentru ca la telefon nu am reusit sa va contactez!

  Ligia Oros

 213. pop garofita spune:

  avem o casa de 250m2 de cate panouri avem nevoie .pentru incalzire si apa alda

 214. domokos zoltan spune:

  Buna seara, ma intereseaza un sistem de incalzire+apa calda la o casa de 180 MP,in acest moment incalzirea este pe lemne, apa calda pe gaz, la ce cost ajunge instalatie+manopera? Va multumesc.

 215. sorin spune:

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 200 mp (P+M), care nu are deocamdata incalzire centrala, nu este gaz metan in zona. Va multumesc!

  TOP SOLAR SRL
  2014-02-19 12:32:47
  Buna ziua Cea mai buna combinatie pret-eficienta-calitate,este centrala termica pe lemne+panoou solar nepresurizat
  As dori o offerta de pret la aceasta combinatie inclusiv montaj falticeni

 216. daniel anghel spune:

  Va rog sa-mi spuneti pretul unei instalatii complete pentru casa de 190 metrii patrati incluzand si montajul.sunt fff interesat.

 217. Eduard Csomortani spune:

  Buna ziua,

  ma intereseaza un sistem care sa poata sa asigure incalzirea si apa calda pt o casa de aprox 100 mp , imobilul este deja dotat cu o centrala termica pe gaz , as vrea sa stiu ce este necesar si care sunt costurile pt a lega sistemele impreuna. Casa este amplasata in Brasov, necesarul de apa si caldura ce trebuie asigurat este pt un consum de 4 persoane in conditiile in care casa este izolata.

 218. marin spune:

  Buna ziua as doriii dak se poate sami dati un pret estimativ pentru a instala la o casa de 200 mp centrala pe lemne sau peleti cu panou solar nepresurizat cu toate mat si calorifere zona DRAGASANI VILCEA va multumesc anticipat

 219. BOERESCU SPIREA spune:

  Buna seara.Un bloc cu 8 etaje racordat la sistemul centralizat de apa calda menajera (RADET-Buc) cu un consum m mediu de 350 mc/luna,merita sa monteze o centrala cu panouri solare ptr.ACM.Din investigatiile adica ofertele primite de la m.m.firme ac.investitie ar costa cca 25000 euro.Nu renuntam la aliment.de acm de la RADET care va compensa perioadele cand panourile solare nu asigura temp.sau debitul necesar consumului.Va rog frumos sa-mi raspunde-ti daca o asemenea investitie este fiabila,daca merita investitia.Stiu ca vara randamentul este cel mai bun si iarna cel m. scazut contrar consumului care vara este m. scazut si iarna mai ridicat.Amortizarea s-ar face in cca 7-10 ani.Va rog frumos sa-mi raspunde-ti,p.d.v.-ca specialisti -sa facem ac. investitie?Va multumesc.Cu respect administrator ing.Boerescu.

 220. Negrea Madalin spune:

  Am o casa de 145 mp utili, doresc sa stiu ce sistem imi recomandati pentru apa menajera cat si incalzire , care este pretul sistemului cu tot cu montaj si materiale necesare pentru Judetul Prahova, In Ploiesti !

 221. Danciu gheorghe spune:

  Doresc si eu una la 150 litrii, si daca este posibil as dori sa produca si energie electrica.
  Vreau un pret estimativ si cu montaj.
  Trimiteti informatia pe adresa mea de Email gheorghe.danciu@petrom.com

 222. genes cristian spune:

  Buna ziua
  Am o casa de 320 mp ma intereseaza panouri cu aport la incalzire si apa calda am rugamintea sa imi spuneti care anume din tipul de instalatii se preteazasi cat costa inclusiv manopera.
  Mentionez ca incalzirea in acest moment se face prin centrala pe gaze.
  Multumesc

 223. m.peniu spune:

  BUNA
  As vrea sa ancep o afacere cu cresterea somnului african,dar acestuia ai trebuie apa calda(28 grade)
  Cum as putea ancalzi apa di 2 bazine(90 m3) mai ieftin
  MULTUMESC
  CU STIMA SI RESPECT

 224. jurj gheorghe spune:

  ma intereseaza o instalatie solara pentru ACM si aport la incalzire,necesara la o pensiune 10 pers.
  am doar un PUFFER 2SKS GERMANIA de 2000 litri
  multumesc.

 225. Sorin Cozma spune:

  Buna ziua,

  M-ar interesa sa stiu cit costa o solutie de incalzire + apa calda menajera pentru o casa cu suprafata de cca140 m2 utili. Sistemul agreat ar fi cu centrala electrica cu incalzire prin pardoseala, iar apa menajera sa fie prin panouri solare. Locatia Iasi.

  O zi buna,

  Sorin Cozma

 226. Nitu Mihai spune:

  Ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta cu boiler de 200l.Cu programul casa verde faceti?

 227. GEORGE PIRSAN spune:

  BUNA ZIUA AMI SPUNETI SI MIE CE SISTEM SOLAR RECOMANDATI PT ANCALZIRE PODEA APA CALDA SI CALDURA, 4CAMERE +HOL NU STIU EXACT mp.

 228. GEORGE PIRSAN spune:

  BUNA ZIUA AMI SPUNETI SI MIE CE SISTEM SOLAR RECOMANDATI PT ANCALZIRE PODEA APA CALDA SI CALDURA, 4CAMERE +HOL NU STIU EXACT mp. MILTUMESC

 229. Mihaescu Paul spune:

  Bună ziua. Sunt interesat de un sistem complet apa calda ‘incalzire pentru 2 persoane, suprafata ( amprenta sol 80 mp).Vreau să imi trimiteți o ofertă de preț cu tot cu montaj.

 230. Doresc sa achizitionez si sa instalez cu ajutorul dumneavoasrta un sistem solar {150-200l). Astept propunerile de achizitionare si instalare.

 231. PIRTEA IOAN spune:

  Buna ziua mar interesa costul unui khit care sa-mi asigure apa calda menajera 4persoane si aport la incalzire la o casa 130m ampreta izolata cu vata bazaltica 6cm cost cu montaj inclus locuiesc in TIRGU-JIU Mentionez am CT pe gaze

 232. iacob iustin spune:

  ma intereseaza o aferta pentru incalzire si apa calda pentru o casa cu mansarda ce are 180 mp.

 233. bucos valerica spune:

  buna seara,ma-ar intresa varianta optima pt incalzire si apa calda la o casa de 200mp cu incalzire in pardoseala ,da ca se poate as vrea un nr de telefon pt.mai multe informatii,va multumesc!!!!

 234. VLAD MARC spune:

  va rog sa ma ajutati si pe mine cu o oferta pt o locuinta de lemn tip framing cu izolatie de 15 cm vata minerala si 10 cm polistiren pe esterior, o suprafata locuibila de 170 mp ne avand gaze in apropiere. va multumesc

 235. stoica alexandru spune:

  buna ziua mar interesa si pe mine cit mar costa pentru 80 m incalzire si apa curenta . panouri cu toata instalatia completa si manopera

 236. Paun Dobre nicusor spune:

  Buna seara sunt interesat de un sistem de ACM si incalzire de 200l. Casa are 200m pătrați si urmează sa instalez centrala pe lemne. Doresc o oferta completa cu montaj inclus si fara montaj. Va multumesc.

 237. Murarescu Daniel spune:

  Buna ziua
  la o casa de 180 mp utili,cat costa un sistem complet de incalzire in pardoseala si apa calda pe tot timpul anului
  pt 2 persoane si 2 copii?
  Sau doar sistem de apa calda si daca mai sunt alte cheltuieli pe langa. Multumesc

 238. virgil spune:

  Stunt intereasat de un sistem60 tub. 500l, apa calda+sport agent termic. Ma intereseaza Dada vara came sistemul functioneaza la capacitate maxima iar agentul thermic nu este folosit , nu se suprasolicita siltemul, nu stunt afectate tuburile?

 239. sibesteanu ghe spune:

  buna ziua as dori o oferta de pret pentru o instalatie acm si aport la incalzire pentru o casa parter si mansarda am 5camere si 2 bai si locuim 6 persoane am centrala pe lemne locatia e sfantu gheoeghe jud covasna si va rog sa-mi spuneti daca asigurati si montaj cu toata instalatia va multumesc

 240. Alexandra Dumitru spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa imi transmiteti care ar fi varianta optima si o oferta de pret pentru aceasta, pentru o casa izolata, de 130 mp, cu boiler si centrala termica pe curent de 14kw . As dori daca se poate sa imi spuneti si costurile de instalare.
  Multumesc!

 241. Alexandra Dumitru spune:

  Buna ziua,,

  Va rog sa imi transmiteti o oferta pentrru un system cu panouri pentru incalzire si apa calda pentru o casa de 130 mp cu boiler si centrala pe current de 14kw. Va rog sa includeti sicosturile de instalare.
  Multumesc.

 242. GHINEA CORNEL spune:

  BUNA ZIUA,
  AS DORI SA-MI SPUNETI CARE ESTE PRETUL TOTAL AL UNEI INSTALATII SOLARE COMPLETA PENTRU O CASA CU DOUA CORPURI CE ARE IN TOTAL : 4 DORMITOARE , UN LIVING , O BAIE. PRETUL LUCRARII CU TOT CU MATERIALE,MANOPERA…..ETC.
  CASA ESTE LA TARA , SI NU ARE PANA ACUM VREUN SISTEM DE INCALZIRE.
  AS VREA SA FAC O FINANTARE NERAMBURSABILA PRIN „CASA VERDE”.

 243. crisan cristian spune:

  Buna ziua ,mar interesa un sistem de panou solar pentru apa menajera.Mentionez ca a,incalzire pe centrala cu lemne ,pe timpul ierni am apa menajera de la un boiler de 120 litri cu serpentina iar cand nu functioneaza centrala de la acelas boiler care este si pe curent.As dori sa stiu ce sistem de panouri ar trebui sa folosesc si daca se pot monta la acel boiler.Multumesc. O zi buna

 244. cioara ioan spune:

  Buna ziua,

  Pentru casa cu mansarda (suprafata totala desfasurata de 145 mp) pe care o finalizez in Luna mai a.c. ma intereseaza varianta de echipare cu un sistem solar pentru APA calda menajera si pentru incalzire.
  Va rog sa-mi recomandati o varianta adaptata acestor cerinte si implicit pretul echipamentului, respectiv cheltuielile de montaj aferente.
  Va multumesc,
  Ioan Cioara

 245. tufa marin spune:

  Buna ziua as vrea sa stiu ce sistem recomandati pentru ancalzire si apa calda menajera pentru 60 metri patrati este izolata usi geamuri termopan polistiren si sa ami spuneti la ce temperatura lucreza sa ancalzeasca cate grade

 246. attila spune:

  buna ma intereseaza pretul la sistem complet apa si incalzire pe o casa de 120mp cu montare cu tot am cazan viessman 24 kw multumesc

 247. nicolai spune:

  Sint interesat de asa sisteme de incalzire si de preparare a apei calde la casa de 200m.p. izolata termic.. si geamuri pvc. Vreau sa stiu de care capacitate este nevoe si cit o sa constitue costurile inclusiv instalarea.Multumim .

