Panouri solare apa calda – nepresurizate

Panouri Solare Apa Calda. Panouri Solare Nepresurizate

Instalarea panourilor solare apa calda

Panourile solare nepresurizate se monteaza deasupra celui mai de sus consumator, de obicei pe acoperisul casei, folosind panta acoperisului pentru a obtine o inclinatie de aproximativ 45 de grade necesara pentru ca razele sa pice perpendicular pe tuburi.

Partea acoperisului, unde se va monta panoul trebuie sa aiba o orientare sudica. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, soarele nu isi va trimite razele pe panou pe tot parcursul zilei. Daca orientarea este sud-estica, atunci soarele va bate mai mult dimineata si dupa-amiaza, iar daca orientarea este sud-vestica, soarele va bate mai mult dupa-amiaza si seara.

In cazul montarii pe acoperis, fixarea se face prin intermediul unor talpi metalice, iar etansarea se face cu garnituri de cauciuc si silicon.

Presiunea minima a coloanei de apa calda este data doar de inaltimea la care este montat panoul.

tub vidat

Panourile solare nepresurizate folosesc tuburi vidate

Tuburile vidate conductoare sunt eficiente in captarea radiatiei solare in perioada martie-octombrie.

Tuburile sunt realizate din sticla borosilicata de 3.3mm grosime, rezistenta la socuri si au pereti dublii intre care se afla vid, cu rol de izolator termic. Tubul exterior este transparent, pentru a lasa radiatia sa patrunda prin el si sa ajunga la tubul interior care, pe exterior este acoperit cu o vopsea speciala ce absoarbe radiatia solara. Radiatia infrarosie reuseste totusi sa patrunda si prin tubul interior. Pentru a capta si aceasta radiatie, el este acoperit pe interior cu o vopsea relfectorizanta ce nu mai da voie radiatiei sa paraseasca tubul si este astfel transformata in totalitate in energie termica.

constructie panou solar apa calda

Constructia panoului solar nepresurizat compact

Schimbatorul de caldura (colectorul) il reprezinta chiar tuburile vidate deoarece transfera energia solara captata direct catre apa, prin contact direct.

Tuburile sunt introduse in orificiile care traverseaza peretii rezervorului, fixarea lor facandu-se cu ajutorul suportului inferior. Etansarea este asigurata cu garnituri speciale din silicon. Rezervorul de acumulare este conectat la reteaua de alimentare cu apa rece printr-un rezervor de alimentare cu flotor si cu reteaua de consumatori de apa calda menajera printr-un stut de la partea inferioara. Pe peretele lateral al vasului se poate monta un senzor de temperatura, intr-un racord filetat. Rezervorul este situat deasupra tuburilor si este prins de cadru, care este fixat pe suprafata de instalare prin intermediul picioarelor de fixare. Aria de contact dintre piciorul suportului si suprafata de instalare se etanseaza cu o garnitura de cauciuc sau silicon.

Principiul de functionare al panourilor solare nepresurizate

Acest tip de colector solar se utilizeaza pentru prepararea apei calde in perioada martie – octombrie si functioneaza pe baza principiului de termosifon. Este construit din tuburi vidate individuale ce transfera radiatia solara, prin convectie, in masa apei din rezervor. Din acest motiv rezervorul de acumulare este montat in partea superioara a panoului solar. Apa din tuburile vidate se incalzeste, isi reduce densitatea si se ridica in rezervor, fiind inlocuita de un volum echivalent de apa rece, cu densitate mai mare. Vidul din tuburile de sticla asigura o termoizolare eficienta, pierderile de caldura spre exterior fiind extrem de mici.

Umplerea rezervorului cu apa rece se realizeaza cu ajutorul unui rezervor cu flotor care, in momentul cand se incepe consumul de apa calda, da voie apei reci sa patrunda in bazin si sa ia locul apei calde consumate. Acest tip de panou nu consuma curent electric.

La ce se foloseste panoul solar nepresurizat

La ce sunt folosite panourile solare nepresurizate

Panourile solare nepresurizate se folosesc pentru prepararea apei calde menajere din primavara pana in toamna. Ele va pot asigura 60-80% (pana la 100% in zilele insorite) din necesarul de apa calda menajera pe perioada primaverii si toamnei si 100% din necesarul de apa calda pe toata perioada verii.

Apa calda produsa de panoul solar nepresurizat poate fi folosita la spalatul vaselor? Bineinteles! Ea nu este decat apa de la robinet care a fost incalzita de soare, deci poate fi folosita fara nicio grija la spalatul vaselor sau la orice alta treaba gospodareasca ce necesita apa calda.

Pot folosi apa calda de la panou sa fac dus? Desigur! Apa calda produsa de panoul solar are aceleasi proprietati ca si apa calda incalzita de centrala sau de boilerul electric si poate fi folosita in siguranta pentru igiena personala.

Avantajele folosirii panourilor solare pentru apa calda:

 • Sunt cele mai ieftine dispozitive pentru captarea energie solare termice;
 • Daca utilizarea apei calde se face numai prin cadere libera, sistemul nu este dependent de reteaua electrica, in schimb trebuie sa fie amplasat la o inaltime superioara celui mai de sus consumator;
 • Energia pe care o produc este complet gratuita si ecologica;
 • Vara acopera 100% necesarul de apa calda menajera, iar primvara si toamna, de la 60 la 80% din necesar;
 • Este usor de montat si de intretinut.

Doresc sa imi achizitionez un panou solar nepresurizat. Cum aleg panoul potrivit?

Ne bucuram ca ati hotarat sa intrati in randul persoanelor care vor sa profite de energia gratuita oferita de soare!

La alegerea unui panou solar apa calda trebuie sa luati in considerare urmatorii factori:

 • Numarul de persoane care vor folosi apa calda produsa de panou;
 • Daca apa calda va fi folosita si la altceva in afara uzului gospodaresc si ce cantitate de apa calda estimati ca se va consuma zilnic;

Standardul definit de Uniunea Europeana pentru consumul de apa calda este de 50L/zi/persoana. Deci, daca aveti o familie alcatuita din 4 persoane si doriti sa folositi apa calda doar pentru igiena si alte nevoi casnice, un panou solar nepresurizat de 200L este suficient pt dvs. In schimb, daca veti folosi apa calda si in alte scopuri, va fi nevoie sa va montati un panou cu un rezervor de capacitate mai mare.

Mai jos aveti prezentate cateva modele de panouri solare nepresurizate comercializate de TopSolar. Daca doriti sa consultati lista completa, va rugam studiati fisierele atasate mai jos, care contin catalogul complet de produse TopSolar.

Cateva modele de panouri solare nepresurizate TopSolar:

Panou solar nepresurizat apa calda 90L

Panou Solar Nepresurizat 100L Apa Calda

 • Nr recomandat persoane: 2
 • Capacitate: 100L
 • Nr tuburi: 15
 • Diametru tuburi: 47mm
 • Rezervor exterior vopsit electrostatic

Pret: 1000 Lei PROMOTIE!

Panou solar nepresurizat apa calda 150L

Panou Solar Nepresurizat 120L Apa Calda

 • Nr recomandat persoane: 2-3
 • Capacitate: 120L
 • Nr tuburi: 18
 • Diametru tuburi: 47mm
 • Rezervor exterior vopsit electrostatic

Pret: 1099 Lei PROMOTIE!

Panou solar nepresurizat apa calda 175L

Panou Solar Nepresurizat 150L Apa Calda

 • Nr recomandat persoane: 2-4
 • Capacitate: 150L
 • Nr tuburi: 15
 • Diametru tuburi: 58mm
 • Rezervor exterior vopsit electrostatic

Pret: 1399 LEI PROMOTIE!

Panou solar nepresurizat apa calda 200L

Panou Solar Nepresurizat 200L Apa Calda

 • Nr recomandat persoane: 4-6
 • Capacitate: 200L
 • Nr tuburi: 20
 • Diametru tuburi: 58mm
 • Rezervor exterior vopsit electrostatic

Pret: 1799 LEI

Panou solar nepresurizat apa calda 220L

Panou Solar Nepresurizat 225L Apa Calda

 • Nr recomandat persoane: 4-5
 • Capacitate: 225L
 • Nr tuburi: 24
 • Diametru tuburi: 58mm
 • Rezervor exterior vopsit electrostatic

Pret disponibil la cerere PROMOTIE!

Panou solar nepresurizat apa calda 270L

Panou Solar Nepresurizat 270L Apa Calda

 • Nr recomandat persoane: 5-6
 • Capacitate: 270L
 • Nr tuburi: 30
 • Diametru tuburi: 58mm
 • Rezervor exterior INOX

Pret: disponnibil la cerere  PROMOTIE!