 248. Paul Coman spune:

  Am o casa de aproximativ 200 mp suprafata desfasurata izolata si cu tamplarie termopan. Momentan folosesc pentru incalzire o centrala de 24 kWh pe gaz in condensatie care are 9 calorifere conectate. M-ar interesa un sistem de apa calda menajera si incalzire in paralel cu aceasta centrala adaptat la conditiile date. Suntem o familie de 4 persoane. Va multumesc

 249. BORCEA CORNEL spune:

  BUNA SEARA. SUNT INTERESAT DE UN SISTEM DE APA CALDA MENAJERA SI INCALZIRE DE 200L . CASA ARE ~~ 120 MP , AM CENTRALA TERMICA DE 31 KW MONTATA. ( ARISTON). VA ROG O OFERTA DE PRET CU SI FARA MONTAJ . VA MULTUMESC

 250. Liana spune:

  Buna seara,
  pentru o casa batraneasca de 58 mp, izolata si cu termopan, ce imi recomandati pentru incalzire si apa calda ? care este sistemul mai avantajos ? cat m-ar costa ?
  multumesc

 251. Mihalea Doina Simona spune:

  Buna ziua

  Am o casa de 125 mp compusa din 3 camere,o baie,o bucatarie si un hol.Casa este izolata termic cu polistiren de 10 cm si are geamuri de termopan.Am un boiler cu o serpentina de 80 litri pentru apa calda la baie si bucatarie.Mai am si o soba pe lemne cu serpentina la care am racordat 5 calorifere(unul de 1metru 20 si 4 de cate 1 metru fiecare),istalatia este facuta din PPR.Incalzirea casei se face cu soba cu serpentina pe lemne.In casa locuim 5 persoane.Locuim in Judetul Calarasi
  As dori si eu instalatie de panouri solare care sa imi asigure apa calda menajera pe tot parcursul anului si incalzirea casei cu, calorifere pe parcursul iernii.Ce imi recomandati?
  Va rog o oferta pentru valoarea de investitie(materiale, echipamente si manopera)

  Multumesc frumos

 252. Marian spune:

  Buna ziua
  Sint interesat daca exista o variant pentru incalzirea unui bloc cu 3 scari si 10 etaje plus apa calda .
  Suprafata apartamentelor este de 67 mp.

  Va multumesc
  Marian

 253. Georgeta Ionescu spune:

  Casa pentru care intentionez achizitionarea echipamentelor are cca 150mp util, si 3 locatari Dintre ofertele dvs, mi s-a parut optime cu 2, sau eventual cu 3 panouri dar pretul este cam mare. Va rog sa imi comunicati oferta pt un Sistem Solar 300L. Cam ce aport are la incalzire si care este pretul final cu montaj inclus. Va multumim

 254. Blaga Ioan spune:

  Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care ar fi cea mai optima solutie si sa-mi faceti o oferta de pret pentru o casa de 115 mp, ca aport la incalzire si apa calda menajera.

 255. laszlo attila spune:

  trimiteti oferta preti la sistem complet apa calda si incalzire pe o suprafata de 110 mp multumesc

 256. laszlo attila spune:

  trimiteti oferta preti la sistem complet apa calda si incalzire pe o suprafata de 110 mp multumesc

 257. BORTUN STEFAN spune:

  M-AR INTERESA IN ZONA BRAILA LA O CASA DE 80 m CE S-AR PRETA CA INSTALATIE DE INCALZIRE A APEI PE PERIOADA VERI LA O FAMILIE DE 4 PERSOANE SI DACA DA RANDAMENT SI IARNA.DAR PENTRU APORT LA INCALZIRE CE OFERTA ATI AVEA.ASTEPT RASPUNS.

 258. grecu spune:

  As dori o oferta pe casa 150 mp, 4 persoane apa menajera și aport la încălzire . Multumesc

 259. GIURGIU GRIGORE spune:

  ma intereseaza sistemul de incalzire cu boiler , sunt din MARAMURES transportul cum se face, dar in cazul unei o comenzi mai mare

 260. Marius spune:

  Ce panou as avea nevoie pentru o casa 120 mp. Si un pret cu tot cu montaj pt SV

 261. MARICEL spune:

  Va rogsa-mi spuneti si mie pt 4 persoane si 240mp ce fel de panou solar pt ACM imi recomandati si la cat s-ar ridica pretul va multumesc.

 262. Ionut spune:

  Buna ziua! M-ar interesa, va rog, sa-mi faceti o oferta de sistem solar complet pentru apa calda si incalzire optim alaturi de o centrala cu gaze pentru o lucuinta P+M, in Berceni, Ilfov. Va multumesc anticipat!

 263. Iosif Tinca spune:

  Buna ziua. As fi interesat de un sistem pentrobtinerea de apa calda menajera si aport la incalzire, este vorba despre o casa de 160mp (parter+mansarda). Are sistem de incalzire centrala pe baza de curent electric. Care sistem s-ar potrivi si o estimare aproximativa la costuri. Va multumesc anticipat

 264. Catalin Tanasescu spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o oferta completa: echipamente si montaj pentru:
  – panouri fotovoltaice pt. producere energie electrica consum estimat: 8KVA/h ziua cu compensare din retea – reprezentand consumul casei fara centrala electrica de 28KW
  – panouri solare termice: incalzire apa (ACM + compensare centrala) + apa piscina inclusiv pe timp de iarna
  – alte recomandari cost/rentabilitate eficiente.
  Oferta va rog sa fie completa si sa contina echipamente + montaj, eventual sparta pe compenetele mentionate si cu variante, daca exista.

  Constructia casei incepe in Iunie.2015

  Va multumesc,
  Catalin
  0744 421 567

 265. Mirela spune:

  Buna ziua, as dori o oferta de pret pentru panouri solare pentru incalzirea apei si a casei in suprafata de 200 mp, 2 bai si o bucatarie.

 266. Acatrinei spune:

  Buna ziua,ma intereseaza un sistem complect pentru 200 metri patrati,mentionez ca am centrala pe lemne de40kv

 267. Daniel spune:

  Buna ziua ,

  Am o casa cu sistem de incalzire pe lemne si un boiler cu o serpentina de 120l.
  Va rog sa-mi spuneti daca putem monta un sistem de incalzire al apei „Sistem Solar 150L” folosindu-ne de boilerul actual, care ar fi costul total inclusiv manopera. Am auzit ca pe perioada iernii , sistemul ar incalzi apa din boiler pana la 20-25 grade. imi puteti confirma aceasta informatie ? Multumesc !

 268. ion george spune:

  Buna ziua , pentru o casa p+1 180 m2 , as putea pune panouri pentru apa si incalzire , dar sa fie 100% doar pe panouri .. fara centrala termica? Ce poate o oferta si ce sistem ar fi necesar?multumesc.

 269. Codru Costica spune:

  Buna ziua, Locuesc in Roman si am o casa cu o suprafata de 180mp,Ce panou solar imi recomandati si cit ar fi cu aproximatie costul total, Panou sau panouri si montaj?
  Daca executati lucrari de montaj si in Roman sau in inprejurimi.
  Va Multumesc,

 270. gigi spune:

  BUNA ZIUA SUNT INTERESAT DE UN SISTEM DE ACM SI CALDURA DE 150L 18T SI BOILER CU DOUA SERPENTINE.CASA ARE 100MP .VA ROG UN PRET CU MONTAJ .SUNT DIN CRAIOVA

 271. doru spune:

  buna seara! m-ar interesa un sistem panou presurizat sau nepresurizat, in conditiile in care am o centrala pe lemne cu instalatia aferenta, boiler 150l.sunem 5 persoane. ce imi recomandati?

 272. Doru spune:

  Buna ziua,
  Sunt interesat de o instalatie SISTEM SOLAR 1000L la o casa in zona muntoasa , Harghita. De ce date ati avea nevoie ca sa existe o calculatie cat mai precisa daca sistemul face fata atat pentru apa calda menajera cat si aport la incalzire. Casa este dotata cu centrala termica pe lemne prin gazificare, de 60 Kw .Sistemul dvs se poate adapta la cel existent astfel incat sa existe un raport cat mai eficient al adaptarilor necesare.
  Sunt interesat daca dvs asigurati si montare/adaptare si cam care este durata aproximativa a lucrarii. Mentionez ca as dori , pe cat posibil sa discutam la concret aceste date de indata ce imi puteti confirma disponibilitatea.
  Cu respect
  Doru

 273. istrate spune:

  ce sistem recomandati pt 100 mp pt aport ancalzire casa este izolata si tamplarie termopan?

 274. Dinescu Silviu spune:

  Buna ziua,
  Urmează să-mi construiesc o casa, in Cernica/Ilfov, cu suprafața locuibile de cca. 200 mp (numai parter), pe structura de lemn. Vor locui in permanenta 4 persoane, ocazional inca 2 – 4. Va rog să-mi faceți o oferă pentru un
  sistem complet de panouri solare (apa calda si aport la încălzire), locuință urmând a fi încălzită cu o centrala
  pe lemne.
  Va mulțumesc anticipat.

 275. nicusor spune:

  Buna ziua.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje,la etajul 3.Ma intereseaza ce tip de panou presurizat pot achizitiona , si daca pot sa-l montez jos linga bloc pe un garaj , si sa pompez apa calda sus cu o pompa pe tevile care le voi monta pe peretele blocului,bineinteles izolate.Santem 2 pers.si o suprafata de 50 m/ patrati, ap.de 2 cam.Va multumesc.

 276. Negulescu Daniel spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza oferta D-voastra tehnico-economica pentru un sistem de producerea de apa calda si aport incalzire pentru o casa P+1E+M cu amprenta de aprox. 60mp/nivel utili (4 persoane).
  In prezent casa este prevazuta cu incalzire in pardoseala la parter si calorifere la etajele superioare prin intermediul unei centrale termice pe gaz de 35kW.

 277. naiva spune:

  va salut! am o locuinta la tara in jud. vaslui , com. albesti cu o suprafata utila de 100 mp. incalzita cu un cazan pe lemne marca viadrus de 30 kv. v-as ruga sa-mi spuneti ce sistem de incalzire solar imi trebuie ptr. apa menajera, etc. locuiesc 6 persoane. multumesc mult. ps. pret echipament si manopera cu deplasarea specialistului, etc.

 278. LUCA NICOLAE spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi propuneti un sistem complet pentru urmatoarea situatie:
  Dorim un sistem complet de panouri solare pentru apa calda menajera si aport la incalzire + incalzire piscina 6m x 3m).
  Casa are suprafata locuita de aprox 200 mp, p+1, locuim doar 2 persoane in mod obisnuit , plus inca 4 pers maxim (musafiri). Incalzirea dorim sa o facem in pardoseala, cu centrala pe gaz metan.
  As dori un pret pentru sistemul complet inclusiv manopera daca puteti efectua instalarea in Tulcea.
  Puteti oferi si sistemul de incalzire in pardoseala? inclusiv manopera de instalare?
  Asteptam un raspuns, cu stima, Nicolae Luca

 279. Pirvulescu Daniel spune:

  Buna ziua ma intereseaza un panou solar pt un spatiu comercial avand un boiler de 200L cu doua serpentine as dori un pret informativ. multumesc

 280. TINTA SORIN spune:

  M-ar interesa un sistem solar pentru un imobil de 8 etaje( inaltimea imobilului 31 de metri).Mentionez ca imobilul are centrala termica independenta pe gaz iar boilerul are capacitatea de 500 de litri si este compatibil
  pentru adaptarea la sistemul solar.
  cu respect
  Sorin TINTA

 281. poalelungi nicolae spune:

  am o casa de 130 mp P+M care are executata instalatia de calorifere dar nu are centrala termica deoarece nu m-am hotarat ce fel de centrala sa achizitionez. In zona nu exista posibilitate de gaze. Casa este foarte bine izolata. Va rog sa ma sfatuiti si sa-mi trimiteti o oferta pentru un sistem de incalzire +ACM adecvat nevoilor expuse. Va multumesc si astept oferta d-voastra.

 282. Alexei spune:

  Bună ziua, vrem sa ne construim o casa intre 100-150 m pătrați. Va rugam mult sa ne dați un sfat .

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 100-150 mp . Si prețul dacă e posibil. Avem posibilitatea de a ne conecta la gaz natural. Va multumesc!

 283. Petru Tabarcea spune:

  Locuiesc la casa in Suceava in suprafata de 200 mp recent izolata si incalzesc casa cu centrala pe gaz prin
  calorifere clasice (tabla de otel).Casa are parter si mansarda.