Preturile afisate pe aceasta pagina  contin TVA

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (113 votes cast)
Panouri solare apa calda - nepresurizate, 3.9 out of 5 based on 113 ratings

Comments

Despre panourile solare | Cetateanul.info2012-09-15 14:25:11

[...] pentru ca nu am mai avut tangente pana acum. Oricum, pentru locuinta ma intereseaza mai mult niste panouri solare apa calda pentru ca din cate am aflat se folosesc pentru incalzirea apei menajere din primavara pana in [...]

Panourile Solare pentru apa calda. Merita? | Ziare2013-05-02 20:05:46

[...] acest domeniu progresele tehnologice au fost atat de mari incat, in ultimii ani, panourile solare pentru incalzirea apei au ajuns la grade de eficienta de 93-94% in transformarea energiei solare in energie [...]

musat claudia2013-05-08 10:21:40

sunt interesata de un panou solar nepresurizat. asigurati si montajul?

Top Solar SRL2013-05-11 21:50:25

Buna seara, Stimata doamna , va multumim pentru interesul acordat produselor noastre. Pentru a va putea face o oferta corecta va rugam sa ne trimiteti precizari despre locatia unde se va face montajul si capacitatea panoului ales.(ne-ar fi util sa stim numarul persoanelor care vor folosi apa calda)

rotari dorel2013-05-25 20:14:12

cotactatima va ro sa i-mi dati niste detalii!

ioan2013-05-26 11:53:02

.....ma intereseaza un panou solar apa calda men...de 90 l [240]eu sunt din Bistrita-n cum triniteti in tara si cit ar costa....Ms...

Top Solar SRL2013-05-26 21:23:37

Buna seara Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Veti primi raspunsul pe adresa dunmeavoastra de mail

Ilie2013-05-28 14:35:08

Buna ziua! M-ar interesa un panou solar de 200 l. Doresc sa-l folosesc pentru apa calda de la baie, pe timpul verii si nu numai. Locuiesc la tara. Acum am apa calda de la cazan cu lemne. Ma intereseaza si montarea, pretul total, etc..! Va multumesc frumos!

Top Solar SRL2013-05-28 22:07:18

Buna seara Stimate domn, va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Pentru a va putea face o oferta completa va rugam sa ne timiteti adresa unde urmeaza sa fie montat panoul.Raspunsul il veti primi pe adresa dumneavoasttra de mail

gavrila virgil2013-06-04 14:29:05

Buna ziua. ma-r interesa un panou de 90L ptr apa calda stau la tara mai axact in Matasaru Dambovita cat este pretul cu tot cu montaj? am hidrofor nu apa de la retea merge? Va multumesc o zi buna!

Top Solar SRL2013-06-04 19:19:53

Buna ziua Primiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

liviu2013-06-06 09:16:40

sunt interesat de un panou solar ... asigurati montajul?

Top Solar SRL2013-06-07 21:17:55

BUNA SEARA Stimate domn, societatea noastra se ocupa si cu montarea panourilor , in zona Dambovita si judetele limitrofe,inclusiv BUCURESTI,nu doar comercializeaza lor. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

virgil2013-06-23 00:57:12

ma intereseaza panoul solar 90 de l pentru 2 persoane pret 242 euro. tv este inclus daca nu cat vine cu tot cu tva , numarul meu de tel 0722747445 fara montaj multumesc anticipat

Top Solar SRL2013-06-23 13:05:19

Buna ziua, Stimate domn, primiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

PUEZESCU ION2013-06-25 11:40:33

Buna ziua. Sunt interesat de un ponou solar de 90l .Doresc pretul cu manopera montaj si fara in localitate Glodeni jud Dambovita ,100km de Bucuresti. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Top Solar SRL2013-06-27 12:29:09

Buna ziua Stimate domn,veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

lupu vasile2013-06-29 11:02:26

Sunt din Suceava . Pot obtine un panou solar de la dumneavoastra ?

Top Solar SRL2013-06-29 14:06:27

Buna ziua, Stimate domn, livram prin curierat rapid oriunde in tara,deci si Suceava.Plata se face la primirea pachetelor.

marius2013-06-30 22:21:31

buna ziuadaca as lua un panou de 150 L cat ar fi pretul final cu montaj,in Calarasi?si fara montaj daca nu va suparati.multumesc

Top Solar SRL2013-07-01 09:33:21

Buna ziua, Stimate domn veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

daniel2013-07-10 18:11:01

Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti si mie oferta dvs pentru un panou de 150 L, cu montaj inclus, la Pitesti, Arges. Multumesc!