  Ma intereseaza o oferta pentru un sistem de panouri solare pentru apa calda menajera si aport la incalzire pe parcursul intregului an.
  Sunt interesat de un sistem efeicient care sa ofere apa calda menajera pentru 3 persoane si sa aduca un
  aport cat mai substantial la incalzire prin calorifere.

  Informatii suplimentare.str.Traian Taranu 67 municipiul Suceava tel 0740 303610

 284. Madarasz Andrada spune:

  Ma intereseaza costurile pentru apa calda tot timpul anului .Nentionez ca am un boiler de 200L
  ASTEPT UN RASPUNS
  VA MULTUMESC

 285. lupu silviu spune:

  doresc un calcul cu montaj si fara, la apa calda 100 l si aport caldura pentru 100 m2. Mentionez ca am termosemineu pentru incalzitre si boiler electric pentru apa calda,avand familia cu 4 persoane

 286. mar interesa un sistem de incalzire a apei menajere cat si pentru incalizerea locuintei locuiesc in comuna grumazesti oras tg neamt pentru 150 mpatrati si pentru 3 persoane as vrea o oferta mai mult pentru incalzirea locuintei pe tinp de iarna in pret se include si instalarea

 287. Ioan Solomon spune:

  Pentru o casa situată in orașul Covasna, cu suprafața utila de 400 mp., respectiv 3 locatari, va rog o oferta de
  preț pentru un sistem de încălzire apa de 250-300 l cu panouri solare (sistem complet), respectiv condiții de livrare (termen, transport). Va mulțumesc.

 288. aurica tonea spune:

  as vrea si eu o oferta pentru panou solar pentru incalzire apa calda si calorifere. Am boiler cu doua serpentine si as avea nevoie de restul instalatiei,momentan ma incalzesc cu termosemineu pe lemne. Multumesc

 289. Florin Stefan spune:

  Ma intereseaza o oferta pentru un sistem integrat de apa calda menajera, kit fotovoltaic on grid si centrala termica electrica pentru o casa de circa 100mp locuita de 2 persoane in comuna Arbore, Suceava. Cu stima,

 290. Pangratie Florina spune:

  Buna ziua , sa vrea sa stiu si eu pentru un sistem solar de 300 L echipat complet cat costa? Si as mai vrea sa stiu pe timp de iarna ce putere are pe suprafata de metri patrati. Si cate persoane pot folosi ACM Va multumesc anticipat.

 291. Rog oferta de pret finala pentru sistem incalzire si preparare apa calda, pentru sistem panouri solare presurizate
  capacitate de 300 litri si 500 litri.
  Sunt interesat sa cumpar .
  Cu multumiri.

 292. Iulian spune:

  Buna seara. As avea cateva intrebari, daca ma puteti ajuta.
  Pentru o casa pe 2 nivele, ~200m2, 5-6 persoane, incalzire in pardoseala si centrala pe gaz (condensatie), care ar fi solutia optima de panou solar + boiler?
  Se poate monta o astfel de instalatie si dupa ce tot sitemul de incalzirer cu centrala e functional?
  Daca am inteles bine cum functioneaza, antigelul incalzit de panoul solar incalzeste apa din boiler, care pre-incalzeste apa care ajunge la centrala pentru a merge mai apoi in instalatia de incalzire?
  Ce se intampla daca panourile nu functioneaza sau caldura e mai mica decat agentul din boiler? Apa din boiler mai este incalzire in vreun fel?
  Multumesc.

 293. duma spune:

  am incalzire centrala termica pe lemne da un randament bun la 10 calorifere (1.20 -1.50)
  ce avantaj as avea daca ias adauga un sistem solar cu panou 60 tuburi presurizat cu boiler 500 litri 2 serpentine (dar cea cu panou 90 tuburi si boiler de 800 L 2 serpentine)

 294. Vasiliev Andrian spune:

  Buna ziua.

  Am o casa de circa 200 mp si momentan incalzirea o fac cu lemne cu o centrala cu 7 elementi, am un boiler de 200 ltr. cu doua serpentine si as dori si o instalatie solara pentru apa calda si aport la incalzire.
  Partial casa este incalzita cu radiatoare, si urmeaza o alta parte cu incalzire prin pardoseala.
  As dori daca mi-ati pute face o oferta.
  Precizez ca locuiesc in Tulcea si banuiesc ca faceti si instalarea panourilor.

  Va doresc o zi buna.

 295. Toader Mihai spune:

  BUNA ZIUA SUNT INTERESAT DE UN SISTEM DE ACM SI INCALZIRE DE 200 L . CASA ARE 100 MP SUPRAFATA UTILA TAMPLARIE TERMOPAN , CENTRALA TERMICA VIESSMAN 25 KV MONTATA . VA ROG O OFERTA DE PRET CU MONTAJ. VA MULTUMESC !

 296. IlieB spune:

  Buna ziua

  Ma intereseaza care este pretul unui kit de montaj pentru un panou solar presurizat.
  Momentan detin un puffer cu o serpentina, centrala pe lemne de 32kw si un boiler cu 2 serpentine de 180L legate la o automatizare in pardoseala. Cat ma costa transportul langa Bucuresti si instalarea ?

  Multumesc

 297. David spune:

  buna ziua! as fi interesat sa stiu care sunt costurile pt o instalatie completa la un imobil de 150 mp (3 pers),fara gaze in zona si fara posibilitati optime de depozitare lemne pt iarna .

 298. dragos spune:

  Buna ziua,
  Ne-ar interesa achizitia si montarea unui sistem solar de incalzire si apa calda pentru un imobil P+1+M cu o suprafata/ nivel – mediu – de 110 mp si este locuita permanent – 3 persoane. Casa este izolata termica. Imobilul se situeaza la 30 km de Bucuresti. Care ar fi costurile totale estimate. Multumesc

 299. Cristina Dumitru spune:

  Buna ziua. Casa mea are 130 mp.eu ma gindea la centrala pe lemne dar ma intereseaza sa stiu cit costa ô centrala solara pnt caldura. Sau caldura si apa calda. Am vazut ca intr-un comentariu ati specificat centrala termica pe lemne + panou solar nepresurizat. Ce inseamna. Va multumesc si astept raspuns.

 300. marin tudorache spune:

  Va rog sa imi spuneti pentru o casa cu suprafata lucuibila 90mp ce sistem imi trebuie si apoi daca as folosi aceeasi suprafata si la mansarda ce ar trebui in plus.Mentionez ca detin o centrala pe lemne 32kw gazificare dar si lemnele sunt scumpe deoarece casa este in camp si este expusa la frig chiar daca i-am facut hidroizolatia.As dori sa fiuindependent de lemne sdau gaz sa merg pe panouti iarna vara cum sunt in tarile nordice.Va multumesc.
  Si daca sunteti amabil sa imi spuneti si durata de executie.Sunt din Simeria.

 301. sorin stoica spune:

  Buna ziua,sunt interesat de o instalatie completa de apa calda cu un panel de 10 tuburi.i-mi poate asigura apa calda pt 4-6 persoane?

 302. petru spune:

  buna ziua am o casa de aprox 220m2 (4 dormitoare) ce sistem de panouri solare s-ar potrivi pt casa noastra?suntem 2 dulti si 3 copii casa e constructie noua…spuneti-mi daca nu avem gaz de ce sursa de caldura am avea nevoie….daca acest sistem de panouri solare nu garanteaza incalzirea totala a casei +apa calda…va multumesc casa este langa cluj va rog sa puneti si montajul in oferta de pret multumesc

 303. Emma Mosnegutu spune:

  Buna ziua. Ati putea sa-mi spuneti cea mai buna varianta pentru incalzirea si necesarul de apa calda pentru o casa de 280 m2? Casa este forte bine izolata. In cazul in care decidem pentru incalzirea prin pardoseala, vor mai fi necesare caloriferele? Panorile solare si incalzirea prin pardoseala vor asigura necesarul total de caldura si apa calda pe timpul iernii? Sau va mai fi nevoie de o alta sursa de incalzire? Puteti sa-mi faceti o oferta completa, incluzand si montajul? Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

 304. Cristian spune:

  Salutare locuiesc în Stockholm Suedia și as dori sa instalez sistemul solar de 500 L pe care îl aveți la 2881 lei.Precizez ca as fi interesat sa îl cumpăr cu condiția ca un reprezentant al firmei să efectueze montajul .În acest sens dacă există posibilitatea din partea dumneavoastră as dori sa îmi comunicați prețul total cu tva inclus. Puteți sa mă contactați pe mail sau la telefon 0707949049

 305. Alexe Ion spune:

  Buna ziua,
  Sunt interesat de un sistem de panouri apa calda menajera ptr.80 litri boiler(boilerul meu actual este electric si este de 80 litri).

  Rog trimiteti oferta cu manopera la cheie!!!
  Locuiesc in Prahova(linga Ploiesti).

 306. Neculai Ardeleanu spune:

  Buna ziua. m-ar interesa achizitionarea unui system solar presurizat de 200 L ,22 de tuburi si as vrea sa stiu daca in Bacau puteti trimite echipa pt instalare si la ce pret ar fi manopera. Va multumesc

 307. Pastiu Claudiu Calin spune:

  Buna ziua, am mai trimis pt. oferta dar nu am primit nici un raspuns daca va rog m ar interesa un sistem complet de incalzire + apa calda de 200 litri.Multumesc !!!

 308. marc spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un sistem cu aport la incalzirea termica pe baza de panouri solare. Casa are 120m2 pereti 35cm din care 10cm izolatie termica. 2 persoane. Momentan nu am incalzire in ea, fiind casa noua. Se poate monta un sistem de incalzire complet pe baza de panouri solare? In caz negativ ma gandesc la o combinatie peleti + solar.

  Multumesc.

 309. ionutz spune:

  buna seara…as dori si eu sa stiu cat mar costa un packet complet de panou solar (preferabil presurizat,vertical) de incalzire pt o casa de 50mp?

 310. stuleanic serghei spune:

  Buna ziua, sunt interesat de un sistem solar complet de incalzire si apa calda pentru o casa de 200mp si 4 persoane, mentionez ca am o centrala termica de 5okw, pe lemne, termopane cu triplu sticla, casa nu este inca izolata si din pacate un boiler de apa calda electric care imi papa multi bani. Va rog sa- mi indicati o varianta din cele prezentate de dumneavoastra pe site

 311. felician spune:

  vreau sa am apa calda doar intr-o baie si bucatarie ce fel de panou si la ce pret as ajunge ?? multumesc

 312. Mihai spune:

  Buna ziua.
  Rog oferta pentru unul din tipurile de sisteme solare de incalzire pentru suprafata locuibila 170-180 m/p/â.
  Cu respect

 313. Avram Maria spune:

  Buna vreau sa imi spuneti cat ma costa installatia cu panouri solare la o casa de 120..mp …exact totul …multumesc.

 314. Stochian Vasile spune:

  Buna ziua EU am boiler de 500 de litri si pentru solar sintemn 3 Personen asi vrea un sistem complect pentru APA calda si SA ajute iarna la incalzire VA multumesc

 315. AURA ARSENE spune:

  BUNA ZIUA,
  SUNTEM INTERESATI DE UN SISTEM DE INCALZIRE CU APORT DE CALDURA . CASA ARE 190 MP SUPRAFATA UTILA TAMPLARIE TERMOPAN ,IZOLATIE EXTERIOARA 10 CM.AVEM CENTRALA TERMICA VIESSMAN 40 KV , LEMNE , MONTATA . VA ROG O OFERTA DE PRET CU MONTAJ, EVENTUAL VARIANTE

  VA MULTUMESC !

 316. Daniela spune:

  Buna seara,
  Pentru 4 persoane, 140 mp, ce sistem recomandati? Ma gandesc la caldura si apa calda.
  Cu centrala de la dvoastra?
  Multumesc

 317. Razvan spune:

  Bună ziua, m-ar interesa ce preț ar ajunge o instalație de tuburi vidate pentru încălzire 160 mp , boiler-200-250l sistem de 60 tuburi. Cum as putea obține finanțare prin programul Casa-Verde. Exista posibilitatea încălzirii apei pentru căldură prin metoda inducție? Ce costuri suplimentare ar apărea? Îmi uteti da un preț cu montaj-fara montaj
  Vă mulțumesc!

 318. Luiza Iorga spune:

  Buna seara,
  Solicit de la dvs un sistem complet ACM pentru 2-3 persoane cu tot cu instalare pentru o casa la tara in jud Dambovita, Lunguletu. Exista apa curenta in curte.
  Multumesc

 319. Mihai Pop spune:

  Buna ziua,

  Sunt interesat de un sistem cu panouri solare vidate + boiler pentru apa calda menajera baie si bucatarie patru persoane, la ce pret se ridica sistemul complet + montaj. locuiesc in Constanta. Multumesc anticipat.

 320. Elena spune:

  Buna ziua, Ma intereseaza un pret total (sistem +TVA, manopera, alte echipamente necesare) pentru un sistem care sa acopere necesarul de apa calda si caldura la o casa de 90 m2. Izolata termic, geamuri si usi sistem PVC termopan. Constanta

 321. Costel spune:

  Buna seara,
  La o casa noua de 350 mp. locuibili, parter +mansarda, fara alt sistem de incalzire, daca exista posibilitatea acoperirii suta la suta a sistemului de incalzire si apa calda menajera. Casa se afla la periferia orasului Timisoara, in partea de sud a orasului. Va multumesc.

 322. Katim Hakawani spune:

  Sun interesat de cea mai huna varianta Popesti Leordeni casa 500 mp 7 persoane.
  Si Cheia prahova 100 mp 5 persoane.

 323. gabi spune:

  buna ziua, pentru o locuinta cu suprafata de 164mp care ar fi varianta optima.

 324. Andrei spune:

  Cum as putea procura un panou de 150 l.Sint din republica Moldova.

 325. Paul spune:

  Buna ziua am centrala termica pe combustibil solid 50 kw si boiler cu dubla serpentina de 150 as dori panou doar pentru apa calda ce mi recomandati in afara de panourile autohtone ce necesita alta instalatie.doresc sa stiu daca acest tip de panou se potriveste cu instalatia mea multumesc

 326. Radu Constantin spune:

  Locuiesc la poalele Ceahlaului,nu prea am soare iarna;am o locuinta cam de 100mp. si m-ar interesa un sistem complet care sa-mi mentina in interior o temperatura de macar 5-6 grade.Am incalzire centrala cu Atmos de 35kw,cu un boiler de 100 l incorporat cu vas de expansiune inchis dar si cu 2 vase de expansiune deschise(nu va pot explica0),cu eficienta excelenta.Cum ma puteti ajuta si cam cit ma ajunge…estimativ,numai dupa ce vezi poti aprecia corect.Temperaturile la mine ajung si la -30 – 35 grade.Va multumesc anticipat.Sarbatori cu sanatate si bucurii si pace sufleteasca,Titi

 327. Constantin spune:

  As dori un pret total pt o casa de 200 mp ( componente + montaj ) si care ar fi modelul care ar fi ideal pt iernile din Romania multumesc

 328. Cristian Mitran spune:

  Buna ziua,
  As dori sa primesc o oferta pentru productie apa calda menajera si trei calorifere pt 60 m2. Casa este la tara, locuita de o singura persoana. Nu exista gaze deci nici centrala termica. Numai sobe pe lemne.
  Multumesc anticipat.

 329. Petre Nedelcu spune:

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de cca 200 mp (P+M). Precizez ca am deja instalata o centrala termica pe lemne si un boiler de 100l. Ma intereseaza pe langa solutia propusa, costurile totale, inclusiv instalarea si timpul necesar instalarii. Poate pe e-mail imi puteti trimite si detalii tehnice. Va multumesc!
  Sarbatori fericite!

 330. David spune:

  Buna!la o casa de 140 m2, cam ce capacitate ar trebui sa aiba boilerul? Si cat ar costa investitia atat pentru apa menajera cat si pentru incalzire? Si sa faca fata atat iarna cat si vara?

 331. TUDORESCU DORINA spune:

  Bună ziua. Pentru a diminua costul facturii la curent și la gaz, m-ar interesa instalarea de panouri solare atât pentru apă caldă menajeră și căldură cât și pentru furnizare de energie electrică. Menționez că locuința este de aprox 250 m2 și are 13 calorifere. Consumul mediu de curent este de 500 kw pe lună iar de gaz, de aprox 600 mc în lunile de iarnă. Vă rog să-mi spuneți ce aș avea nevoie pentru a acoperi măcar o parte din necesar și cât ar costa cu aproximație. Vă mulțumesc anticipat.

 332. Ionel Negrut spune:

  Buna ziua!
  La multi ani!
  Care ar fi solutia optima, tehnica si financiara, pentru ajutorarea apei calede menajere pentru trei persoane. Casa este dotata cu un boiler electric.
  O zi buna in continuare!

 333. pentru a-mi incalzi casa si avea apa calda ,casa are 200 m patrati ,de cite panouri solare si ce capacitate trebuie sa aiba boilerul .Care ar fi pretul si manopera.

 334. Szanto ovidiu spune:

  M-ar interesa un sistem solar de apa si caldura

 335. Arthur Kleps spune:

  Buna ziua!

  As dori o oferta de pret pentru un Sistem Solar 200 l, cu toate accesoriile incluse (montaj pe acoperis inclinat, cu tigla ceramica, boiler 200 l cu dubla serpentina si rezistenta electrica minim 3 kW – exista racord trifazic deci se poate si de 6 sau 9 kW – cum propuneti dv, conducte cupru incluse, izolate minim 19mm la exterior si la subsol).
  Casa este S+P+M, situata in sat Suslanesti, jud Arges – langa Campulung Muscel.
  Distanta orizontala + vericala boiler (subsol) – PS: maxim 20 m.
  Daca se poate includeti in oferta si conditiile pentru transport si montaj.

  Cu stima,
  Arthur Kleps

 336. andrei spune:

  Buna ziua! am o casa noua de 100 mp2 pe nivel(parter+mansarda),4 camere,2 bai si living. ce tip de sistem imi recomandati pentru a avea apa menajera si caldura asigurata pe tot timpul anului? va rog,daca se poate sa-mi faceti o oferta pentru tot sistemu cu toate materialele necesare si manopera dumneavoastra. va multumesc anticipat!

 337. mateiu spune:

  sunt interesat de un sistem complet acm pentru 2 persoane (momentan folosim un boiler mixt de 50l si o centrala de 25kw prin gazificare si ne este suficient) cu aport la incalzirea a 100mp,pretul cu transport(prahova-mizil) si montaj.multumesc!

 338. marius spune:

  buna ziua
  instalati si in judetul vaslui
  cat costa manopera pt sistem 250 l

 339. cristian brezeanu spune:

  buna ziua in primul rind m-ar interesa apa calda menajera dar daca se poate sa ma ajute si la caldura ar fi bine. am o centrala pe lemne si m-ar interesa se poate sa ma ajute acest sistem si la cadura detin 140m2 va multumesc

 340. Diaconu marian spune:

  Bună ziua.Vreau sa știu ce soluție recomandați pentru nii: Avem 500 metri pătrați de sere cu o înălțime pe timpul iernii de 220cm,sunt 20 de calorifere de 200 cm, avem 100 kw centrale pe lemne și cărbuni. Doresc sa știu dacă se poate diminua consumul de materie prima lemnoasa cu ajutorul energiei solare.Idea mea este sa facem un nou sistem de încălzire separat de cel cu calorifere(gen tuburi pe sub mese)pt a avea un plus.Ce spuneți? Aștept răspunsul dumneavoastră cu o ofertă de preț. Cu stimă,Diaconu Marian.

 341. ovidiu spune:

  Buna ziua…incep constructia unei case in aprilie…sunt interesat de un sistem fotovoltaic,pentru apa calda menajera,incalzire si producerea de curent…as dori o oferta care sa contina si costul de instalare.mentionez ca casa va avea 120mp,dispusa pe2nivele si vor locui 3persoane

 342. Bogdan spune:

  M-ar interesa un preț total cu montaj la un sistem solar 150l-18t si dacă as putea găsi la dumneavoastră si un sistem complet de încălzire(centrală termică pe lemne,puffer si tot ce mai include pt o casa de 150 mp).Aștept un raspuns

 343. Timis spune:

  Buna ziua, sunt din Baia Sprie Maramures, am o casa cu suprafata construita de 100 mp, rog sa precizati ce sistem solar ar necesita pentru incalzire si apa calda, precum si pretul acestuia in care sa fie inclusa si manopera. Multumesc.

 344. Ionel petroi spune:

  buna dimineața
  Sunt Ionel din Fundoaia Jud Bacău si as vrea sa știu cât m-a costa sistemul solar 300 ( panou plus cele aferente)
  Va Multumesc

 345. Sorea Sorin spune:

  Am o casa cu 2 camere,bucătărie , hol, baie,60mp doresc un kit complet încălzire și apa calda, de ce am nevoie și cât costa ,va mulțumesc anticipat.Sorin

 346. Sorea Sorin spune:

  Bună , am o casa compusa din 2 camere,bucătărie, baie,hol,aproximativ 60 mp așa dori sa știu de ce am nevoie ptr încălzire locuinta și apa calda cu panouri solare și cât costa . Va mulțumesc.

 347. Giurescu corneliu spune:

  Buna ziua m-ar interesa un preț cu tot cu montare pentru un sistem încălzire 150L-18T si detalii pe timp de iarna cum funcționează ce înseamnă combustibil convențional ? Îmi puteți trimite pe mail toate detaliile legate de acest model. Multumesc

 348. Ioana spune:

  Buna ziua ptr o casa aprox 130 mp care sistem s ar potrivi .Si daca va deplasati la oradea sa îmi faceti un grafic despre întreaga cheltuială sistem +montaj eventual l deplasarea sau ce ar m ai fi .astept oferte pe mail .va multumesc anticipat.

 349. dragomir elena spune:

  Buna ziua,va rog daca puteti sa ma sfatuiti si pe mine care este cea mai buna varianta de incalzit o casa pe care acum o finisam,care are P+E+M fiecare nivel are 128 mp construiti deci in total380 mp construiti si vreo 350 mp utili,la parter avem montate tevile pt. incalzire prin pardoseala,la restul calorifere,scara e pe mijlocul casei,cu hol,sub scara e un spatiu de 2,30×2,5 m.Avem aprobare de gaze,inca nu le-am tras,cam care ar fi varianta optima si cea mai economica privind costurile de functionare daca vrem sa ne ajutam si cu panourile solare.Mentionez ca acoperisul casei e din sindrila de fag,inclinatia e de 40-45 grade,expunerea catre sud pe toata lungimea casei de 16 ml,din care 10 m pe toata inaltimea,marginile de 3 m de fiecare parte au inclinatie catre coama de 45 grade.Va multumesc,astept raspunsul pe mail.Toate cele bune.

 350. Secareanu Costin spune:

  Buna ziua.
  Am o centrala pe lemne cu gazeificare de 35 kw cu care momentan incalzesc doar parterul casei.(5 calorifere mari si unul portprosop in baie).Pe viitor as vrea sa incalzesc si partea de sus (probabil tot 5 calorifere si un portprosop).Tot odata incalzesc si apa din boiler pe timpul iernii.(boiler de 120 de litri cu o serpentina care poate fi conectat si la curent electric.)As avea in spatele casei un loc in care sa pot monta aceste panouri solare (partea din spate e pe directia sud ).Bineinteles aceste detalii privind distante si locul exact in care vor fi montate panourile trebuie discutate la fata locului.
  As vrea sa stiu cam care din sistemele de mai sus s-ar potrivi in cazul meu.Mentionez ca as vrea un boiler mai mare ….s-a marit numarul membrilor familiei…adica 5 …oare cel de 200 de litri e suficient?!!
  Vreau ca sistemul sa ajute si centrala pentru a reduce consumul de lemne.
  Multumesc anticipat!!