Top Solar SRL2013-07-10 20:41:38

Buna seara Stimate domn veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

bunea virel2013-07-22 18:33:02

ma intereseaza un panou solar 150l /300e , transport si instalare la 15 km de RM SARAT.O zi buna

Top Solar SRL2013-07-24 09:00:21

Buna ziua, Stimate domn aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

adrian2013-07-24 11:22:21

Buna ziua, M-ar interesa un panou de 200L, transport si montaj in Galati.

ciupeanu sorin2013-07-24 20:58:16

ma intereseaza costul unei instalatii de incalzire top sol ptr 3 4 pers cu toate componentele fara manopera mentionez casa este in renovare

MARIN2013-07-25 15:36:04

Buna ziua. Sunt interesat de un panou solar de 90/L. Doresc sa aflu pretul cu TVA, cu manopera montaj si fara manopera, in Oradea,jud. Bihor. Va multumesc anticipat.

Top Solar SRL2013-07-25 21:01:59

Buna seara Aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2013-07-25 21:03:09

Buna seara, Va vom trimite oferta noastra pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2013-07-25 21:04:20

Buna seara, Va vom trimite raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2013-07-25 21:06:55

Buna seara, Aveti oferta noastra pe adresa dumneoastra de mail

simona gabrian2013-08-11 15:43:22

Buna - ziua, sunt din Slatina, jud. Olt. Asi dorii montarea de panouri solare la casa parintilor mei. Casa este cu fata spre sud si are o terasa lata de 2,5m si lunga de 18m iar deasupra au placa de beton. In casa locuiesc 3 persoane. Vreau sa stiu cat ma costa o instalatie cu tot cu mantaj si transport, si daca aceasta instalatie poate fi montata pe platforma terasei. Multumesc anticipat

Top Solar SRL2013-08-11 22:15:41

Buna seara Stimata doamna veti primi raspunsul pe aderesa dumneavoastra de mail

gheorghe mugurel2013-08-29 00:44:30

Buna seara,sint interesat de un panou solar de 90 l si unul de 200l,doresc sa aflu pretul cu T V A,cu manopera si fara manopera in com dobra sat marcesti jud dimbovita

Top Solar SRL2013-08-30 18:18:25

Buna ziua Raspunsul a fost trimis pe adresa dumneavoastra de mail

mihai2013-09-03 09:46:26

Buna ziua! Imi puteti care este greutatea unui sistem de 150 l? De asemenea, as vrea sa va intreb daca acestea depind de curent electric intrucat ma intereseaza pentru o zona in care nu este electricitate. Alimentarea cu apa se poate face dintr-un rezervor cu o capacitate mai mare si pe care sa-l umplu ocazional cu o pompa pe benzina? Multmesc!

Nagy Andras2013-09-08 10:23:03

Sunt interesat de un panou solar de 150 l cat ar costa cu tva?

cristian gingasu2013-09-08 16:36:20

Sunt interesat de panoul de panoul 165 l va rog spuneti_mi care este pretul final cu tva cu montaj si fara in jud calarasi .va mai rog sa_mi spuneti câte ore sunt necesare pt încălzirea apei si alte detalii tehnice .multumesc anticipat. i

Top Solar SRL2013-09-10 10:52:29

Buna ziua domnule Gingasiu. V-am trimis oferta pe adresa dumneavoastra de mail.Montajul nu este unul foarte greu de realizat,putand fi efectuat de un instalator.Noi va putem trimite schita dupa care sa realizati montajul. Va asteptam cu clarificari

Top Solar SRL2013-09-10 10:55:55

Buna ziua, Raspunsul a fost trimis pe adresa dumneavoastra de mail.Am primit marfa si putem sa va onoram comanda.

Top Solar SRL2013-09-10 11:01:39

Buna ziua, Stimata doamna v-am trimis raspunsul pe adresa dumneavaoastra de mail.Incepand cu 3 septembrie am receptionat marfa si va putem onora solicitarea la OFERTA!