 351. Bună seara, sunt interesat sa fac o instalație cu panouri solare pentru căldură și apă caldă pentru o casă cu suprafața de 200m suprafață ce o folosesc in total sunt 320 m . Cat mă costă o instalație complecta curent , încălzire tot să nu depind de nimeni? Vă Mulțumesc și aștept un răspuns

 352. Bunescu Ion spune:

  As vrea sa stiu provenienta acestor sisteme solare ( tara de origine a fabricantului ) si cata garantie asigurati , dar si post garantia

 353. CORNEL spune:

  buna seara,am o casa de 200 m patrati p+etaj vroiam sa stiu daca este suficient sistemul cu boilerul de 500l ,6o elementi panel solar ,pentru acm si apot incalzire (sau o recomandare)avand in vedere ca am un termosemineu de 37 kw care pe timp de iarna face fata singur la incalzire si acm.locuim 4 pers in casa.va rog imi puteti da mai multe detalii de randament pe timp de vara cat si iarna a panelelor solare
  Cu stima,Urse Cornel

 354. Vasile spune:

  Buna Mar interesa cat Mar Costa tot sistemul solar cu ancalzire si electric pentrru uz casnic Pentre o casa cu 3 dormitiare la mansarda de aproximativ 45mp iar la parter Un leveng cu bucatarie si o baie de aproximativ 50mp : daca ami raspunde cineva multumesc mult

 355. Papusoi Cornel spune:

  Buna ziua, va rog sa-mi spuneti la o casa cu parter,etaj,mansarda, cu o suparafata de 300 mp, ce sistem complet mi-ati sugera si la ce pret ? Specific ca la momentul de fata utilizez o centrala Viessmann 28 kw cu bioler de 50 l.
  Va multumesc

 356. Va salut, va rog sa-mi spuneti la o casa de 300mp (P+E+M), ce sistem complet mi-ati sugera si la ce pret ? Specific ca la momentul de fata utilizez o centrala Viessmann de 28 kw cu bioler de 50 l.
  Va multumesc

 357. Mihai Dragomir spune:

  Buna ziua,
  Sunt interesat de un sistem solar presurizat de 80 litri pe care sa- l cuplez la un boiler electric de 100 litri deja montat cu serpentina disponibila, iar prin serpentina boilerului de 80 litri sa cuplez centrala termica.
  Locuiesc in Pitesti, casa cu 2 nivele cu 100 mp pe nivel, 2 consumatori permanenti si inca 2 consumatori in 2 din 4 weekend-uri.
  Sunt interesat de oferta cu montaj.
  Si o intrebare : daca in timpul verii cu plus 30-35 grade suntem plecati de acasa 1-2 saptamani, si nu exista consumatori, ce se va intampla cu antigelul si cu intregul sistem solar ?

 358. Norbert Totos spune:

  Buna sunt interesat de un system solar cu boiler 250 l cu instalare cu tot cat ar costa?

 359. Florin Vlasceanu spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un system complet cu panou solar presurizat cu boiler de 250 de litri, cred eu ca este de ajuns pentru o familie cu 3-4 personae, cu montaj la o casa p+1, zona com.Berceni, langa linia de centura a Bucurestiului, system care sa asigure si apa calda si caldura.
  Astept o oferta de la dumneavoastra.
  Va multumesc anticipat!

 360. pena iulian spune:

  buna ziua doresc oferta pret pachet solar presurizat 20 tuburi heat pipe daca se poate in rate daca transportul este inclus ,manopera,teleorman

 361. Alina Marin-Badea spune:

  Buna ziua! Am achizitionat o casa intr-o zona unde nu exista gaze. Casa are 91 mp utili, constructie doar parter, constructie din caramida, izolata pe exterior cu polistiren de 10 cm, mansarda izolata cu vata minerala si geamuri termopan. Consumul nostru de apa calda (contorizata in apartamentul in care locuim in prezent) este de 7mc. In aceste conditii, care ar fi varianta ideala pentru noi care sa ne furnizeze apa calda si un aport la incalzire. Va multumesc

 362. MARIAN spune:

  Buna ziua am o casa in constructi in jud arges com nucsoara pe doua nivele,circa 100+100 mp cu o singura baie si bucatarie care sistem complet mar avantaja si daca cu accest sistem mai am nevoie si de centrala tinand cont ca in salon vreau sa pun un semineu.ce soluti imi recomandati si preturi aproximativ va multumesc anticipat.

 363. Paul Nemesu spune:

  Buna ziua ma interesează si pe mine sistemul solar 300l.as dori sa stiu daca se poate folosi si in sistemuk de incalzire in pardoseală. Si daca puteti da imi trimite pe email o oferta completa pt o casa cu 140 m2 utili.Mulțumesc frumos.

 364. daniel spune:

  Buna seara.Am o casa in constructie,incalzire in pardoseala,80 m p.Va rog o varianta de incalzire,casa e din bca,izolatie de 10 exterior.Multumesc.

 365. stuleanic serghei spune:

  Buna ziua sunt din Maramures am o casa in jur de 220 mp, as dori o instalatie de panouri solare, am o
  instalatie de incalzire centrala proprie centrala pe lemne (50kw) ATMOS si 12 calorifere. Mai mult sunt interesat pentru apa calda menajera dar am inteles ca se poate folosi si cu centrala existenta? Va rog sa-mi comunicati pret pentru cele doua variante. Multumesc.

 366. Ion Petci spune:

  Mar interesa si pe mine un sistem complet panluri apa calda si aport la incalzire. Asi dori sa stiu pretul final .
  Ma intereseaza sistemul de 500l.
  Multumesc.

 367. Cumpanasu spune:

  Bună ziua .
  Va rog să.mi faceti o schemă și un preț pt un sistem pretabil la o casă pt apă caldă menajeră și aport la căldură ,menționez ca am o centrală pe lemne cu gazeificare și un puffer cu o serpentina de 1000l ,pt 4-6 persoane .mă interesează în mod special pt apă caldă!

 368. pasol ion spune:

  sunt interesat

 369. Popa Alexandru spune:

  Buna seara, cat costa investitia urmatoare:
  – Un panou solar presurizat 20 tuburi
  – Automatizarea
  -Grupul de pomne
  -Vas expansiune 12 l
  -Antigel solar 10 l
  Astept e-mailul dumneavoastra. Multumesc anticipat.

 370. Diaconu Costinel spune:

  Am o casa cu 2 nivele de cc 90 m patrati pe nivel. M-ar interesa pretul incalzirii ( centrala pe gaz, panou- panouri…etc cu tot cu montaj).va multumesc

 371. Constantin Marin spune:

  Buna ziua.

  Asi dori sa mi faceti o oferta pentru un sistem solar cu aport la incalzire pentru o casa cu suprafata de 500 mp, mentionez faptul ca doresc sa montez o incalzire pe leleti.
  Va multumesc

 372. catalin spune:

  buna ziua mar interesa si pe mine un sistem de incalzire plus apa calda 4 persoane la o casa cu doua camere(25m patrati)la un loc un salon de 18m patrati bucatarie plus baie 12,5 m patrati plus mansarda in jur de 30m patrati va multumesc anticipat
  http://www.catalogdecase.ro/images/317/28992680350b5d89327bb3.jpg

 373. Curta Cristian spune:

  Buna ziua, doresc o oferta de pret detaliata cu montaj si punere in functiune pentru un Sistem Solar 250L in com. Berceni, jud. Ilfov Casa 150 mp, 4-5 personae, conectat la o instalatie cu centrala pe gaz.
  Astept un raspuns pe mail. Va multumesc.

 374. Veronel spune:

  Buna seara !
  Ma intereseaza pentru o locuinta de 125 mp cu gaz metan tras in casa care este varianta cea mai potrivita pentru apa calda si caldura.

 375. Botis Claudia spune:

  buna seara cat ar costa instalatia totala plus manopera pe o suprafata de 140 mp pt apa calda si caldura momentatan este incalzire centrala pe lemne astept raspuns. multumesc suntem din maramures

 376. Mio spune:

  Am o locuinta (parter,etaj si pod) de circca 90m,in Voluntari Ilfov.
  Ma intereseaza instalatiile solare pt incalzirea locuintei,apa menajera si producerii de energie electrice.
  Va rog sa-mi trimiteti oferte cu posilitati .
  Va multumesc si astept urgent contact.
  Cu respect
  Mio popescu

 377. DASCALU IRINA spune:

  Buna ziua.Am o locuinta izolata cu suprafata utila de 80 mp,centrala termica pe lemne 30 KW,boiler termoelectri 80 litri.Va rog sa-mi recomandati un tip de sistem solar care sa-mi permita incalzirea locuintei si asigurarea apei menajere pentru 3 persoane si totodata sa-mi spuneti daca boilerul pe care il am poate fi racordat la panoul solar.De asemeni va rog mult sa-mi faceti si o oefrta de p[ret care sa includa si montajul.Va multumesc !

 378. Sorin spune:

  Buna ziua.As dori sa stiu care este varianta cea mai buna pentru un sistem complet de incalzire apa si aport la incalzire pentru o casa de 140 mp: 4 camere,bucatarie si 2 bai,4 persoane.Exista deja o centrala proprie pe gaz si sistemul de calorifere.Deasemenea as dori sa stiu si un pret total aproximativ al instalatiei (instalare,transport,etc).
  Va multumesc.

 379. venin niculai spune:

  Buna ziua, locuiesc in Tulcea am o casa de 250 mp parter+ mansarda si doresc o instalatie pentru producere apa calda , dar si pentru aport la incalzire. Va rog sa-mi spuneti ce instalatie imi recomandati si un pret.Mentionez ca incalzirea o asigur cu o centrala pe lemne. Multumesc!

 380. Gelu spune:

  Buna ziua. Ajuta sa am mai multe panouri pe timp de iarna,pentru a incalzi aceeasi cantitate de apa,ca si vara?
  Se pot demonta panourile puse extra si folosi dinnou spre iarnå? Vor fi afectate in vreun fel?
  Sau poate acoperindule scad poate puterea de absorbire a razelor solare.
  Incerc sa gaseasc o posibilitate in care pot sa incalzesc pardoseala camerelor depinzand cat mai putin de alta sursa de incalzire a apei menajere,si a lichidului de incalzire in pardoseala.
  Costisitor pentru inceput(acum se poate,) si economisind mai tarziu.
  Multumesc.

 381. Radulescu Catalib spune:

  Buna ziua, ma intereseaza care este pretul cu tot cu manopera pt mobtajul unui sistem de apa calda menajera si incalzire, tinand cont ca deja derin o centrala termica pe combustibil solid si un boiler de 250 litrii , trivalent. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
  Catalin Radulescu.

 382. CRISTIAN ROMICA spune:

  Pentru o casa cu o suprafata de 135 mp [parter + mansarda] avind incalzire prin pardoseala ce sistem de incalzire si instalatie de apa calda recomandati.Mentionez ca locuinta este dotata si cu subsol unde se poate monta eventual sursa de caldura.Nu avem gaze.Cu multumiri anticipate Cristian Romica 0745 650185

 383. Dan Sasaran spune:

  Buna ziua. Sunt din Baia Mare si doresc o oferta pentru aport la încălzire pt casa 200 mp, 3-4 persoane + centrala pe gaz si încălzire in pardoseala. Multumesc

 384. ilie ursulean spune:

  Am o casa de 260 mp si apa la acoperis este orientata spre est si spre apus. Locuiesc in Radauti , jud. Suceava(polul frigului) si suntem 4 persoane. As dorii sa-mi recomandati un sistem complet pentru apa calda si incalzire care sa functioneze si pe timp de iarna, adica cam cat ajuta centrala pe gaz( si cam cu ce randament). Acum am o centrala murala pe gaz de 35 kw. Ce cheltuieli implica si care este valoarea finala la cheie cu tot cu montaj si cat are garantie.

 385. Ene Alexandru spune:

  Va rog sa-mi spune-ti de ce panouri am nevoie pt o centrala cu gaz ariston care se poate conecta la panouri solare , si pretul lor , locuiesc in bucuresti .
  Multumesc

 386. Ovidiu spune:

  Buna ziua , se pot monta si in jud braila (40 km de oras) ?
  Daca da , am grupul de pompare si vas de expansiune , restul cu montaj inclus , la cat ar ajunge pr 120 litri ?
  Multumesc

 387. Catalin spune:

  Ma interesează un sistem solar 200 litri pentru apa calda menajera + preincalzire agent termic centrală pe lemne. Locuiesc la casa, si am 5 calorifere toată casa, este suficient boierul de 200 l sau îmi recomandați unul mai mare. Ma interesează dacă asigurați instalarea in zona Suceava , plus un preț total sistem si instalare. Va multumesc!

 388. doros daniela spune:

  sunt interesade a monta un sistem solar de incalzire apa si curent electric cu boiler de 150 litri as dori sa stiu pretul complect

 389. mihai spune:

  va rog sa imi dati un sfat vizavi de sistemul de incalzire vreau sa fiu cat mai independent fata de stat n
  ma intereseaza la o casa cu 3 camere,bai e ,bucatarie

 390. pitigoi marina spune:

  buna ziua,as dori sa-mi spuneti ce varianta se potriveste casei ele care are aproape 100mp.ma intereseaza mai mult incalzirea ei nu neparat si apa c alda si va rog sa-mi dati si un pret estimativ.casa este la 5 km de bucuresti.multumesc

 391. Mirea Savu spune:

  Sistem complet 150 l pentru ACM si aport de căldură.Sistem presurizat montat pe acoperis.
  Daca asigurați montarea (contra cost normal…).
  La Sighișoara.Urgent!
  Astept contact la 0740145595
  Respect.

 392. Benedek spune:

  Buna ziua.
  Ma intereseaza un SISTEM SOLAR 150L la 769 euro +TVA. Intrebarea mea este daca sistemul contine tot ce trebuie pentru functionare (in afara de tevi) si daca montarea lui poate fi facuta si de o alta firma specializata in domeniu? Multumesc.

 393. Catalin spune:

  Buna ziua am si eu o rugaminte cat mar costa si pe mine un sistem de incalzire o casa de 200 metri patrati p+1 100 +100 APA calda di caldura PE tim de iarna di daca da randament iarna la -20 de grade ASTEPT un pret

 394. Popescu Laura spune:

  Buna ziua,as dori o estima de pret pentru o casa cu 2-3 persoane pentru apa menajera calda,care ar fi cheltuielile cu tot cu montaj al instalatiei.
  Boilerul poate fi montat in pod,casa fiind pe un singur nivel,in acest moment folosesc doua boilere electrice,unul pentru baie si unul pentru bucatarie.
  Multumesc anticipat.

 395. daniel spune:

  buna ziua
  va rog daca puteti sa imi spuneti cat ar costa un sistemde 150 litri cu 18 tuburi cu aport si la centrala termica cam 14.-15 metri distanta de la acoperis pana la locul de instalare . Doresc un pret cu tva inclus daca se poate si cu manopera si fara Va multumesc

 396. mihai spune:

  Buna ziua , va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru acm. si aport la incalzirea prin pardoseala pentru o casa cu cca 180m2. Pentru incalzire am montata o centrala de condensare , marca Saunier Duval de 35 kw . Ma intereseaza pretul kit si mana de lucru pt montaj pt jud Iasi, multumesc.

 397. Kosti spune:

  La ce pret este o instalatie completa pentru apa calda menajera si incalzire ? Ma intereseaza mai multe detalii. Cu montaj …garantie . ? Am casa parinteasca unde nu a ajuns conducte cu gaz si nu cred ca vor ajunge curand. Multumesc si astept sa iau legatura cu consultantii dvs.☺

 398. paul pavel spune:

  Ma intereseaza in nr de telecom sa va contactez

 399. STEFAN BOGDAN spune:

  BUNA ZIUA VREAU SA ACHIZITIONEZ UN SISTEM COMPLET PRESURIZAT PENTRU APA CALDA SI CALDURA AS DORI UN NR DE TEL SA DISCUT CU DUMNEAVOASTRA

 400. maria spune:

  ma intereseaza si pe mine un sistem solar cu aport la incalzire pentru o casa de 160 mp inclusiv montaj

 401. dobre carmen spune:

  pt o casa de 120mp cu centrala pe lemne, care ar fi varianta de panouri indicata si cat ar costa cu instalare cu tot?
  multumesc anticipat pt raspuns.

 402. vlad virgil spune:

  sint interesat in achizitionarea unui sistem apa menaj si incalzire de 150l 20t detin centrala gaz si soba lemne cu serpentina sintem 2 persoane si locuiesc in radauti jud suceava ce ma sfatuiti ..la ce cost ajunge manopera

 403. LINCA IOAN spune:

  Buna seara

  Sunt interesat de un sistem de incalzire cu panoruri care sa fie montat in paralel cu o centrala pe lemne cu un puffer tanc in tanc de 1000 litri Suprafata ce trebuie incalzita este in jur de 200 mp. De asemenea vreu sa intreb daca se poate apela la programul Casa Verde in relatia cu societatea dumneavoastra (daca in 2016 se va lansa o noua sesiune de depunere dosare). Va multumesc.

  Cu stima Linca

 404. Jon spune:

  Mă interesează sistemul de încălzire ptr 150 mp

 405. serban spune:

  Buna dimineata.
  MA intereseaza un panou cu 18 tuburi vidat .un control solar si o pompa cum procedez?
  O zi buna.

 406. Dinu Valeriu spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un sistem complet de incalzire ACM si aport la incalzire pt o casa de aprox 180-200m2 pe doua etaje.Am o centrala in condensatie pe gaze de 26 KW Viessman.Incalzire prin pardoseala pt parter si etaj.3 bai si bucatarie iar spatial pt Boiler (….puffer?) am conductele trase in beci.
  Astept de la dvs solutii privind capacitatea elementelor si costurile necesare.
  Multumesc

 407. ALEXA ARINEL spune:

  buna ziua,
  ma intereseaza un sistem complet care sa asigure apa calda si incalzirea unei case de 60 m2 pentru toata perioada anului.
  Va multumesc pentru raspuns

 408. stefan nicusor spune:

  Buna ziua ! Sunt interesat de un asemenea sistem. Care ar fi costul total al unei asemenea instaltii ? Jud Ilfov, loc. Pantelimon. Interesul meu este sa incalzesc iarna si vara 3 camere , baie si hol. Multumesc. Bugetul meu este undeva la 5000 lei. Vreau sa stiu daca imi ajung banii astia.

 409. Marius spune:

  Buna ziua. As dori sa immi recomandati un sistem complet pentru o locuinta de aproximativ 200 mp situata in Tg Mures (casa noua cu pierdere de caldura maxima calculata de 7 kwh) in care locuim 3 persoane.Multumesc

 410. Marius BMA spune:

  Buna ziua. As dori sa immi recomandati un sistem complet pentru o locuinta de aproximativ 200 mp situata in Tg Mures (casa noua cu pierdere de caldura maxima calculata de 7 kwh) in care locuim 3 persoane.Multumesc

 411. cojuc spune:

  doresc un sistem complet de incalzire apei pentru baie si apa menanjera si incalzire casa 190 mp am o centrala pe lemne de 20 kw si as dori pe langa centrala un sistem automatizat cum ar fi panouri vidate sau de alt tip va rog sa-mi spuneti ce pot pune

 412. Lupei Viorel spune:

  Buna ziua va rog sa-mi spuneti varianta optima pentru apa calda plus caldura la o casa cu 220 mp parter plus etaj mentionez ca am si centrala termica pe lemne si pelet mantionez ca locuim 3 persoane in Piatra Neamt eu ma gandeam la un sistem complet de1430 de euro ,va rog o oferta de pret cu tot cu montaj ,Va multumesc

 413. Vasile Manea spune:

  Bună ziua! Am încălzirea pe o centrală cu ardere inversă Vigas de 40 Kw, la o suprafață de 260 mp și doresc să montez în tandem o instalație solară care să o pot folosi și pentru încălzire pe timp de iarnă. vă rog să-mi spuneți ce ar fi recomandat. Locuiesc în zona Beiuș, Bihor. Mulțumesc

 414. Vasile florian spune:

  in pret este inclusa si instalarea? ce panou imi recomandati pentru o suprafata utila de 150 mp [3900 mc} pentru apa calda menajera si incalzire?

 415. M.ar interesa si pe mine un sistem pt energie electrica (. 4Prize 4 becuri ) ce-mi recomandati ? Multumesc !!!

 416. GABI ISTRATE spune:

  BUNA ZIUA, SUNT INTERESATA DE UN SISTEM DE ACM SI INCALZIRE DE 200 L . CASA ARE 100 MP SUPRAFATA UTILA TAMPLARIE TERMOPAN ,AM CENTRALA TERMICA VIESSMAN 25 KV MONTATA . VA ROG O OFERTA DE PRET CU MONTAJ. VA MULTUMESC !

 417. Botezatu Adrian spune:

  Buna,

  Va rog sa mi spuneti daca exista panouri solare cara pot sa incalzeasca 12 calorifere + apa calda.Si la ce pret poate sa ajunga .
  Cu stima !

 418. Va rog sa-mi spuneti care af fi pretul unui sistem solar apa calda si incalzire la o casa de 280mp?

 419. Vlad spune:

  Buna ziua, am.o casa pe 2 nivele plus mansarda, supraf desfasurata 400 mp, centrala termica hoval 60kv, boiler actual cu 1 serpentina, incalzire în calorifere de aluminiu, casa izolata termic vata minerala, as dori o oferta pentru sistem solar de Acm si aport la încălzire cu tot cu montaj pe acoperis de țiglă.metalica si camera centralei aflata imediat sub acoperis, la mansarda?

 420. Marius spune:

  Buna ziua as dori pretul pt o casa cu 4 camere o baie si 2 holuri
  Va multumesc

 421. Vali spune:

  Pot sa integrez o central termica Genus Premium Evo System {cu boiler de 120 litri si o serpentina, deja existent) la un asemenea tip de system solar ?

 422. Nita Viorel spune:

  Vreau sa instalez sistem complet pentru incalzire apa menajera

 423. Nita Viorel spune:

  Vreau sa instalez sistem complet boieler 150 cu panou 15 tuburi pentru 2 persoane

 424. Rotaru Dumitru spune:

  Ma intereseaza oferta dv pentru panuri pt apa calda menajera si daca este posibil pt incalzire, mentioneza ca am deja boiler de 200l cu doud serpentine .

 425. Burca spune:

  Buna seara o oferta la un boiler de 120 de litri doar apa calda?Multumesc

 426. COJOCARU ION spune:

  As dori trei oferte:
  1. sistem complet din panouri solare pentru apa calda si aport caldura sup.150 mp cu vas de 300 l ,cate pers?
  2.sistem complet din panouri solare pentru apa calda si aport caldura sup.150 mp cu vas de 500 l ,cate pers?
  3.sistem complet din panouri solare pentru apa calda si aport caldura sup.450 mp cu vas de 1000 l ,cate pers?
  Calcul materiale + manopera la montare.
  multumesc

 427. Burca spune:

  Bun seara mar interesa cat costa un sitem de încălzire cu un boiler de 120de litri doar apa calda?Multumesc

 428. Costica spune:

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta cu tot cu montaj in Iasi pentru un sistem solar complet aferent unei case de 200 mp utili. Precizez ca locuinta va fi racordata la toate utilitatile. Multumesc!