COMAN MARIAN2013-09-25 16:32:43

Buna seara,sunt interesat de un panou solar de 200 l ,doresc sa aflu pretul cu T V A,cu manopera si fara manopera, la 15 KM de Pitesti

Top Solar SRL2013-09-25 18:24:56

Buna seara, Stimate domn v-am trimis raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

NICOLAE2013-10-28 17:43:21

Buna seara As dori sa stiu daca la panourile de apa calda nepresurizate exista vreun pericol sa se supraincalzeasca sau sa se intample un accident neplacut in cazul in care apa de la retea este intrerupta. Exista vreun sistem de protectie? Multumesc

Top Solar SRL2013-10-28 18:28:48

Buna seara, Din punct de vedere al securitatii in exploatare ,panourile nepresurizate sant cele mai sigure. Chiar daca apa din rezervor ajunge la fierbere,acesta este prevazut cu un tub care comunica liber cu atmosfera , vaporii de apa ies pe acest tub fara a se crea presiune in sistem Mai mult in varianta cu controler panoul poate fi folosit chiar daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica,deoarece apa calda vine prin cadere libera

dragomir gheorghe2013-11-04 20:27:00

buna seara mar interesa si pe mine un sistem de 150l vreau sa stiu cat costa cu tot cu tva daca mil livrati acasa in buzau comuna vernesti si daca il si montati dvs

Top Solar SRL2013-11-05 20:52:27

Buna seara, Stimate domn aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

VALI2013-11-05 21:57:37

CE PACHET CONTINE PANOUL DE 251E IN IMAGINE ARATA UN BOILER DS INOX SAU NICHELAT CUMVA SI CUM POT SACUMPAR

Top Solar SRL2013-11-06 09:18:04

Buna dimineata Gasiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

Top Solar SRL2013-11-06 09:39:41

buna ziua Cred ca adresa dumneavoastra de mail este gresita pentru ca nu am putut sa va trimitem raspunsul Panoul solar de 150 litri are rezervorul interior din inox .iar exteriorul din otel vopsit electrostatic Pretul cu tva este 1400 lei la care se adauga pretul controlerului 200 lei

Bogdan2013-11-07 18:14:56

Vasul de expansiune si toate celelalte intra in pret? Va deplasati in orice localitate sa montati panourile? De ex: panoul de 100 de litri cel cu 165 euro cat costa cu totul?

Top Solar SRL2013-11-07 19:20:27

Buna seara In locul variantei cu vas cu flotor noi va oferim varianta cu controler.Acest controler va afiseaza temperatura si nivelul apei din rezervor si asigura incarcarea automata cu apa . In judetul nostru si cele limitrofe putem face noi montajul, dar cu instructiunile de montaj si exploatare pe care vi le trimitem odata cu panoul montajul poate fi facut de orice instalator Panoul de 100 liti incluzand si controlerul costa 1100 lei cu tva

grigore balauta2013-12-17 12:18:57

Buna ziua!. Sunt interesat de un panou solar nepresurizat de 100l apa calda. Care este pretul cu tva, cum ajunge el la destinatie, cum se face plata (daca transportul este inclus in pret) si care este termenul de garantie! Cand se poate achizitiona ? multumesc, AR

Top Solar SRL2013-12-17 17:52:01

Buna ziua Gasiti raspunsurile pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2013-12-17 17:54:31

Buna seara Stimate domn , gasiti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

Voicu Ionel2013-12-17 19:49:07

Buna seara! M-ar interesa costul unui panou de 100 de litri nepresurizat, cu transport inclus. Sunt din Bucuresti.

Oana2013-12-20 22:03:48

Buna seara.M-ar interesa si pe mine pretul cu tva la un panou solar de 200 l pentru 4 persoane.Si daca imi puteti da mai multe detalii tehnice.va multumesc

Top Solar SRL2013-12-21 15:52:49

Buna ziua Stimata doamna Oana,aveti ofeta noastra pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2013-12-21 15:54:41

Buna ziua, Domnule VOICU,aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail. Va asteptam dupa sarbatori.

ANITAS OVIDIU2014-01-11 16:57:44

as dori sa achizitionez si eu un panou de 175 l si daca asigurati si montarea lui,la ce pret! Credeti ca s-ar putea lega la un semineu cu serpentine?

vladu2014-01-11 18:03:02

buna ziua m-ar interesa si pe mine pretul cu tva la un panou solar de 150 l, in bucuresti si iarna se goleste rezervorul, ingheata? am hidrofor nu apa de la retea merge? Va multumesc o zi buna

Top Solar SRL2014-01-11 19:20:45

buna seara Pretul unui panou solar cu rezervor de 150 litri si 20 tuburi vidate este 1400 lei cu tva . Se mai adauga 200 lei costul controlerului

Top Solar SRL2014-01-11 19:22:25

Buna seara Pretul panoilui este 1850 lei cu tva ,la care se adauga 200 lei controlerul electronic

stanchescu cristian2014-01-13 13:05:44

Mar interesa pret final ,transport ,pina acasa in orasul resita ,Judetul Caras severin panou +rezervor 200L

Top Solar SRL2014-01-13 15:44:42

Buna ziua Stimate domn, pe stoc au mai ramas doar panouri cu rezervor de 150 litri si 20 tuburi vidate. Daca doriti neaparat un panou cu rezervor de 200 litri ,la jumatatea lunii martie vom finaliza un nou importsi vom ave inclusiv acest reper

baiasu mihai2014-01-24 23:34:28

As dori si eu oferta de pret la.panourile solare nepresurizate de 100 si 150 litri cu manopera si fara manopera de montaj. Daca dati in rate? Multumesc.

Florin2014-02-01 16:38:38

Buna ziua. Ma intereseaza un ponou solar de 175l .Doresc pretul cu manopera montaj in Potigrafu,Prahova la 40 Km de Bucuresti si 20 de Ploiesti pe DN1.Astept raspunsul dvs.Multumesc

Toni2014-02-02 21:36:43

locatie: nordul Gorjului casa: traditionala,caramida,neizolata,sobe teracota,baza 2 pers. ocazional 4, intentie: achizitie 1-boiler inox doua surse(lemn+ electric 90-100 l) + boiler electric 15 l pentru iarna 2-panou solar cat mai simplu in instalare/ funtionare dar cu garantie cat mai mare(si ieftin daca se poate) pentru primavara-vara-toamna. Asa ma gandesc eu ; daca aveti alte opinii,le voi da maxima atentie. Asadar, cat m-ar costa panoul solar si daca pot sa-l cuplez direct la inst.apa rece/calda sau ar mai trebui alte componente ? Cu stima , Toni 0722583586

Top Solar SRL2014-02-03 10:04:33

Buna dimineata, Stimate domnule Toni,sfatul nostru este sa achizionati un panou solar 150 litri cu 20 tuburi vidate,cu functionare martie-octombrie. Aveti oferta pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2014-02-03 10:10:07

Buna dimineata, Stimate domnule FLORIN,aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

balan costel2014-02-05 21:08:12

sunt interesat de prodesele dvs.

Alex2014-02-07 00:38:49

Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati conditiile de achizitie pentru un panou solar de 100 litri - 165 Eur, (TVA inclus sau nu!?, se poate plati online cu card? care sunt modalitatile de plata?, livrarea cum se face- in regie proprie sau se livreaza de vinzator/ in acest caz cit costa transportul?, va multumesc.

Top Solar SRL2014-02-07 11:41:39

Buna ziua Multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Pentru detalii si contact va rugam sa ne trimiteti un numar de telefon

Top Solar SRL2014-02-07 11:46:28

Buna ziua. Petul panoului este fara tva Livrarea prin curier 60-70 lei, plata ramburs la primirea coletelor. Pentru detalii,va rugam un numar de telefon

ibraim2014-02-16 15:39:47

buna ziua sunt din constanta va rog sa mi spuneti cum comand un panou solar de 270litri nepresurizat .cit costa in total .si daca asigurati montajul .tel 0720309248. va multumesc

Marius2014-02-19 00:03:42

Buna seara! Care este pretul total al unui panou de 200L sau 220L? Produsul beneficiaza de vreo garantie? Cat costa transportul pana in Bucuresti? Plata se face la livrare? Multumesc. O seara buna!

Top Solar SRL2014-02-19 12:28:07

Buna ziua, Cu parere de rau ,nu mai avem pe stoc panouri de 270 litri. Putem sa va livram in schimb doua panouri la 150 sau 135 liri. Dupa 1 aprilie primim un nou import.

Top Solar SRL2014-02-19 12:29:41

Buna ziua Aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

Popescu Dumitru2014-02-22 12:34:25

As dori sa stiu daca la panourile solare nepresurizate de 100 L si 150 L aveti varianta de INOX si interiorul si exteriorul bazinului si inclusiv suportul de montaj tot din INOX . Ce preturi ar avea acestea ?

Top Solar SRL2014-02-22 15:25:52

Buna ziua Momentan stocul s-a epuizat O noua oferta in luna aprilie cand vom avea si panouri de 150 litri, in totalitate din inox.

ADRIANA2014-02-26 11:38:42

Buna ziua M-ar interesa doua panouri solare de 200l numai pentru apa calda. Ma intereseaza de ce mai este nevoie pentru montaj, daca asigurati transport si montaj la tg-jiu si care este pretul final. multumesc

peugen2014-03-05 21:05:21

Buna seara, sunt interesat de un panou pentru apa calda menajera folosita de 2 persoane. Sunt din Valea Jiului . Un pret total?

Top Solar SRL2014-03-05 21:59:23

Buna seara Aveti oferta pe adresa dumneavoastra de mail

Top Solar SRL2014-03-05 22:01:42

Buna seara Incepand cu luna aprilie vonm derula o noua promotie cand va vom putea onora comanda

COMAN MARIAN2014-04-01 18:56:42

As dori sa achizitionez un dispozitiv de panouri solare nepresurizate . Locuiesc in jud. Arges in com Dirmanesti , Sat Negreni si as dori un panou de 220 litri pentru ca am vazut ca este la promotie, locuim 4 persoane la casa . Cand se poate monta si in cat timp, as dori cat mai urgent. Multumesc.

peugen2014-04-22 13:44:07

Buna ziua, mi-ati promis ca-mi veti trimite instructiunile panoului de comanda electronic in limba romana. Mi-ar de foarte mare ajutor. Cu stima va salut.

peugen2014-07-05 23:05:16

Buna seara, ce include garantia? am un sistem de la dumneavoastra si desi respecta standardele de montaj nu are presiune pe apa calda. Ce se paote face? Astept cu nerabdare raspunsul.

vasile voicu2015-04-30 13:53:58

Buna ziua, As dori sa va intreb daca instalez un panou solar de 150 litri apa calda nepresurizat cu diferenta de nive de cca.2m (pus pe planseu nu pe varful acoperisului) ar functiona? Ar fi destula caderea de 2m pt. dus . Va multumesc

Top Solar SRL2015-05-04 16:48:47

Cerea o putem onora dupa 16 MAI ,cand primim un nou import.Pretul v-il comunicam atunci,dupa ce facem toate calculele.Daca santeti dispus sa asteptati va rugam sa ne comunicati

Cornel Stoica2015-05-06 17:42:34

Buna ziua As dori un panou solar de 100 litri cu tot cu montaj lângă orașul Gaesti si mai vreau sa știu daca este funcțional si pe timp de iarna? Mulțumesc si aștept răspunsul dumneavoastră

popescu constantin2015-05-06 17:44:11

As dori sa cumpar un sistem incalzire apa menajera nepresurizat 20 tub. 150l inox intrior exterior inclusiv suportul pretul si modul de livrare daca pot ridica direct dela firma

Lorand Both2015-05-06 23:59:27

cerere oferta pt un panou solar nepresurizat de 270 l cu tot ce este necesar instalatia, pret cu tva fara montaj. si cu montaj deva jud hunedoar

Top Solar SRL2015-05-07 09:16:31

Buna ziua, Va putem ajuta dupa 20 MAI ,cand ne soseste noul import. Da poate functiona si iarna

Top Solar SRL2015-05-07 09:17:53

Momentan ,nu avem pe stoc. Reveniti dupa 20 MAI, cand ne soseste un nou import

Top Solar SRL2015-05-07 09:19:07

PE 20 MAI ne soseste un nou import.Reveniti va rugam dupa aceasta data

Marius2016-05-16 19:48:26

Bună ziua.as dori sa știu dacă un panou de 120L e ok pentru 3 pers și pe ce perioada din zi este menținută temperatura apei calde,mai precis dacă noaptea se menține. Și cat mar costa cu tot cu montaj în jud Călărași? Va mulțumesc

Lasati-ne un mesaj!

Energyleague.com Renewable Energy Topsites | Director | Prestari Servicii | Firme | Dmegs Web Directory | Poliamida | Curs valutar - Roportal | | Adevarate.Net | Kataremata | LinkPlus | Home Power magazine | Portal OK | NaturalsEnergy - Our Future | Survival Kit | This site is listed under Româna. | Instalatii
Pinterest
Print