 429. Viorel Tirei spune:

  Ma intereseaza un sistem solar TS 20-58/1800-200 24 tuburi pret inf. 1530 E fara TVA prin casa verde 2016 cu plata diferentei de catre mine. Cat ar fi pretul aproximativ cu montare in jud. Dolj.
  Multumesc.

 430. Marius-Alexandru spune:

  Buna ziua as dori sa stiu ce sistem este optim pentru o casa de 150 mp (2 bai 1 bucatirie ) cu centrala termica pe gaz, costul sistemului + instalarea

 431. cristian ene spune:

  buna ziua nu stiu daca mai ezistati pe piata dar ma intereseaza sa stiu daca pot incalzi si avea apa calda doar din panouri solare la o casa din lemn de 100mp..si pretul daca se poate.Va multumesc

 432. Burtel Constantin spune:

  Buna ziua,

  Sunt interesat de o oferta completa pentru o casa pe doua nivele (100 mp/nivel) cu panouri solare pentru acm si aport la incalzire.
  Va rog sa-mi transmiteti in doua variante..cu centrale pe gaze si pe combustibil solid pentru 6-8 persoane.
  Va rog sa-mi comunicati si un pret estimativ al manoperei precum si perioada de executie. Mentionez ca locuiesc in Constanta

  Va multumesc

 433. Alin spune:

  3 camere plus o baie…ce sistem mi s-ar potrivi ? Și la ce preț?

 434. daha veronica spune:

  Buna ziua Locuiesc in loc.Carcea jud.Dolj si ma intereseaza si pe mine un sistem complect de incalzire, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta .Pentru o suprafata locuibila de 90mp si 2 persoane care locuiesc permanent ce sistem recomandeti .Mentionez ca ,casa e izolata termic si are geamuri si usi in sistem PVC cu geam termopan Multumesc

 435. daha veronica spune:

  revin la mesaj cu completarea ca locuinta este incalzita cu centrala pe gaze semia condens 25-A Multumesc

 436. Valentin Dumitru spune:

  Buna ziua,

  As dori sa stiu care ar fi varianta optima de incalzire + apa calda pentru un apartament de 55 mp situat la parter cu sobe pe lemne. Ce pret este cu montaj si transport? com. Stalpeni, jud. Arges.
  Va multumesc!

 437. Elena spune:

  Buna ziua ma intereseaza costul si bebeficiile unei case de 200mp as vrea sa stiu un calcul si care sint posibilitatile este casa la sat (tara ) cu baie si toate utilitatile dar fara incalzire. !! Va multumesc !!

 438. Ciprian spune:

  As fi interesat de sistemul 250 l cu montaj (dacă se poate) in Jud ALBA . Cu respect Ciprian

 439. Minciu spune:

  Doresc o oferta de sistem solar complex, cu panu solar presurizat permanent, cu biler de 250 litri, care sa poata fi montat la o locuinta de weekend, dotata cu centala termica pe gaz din localitatea Bod, jud. Brasov, care are o suprafata utila de 90 mp.
  Prefer ca oferta sa raspunda cerintelor tenhnice prevazute in Ordinul nr. 1817/2016 din 20 septembrie 2016 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice, inclusiv cheltuielile de montaj (cu firma specializata) si cum se poate asigura serviceul pe timpul garantiei si post garantie.
  Cu multumiri, Ilie Minciu

 440. ilina dorel spune:

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima pentru apa calda si caldura la o casa de 150 mp (Parter), care nu are deocamdata incalzire centrala, nu este gaz metan in zona. Va multumesc!

 441. vilceanu spune:

  Buna ziua, stau in orasul Vulcan la casa particulara si incalzirea o am pe centrala cu lemne cu 10 calorifere, m-ar interesa ce fel de instalatie mi s-ar potrivii ca sa pot functiona in cea mai mare parte doar cu panourile solare si doar la temperaturi joase sa folosesc si centrala pe lemne. Casa este izolata termic. Cam cat ar fi pretul final cu montaj si probe functionare.
  Multumesc

 442. IONESCU VICTOR spune:

  Buna ziua! va rog sa-mi spuneti varianta optima system complet+ manopera p+m 75+75 mp.va multumesc!

 443. mircea alexandru spune:

  as dori sa-mi faceti o oferta in jur de 1100 euro pentru un sistem solar pt incalzire apa menajera intr-o casa fara curent electric.

 444. arnautu mariana spune:

  Fiti amabil , pentru o locuinta de 40 m patrati ce sisistem de panouri solare presurizate este recomadat/ Nu avem centrala .

 445. Siu Marian spune:

  Buna seara ,am o casa de vacanta cu 3 camere + baie si bucatarie ( 65 mp ) cu soba pe lemne in fiecare camera . ma intereseaza un sistem solar complet – incalzire si apa calda pe care sa l folosesc la modul urmator :

  1 . Apa calda baie + bucatarie ( nu neaparat simultan , ma refer la perioada de iarna indeosebi )
  2 . Calorifere ( 3 – 4 ) functionale doar in perioada de iarna , pentru a mentine un minim de temperatura ( 7 – 8 grade)
  doar in momentul in care nu locuieste nimeni in casa .
  Casa este din BCA , este izolata la exterior cu polistiren expandat si se afla in jud Ialomita .
  Cum ma sfatuiti sa procedez , ce sistem se preteaza cel mai bine ?
  Va multumesc .

 446. VALERIU spune:

  Am incalzirea cu o centrala pe GPL, Vaillant de 24 kw.Suprafata incalzita este de 120mp. Ce varianta imi recomandati pentru un aport la aceasta centrala ,eventual cu un puffer,intrucat costurile cu GPL-ul sunt destul de mari(butelii aragaz). Va multumesc.

 447. burdulea liliana spune:

  Ma intereseaza o instalatie de panouri solare pentru o casa de 200 mp suprafata desfasurata.4 persoane.acum incalzirea la casa e pe gaz si de asemeni ma intereseaza daca se poate face o legatura intre gaz si aceste panouri.adica doresc doar incalzirea iarna prin panouri.
  Multumesc! Liliana burdulea 0745 134 723

 448. ingrid istrate spune:

  Buna dimineatza,
  am rugamintea de a-mi da o oferta pe o instalatie de panouri solare presrizate (inclusiv manopera) pentru o instalatie – Sistem Solar 300L –
  cu multumiri,
  istrate i.

 449. cristian mihaita spune:

  Buna seara!
  Sunt din Galati si va rog sa ne dati oferta de pret pt. casa verde, casa este in oras Pantelimon , Ilfov, dorim doar apa calda menajera. Va multumim si asteptam raspuns!
  Cu stima!

 450. Streza claudiu spune:

  Panourile solare pot sami incalzeasca pe timp de iarna o locuinta de 100mp si cat mar costa cu totul?
  Mentionez ca locuinta este izolata.

 451. Streza claudiu spune:

  Mai functionati?

 452. Lucutia Emilia spune:

  buna ziua,

  Va rog sa-mi comunicati care din sistemele solare complete este necesar unei case de 121mp,numai parter, pentru apa calda menajera si incalzire pentru intregul an, locuita de 2 persoane,posibilitati racordare la curent(daca este nevoie de centrala).

  multumesc.

 453. Carligeanu spune:

  Sunt o persoana cu handicap locomotor din Bucuresti,dar locuiesc in cea mai mare parte a anului in loc.Tulghes jud.Harghita,intr-o casa de 150 mp,dotata cu sobe cu combustibil solid (lemn).Casa este cu doua camere demisol(piatra travertin si beton),parter -100 mp (piatra,BCA,izolatie)etaj -mansarda-50 mp (lemn,izolatie),pod (cu inaltime la coama 6m ,fata acoperis spre N-S).Locuiesc cu parintii in varsta de 65 de ani, carora le este tot mai grea activitatea cu lemne de foc.Ce solutie imi propuneti pentru energia verde apa calda si incalzire (pret utilaje si montaj ).Va multumesc anticipat.Comunicati-mi si modul de rambursare a cheltuielilor.

 454. OPREA MILITA spune:

  Buna ziua,

  Am o casa(parter+mansarda) de 130m2 locuibili,2 camere-23m2,2 camere 16-m2,dresing-8m2,baie-8m2,baie 3m2,hol-24m2 ,dresing-4m2.
  Sunt interesata de pretul instalatie de panouri pentru incalzire si apa calda.
  Mentionez ca momentan nu detin alt sistem de incalzire iar casa este izolata.
  care este pretul final la oferta dv-stra. {sistemul ,materiale aditionale si mina de lucru-instalare} – ma intereseaza si termenul in care puteti onora oferta, – ce mod de plata putem utiliza/daca exista sistem de rate.
  Locatia , CRAIOVA.

 455. mihai mihaela spune:

  ma intereseaza pentu incalzire casa p+1 supr construita 350mp, 18 calorifere /500mc/100mp /260 inaltime . cat ma costa . va multumesc.

 456. Gabriel spune:

  Buna seara! As dori si eu o oferta de pret cu montaj inclus si o combinatie eficienta pentru o instalatie de acm si incalzire la o casa de 200mp. Mentionez ca as vrea sa montez o centrala pe gaz pentru incalzire! Multumesc!

 457. Iordachita daniel spune:

  Ma intereseaza o instalatie completă cu boiler de 200 l . Ce pret final ar avea. Este pentru o casa de 90 metri patrati în orasul Vaslui. Multumesc anticipat

 458. mihai gheorghe spune:

  Buna ziua am o centrala termica Ariston model CLAS PREMIU EVO 35 KV la care se poate monta si panouri solare
  Am o locuinta cu etaj cam 200 m
  De ce putere trebuie sa iau panourile sami incalzeasca si ACM si cit mar costa

 459. Rosu Nicolaie spune:

  Care este pretul pentru o instalatie de incalzire cu panouri solare pe timp de iarna pentru apa menajera si calorifere? precizez ca imstalatia de calorifere este facuta. Suprafata este de 150 metri patrati utili.

 460. tabara steluta elena spune:

  ma intereseaza achizitionarea unui sistem ca aport la incalzire pentru o casa P+1 SUPRAFATA 200 M patrati .casa dispune de o centrala pe gaz Herman de32kw.are in dotare 16 calorifere.as dori sa imi trimiteti o oferta deoarece completez dosarul pentru CASA VERDE.MULTUMESC ANTICIPAT

 461. tabara steluta elena spune:

  ma intareseaza pretul unui sistem 300 l cu tot cu manopera.astept raspuns. multumesc anticipat

 462. oltean aurel spune:

  Am o casa cu suprafata incalzire aproximativ 150 m(patrati) incalzita cu central pe lemne,vreau sa atasez un system solar complet.Va rog sa-mi recomandati unul,pret care sa includa inclusiv manopera .Cel cu 15 tuburi boiler de 150l ar fi sufficient? Va multumesc anticipat.

 463. Miron spune:

  Doresc un kit apa calda menajera pentru 3 persoane care sa faca apa calda pe toata perioada anului inJaristea la 10 km de Focsani.Ce solutie tehnica aveti si la ce pret??Multumesc!

 464. Radu spune:

  Buna ziua.locuiesc in bucuresti.am construit o casa cu suprafata de 250 mp.in acest moment incalzirea este electrica,dar in 1 luna o sa pun o centrala pe peleti.ma intereseaza sistemul dvs.imi puteti trimite o oferta de pret.sunt interesat.

 465. todea spune:

  buna ziua mar interesa un sistem de incalzire locuinta 4 camere ce miati recomanda ( fara lemne).

 466. valentin stavre spune:

  Buna ziua, pentru o casa cu o suprafata totala de 120 m patrati si 3 locatari, cu aproximatie cam ce instalatie este necesara pt producerea apei calde si aport pt incalzire si cam care ar fi pretul cu montaj inclus? Locuinta se afla la 50 de km de Bucuresti. Multumesc frumos.

 467. Petrache Viorel spune:

  Buna ziua, sunt interesat sa achizitionez un sistem solar complet de 1000L pentru o pensiune de 18 camere in vama veche. Nu stiu daca aceasta e alegerea cea mai potrivita. Poate imi sugerati dumneavoastra ceva mai eficient daca aveti tinand cont de faptul ca va functiona doar pe timp de vara la capacitate maxima iar iarna vom sta doar noi, familia la un singur nivel (demisol). Dar intentionam sa incalzim pe timp de iarna atat demisolul cat si parterul.Si ma intereseaza tot odata daca pretul include manopera dar si daca pot beneficia de servis in zona noastra?
  Va multumesc

 468. alina maierean spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu daca vindeti elementi separat…anul acesta o furtuna cu gheata mi la spart

 469. Cristian spune:

  Am o casa de 280 mp. / H 2.50 m , in Breaza de Prahova.
  Incazirea este facuta cu o centrala pe gaze vaiilant.
  Doresc sa-mi dai solutia de a folosi un sistem solar adaptat la aceasta centrala ( incalzire + apa calda in orice sezon pana la – 20 C )
  Multumesc

 470. Nicoleta spune:

  Bună ziua.Cat m-ar costa un sistem complet pt o casa 100 Mp ?Menționez ca avem o centrala pe gaz cu condensatie.Casa este în loc Tg – Jiu.

 471. Nicolae danaila spune:

  Buna ziua! Pt o casa p+m 80 m2 jos ( bucataria salsa de mese sufragerie ) SI 70m2 la etaj ( 3 dormutoare + baie) , ce sistem se potriveste penrtu incalzire SI apa calda!??? Va multumesc..

 472. Elena spune:

  Buna ziua . Va rog spuneti-mi si mie , cit ar putea costa o instalatie cu panouri solare cu aport caldura si apa calda pentru o locuinta cu 3 camere , 3 prs . Ma intereseaza costul total cu manopera , tevi si centrala termica solara

 473. STROIA AUXILIAN spune:

  LOCUINTA 80 MP CU H CAMERE 2,4 M. DORESC INCALZIRE CU PANOURI FOTOVOLTAICE. DACA PUTETI SA-MI COMUNICATI UN PRET APROXIMATIV,SI O DURATA DE EXECUTIE. MULTUMESC ANTICIPAT

 474. Ene Sorin spune:

  Buna ziua, as dori sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru un sistem complet cu panou presurizat 12 tuburi , domeniu de folosinta doar apa calda menajera (boilerul cu o singura serpentina, deoarece nu am centrala termica). Va rog sa luati in calcul si transportul pana in localitatea Nuntasi, jud. Constanta. Multumesc.

 475. Viorel costil spune:

  As dori un pret pentru apa calda si ancalzire p+m 150p

 476. Viorel costil spune:

  As dori sa-mi spuneti si mie cat este pretul pentru o casa p+m de 150mp cu instalare cu tot

 477. Liviu Rusu spune:

  Din ce metal este confectionat boilerul

 478. Alex spune:

  Buna cat costa toata afacerea asta la. O casa noua 4 camere. 1 baie livinga mare si bucatarie… Poate produce apa calda si casa sa fie incalzita? Multumesc

 479. Marcela spune:

  Buna seara.as vrea sa stiu care este cea mai buna varianta de incalzire si apa calda pentru o casa de aprox 200 mp(p+1).m-ar interesa sa fie rentabila pe termen lung.si care ar fi costul total(materiale+mana de lucru).multumesc!

 480. Caprita Rares spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un sistem complet de incalzire acm vara si aport la incalzire iarna.
  Incalzirea se efectueaza cu o centrala pe combustibil solid.
  Pentru apa calda este necesar un volum de 1m3. Locatia este intr-o zona insorita in judetul Constanta. Iarna nevoia de apa calda este de 100l.
  Multumesc

 481. Plesea Gheorghe spune:

  Buna ziua
  Intenționez sa achiziționez un sistem mixt (solar+electric inducție) pentru încălzire și ACM la o casa de 120 mp 2 – 4 persoane care are deja tubulatura pentru calorifere . Care ar fi varianta optima ținând seama ca datorita dimensiunii si accesului la camera tehnica nu îmi permite un boiler prea voluminos (eventual unul de 150L) (puteti sa-mi scrieți gabaritul ?).
  Sistemul permite (tehnic) o suplimentare ulterioara a numărului de tuburi / panouri după un prim an de încercare?
  Asigurati si montajul , eventual si consiliere la fata locului inainte de achizitie ? (ar fi de dorit).
  Mulțumesc, al dumneavoastră,
  Gheorghe Plesea

 482. Dumi spune:

  Care sunt subvențiile de la Min mediului?

 483. Adrian spune:

  Buna ziua mar interesa xat costa sa incalzesti o casa de 100m si un boilar de 150

 484. Tivadar spune:

  Mă interesează o încălzire menajeră și la boiler.

 485. Razvan Dobre spune:

  Buna ziua, m-ar interesa un sistem care sa completeze centrala electrica deja existenta si sa furnizeze apa calda menajera, care acum e produsa de un boiler electric. Casa are 150 mp in Targoviste. Imi puteti face o oferta cu toate materialele incluse si manopera?

 486. Venecsek monica spune:

  As dori sa știu pt o casa de 100 de mp dacă as pune o centrală electrică pentru încălzire și apa calda de câte panouri și bateri as avea nevoie Si care-ar fi costul total pentru centrală panouri baterii și manopera și tot ce necesita funcționarea acestui sistem va multumesc .

 487. jilcu marin spune:

  Buna ziua, mai sunteti pe piata, sa va fac si eu o cerere de produse si ceva detali…..

 488. iulian spune:

  buna ziua ma intereseaza un sistem de incalzire cu energia solara pentru o casa de 170 mp

 489. alexandru spune:

  Buna ziua ma am casa cu 100mp și încălzire centrala pe gaz cu calorifere ,
  ce îmi recomandați pentru aport de căldura si acm ,casa este izolata.Va mulțumesc

 490. Denes zoltan spune:

  Buna.as vrea sa intreb ce tip trebuie ca sa incalzesc o suprafata de 130 mp?multumesc

 491. Ion Cătălin spune:

  M-ar interesa un sistem complet de 500 litri și vreau să știu la cât m-ar duce costurile cu tot cu montat???

 492. Wagner spune:

  As dori sa știu la o casa de 100 pătrați cite panouri solare îmi trebuie și cit costa tot sistemul de incalzire.

  Mulțumesc

  Wagner

 493. Barbulescu Cristian Daniel spune:

  Cat costa achizitionarea , montarea unui Sistem Solar 150L – 20T plus toate celelalte chelutieli, pentru o casa
  cu centrala termica „Imergaz” , fara etaj, doua camere, distanta panou – centrala maxim 2 m.

 494. Bogdan spune:

  Care ar fi pretul pentru incalzirea unei vile de190mp cu apa si toate cele necesare?

 495. Teodor Gutoiu spune:

  Buna ziua, m-ar interesa sistemul solar de 1000 litri cu pretul de 5460 euro,pentru ce suprafata este disponibil ??Va multumim .

 496. alin spune:

  ce imi recomandati pentru un sistem doar pentru apa menajera 2-3 persoane, sistem care sa functioneze in toate anotimpurile? ma intereseaza costul total …pret sistem…instalare…

 497. Marcosanu Ramona spune:

  Buna ziua,
  Sunt interesata de un sistem complet de încalzire pentru o suprafata de aproximativ 200m². Care este alegerea cea mai buna? Aceste panouri cu tuburi solare functioneaza corect în perioada de iarna când temperatura este sub 15 grade? Montajul la cheie este inclus în pret? Am o centrala pe lemne dar as dorii sa trec la ceva mai curat.
  Multumesc pentru raspuns

 498. constantin spune:

  pentru o casa de 200 mp ce panou ar face fata pentru apa menajera si pentru a ajuta o centrala pe gasificare de 40kw

 499. constantin spune:

  pentru o locuinta de 2oo mpde cite panouri as avea nevoie pentru apa menajera si sa ajut centrala

 500. Olas Adam spune:

  Buna . Pe mine mar interesa sistemul solar de 1000 litri pentru apa menajera si pentru incalzire . Va rog un numar de telefon si o oferta cu pretul complect de instalare .

 501. Sorin H. spune:

  Bună ziua ,îmi construiesc o casa de 120 mp utili (160 mp desfasurati) 2 bai ,1 bucatarie .doresc sa stiu care ar fi varianta optima a unui panou solar de încălzire .mentionez ca voi monta o centrală termică pe gaz in condensare de 33 kw.Totodata vreau sa stiu daca oferiti si montaj in eventualitatea ca o sa achizitionez de la dvs acedt panou.Astept un raspuns.

 502. marican mugurel spune:

  as vrea sa stiu daca pot incalzi o casa de 200mp cu panouri solare si cat ar costa.

 503. Daniela spune:

  Buna ziua, Cat costa un sistem solar ptr apa menajera si incalzire la 4 persoane intr-o suprafata de aprox 100 Mp ?
  La Cluj Napoca pe toata perioada anului.
  Multumesc Daniela

 504. Mirela spune:

  Un pret total ptr 200metri patrati locuibil apa calda si caldura.sistemul 4 anotimpuri.sint din cernavoda 3

 505. Vasilief Stefan spune:

  Ma intereseaza pentru incalzire si apa calda menajera capacitate boiler 1000 litri si 120 de tuburi. Dimensiuni,accesorii din complex pentru a ma orienta la spatiu de montare. Eventual ex. de montare(instalare)
  Preturi-total+tva. Va multumesc!

 506. Vasilief Stefan spune:

  Nr. meu de tel. 0751422894 Astept contact. Va multumesc!. P. S. Sunt cu casa in constructii,faza finisari. Acoperis,doar folie anticondens.

 507. Ionela spune:

  Buna seara,va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima si costul acestei investitii pentru apa calda si caldura la o casa de 120-150m(P+M). Va multumesc!

 508. Ionela spune:

  Buna seara,va rog sa-mi spuneti care ar fi varianta optima si costul acestei investitii pentru apa calda si caldura la o casa de 120-150m(P+M). Va multumesc!

 509. iulian spune:

  Buna seara. O casa de 180 m2 . Incalzirea o am pe centrala de lemne. Se poate renunta la ea sa veniti cu o centrala numai pe panouri? Astept oferta

 510. ROGOZAN MARIA spune:

  ptr o casa de 300m adica parter si etaj cat ajunge o centrala cu panou solar ptr caldura si incalzit apa menajera
  vreau un pret informativ cu toate cheltuielele necesare.

 511. Talpac Florin spune:

  Buna ziua mar interesa pentru o suprafata de340M apa calda centrala si menajera pentru5.persoane.Cite panouri ce boiler si ce pret .

 512. Meda Ionel spune:

  Sunt interesat ptr. a cumpăra varianta 150L-20T ( cu aport încălzire), dacă se poate să-mi trimiteți schița de fiecare a panoului cu 20T dar nu pe acoperiș ptr. că nu-mi permite, ci pe o platformă pe care vreau să o construiesc dar pentru asta am nevoie de schiță și cote?!

 513. daniel spune:

  buna ziua puteti sa-mi faceti si mie o oferta de pret pentru o casa de 300M2 ( total m3 900) pentru incalzire si apa menajera,toata stima

 514. Meda Ionel spune:

  Nu am posibilitatea de a monta panoul solar pe acoperiș, aș dori să-mi trimiteți o schiță, ceva cote de fixare a panoului solar cu 20 de tuburi, pentru a-mi putea pregăti o platformă un suport pe care să- fixez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *