INSTALAREA PANOURILOR SOLARE APA CALDA

Panourile solare nepresurizate se monteaza deasupra celui mai de sus consumator, de obicei pe acoperisul casei, folosind panta acoperisului pentru a obtine o inclinatie de aproximativ 45 de grade necesara pentru ca razele sa pice perpendicular pe tuburi.

Partea acoperisului, unde se va monta panoul trebuie sa aiba o orientare sudica. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, soarele nu isi va trimite razele pe panou pe tot parcursul zilei. Daca orientarea este sud-estica, atunci soarele va bate mai mult dimineata si dupa-amiaza, iar daca orientarea este sud-vestica, soarele va bate mai mult dupa-amiaza si seara.

In cazul montarii pe acoperis, fixarea se face prin intermediul unor talpi metalice, iar etansarea se face cu garnituri de cauciuc si silicon. Presiunea minima a coloanei de apa calda este data doar de inaltimea la care este montat panoul.

PANOURILE SOLARE NEPRESURIZATE FOLOSESC TUBURI VIDATE

Tuburile vidate conductoare sunt eficiente in captarea radiatiei solare in perioada martie-octombrie.

Tuburile sunt realizate din sticla borosilicata de 3.3mm grosime, rezistenta la socuri si au pereti dublii intre care se afla vid, cu rol de izolator termic. Tubul exterior este transparent, pentru a lasa radiatia sa patrunda prin el si sa ajunga la tubul interior care, pe exterior este acoperit cu o vopsea speciala ce absoarbe radiatia solara. Radiatia infrarosie reuseste totusi sa patrunda si prin tubul interior. Pentru a capta si aceasta radiatie, el este acoperit pe interior cu o vopsea relfectorizanta ce nu mai da voie radiatiei sa paraseasca tubul si este astfel transformata in totalitate in energie termica.

CONSTRUCTIA PANOULUI SOLAR NEPRESURIZAT COMPACT

Schimbatorul de caldura (colectorul) il reprezinta chiar tuburile vidate deoarece transfera energia solara captata direct catre apa, prin contact direct.

Tuburile sunt introduse in orificiile care traverseaza peretii rezervorului, fixarea lor facandu-se cu ajutorul suportului inferior. Etansarea este asigurata cu garnituri speciale din silicon. Rezervorul de acumulare este conectat la reteaua de alimentare cu apa rece printr-un rezervor de alimentare cu flotor si cu reteaua de consumatori de apa calda menajera printr-un stut de la partea inferioara. Pe peretele lateral al vasului se poate monta un senzor de temperatura, intr-un racord filetat. Rezervorul este situat deasupra tuburilor si este prins de cadru, care este fixat pe suprafata de instalare prin intermediul picioarelor de fixare. Aria de contact dintre piciorul suportului si suprafata de instalare se etanseaza cu o garnitura de cauciuc sau silicon.

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE AL PANOURILOR SOLARE NEPRESURIZATE

Acest tip de colector solar se utilizeaza pentru prepararea apei calde in perioada martie – octombrie si functioneaza pe baza principiului de termosifon. Este construit din tuburi vidate individuale ce transfera radiatia solara, prin convectie, in masa apei din rezervor. Din acest motiv rezervorul de acumulare este montat in partea superioara a panoului solar. Apa din tuburile vidate se incalzeste, isi reduce densitatea si se ridica in rezervor, fiind inlocuita de un volum echivalent de apa rece, cu densitate mai mare. Vidul din tuburile de sticla asigura o termoizolare eficienta, pierderile de caldura spre exterior fiind extrem de mici.

Umplerea rezervorului cu apa rece se realizeaza cu ajutorul unui rezervor cu flotor care, in momentul cand se incepe consumul de apa calda, da voie apei reci sa patrunda in bazin si sa ia locul apei calde consumate. Acest tip de panou nu consuma curent electric.

LA CE SUNT FOLOSITE PANOURILE SOLARE NEPRESURIZATE

Panourile solare nepresurizate se folosesc pentru prepararea apei calde menajere din primavara pana in toamna. Ele va pot asigura 60-80% (pana la 100% in zilele insorite) din necesarul de apa calda menajera pe perioada primaverii si toamnei si 100% din necesarul de apa calda pe toata perioada verii.

Apa calda produsa de panoul solar nepresurizat poate fi folosita la spalatul vaselor? Bineinteles! Ea nu este decat apa de la robinet care a fost incalzita de soare, deci poate fi folosita fara nicio grija la spalatul vaselor sau la orice alta treaba gospodareasca ce necesita apa calda.

Pot folosi apa calda de la panou sa fac dus? Desigur! Apa calda produsa de panoul solar are aceleasi proprietati ca si apa calda incalzita de centrala sau de boilerul electric si poate fi folosita in siguranta pentru igiena personala.

AVANTAJELE FOLOSIRII PANOURILOR SOLARE PENTRU APA CALDA:

-Sunt cele mai ieftine dispozitive pentru captarea energie solare termice;
-Daca utilizarea apei calde se face numai prin cadere libera, sistemul nu este dependent de reteaua electrica, in schimb trebuie sa fie amplasat la o inaltime superioara celui mai de sus consumator;
-Energia pe care o produc este complet gratuita si ecologica;
-Vara acopera 100% necesarul de apa calda menajera, iar primvara si toamna, de la 60 la 80% din necesar;
-Este usor de montat si de intretinut.

DORESC SA IMI ACHIZITIONEZ UN PANOU SOLAR NEPRESURIZAT. CUM ALEG PANOUL POTRIVIT?

Ne bucuram ca ati hotarat sa intrati in randul persoanelor care vor sa profite de energia gratuita oferita de soare! La alegerea unui panou solar apa calda trebuie sa luati in considerare urmatorii factori:

-Numarul de persoane care vor folosi apa calda produsa de panou;
-Daca apa calda va fi folosita si la altceva in afara uzului gospodaresc si ce cantitate de apa calda estimati ca se va consuma zilnic;

Standardul definit de Uniunea Europeana pentru consumul de apa calda este de 50L/zi/persoana. Deci, daca aveti o familie alcatuita din 4 persoane si doriti sa folositi apa calda doar pentru igiena si alte nevoi casnice, un panou solar nepresurizat de 200L este suficient pt dvs. In schimb, daca veti folosi apa calda si in alte scopuri, va fi nevoie sa va montati un panou cu un rezervor de capacitate mai mare.

1.024 comentariu la “Panouri solare nepresurizate

 1. Tenche Alin spune:

  Ma intereseaza un panou solar la 208€+tva,v-as ruga sa-mi faceti un calcul cu transport pana in judetul Timis in orasul Lugoj si sa-mi trimiteti pe adresa de e-mail.Va multumesc si sarbatori cu bine.

  1. eugenlungu spune:

   Buna seara,
   Ne pare foarte rau,acest tip de panou cu 12 tuburi nu-l mai avem pe stoc
   Avem in schimb panouri cu 10 si 18 tuburi
   Transportul pana la Timisoara ar fi cam 100 lei
   Pentru acest panou va mai sant necesare si celelalte componente ale sistemului;boiler cu 2 serpentine,automatizare,grup de pompare,vas expansiune…Daca nu le aveti ,noi vi le putem livra.

   VA DORIM SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!

 2. IENCI SILVIU spune:

  BUNA SEARA AS DORI SA STIU CIT MA COSTA UN PANOU PRESURIZAT DE 80 -120 L CU TOT CU COMPONENTE SI CU MONTAJ SI DACA SE POATE SA IMI SPUNE-TI UN PRET CU APROXIMATIE ,VREAU SA VA SPUN CA LOCUIESC LA BLOC ETAJ 1 SI BLOCUL E CU 2 NIVELE .VA DORESC UN AN NOU FERICIT .VA MULTUMESC.

 3. ROTARU ION spune:

  Buna seara. Aveti reprezentanti si in Pitesti? Imi sunt suficiente doua panouri de 20 tuburi pentru a incalzi un boiler de 80L apa menajera si pentru a mai folosi restul de energie ca aport la incalzire?

 4. Mecu Florin spune:

  As dori o caculatie pentru o instalatie ACM TS30-58/1800 – 300L. cu montaj cu tot. Eu locuiesc in Craiova. Mutumesc.

  Florin

 5. SPY spune:

  Buna seara. Panourile solare pot fi folosite si la aport pentru incalzire prin intermediul radiatoarelor? (am deja o centrala termica cu combustibil solid si radiatoare din otel in camere si nu as vrea sa mai scot pardoseala pentru a instala incalzire prin pardoseala). Va multumesc.

 6. LICA MARIANA spune:

  m-ar interesa un panou pentru un boiler de 80-100 l cu toate aferentele , as vrea sa stiu mai intai cat costa si cat m-ar costa transportul pana in com Galbenu Jud Braila

 7. ma intereseaza un sistem cu tot cu montaj pentru 3 persoane daca faceti o oferta cu pret bun achizitionarea se face pe loc cash sistemul trebuie sa fie functional si iarna astept sa ma contactati tel 0745510065

 8. valentin spune:

  detin o casa in suprafata de 60mp utili-avand 2 dormitoare fiecare cu baie proprie,1 sufragerie cu baie,bucatarie-si as dori sa stiu care sistem de acm -si sau incalzire-este viabil in conditiile aratate mentionand ca detin si o centrala pe gaze cu incalzire in pardoseala.daca se poate face si o estimare de cost cu montare.va multumesc anticipat.

 9. marius plesca spune:

  buna ziua. as dori sa imi faceti un calcul, daca se poate, pentru o instalatie cu un panou solar pentru apa calda(boiler de 200 l) si incalzire in lunile de primavara-toamna pentru o casa de 200 mp. mentionez ca am o centrala cu lemne cu gazeificare si daca se poate sa pun panoul in circuitul de incalzire al casei? va multumesc anticipat. cu respect

 10. iulian spune:

  Doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 300l cu sistemul complet plus montaj si transport in Ploiesti. Multumesc!

 11. musat claudia spune:

  sunt interesata de un panou solar nepresurizat. asigurati si montajul?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Stimata doamna , va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
   Pentru a va putea face o oferta corecta va rugam sa ne trimiteti precizari despre locatia unde se va face montajul si capacitatea panoului ales.(ne-ar fi util sa stim numarul persoanelor care vor folosi apa calda)

 12. rotari dorel spune:

  cotactatima va ro sa i-mi dati niste detalii!

 13. ioan spune:

  …..ma intereseaza un panou solar apa calda men…de 90 l [240]eu sunt din Bistrita-n cum triniteti in tara si cit ar costa….Ms…

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Veti primi raspunsul pe adresa dunmeavoastra de mail

 14. eu spune:

  Prietene ia vezi tu cat produc panourile solare intr-un an si cat produce un reactor nuclear. Reactorul nu se opreste in functie de nori,noapte, iarna. Cred ca un reactor de la cernavoda produce de 5-6 ori mai mult decat solarele tale (1500 mw) si nici nu ocupa spatiu aiurea si de multe ori agricol. Te inteleg ca vrei sa vinzi dar incearca sa nu mai faci asemenea comparatii. Puterea instalata la solare si eoliene e diferita de puterea instalata la nucleare si deci nu se compara nici pretul.

 15. Ilie spune:

  Buna ziua! M-ar interesa un panou solar de 200 l. Doresc sa-l folosesc pentru apa calda de la baie, pe timpul verii si nu numai. Locuiesc la tara. Acum am apa calda de la cazan cu lemne. Ma intereseaza si montarea, pretul total, etc..!
  Va multumesc frumos!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimate domn, va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Pentru a va putea face o oferta completa va rugam sa ne timiteti adresa unde urmeaza sa fie montat panoul.Raspunsul il veti primi pe adresa dumneavoasttra de mail

 16. dicu tudor spune:

  sunt in faza avansata de a achizitiona o inst de apa calda menajera cu panou cu 18 tuburi HEAT PIPE si as vrea sa stiu ,cele livrate de d-stra sunt fabricate …( unde …) si daca izolatia colectorului este cu spuma poliuretanica ?? sau cu vata nminerala .Intreb pentru ca , eu am gasit informatii pe net ,cum ca ar fi izolate cu vata minerala cele lvrate de GERMANIA-Westech SP-S58/1800A-18. Cele pe care le comercializati d-stra sunt tot din Germania ?? sau alt furnizor . VA multumesc pentru eventualul d-stra raspuns , in speranta ca d-stra veti devenii furnizorul meu . dicu t.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimate domnmule Dicu,veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.
   Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Pentru alte nelamuriri va rugam sa ne contactati.

 17. Solcan Gheorghe spune:

  Va rog trimiteti-mi oferta pentru panouri solare pentru 3 persoane, oras Botosani.
  Asigurati si montajul? La ce pret. Garantie?
  Multumesc!

 18. Solcan Gheorghe spune:

  Revin cu precizari:
  – Panouri presurizate
  – Detin un boiler de 150 – 180 l

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Domnule Solcanu, va rog sa ne precizati daca boilerul existent este cu doua serpentine.

 19. gavrila virgil spune:

  Buna ziua. ma-r interesa un panou de 90L ptr apa calda stau la tara mai axact in Matasaru Dambovita cat este pretul cu tot cu montaj? am hidrofor nu apa de la retea merge? Va multumesc o zi buna!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Primiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

 20. liviu spune:

  sunt interesat de un panou solar … asigurati montajul?

  1. Top Solar SRL spune:

   BUNA SEARA
   Stimate domn, societatea noastra se ocupa si cu montarea panourilor , in zona Dambovita si judetele limitrofe,inclusiv BUCURESTI,nu doar comercializeaza lor.
   Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

 21. catalin cretu spune:

  Rugamintea mea este sa imi trimiteti cit de repede in mail o calculatie ptr un sistem care sa asigure apa calda menajera ptr 3-4 persoane pe toata perioada anului. Va rog sa faceti estimari si ale costului de transport si ale manoperei de instalare, pentru ca ma intereseaza sa instalez acest sistem in Iasi. Eventual, daca se poate, sa imi faceti si o recomandare pentru o firma care sa execute o instalare pertinenta a sistemului. Toate cele bune, astept un semn.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimate domn , veti gasiti raspunsul pe mailul dumneavoastra.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

 22. mari spune:

  Ma intereseaza si pe mine un panou solar presurizat pt o casa de 100 m p, pt incalzire si apa calda menajera, la ce pret ajunge si daca se poate sa asigure si incalzirea locuintei ?

 23. stoica Tudor spune:

  Stimata firma Top Solar,

  Sunt din Ploiesti , si as dori acest sistem de incalzire a apei menajere si pentru dus. Suntem 3 persoane,

  si as dori un sistem cu 200 litri. Binenteles cu montaj cu tot. Va rog sa imi trimiteti oferta pe adresa mea de E-mail.
  Va multumesc si astept cit de repede aceasta operatiune. ppsdaniel@gmail.com sau tel . 0733 159385

 24. virgil spune:

  ma intereseaza panoul solar 90 de l pentru 2 persoane pret 242 euro. tv este inclus daca nu cat vine cu tot cu tva , numarul meu de tel 0722747445 fara montaj multumesc anticipat

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimate domn, primiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

 25. PUEZESCU ION spune:

  Buna ziua. Sunt interesat de un ponou solar de 90l .Doresc pretul cu manopera montaj si fara in localitate Glodeni jud Dambovita ,100km de Bucuresti. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Stimate domn,veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 26. lupu vasile spune:

  Sunt din Suceava . Pot obtine un panou solar de la dumneavoastra ?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimate domn, livram prin curierat rapid oriunde in tara,deci si Suceava.Plata se face la primirea pachetelor.

 27. marius spune:

  buna ziuadaca as lua un panou de 150 L cat ar fi pretul final cu montaj,in Calarasi?si fara montaj daca nu va suparati.multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimate domn veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

 28. Patrascu Ionel spune:

  Buna seara .As dori sa stiu si eu cat ma costa un panou presurizat cu 12 tuburi cu boiler si cu tot ce imi trebuie la el, inclusiv montajul.Multumesc !ASTEPT RASPUNSUL CAT SE POATE DE REPEDE!

 29. daniel spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi trimiteti si mie oferta dvs pentru un panou de 150 L, cu montaj inclus, la Pitesti, Arges.

  Multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimate domn veti primi raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 30. Gergely Ladislau spune:

  Ma intereseaza daca 6 panouri cu 20 tuburi se pot lega in serie?Altfel nu este loc pe acoperis.Multumesc!

 31. Lucian Cadar spune:

  Buna ziua,ma numesc Lucian sunt din satul Camin,langa orasul Carei din Judetul Satu Mare,m-ar interesa pretul+tva pentru Panou Solar Nepresurizat 200L Apa Calda cu montaj cu tot aici la mine la casa si sa imi spuneti ce este inclus in acesc pret(adica e inclus in pret si bazinul?Va multumesc

 32. Stanislau George spune:

  Buna seara,

  Va rog sa imi spuneti cat m-ar costa montarea unui panou solar nepresurizat 90 L la Fagaras,jud.Brasov,tinand cont ca doresc sa utilizez boilerul electric ca recipient de apa calda oferita de panourile dumneavoastra.
  Multumesc.

 33. adi ardelean spune:

  Unde sunt fabricate aceste panouri si ce garantie au? Foloseste cineva acest model? Sunt ok? Va multumesc!

 34. Iacobescu Maria Alina spune:

  Buna seara,m-ar interesa un panou de 90 L si a-s dori sa stiu daca livrati si prin curierat.Va rog sa-mi spuneti la ce pret ar ajunge la DR.TR.SEVERIN (panou+taxe).

 35. Ovidiu spune:

  Buna ziua. M-ar interesa sa achizitionez un panou presurizat separat cu 18 tuburi si bineinteles celelalte componente necesare. Se poate sa imi trimiteti pe email un cost total si restul indicatilor? sunt din timisoara. Multumesc.

 36. florin spune:

  salut.sunt interesat de un sistem complet pt incalzit apa menaj cu o capacitate de 100-120l .va rog sa imi faceti o o oferta de pret .locuiesc in sat OCIU,com VATA DE JOS,jud HUNEDOARA.multumesc anticipat.

 37. bunea virel spune:

  ma intereseaza un panou solar 150l /300e , transport si instalare la 15 km de RM SARAT.O zi buna

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimate domn aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 38. Buna ziua, ma intereseaza un sistem cu tuburi vidate care sa acopere necesarul de apa calda si caldura/pe intreg anul, pentru o locuinta bine izolata, suprafata 150 mp, in zona Suceava. Astept oferta dumneavoastra. Va multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Veti primi raspuns pe adresa dumneavoastra de mail

 39. adrian spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa un panou de 200L, transport si montaj in Galati.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

 40. ciupeanu sorin spune:

  ma intereseaza costul unei instalatii de incalzire top sol ptr 3 4 pers cu toate componentele fara manopera mentionez casa este in renovare

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Va vom trimite oferta noastra pe adresa dumneavoastra de mail

 41. MARIN spune:

  Buna ziua. Sunt interesat de un panou solar de 90/L. Doresc sa aflu pretul cu TVA, cu manopera montaj si fara manopera, in Oradea,jud. Bihor. Va multumesc anticipat.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Va vom trimite raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

  2. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Aveti oferta noastra pe adresa dumneoastra de mail

 42. Ciulac Florin spune:

  Buna seara! Va rog, sa-mi trimiteti o oferta si sugestii pentru achizitionarea unui sistem de incalzire a apei menajere pentru o casa de 170 m/patrati incluzand panouri, boiler si montaj (suntem trei persoane care se cam spala). Va rog, sa ma contactati pe mail sau pe telefon la nr. 0745701559. multumesc anticipat!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   va rog sa precizati locatia unde se monteaza panourile

 43. Laura spune:

  Doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 300l cu sistemul complet plus montaj si transport in Targoviste. Multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Stimata doamna aveti raspunsul complet pe adresa dummneavoastra de mail.
   Multumim pentru atentia acordata produselor noastre.

 44. Cristian spune:

  Doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 200l cu sistemul complet plus montaj si transport in Targoviste. Multumesc!

 45. marcan marius spune:

  buna ziua !!!sunt interesat de achizitionarea unui sistem complet si doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 300l cu sistemul complet plus montaj si transport in darabani jud.botosani .multumesc!

 46. ciocoiu gheorghe spune:

  Buna ziua! Am o casa cu 9 bai, si 5 bucatarii , locuita de 8 – 10 persoane. Casa e deservita de doua centrale pe gaz ,fiecare de 35kw. Pentru inceput as dori un sistem de doua oanouri solare presurizatefiecare cu 18 – 2o tuburi, un bafar cu 2 serpentine de 500 litri, automatizarea si chitul de instalare, pompa de recirculare, vas expansiune, Lungimea coloanei e de 20 metri tur plus 20 m retur. Am expozitie sudica , inclinare acoperis 45 grade perpendicular pe sud. Aport acm plus incalzire. As dori o oferta buna si precizarea pe alemente a fabricantului ,eventual garantia Acest ststem integrat cu una din centralele existente. Telefoane 0770962608, 0351453661 Craiova. Va multumesc!

 47. marcan marius spune:

  Doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 300l cu sistemul complet plus montaj si transport in botosani .multumesc !!

 48. simona gabrian spune:

  Buna – ziua, sunt din Slatina, jud. Olt.
  Asi dorii montarea de panouri solare la casa parintilor mei.
  Casa este cu fata spre sud si are o terasa lata de 2,5m si lunga de 18m iar deasupra au placa de beton. In casa locuiesc 3 persoane. Vreau sa stiu cat ma costa o instalatie cu tot cu mantaj si transport, si daca aceasta instalatie poate fi montata pe platforma terasei.
  Multumesc anticipat

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimata doamna veti primi raspunsul pe aderesa dumneavoastra de mail

 49. CRISTIANA spune:

  Buna seara ! Va rog sa-mi spuneti daca pentru un spatiu de aprox. 70 mp (casa nu bloc) ma pot baza doar pe un sistem de panouri presurizat , pentru incalzire mai mult , sau trebuie sa am si o alta sursa de incalzire ? Va multumesc .

 50. catalin spune:

  buna ziua . m-ar intesa un panou de 200 de litri(3-4 PERSOANE ) cit m-ar costa cu pretul final , locuiesc undeva linga suceava , mutumesc antipiciat

 51. Stefan Bogyis spune:

  Buna seara.
  Sunt din Timisoara si as fi interesat de un panou solar de la d-voastra.
  In casa locuim 4 persoane, doua familii.
  As vrea sa stiu cat m-ar costa o asemenea instalatie cu tot cu transport si montaj, etc,etc.
  Va precizez faptul ca panoul solar vrem sa-l folosim doar pentru incalzirea apei menajere.
  Va multumesc anticipat.

 52. laura spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza si pe mine o oferta pentru un sistem de incalzire solara plus apa calda pentru un duplex. Mentiones ca suprafata totala este de 250 mp, ca exista 2 centrale pe gaz si locuinta se afla in busteni- prahova (zona munte). 0729629819

 53. rugbyit spune:

  nu am vazut nici un mesaj lasat de cei care au deja ??!!sunteti multumiti?!!

 54. LAZAROIU EMIL spune:

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi costul unui sistem presurizat de 18 tuburi cu tot cu accesorii +montaj in jud. Prahova

 55. ibolya kiss spune:

  Buna seara, sint din targu mures si am o casa de 197 metri patrati mar interesa sa stiu cat mar costa achizitionarea
  unui sistem pentru incalzirea si apa calda menajera pe tot parcursul anului si as dori sa stiu la ce randament sa ma astept pe timp de iarna de exemplu cand e sub 0 grade celsius …………..va multumesc si astept raspnsul dv pe adresa mea de maill

 56. sorin spune:

  salut. sint sorin si vreau sa va zic ca panourile solare sint eficiente .in grecia am folosit panouri solare mai putin eficiente ca cele cu tuburi si pot spune ca am fost multumit de ele deci cele cu tuburi sint superioare oricit va evolua tehnologia nu poate merge mai sus de o eficienta cu 12 la suta mai mare decit ce e in prezent .deoarece sar duce la un procent al randamentului peste unu si e impozibil poate sa se prelungeasca durata de viata a tuburilor mai mare de 20 de ani poate 30 sau chiar 50 de ani .cu respect atit am avut sa va comunic .va multumesc pentru ca ai citit aceste rinduri .

 57. gheorghe mugurel spune:

  Buna seara,sint interesat de un panou solar de 90 l si unul de 200l,doresc sa aflu pretul cu T V A,cu manopera si fara manopera in com dobra sat marcesti jud dimbovita

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Raspunsul a fost trimis pe adresa dumneavoastra de mail

  2. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Raspunsul a fost trimis pe adresa dumneavoastra de mail.Am primit marfa si putem sa va onoram comanda.

 58. George Duta spune:

  Salut! As dori un panou solar cu 20 de elementi. Din toate materialele necesare montajului, detin o centrala de 50 kw, un boiler de 300 de litri cu dubla serpentina si toata instalatia aferenta, in plus tevi izolate tur-retur ce duc catre acoperis. Fata de cele enumerate, de ce anume mai am nevoie pentru a avea o instalatie completa si de a le comanda de la dvs. Multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Raspunsul a fost trimis pe adresa dumneavoastra de mail

 59. costica.mocanu spune:

  as.dri adresa.magazinului.pretul panourilor.inclus.teva as dori pretul final.fara alte materiale ma intereseaza doar panoul

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimate domnule Mocanu,va rugam un numar de telefon la care sa va contactam.Mai multe detalii veti primi pe adresa dumneavoastra de mail.

 60. mihai spune:

  Buna ziua!
  Imi puteti care este greutatea unui sistem de 150 l? De asemenea, as vrea sa va intreb daca acestea depind de curent electric intrucat ma intereseaza pentru o zona in care nu este electricitate.
  Alimentarea cu apa se poate face dintr-un rezervor cu o capacitate mai mare si pe care sa-l umplu ocazional cu o pompa pe benzina? Multmesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Stimata doamna v-am trimis raspunsul pe adresa dumneavaoastra de mail.Incepand cu 3 septembrie am receptionat marfa si va putem onora solicitarea la OFERTA!

 61. Irinel Pop spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa un sistem cu tuburi vidate pentru apa calda si incalzire pentru toata perioada anului pentru o casa de 80 de mp : 2 camere, 1 buc. 1 baie. Pe timpul iernii se pot folosi suplimentar si radiatoare electrice pentru incalzire. Locatia este Ocnele Mari (jud. Valcea).
  Daca puteti sa-mi prezentati pe email o oferta.
  Multumesc anticipat

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua.
   Stimate domn va recomandam un sist4em complet cu boiler de 150 litri si panou cun 18 tuburi vidate cu heat-pipe 58x1800mm.
   Mai multe detalii pe adresa dumneavoastra de mail

 62. Nagy Andras spune:

  Sunt interesat de un panou solar de 150 l cat ar costa cu tva?

 63. cristian gingasu spune:

  Sunt interesat de panoul de panoul 165 l va rog spuneti_mi care este pretul final cu tva cu montaj si fara in jud calarasi .va mai rog sa_mi spuneti câte ore sunt necesare pt încălzirea apei si alte detalii tehnice .multumesc anticipat.
  i

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua domnule Gingasiu.
   V-am trimis oferta pe adresa dumneavoastra de mail.Montajul nu este unul foarte greu de realizat,putand fi efectuat de un instalator.Noi va putem trimite schita dupa care sa realizati montajul.
   Va asteptam cu clarificari

 64. Birlea Dan spune:

  As dori o oferta de pret pentru un sistem complet de producere ACM cu un panou solar presurizat separat 12 tuburi montat pentru o casa de aprox. 100 m2.(boiler,pompa….)

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Raspunsul il gasiti pe adresa dumneavoastra de mail

 65. Bratu Doina spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un sistem complet (panou, boiler etc.) care sa acopere necesarul de apa calda si caldura, pe intreg anul, pentru un apartament, suprafata 95 mp, in Timisoara. Astept oferta dumneavoastra. Va multumesc.

 66. Gilia Daniel spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un sistem cu tuburi vidate care sa acopere necesarul de apa calda si caldura/pe intreg anul, pentru o casa bine izolata, suprafata 70 mp, in zona Campulung-Muscel. Astept oferta dumneavoastra. Va multumesc!

 67. Daniel Moldovan spune:

  Buna seara,

  am o casa cu o suprafata utila de 180mp cu 6 camere, bucatarie, 3 bai si 2 holuri cu 12 calorifere montate, incalzire prin pardoseala de 6mp si un boiler termoelectric de 200L, cladire izolata cu polistiren de 100mm. Actualmente folosesc o centrala pe lemne cu gazeificare iar in instalatie intra aproximativ 150L de agent termic. sunt multumit de randamentul centralei, problema este ca pe timpul zilei atat eu cat si sotia suntem plecati la serviciu si nu are cine sa faca focul in centrala si am fi interesati de o sursa alternativa de incalzire cum ar fi aceste panouri solare. Va rog sa-mi spuneti ce tip de panou solar ar face fata (presurizat, nepresurizat) si ce capacitate ar trebui sa fie, pentru a-mi mentine o temperatura cat de cat acceptabila pe timpul zilei.
  Multumesc!

 68. Potanga Florian spune:

  Buna ziua.Va rog sa-mi comunicati si mie pretul unei instalatii solare presurizate cu 15 tuburi si in cazul in care nu aveti atunci pe cel cu 12 tuburi inclusiv manopera/Multumesc anticipat.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   O instalatie nepresurizata cu 12 tuburi si controler costa cu tva 1100 lei. Cea presurizata cu panou 15 tuburi,boiler 150 litri, controler ,grup pompare, antigel are un pret 1100 euro fara tva

 69. obreja spune:

  buna , m-ar intresea si pe mine un panou salar in jud suceva , cit ma costa la cheie , cu montat bineinteles , multumesc , ps pentru 3-4 persoane si panorile din ce material sint facute

 70. COMAN MARIAN spune:

  Buna seara,sunt interesat de un panou solar de 200 l ,doresc sa aflu pretul cu T V A,cu manopera si fara manopera,
  la 15 KM de Pitesti

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara, Stimate domn v-am trimis raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 71. georgescu spune:

  Buna ziua,As dori si eu sa stiu daca o instalatie cu 12 tuburi ar merge cuplata la o pompa si mai departe la calorifere pentru incalzirea pe timp de iarna la o cabanuta.
  Sper ca nu v-a deranjat intrebarea mea
  multumesc

 72. isaic tudor spune:

  Buna ziua, as fi interesat daca mai aveti pe stoc panouri solare vidate cu 12 tuburi. Multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Daca este vorba despre panoul solar nepresurizar 100 litri cu 12 tuburi vidate la 720 lei fara tva, da mai avem pe stoc ,si il putem livra ( inclusiv controlerul)
   Va asteptam cu noi detalii

 73. isaic tudor spune:

  Nu, m-ar interesa panoul presurizat separat cu 12 tuburi heat-pipe deoarece detin restul instalatiei. Un pret in lei + TVA ar fi binevenit. Multumesc

 74. NICOLAE spune:

  Buna seara
  As dori sa stiu daca la panourile de apa calda nepresurizate exista vreun pericol sa se supraincalzeasca sau sa se intample un accident neplacut in cazul in care apa de la retea este intrerupta. Exista vreun sistem de protectie?
  Multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Din punct de vedere al securitatii in exploatare ,panourile nepresurizate sant cele mai sigure.
   Chiar daca apa din rezervor ajunge la fierbere,acesta este prevazut cu un tub care comunica liber cu atmosfera , vaporii de apa ies pe acest tub fara a se crea presiune in sistem
   Mai mult in varianta cu controler panoul poate fi folosit chiar daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica,deoarece apa calda vine prin cadere libera

 75. bogdan spune:

  Buna seara am o casa de 180m 2 mar interesa cat m ar costa o instalatie de ancalzire si apa calda pe toata perioada anului si boiler de 250 sau 300l . Am deja montata ancalzirea prin pardoseala si cata garantie se da. Va multumesc

 76. Ioan spune:

  Am cumparat placa solara de 24 de tuburi as dori sami trimiteti schema de montare apa rece, iesire apa calda
  4 buc cu vas de espansiune

 77. florin spune:

  buna ziua. m-ar interesa un sistem presurizat cu 18 tuburi dar -mai putin boilerul si vasul de expansiune.

 78. Iulian spune:

  Stimati domni,

  Ma intereseaza un aport la incalzire si apa calda. Am o casa cu amprenta la sol de cca 100 mp, cu subsol, parter, etaj si mansarda. Doar mansarda nu e folosita si locuita.
  De asemenea, am o centrala de 48kw pe lemne si un boiler de 200 litri. Vreau sa-mi iau si unul sau doua puffere de 1000 litri fiecare.
  Ce imi puteti recomanda ca un aport la ce am tinand cont ca sunt din Vatra Dornei.

  Va multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Gasiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 79. dragomir gheorghe spune:

  buna seara mar interesa si pe mine un sistem de 150l vreau sa stiu cat costa cu tot cu tva daca mil livrati acasa in buzau comuna vernesti si daca il si montati dvs

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Stimate domn aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

   1. Top Solar SRL spune:

    Buna dimineata
    Gasiti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

 80. VALI spune:

  CE PACHET CONTINE PANOUL DE 251E IN IMAGINE ARATA UN BOILER DS INOX SAU NICHELAT CUMVA SI CUM POT SACUMPAR

  1. Top Solar SRL spune:

   buna ziua
   Cred ca adresa dumneavoastra de mail este gresita pentru ca nu am putut sa va trimitem raspunsul
   Panoul solar de 150 litri are rezervorul interior din inox .iar exteriorul din otel vopsit electrostatic
   Pretul cu tva este 1400 lei la care se adauga pretul controlerului 200 lei

 81. Mircea Stanescu spune:

  Buna ziua. M-ar interesa un sistem cu tuburi vidate pentru apa calda si aport la incalzire pentru toata perioada anului pentru o casa de 130 de mp : 4 camere, 1 bucatarie, 2 bai. Pe timpul iernii se folosiesc suplimentar si panouri radiante pentru incalzire. Va multumesc.

 82. Bogdan spune:

  Vasul de expansiune si toate celelalte intra in pret? Va deplasati in orice localitate sa montati panourile? De ex: panoul de 100 de litri cel cu 165 euro cat costa cu totul?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   In locul variantei cu vas cu flotor noi va oferim varianta cu controler.Acest controler va afiseaza temperatura si nivelul apei din rezervor si asigura incarcarea automata cu apa .
   In judetul nostru si cele limitrofe putem face noi montajul, dar cu instructiunile de montaj si exploatare pe care vi le trimitem odata cu panoul montajul poate fi facut de orice instalator
   Panoul de 100 liti incluzand si controlerul costa 1100 lei cu tva

 83. nastase spune:

  buna seara As dori sa imi faceti un calcul cit ma costa un panou cu 20 tuburi cu tot restul instalatiei inclusiv boilerul Locuiesc la 22 km de bucuresti

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   V-am trimis oferta pe adresa dumneavoastra de mail

 84. dan dumitrescu spune:

  Ma intereseaza un panou de 120 litri. Sunt din loc. Gaesti jud. Danbovita,va rog cat costa cu transport,montaj si tot ce trebuie.

  1. Top Solar SRL spune:

   buna seara
   Nu v-am putut trimite raspusul pe adresa indicata in mail-ul dumneavoastra
   Dorim un numar de telefon pentru a va contacta

 85. IULIAN spune:

  Buna ziua,
  Doresc un panou solar pt apa calda si aport caldura.
  Am o casa in Ploiesti, de 64mp amprenta la sol, parter + mansarda, cu centrala termica pe gaze, de 24 KW.
  Orientarea acoperisului casei este NE si NV- casa este in forma de L-
  Doresc detalii si despre montaj.

 86. Florin R spune:

  Buna ziua,
  Doresc preț pt panou solar presurizat 12 tuburi, montaj in Campulung Arges

 87. Cristea Aurel spune:

  Ma interseaza si pe mine ce randament au iarna si la ce temperaturi cu minus rezista.?

 88. emanuel guzu spune:

  buna ziua,am o casa nou din bca izolata cu 10cm,parter etaj si masarda,200mp,exista posibilitatea incalziri locuintei cu aceste tuburi cu automatizare sa intre apa in calorifere?doresc mai multe detalii si doresc sa primesc o oferta in email cu un sistem automat pentru incalzire casa daca este pozibil sau in varianta incalzire in pardoseala…si pretul cu montajul dumneavoastra, si garantia sistemului,o zi buna va doresc.

 89. simona spune:

  buna ziua,am o casa de 100 m2 ,cu hidrofor ,calorifere care se incalzesc de la centrala pe lemne ,boiler electric ,si as vrea sa functioneze toate cu panouri ,se poate ? ce mi-ar trebui si cit m-ar costa cu tot ce trebuie ,inclus manopera ,eu sint de la adjud ,vrancea,multumesc

 90. vasile spune:

  buna ziua, sunt din livezi bacau ,mar interesa un sistem de apa calda tot timpu anului( baie bucatarie) , ce trebue facut si ce pret ar ajunge? multumimi

 91. bogdan spune:

  Buna seara m ar interesa un kit complet de ancalzire apa si caldura . Casa are 200 m patrati .imi puteti da informatii pe mail ul meu va multumesc

 92. DRAGOS spune:

  buna seara.ma intereseaa sa imi faceti o calculatie,adica cate panori,plus tot ce e aferent pt o pensiune in Predeal de 900 mp.este vorba de 15 camere.ce randament are pt apa calda si daca face si caldura.multumesc si astept cat mai urgent un raspuns.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail.

 93. nuti spune:

  ma intereseaza acest tip de incalzire de tuburi vidate cu heat pipe si as dori o oferta pentru un imobil de 200mp , P+E, orientarea acoperisului este NV-SE, locuiesc 5-8 persoane, detin o centrala pe gazeificare pe lemn de 30KW si ma intereseaza o oferta de pret pentru achizitionarea acestui sistem pentru apa calda menajera.Astept un raspuns.Multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata
   Stimata doamna, aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 94. Irinel spune:

  M-ar interesa un panou presurizat de 12 tuburi. Detin restul instalatiei. Care ar fi pretul cu TVA si transport pana la Dorohoi, județul Botosani?

 95. Irinel spune:

  Ma intereseaza costul unui panou presurizat de 12 tuburi. (Cu TVA si transport la Dorohoi, jud. Botosani). Detin restul instalatiei.

 96. Gabriel Pruna spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi transmiteti oferta dumneavoastra pentru un panou cu tuburi presurizate, necesar producerii de apa calda menajera intr-un imobil in care locuiesc 4 persoane. Deasemeni va rog sa ofertati si accesoriile necesare racordarii panoului la circuitul de apa calda produs de o centrala termica pe gaze de 32kW, cu boiler inox de 60 l incorporat. Presupun ca este necesara instalarea unui boiler suplimentar de peste 200 litri. astept cu interes oferta dumneavoastra DDP Ploiesti. Va multumesc anticipat.

 97. stoica spune:

  ma intereseaza acest tip de incalzire pentru o casa de 150mp in Pitesti

 98. elvis spune:

  mar interesa 2/30 tuburi(60 tuburi) ce pret ar fi+accesoriile aferente imentionez, detin o centrala de 45kw si un boiler cu 2 serpentine de1500 l .multumesc

 99. david eugen spune:

  As dori sa achizitionez un sistem integral solar cu tuburi vadate heat pipe 4 anotimpuri cu un boiler avind posibilitatea incalzirii apei si electric,iar capacitatea boilerului de 150 L,panoul solar cu 20 de tuburi,montaj si consultanta din partea dumneavoastra.Sunt din Galati ,panoul solar va fi montat pe bloc,eu locuind la ultimul etaj ,iar orientarea fiind spre sud. Astept un raspuns si o oferta de pret . Va multumesc!

 100. OANCEA COSTEL spune:

  Buna seara. Locuiesc la bloc,cu 2 etaje si stau la et 2.As dori o recomandarea dvs. suntem 3 persoane si am un boiler termo electric cu serpentina.ce panouri recomandati? As dori preturi si la cele ne presurizate si cele presurizate cu automatizare cu tot.

 101. Alexandru Valerian spune:

  Buna ziua , va rog sa-mi comunicati cum se face golorea tuburilor .
  Multumesc

 102. dumitru verzea spune:

  buna ziua! cu respect va adresez rugamintea de a-mi face un calcul, aproximativ, in vedrea achizitionarii si darii in functiune a unei instalatii solare pentru apa calda menajera. instalatia la care m-am orientat este cu tuburi presurizate si capacitate de 180 l.
  cu stima!

 103. marius spune:

  M-ar interesa un system cu panouri solare , pentru apa calda si caldura , pentru o casa cu 4 camera , 2 bai ( 120 mp ). Casa se afla in com. Alexandru Odobescu ,Jud. Calarasi . Orientarea acoperisului este jumatate spre S , jumatate catre V. Va multumesc , astept o oferta din partea dumneavoastra .

 104. Narcis spune:

  Doresc sa-mi comunicati un pret cu tva inclus pt. un panou cu 12 sau in cazul in care nu il aveti pe stoc pe acesta, pentru unul cu 10, inclusiv transport pana in proximitatea localitatii Bucuresti, mai exact la KM 29 pe DN2.

 105. Sofianu Ilie spune:

  Doresc instalare completă sistem solar presurizat apă caldă-încălzire,suprafață 100 mp (240 mc), zona Brad-Hunedoara,expunere sudică,pantă acoperiș 45 grade. Am instalată centrală termică pe lemne,boyler 80 l, 4 calorifere. Aș dori un deviz adecvat pentru Agenția de Mediu în vederea obținerii de fonduri nerambursabile. Mulțumesc, Brad la 15.12.2013, Telefon 0254610245

 106. grigore balauta spune:

  Buna ziua!. Sunt interesat de un panou solar nepresurizat de 100l apa calda. Care este pretul cu tva, cum ajunge el la destinatie, cum se face plata (daca transportul este inclus in pret) si care este termenul de garantie! Cand se poate achizitiona ? multumesc, AR

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Gasiti raspunsurile pe adresa dumneavoastra de mail

  2. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimate domn , gasiti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

 107. stefania odorhean spune:

  Buna ziua,
  Avem o casa cu suprafata de 200mp si incalzirea e cu centrala pe lemne ariston de 35 kw impreuna cu un boiler care este si electric.
  Pt ca suntem plecati dimineata la serviciu si incalzirea functioneaza doar dupamasa si noaptea, temperatura in casa scade si e cam neplacut cand venim acasa . Ce ne recomandati pt a avea o temperatura constanta pe toata ziua?
  Va multumesc Stefania

 108. Voicu Ionel spune:

  Buna seara! M-ar interesa costul unui panou de 100 de litri nepresurizat, cu transport inclus. Sunt din Bucuresti.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Domnule VOICU,aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail. Va asteptam dupa sarbatori.

 109. STOICA spune:

  M-ar interesa sa comand un panou solar presurizat care sa asigure 150-200l apa caldasi as dori sa-mi face-ti o evaluare privind costurile instalatiei,mentionez ca am boilerul si toata instalatia la aparate montate.De unde pot sa cumpar un panou solar?

 110. STOICA spune:

  M-ar interesa sa comand un panou solar presurizat care sa asigure 150-200l apa caldasi as dori sa-mi face-ti o evaluare privind costurile instalatiei,mentionez ca am boilerul si toata instalatia la aparate montate.

 111. Oana spune:

  Buna seara.M-ar interesa si pe mine pretul cu tva la un panou solar de 200 l pentru 4 persoane.Si daca imi puteti da mai multe detalii tehnice.va multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Stimata doamna Oana,aveti ofeta noastra pe adresa dumneavoastra de mail

 112. Tanase spune:

  Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru un sistem cu 10-12 tuburi vidate presurizate, cu transport in Constanta.

 113. ANGHEL spune:

  Ma intereseaza instalarea unui asemenea panou pt.o casa in orasul Nehoiu – Buzau. Doresc sa stiu daca asigurati montajul in provinciu si o oferta. Consumul de apa calda este pt. o singura persoana
  Multumesc

 114. raduta spune:

  Buna ziua,

  Doresc cotatie de pret pentru sistem ACM -incazire cu tuburi solare.
  Acm 2 persoane, incalzire 70mp(sistem complet)

 115. Dragos spune:

  Buna seara.
  Am 6 panouri solare Rehau solect. Va rog sa-mi spuneti ce fel de boiler sa folosesc, pompa si celelelte componente. Va multumesc!

 116. lucian maftei spune:

  buna seara . as dori sa stiu daca pot participa la programul casa verde pt o constructie situata in jud neamt chiar daca am domiciliul in jud iasi si daca da , cat ar fi un cost aprox. pt instalatia completa ( casa de 160 mp 3 bai 2 bucatarii ) . multumesc .
  P.S. unde se depun actele in acest caz ? ( is sau nt ) .

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Programul „CASA VERDE”este suspendat de doi ani de zile.Cand va reincepe si csre sant condittil nu stim.

 117. liviu motoroiu spune:

  buna ziua vreau sa montez si eu un panou solar dar cu boiler la interior(mansarda) pt -5-6 persoane langa valeni de munte puteti sa-mi dati cateva oferte de pret cu montaj inclus
  Multumesc

 118. Pal spune:

  Buna
  Ma intereseaza un sistem solar complex cu panouri solare presurizat separat cu pompa,boiler ect. pentru o casa de 90mp.

  Va multumesc.

 119. gabi spune:

  Buna ziua! Va rog sa-mi recomandati un panou solar pentru o locuinta cu 3 bai (folosite de 3 adulti si 2 copii in fiecare seara la dus plus 2 bucatarii in care se spala vasele de 2 ori pe zi. Doresc sa am apa calda cat mai multe zile din an. Aportul la inlalzire nu stiu daca merita, deocamdata… Doresc sa cunosc eficienta in watti a panoului solar, am observat ca difera iar unii comercianti nu spun… Multumesc!

 120. Toma ion spune:

  As dori un panou pentru persoane inzona Draganesti Prahova.daca se poate sa trimeteti un pret cu montaj cu tot

 121. Condrat ioan spune:

  Sunt din maramures si vreau sa achizitionez un panou de 200 de litri. Cum pot sa va contactez?

  1. Top Solar SRL spune:

   buna seara
   Buna seara
   Avem publicate pe mailul nostru numerele de telefon la care ne puteti contacta

 122. ANITAS OVIDIU spune:

  as dori sa achizitionez si eu un panou de 175 l si daca asigurati si montarea lui,la ce pret! Credeti ca s-ar putea lega la un semineu cu serpentine?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Pretul panoilui este 1850 lei cu tva ,la care se adauga 200 lei controlerul electronic

 123. vladu spune:

  buna ziua m-ar interesa si pe mine pretul cu tva la un panou solar de 150 l, in bucuresti si iarna se goleste rezervorul, ingheata? am hidrofor nu apa de la retea merge? Va multumesc o zi buna

  1. Top Solar SRL spune:

   buna seara
   Pretul unui panou solar cu rezervor de 150 litri si 20 tuburi vidate este 1400 lei cu tva . Se mai adauga 200 lei costul controlerului

 124. MARIAN CRISTIAN spune:

  Buna ziua. As dori sa stiu daca ar ajunge acel panou cu 12 tuburi pentru incalzirea unei incaperi la 70mp cu inaltime 2.5m ?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Panourile solare sant folosite in principal pentru obtinerea apei calde .In combinatie cu o centrala termica aceste panouri contribuie la reducerea consumnlui de combustibil.Singure ,nu pot fi folosite ca sursa de incalzire

 125. stanchescu cristian spune:

  Mar interesa pret final ,transport ,pina acasa in orasul resita ,Judetul Caras severin panou +rezervor 200L

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Stimate domn, pe stoc au mai ramas doar panouri cu rezervor de 150 litri si 20 tuburi vidate.
   Daca doriti neaparat un panou cu rezervor de 200 litri ,la jumatatea lunii martie vom finaliza un nou importsi vom ave inclusiv acest reper

 126. Madalin C. spune:

  Buna seara, M-ar interesa un sistem cu tuburi vidate pentru apa calda si incalzire pentru toata perioada anului pentru o casa de 80 de mp : P+M
  Casa este in constructie (stadiul de interioare) si sunt cam nehotarat. Daca puteti sa-mi prezentati pe email o oferta. Multumesc anticipat. Locuiesc aproape de Pitesti

 127. Daniel spune:

  Buna ziua. M-ar interesa si pe mine un sistem de incalzire a apei pentru 150-180 litrii. Care ar fi costurile intregului sistem boiler,tevi etc. Care este durata de viata a sistemului. Multumesc

 128. Bulacu Mugurel spune:

  AM centrala pe lemne cu gazeificare,radiatoare de otel ,boiler de 120 l,3 pompe la centrala si 3 vase de expansiune. Doresc un panou cu presurizare ca sa pot folosi tot ce am.cat m ar costa . Locuiesc in Valcea.astept msg pe mail.Multumesc anticipat!

 129. silvia spune:

  buna ziua, as dori sa montez un sistem de acest gen pt apa menajera si v-as ruga daca puteti sa imi trimite-ti o oferta cu un boiler de 180-200 l. ma intereseaza pretul la tot sistemul, panou si tot ceea ce include.

 130. baiasu mihai spune:

  As dori si eu oferta de pret la.panourile solare nepresurizate de 100 si 150 litri cu manopera si fara manopera de montaj. Daca dati in rate? Multumesc.

 131. onofrei spune:

  Buna ziua,as dori si eu panoul de 200L,,,,sunt din tulcea si as dori sa stiu cat ma costa cu tot cu transport,,panoul include si suportul in pret?daca nu cat costa.multumesc

 132. Bana Marcel spune:

  am in constructie o casa de 130 m 2 amprenta la sol.P+M . m-ar interesa cate panouri mi-ar trebuii sa imi incalzesc aceasta suprafata.vreau sa imi bag incalzire prin pardoseala.+apa menajera …o sa locuim 4 persoane in aceasta casa.si daca sunt eficiente si iarna.

 133. viorel spune:

  buna seara,sant din jud. galati, in 2012 am facut documentatia pentru programul CASA VERDE cu o firma din IASI si in ultima saptamana cand eram programati ptr. montaj ni sa spus ca sa sistat programul. intrebarea mea este; daca contractez o instalatie pe banii mei , atunci cand se va da drumu programului, (daca se va mai da) voi putea recupera banii? dv. ce ma sfatuiti? va multumesc.

 134. IOAN RASCACEA spune:

  Buna seara .As dori un panou heat-pipe cu 10 tuburi si cu rezervorul integrat pentru folosinta pe timpul veri si cu minimul de dotari.As dori un pret cu montaj cu tot.

 135. Florin spune:

  Buna ziua. Ma intereseaza un ponou solar de 175l .Doresc pretul cu manopera montaj in Potigrafu,Prahova
  la 40 Km de Bucuresti si 20 de Ploiesti pe DN1.Astept raspunsul dvs.Multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata,
   Stimate domnule FLORIN,aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

 136. bucur vasile spune:

  ma intereseaza o instalatie cu panouri solare ptr. o pensiune cca.600m patrati{15camere} apa calda si caldura cate panouri si cam cat costa. tel.0754879599

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata,
   Stimate domnule Bucur,aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

 137. Toni spune:

  locatie: nordul Gorjului
  casa: traditionala,caramida,neizolata,sobe teracota,baza 2 pers. ocazional 4,
  intentie: achizitie 1-boiler inox doua surse(lemn+ electric 90-100 l) + boiler electric 15 l pentru iarna
  2-panou solar cat mai simplu in instalare/ funtionare dar cu garantie cat mai mare(si ieftin daca se poate) pentru primavara-vara-toamna.
  Asa ma gandesc eu ; daca aveti alte opinii,le voi da maxima atentie.
  Asadar, cat m-ar costa panoul solar si daca pot sa-l cuplez direct la inst.apa rece/calda sau ar mai trebui alte componente ?
  Cu stima ,
  Toni
  0722583586

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata,
   Stimate domnule Toni,sfatul nostru este sa achizionati un panou solar 150 litri cu 20 tuburi vidate,cu functionare martie-octombrie.
   Aveti oferta pe adresa dumneavoastra de mail

 138. NICU spune:

  Buna seara,
  Am o casa P+E 350 mp incalzita de o centrala pe lemne de 60kw.M-ar interesa o instalatie cu tuburi vidate
  pentru incalzire si ACM.Incalzirea este realizata cu radiatoare(calorifere).La ce valoare ar ajunge aceasta instalatie cu tuburile montate pe acoperis la o inaltime de 10 m fata de centrala Aportul la incalzire sa fie la o valoare maxima avand in vedere raportul eficienta / pret.
  astept raspuns,
  MULTUMESC!

 139. Gligorovici Vasile spune:

  Buna ziua.As dori sa stiu de la dumneavoastr , cat costa un panou cu 12_15 tuburi vidate, pentru un boiler de 80 litri cu serpentina pe care il am montat.Deci ma intereseaza exclusiv panoul cu head-pipe in forma de 12 tuburi sau daca nu aveti, 15 tuburi vidate.Restul instalatiei il am. Va multumesc

 140. balan costel spune:

  sunt interesat de prodesele dvs.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Pentru detalii si contact va rugam sa ne trimiteti un numar de telefon

 141. Mailat Nicu spune:

  Buna ziua vreau sa va intreb la o casa cu o suprafata de 210mp ce tip de solar imi trebuie si cate panouri si cat mar costa tot ? vreau sa fie apa calda si caldura…va multumesc

 142. Alex spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi comunicati conditiile de achizitie pentru un panou solar de 100 litri – 165 Eur, (TVA inclus sau nu!?, se poate plati online cu card? care sunt modalitatile de plata?, livrarea cum se face- in regie proprie sau se livreaza de vinzator/ in acest caz cit costa transportul?, va multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua.
   Petul panoului este fara tva
   Livrarea prin curier 60-70 lei, plata ramburs la primirea coletelor.
   Pentru detalii,va rugam un numar de telefon

 143. Sorin spune:

  Buna ziua. Pentru un panou solar nepresurizat 220 pentru 4-5 pers. transportul si montajul este gratuit? sau care ar fi un pret aproximativ?

 144. Adrian spune:

  ma intereseaza un panou solar compact presurizat de 100-150 litrii pentru acm cu tuburi heat pipe Doresc o oferta de pret cu si fara montajul dumneavoastra ce componentele are sistemul,,de asemenea cat costa transportul pana in Horezu Valcea . Va mai solicit un raspuns daca plata se poate face si in rate

 145. smesh spune:

  buna ziua! intrebase un domn mai devreme daca instalatia cu panouri solare poate fi folosita si pt incalzirea casei si daca da as fi si eu curios cam de cate elemente sau panouri ar fi necesare pt o suprafata de130 mp
  multumesc!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara,
   Incalzirea unei locuinte numai cu panouri solare, practic este imposibila,Ele au aport la incalzirea locuintei,ajutand la economisirea combustibilului consumat de centrala termica.Ce mai mare economie se obtine totusi de la faptul ca ,vara se obtine 100% apa calda cu panoul,iarna acest procent fiind cam de 50-70%, in functie de cat de senin este cerul

 146. laurentiu spune:

  Buna seara, doresc o calculatie pentru o instalatie completa cu tot cu montaj care sa includa un panou cu 18 tuburi vidate presurizate.

 147. ana tucra spune:

  Buna ziua,

  dorim sa achizitionam un panou solar care sa furnizeze apa calda pentru un numar de 4 persoane.
  Localitatea de montaj este Domnesti judetul Ilfov.
  Dorim oferta de panou ptr, nr de utilizatori mentionati si costul total (panou+instalatii+manopera montaj)-la cheie.

  multumesc aticipat!

 148. Octavian spune:

  Buna seara. As dori sa stiu daca este posibila atasarea unui sistem cu panouri solare la o centrala termica cu incalzire prin pardoseala.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Daca instalatia dumneavoastra de incalzire are in componenta un boiler cu 2 serpentine,atunci se poate racorda un sistem de panouri solare

 149. negoita cristian spune:

  Buna ziua
  Preturile din site sunt de actualitate
  M-ar interesa un panou cu tuburi vidate (20) , si sistemul de automatizare (grupul de pompare)
  Si eventual un pret pentru un boiler de 200 l cu 2 serpentine(fara rezistenta electrica)
  Va multumesc
  O zi frumoasa

 150. mihai preda spune:

  am o casa cu etaj 150m cu living si doua dormitoare sus ; boiler de 200litri ,locatia se afla an bucuresti ; doresc un panou cu 20 tuburi, care sunt costurile aproximative pt instalare totala plus panou? va multumesc cu respect

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Aveti raspunsul nostru pe adresa dumneavoastra de mail

 151. nicu spune:

  am o casa in tg jiu in jur de 150 m2 va rog sa-mi faceti un calcul ptr apa calda 150l si pentru incalzire separat cat ar costa cu totul si una dar si cealalta va multumesc

 152. DANIEL spune:

  BUNA SEARA .MI AM CUMPARAT DE CURAND O CENTRALA ARCA DE 40 KW SI DEASEMENEA UN BOILER ACV SMART MULTI ENERGY ,LA CARE SE POATE INSTALA SI UN PANOU SOLAR.BOILERUL ARE O CAPACITATE DE 200 L ,SI AS DORI CE TIP DE PANOU SOLAR TREBUIE SA IMI CUMPAR CA SA FACA FATA,MENTIONEZ CA , CASA ARE 200 M 2.SPUNETI MI VA ROG SI CAT COSTA INTREG SISTEMUL + MANOPERA SI CAND ATI PUTEA VENI SA MONTATI.CU STIMA DANIEL

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua.
   Pentru boilerul dumneavoastra (daca are doua serpentine) este necesar un panou cu 22 de tuburi
   Comunicati-ne locatia ca sa va putem face o oferta corecta

 153. Giosan Dan spune:

  Aş dori părerea specialiștilor dumneavoastră pentru montarea unui panou solar la casă. Care ar fi varianta cea mai bună (calitate preţ) între un panu solar nepresurizat de 150l şi un panou presurizat de 120l, cu toate componentele aferente fiecărei tip de instalaţie. Suntem 3 persoane, vrem să o folosim numai pentru apă caldă menajeră şi sunt din Câmpulung Moldovenesc.. Încălzirea casei şi a apei o am prin centrală pe lemne şi centrală pe gaz fără boiler de apă caldă.

 154. Cristea Aurel spune:

  Buna seara .Aveti in stoc panoul solar de 175L . Cit se adauga la pret montajul cu toate accesoriile. Montajul se face in Com Morteni jud Dambovita

 155. ibraim spune:

  buna ziua sunt din constanta va rog sa mi spuneti cum comand un panou solar de 270litri nepresurizat .cit costa in total .si daca asigurati montajul .tel 0720309248. va multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Cu parere de rau ,nu mai avem pe stoc panouri de 270 litri. Putem sa va livram in schimb doua panouri la 150 sau 135 liri. Dupa 1 aprilie primim un nou import.

 156. popescu constantin spune:

  Buna ziua.Sunt din Drobeta Turnu Severin si as dori instalarea unui panou cu 22-24 de tuburi pentru 2 bai si o bucatarie. De asemenea, daca se poate asigura consiliere de specialitate la fata locului inaintea inaintarii comenzii.

 157. vIOREL spune:

  Buna seara! Va rog, sa-mi trimiteti o oferta si sugestii pentru achizitionarea unui sistem de incalzire a apei menajere pentru o casa(panou Presurizat Separat 22 Tuburi) situat in judetul Harghita ,zona Miercurea Ciuc -Gheorgheni,va rog sa ma contactati pe mail sau pe telefon la nr. 0747075036, multumesc anticipat!

 158. SOFRONE spune:

  Buna seara, Cred ca nu am fost inteles bine.O firma italiana mi-a recomandat aproximativ 100 de tuburi iar dvs spuneti de 22 de tuburi.termoacumulo are 800 de litri

 159. sofrone spune:

  Scuze am uita sa va spun locatia,care este in Vaslui.
  Multumesc

 160. SERBAN GABRIELA spune:

  Buna ziua !

  Se poate incalzi o casa cu suprafata de 80 mp si asigurarea unui necesar de apa calda la bucatarie ?

  Multumesc !

 161. iulian spune:

  Buna ziua!m-ar interesa un panou de 150-180 cu tot cu boiler si ce mai trebuie.As dori sa stiu pretul la toata instalatia+transportul, stau langa tecuci judetul galati.

 162. Marius spune:

  Buna seara!
  Care este pretul total al unui panou de 200L sau 220L? Produsul beneficiaza de vreo garantie? Cat costa transportul pana in Bucuresti? Plata se face la livrare?
  Multumesc.
  O seara buna!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Aveti raspunsul pe adresa dumneavoastra de mail

 163. GROSU GABRIEL spune:

  Ziua buna am o casa la marginea orasului buzau si vreau sa achizitionez un sistem de 12 tuburi nepresurizat .de unde il pot cumpara?ce adresa aveti ?cand aduceti urmatoarele sisteme de incalzire ?va multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna dimineata,
   O noua campanie de reduceri vom avea in luna aprilie.
   Livrarea in tara se face prin curier rapid-60 lei
   Daca santeti interesat de oferta ,asteptam un raspuns pentru a va trece pe lista noastra.Un numar de telefon este util pentru a va putea contacta

 164. razvan spune:

  as dori va rog sa imi face-ti un calcul pt. un sistem cu 22 de tuburi, automatizare,vas expansiune si transport la campulung moldovenesc jud. suceava. va multumesc.

 165. bejan spune:

  buna ziua , locuesc in Gaesti jud Dambovita si doresc sa achizitionez un panou solar pentru o casa compusa din 3 camere , baie si bucatarie . Asi dori sa stiu cam ce imi trebuie si cam cit ma costa

 166. Popescu Dumitru spune:

  As dori sa stiu daca la panourile solare nepresurizate de 100 L si 150 L aveti varianta de INOX si interiorul si exteriorul bazinului si inclusiv suportul de montaj tot din INOX . Ce preturi ar avea acestea ?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Momentan stocul s-a epuizat O noua oferta in luna aprilie cand vom avea si panouri de 150 litri, in totalitate din inox.

 167. toader elena spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un sistem cu tuburi vidate care sa acopere necesarul de apa calda pe tot anul si caldura pe perioada de iarna pentru o locuinta bine izolata, suprafata 150 mp, in zona Ploiesti. Astept oferta dumneavoastra. Va multumesc

 168. catalin spune:

  buna seara ,mar interesa si pe mine aceste panouri solare presurizate separate TopSolar cu 18 tuburi ,si de asemenea tot ce mai trebuie pentru a face instalatia sa functioneze ,eventual si pretul ,astept un raspuns de la dvs

 169. HOLERGA AXENTE spune:

  Ma intereseaza si pe mine un sistel nepresurizat din inox.(0744685425)

 170. ZAHARIA DORINEL spune:

  doresc un panou solar pt apa menajera.

 171. vasile lucian alx spune:

  buna seara sunt interesat de servicile firmei dvs in privinta unui sistem complet ACM si incalzire .Detin o casa de locuit in sinaia in suprafata de aprox 165mp . M-am orientat la un sistem complex acm si incalzire cu boiler de 200l panou de 24 sau 30 tuburi asi dori sa stiu cat mar duce intregul proiect .manopera avind in vedere ca preturile afisate pe site sunt din 2012. Va multumesc. tel contact 0734 860 344

 172. arama ioan spune:

  arama ioan ,botosani str;imparat traian nr;42; 4persoane,;asi vrea un panou solar cu 12-18 tuburi; presurizate cu toata instalatia aferenta.cu tot cu boiler,inclus si automatizarea.aveti d.-stra cine sa mi-o / instaleze? si cat ma costa nr;telefon ;0749.34.54.92. astept raspunsul d-tra. cu stima.

 173. CORNEL spune:

  bunaseara
  Am o casa de 132 mp utili in jud. Constanta. Nu am acoperis pe sud. As dori un calcul (pret panou solar + boiler 2 serpentine +toate celelalte accesorii + transport ) ptr apa calda menajera ptr. 3 persoane , Mentionez ca centrala termica va fi pe combustibil solid. Va multumesc .

 174. romila catalin spune:

  Buna ziua. Sunt interesat deachizitionarea unui sistem complet cu 12 tuburi pentru apa calda menajera. Montarea panoului va fi pe acoperis , mentionez ca presiunea apei pe instalatie este mare , mai este necesara montarea unei pompe? Astept o oferta de pret, multumesc anticipat!

 175. ADRIANA spune:

  Buna ziua
  M-ar interesa doua panouri solare de 200l numai pentru apa calda.
  Ma intereseaza de ce mai este nevoie pentru montaj, daca asigurati transport si montaj la tg-jiu si care este pretul final. multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Incepand cu luna aprilie vonm derula o noua promotie cand va vom putea onora comanda

 176. Cristi cojoaca spune:

  Buna ziua. Ma interesează un panou in principiu pentru apa calda dar nu m-ar deranja daca ar aduce un aport si la încălzirea locuintei. Este vorba despre o casa cu o centrală de 55 kW combustibil solid si 5 persoane. Ce îmi recomandati si care sunt prețurile cu tot ce trebuie inclus. Va Multumesc si aștept răspuns. Precizez ca m-a interesează si transport si eventual montaj in Craiova.
  Despre ce reduceri ar fi vorba in Aprilie?

 177. Socol Ion spune:

  Bună ziua!
  Deţin o centrală pe peleţi cu care încălzesc locuinţa şi un boiler de 80 l cu o serpentină. Suntem 2 persoane.
  Panoul solar nepresurizat, cel cu 12 tuburi (200 euro), ar fi sufuicient. Dar, dpdv teoretic constat 2 probleme (deficienţe):
  1. tuburile sunt mai puţin eficiente la panourile nepresurizate decât la cele presurizate ( mai ales în lunile de început de primăvară-sfârşit de toamnă).
  2. nesiguranţa că presiunea prin cădere la panourile nepresurizate este suficentă pentru funcţionarea duşului.

  Se pot folosi la panourile nepresurizate tuburi heap-pipe şi astfel să se rezolve problema nr.1 (dacă ea este reală)? Sau să se folosească panou sub presiune dar să se folosească ca agent de încălzire în loc de antigel chiar apa (care să facă circuitul între boiler şi panou)? Puteţi face aceste combinaţii şi sunt ele ok dpdv tehnic şi economic?
  Telefonul meu: 0746 212 845

 178. Marius spune:

  Buna ziua!

  As fi interesat de un panou solar cu 20 de tuburi cu toata instalatia necesara montarii lui. Va rog sa imi faceti un pret si sa-mi trimiteti pe mail. Locatia se afla la 30 km de Targoviste.

  Multumesc

 179. cristian spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o oferta la panouri solare nepresurizate de 200l ,folosim apa calda 5 persoane,locuim in talmaciu,jud.Sibiu.In perioada de iarna,se goleste rezervorul ? , la noi iernile sunt mai reci.Cat costa ? Doresc un pret final cu montaj si garantie.
  Va multumesc. Tel.0765729540

 180. razvan spune:

  as dori si eu o oferta la panouri solare cu tuburi vidate, automatizare, vas expansiune. mentionez ca am un boiler de 200l cu doua serpentine. va multumesc

 181. peugen spune:

  Buna seara, sunt interesat de un panou pentru apa calda menajera folosita de 2 persoane. Sunt din Valea Jiului . Un pret total?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Aveti oferta pe adresa dumneavoastra de mail

 182. gheorghe ion spune:

  pret pentru o instalatie cu pan nepresurizate cu 18 tuburi si de 100l cu montaj cu tot

 183. costel spune:

  Buna seara,
  Ma intereseaza montarea unui panou solar presurizat cu 12 tuburi , cu toate accesoriile incluse, fara boiler. Sunt la 140 km de Bucuresti. Multumesc.

 184. orvas emil spune:

  buna ziua , va rog , sa-mi spuneti daca aceste panouri se pot monta si pe un schelet metalic(din teava).daca da, as ruga sa-mi fie transmise dimensiunile la baza pentru a construi acest schelet. solicit aceasta penru un panou ,pentru patru persoane. cu multumiri.

 185. SOLLAS NICOLETA spune:

  A DORI SA AFLU DE CE CAPACITATEA ESTE INTRE 80 SI 120 SI NU SIGUR 120 DE CE OSCILEAZA CAPACITATEA? IN FUNCTIE DE CE SE FACE ACEST CALCUL? CARE ESTE TERMENUL DE GARANTIE OFERIT DE FIRMA DV-S ? CE OFERTA PUTETI FACE EN-GROS? CE GROSIME ARE GEAMUL TUBURILOR SI CE REZISTENTA ARE LA GRINDINA ? VA MULTIMESC MULT ASTEPT RASPUNSUL D-VS.

 186. jan andronescu spune:

  buna ziua,
  am o casa pe structura de lemn in Bucuresti(parter,etaj si mansarda), in total cam 180-200 m patrati si folosesc pentru incalzire si apa calda menajera o centrala pe gaze vaillant de 28kw. Va rog sa-mi spuneti ce tip de sistem solar de incalzire as putea sa folosesc (as dori sa-mi recomandati d-vs ca specialisti care sistem se preteaza si care ar fi cel mai accesibil ca pret)
  Credeti ca si un sistem nepresurizat este bun?
  Va rog de asemenea sa aveti amabilitatea sa-mi precizati si mudul cum as putea achizitiona sistemul recomandat.
  cu multumiri, al d-vs, jan andronescu

 187. catalin spune:

  buna seara mar interesa si pe mine o instalatie completa pentru o casa cu 2 nivele cam cat ar costa ma refer sa am apa calda energie electrica si caldura

 188. chivu marius spune:

  buna seara.
  puteti sa-mi spuneti cat costa un panou presurizat separat cu 12 tuburi incluzand tva si montaj. mentionez ca montajul se va realiza in jud. dambovia, sat. gheboieni si ca am montata centrala pe lemne cu boiler de 80 l pentru apa calda. multumesc

 189. costel spune:

  Buna sera locuiesc in orasul Navodari si mar intresea si pe mine un panaou solar de 220 l pt 4-5 persoane ma intreseaza cit ajunge fara montaj si daca aveti pe stoc ,daca imi puteti trimite in orasul meu .Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

 190. emma spune:

  Buna sera ma intreseaza un panou solar de 220 litri de 4-5 persoane si daca la pretul afisat de d-v inclus si montajul eu vreau sa il montez eu si cit ma costa fara acest montaj.

 191. Claudiu Bratu spune:

  Buna ziua. As dori sa instalez si eu un panou solar de 100 – 150L (2-3 persoane) pentru apa calda menajera. Care este pretul final cu montaj in Dumbrava, jud. Dambovita? Va multumesc

 192. Radu spune:

  buna seara suntem o familie de 3 pers 2 adulti si 1 copil a-si vrea sa stiu daca la o casa parter 70mp ancalzirea prin pardoseala trebuie facuta si la mansarda
  si la cat ar fi investitia + manopera SATU MARE NW

 193. George spune:

  Buna seara,daca expediati panou 100 litri in jud.CS ( zona Moldova Noua) ?
  cu stima,multumesc

 194. Costel Palela spune:

  Buna ziua! As dori sa va intreb cate panouri SPA58-1800-10 sunt necesare pentru a incalzi un boiler de 1000L,
  si cat ar costa o instalatie completa pentru o suprafata de 100mp. Am deja instalata o centrala cu combustibil solid.

 195. costel spune:

  Buna sera ma intereseaza si pe mine un panou solar de 200de litri cel de 4-5 persoane si daca la pretul afisat are inclus si tva sunt din Navodari Jud.Constanta si daca il montez eu mai platesc manopera.

 196. Costin spune:

  Buna ziua, Detin o casa linga Timisoara de ~160mp si doresc sa-mi faceti o oferta de panouri solare pentru prepararea ACM in toata perioada anului. Sunt doua bai si o bucatarie unde este nevoie de apa calda pentru o familie de 4 persoane. Va rog sa includeti in oferta absolut tot de ceea ce este nevoi, accesorii, montaj, transport etc.
  Multumesc anticipat pentru suportul acordat.

 197. BARSAN MARIAN spune:

  BUNA ZIUA.Sint interesat pentru montarea unor panouri solare Presurizate. PENTRU APA CALDA SI CALDURA
  la o casa de 180m2 construiti p+m.iar in casa locuiesc 4 persoane.DORESC O OFERTA DE LA DV CU BOILER DE 200L, PANOURI ,,CU MONTAJ CU TOT
  Locatia este in BRAILA LA 5 KM DE ORAS

 198. catalin barbu spune:

  buna ziua,
  am o casa de 250 m patrati (P+1+2),si as dori o instalatie solara cu boiler de 300 litri,cu doua serpentine,cu
  care sa o inseriez cu o centrala cu gazificare de 40 kw.
  astept oferta pe mail .
  va multumesc

 199. Dan GH spune:

  Sunt interesat de un panou ptr 4 persoane,vreau toate detaliile inclusiv montajul,locuiesc la 30 km de Bucuresti
  Ma intereseaza posib racordarii ptr stocare apa calda la un boiler pe comb solid.
  multumesc

 200. george spune:

  Buana ziua ma intreseaza si pe mine un panou solar de 220 l acela de 365 EURO daca acesta este pretul definitiv eu locuiesc in orasul Navodari si in cit timp il puteti trimite .

 201. baraghin spune:

  buna seara.v-as ruga sa-mi spuneti daca aveti pe stoc panou solar 100l(165e) si care este modalitatea de comanda.multumesc tel.0724577583

 202. muresan daniel spune:

  Buna ziua, sunt interesat de un panou de 220 L , ce pret aveti cu instalare sau fara instalare , ce contine un kit complect.

  Adresa mea este dani.muresan@hotmail.com.

 203. LUCHIAN NELU spune:

  Buna seara sunt din Mangalia si asi dori si eu unul din inox la 200 litri,cit costa si cind puteti sa mi-l trimiteti.Astept un raspuns.Va multumesc anticipat.

 204. cutui ovidiu spune:

  Buna seara. un pret va rog la panouri nepresurizate de 150 litri. Multumesc

 205. Lica STANCIU spune:

  Buna ziua
  Am o centrala pe lemne de 25 kw cu un boiler cu serpentina de 100 l – Va rog sa-mi spuneti ce panou solar i-mi recomandati pentru a asigura apa calda si (caldura in perioada martie aprilie si octombrie noiembrie) cand este perioada mai rece, totodata as dori sa stiu costurile de livrare si montaj cu punere in functie

  multumesc,

 206. costache carmen spune:

  doresc un panou
  pt apa calda ,sunt din judetul Giurgiu as dori sa va contactez sa,mi lasati numarul dvs de telefon

 207. stefan daniel spune:

  Buna
  M-ar interesa un sistem de 24 de tuburi presurizat complet, complet vreau sa zic cat m-ar costa toata instalatia inclusiv montatul ,locuiesc in comuna rebra bistrita-nasaud
  va multumesc

 208. iuliana spune:

  Ma intereseaza panoul solar cu 20 de tuburi. Va rog sa-mi faceti o oferta care sa contina transportul si montajul.Locuiesc la 60 km de Bucuresti.Multumesc!

 209. badiu dorin spune:

  va rog sa-mi comunicati daca pot achizitiona un tub de schimb deoarece mi s-a spart unul .a explodat cand am bagat apa in el!

 210. alex spune:

  buna sunt din pascani si m-ar interesa cat ma costa un panou solar nepresurizat apa calda menajera cu tot cu transport ?

 211. Iacobescu Alina spune:

  Buna seara!Va rog sa i-mi spuneti si mie cat ma costa un panou solar de 100 de litrii trimis acasa.Adresa:localitatea:Ostrovu Corbului
  comuna:Hinova
  judetul:Mehedinti.

 212. Grigore Marius spune:

  Buna seara!. As dorii sa achizitionez un sistem de incalzire a apei menajere ( presurizat ) de circa 200 l . Exista sisteme care functioneaza tot timpul anului si as dorii o oferta din partea dumnevoastra! Se pot monta si la bloc?(locuim la et.4, ulitimul ). Multumesc anticipat pentru raspuns!

 213. iuliana spune:

  Ma intereseaza panoul solar cu 20 de tuburi.Vreau detali despre transport, montaj, etc. Locuiesc la 60 km de Bucuresti.

 214. Vasile nicolae spune:

  Buna seara! ma intereseaza un sistem complet de incalzire solara ACM si aport de caldura. Mentionez ca am o centrala pe lemne Viadrus cu putere de 25 kw, incalzire cu radiatoare de otel. suprafata incalzita este de 60m patrati si apa calda menajera pentru 3 persoane.Doresc ca aportul sistemului sa fie cat mai mare chiar si iarna, eventual daca pot folosi si o pompa de caldura aer-apa astfel incat centrala pe lemne sa fie folosita cat mai putin
  pentru ca nu are cine sa o supravegheze in timpul zilei. Mentionez deasemenea ca sistemul solar poate fi amplasat cu fata spre sud in plan inclinat pe casa. Va rog sa-mi oferiti oferta daca se poate pentru ambele variante: solara-centrala lemn sau solara-pompa de caldura-centrala lemn chiar si costurile de montaj. Amplasarea se face in Rm. Sarat, jud. Buzau. Tel. 0762297729. Va multumesc!

 215. Dinu spune:

  Mar interesa un panou de 220l de 4-5 pers in Cungrea,Olt si m-ar ineresa si montajul……cam cat ar costa?

 216. Dinu spune:

  Mar interesa un panou de 220l de 4-5 pers in Cungrea,Olt si m-ar ineresa si montajul……cam cat ar costa

 217. MIhai spune:

  Buna ziua, as fi interesat de o oferta de panouri solare ptr apa calda menajera si aport caldura ,sa functioneze si pe timp de iarna,ptr o casa cu suprafata de 200mp ,mentionez ca intentionez sa montez o centrala electrica de 28 kw la 380v. As dori ca oferta sa contina si transportul si montajul in orasul Galati com. Smardan. Va multumesc.

 218. STEFAN - Pitesti spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un panou solar nepresurizat compact (100l );
  Intrebare: Acest sistem de panou are posibilitatea scurgerii apei pe timp de iarna (pentru a nu ingheta)?
  Va multumesc,

 219. Nicolae Baltescu spune:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru o instalatie de incalzire solara cu tuburi vidate presurizate pentru o casa cu 5 membri si suprafata totala de 300 mp. As vrea sa fie insotita si de ceva detalii tehnice si de eficienta.
  Multumesc,

 220. liviu spune:

  buna ziua doresc un panou 175l si as vrea sa stiu daca acestea panouri incalzeste apa si iarna si la cate grade si costurile la toata instalatia cu montaj si fara multumesc .

 221. Timis Gelu spune:

  buna ziua , as fi interesat de un sistem complet de panouri solare plus boiler de 300 l …astept oferta dumneavoastra !

 222. Dinu spune:

  Buna ziua……..m-ar interesa un panou de 220l in judetul Olt……..s m-ar interesa cat ar costa montajul.

 223. Dinu spune:

  Buna ziua m-ar interesa un panou solar apa calda nepresurizat in judetul Olt si cat costa cu totul(montajul tva)……..Va multumes!!!!!

 224. Dinu spune:

  Buna ziua m-ar interesa un panou solar apa calda nepresurizat in judetul Olt si cat costa cu totul(montajul tva)……..Va multumesc!!!!!

 225. Dinu spune:

  Buna ziua m-ar interesa un panou solar apa calda nepresurizat in judetul Olt si cat costa cu totul(montajul tva)……..Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 226. bodnar ioan spune:

  M-ar interesa un sistem cu in panou solar pt APA calda menajera, pt 4-5 persoane, LA CE pret ajunge cu tot cu tva si daca as putea sa-l primes prin courier in orasul vicovu de sus, Jud suceava multumesc

 227. COMAN MARIAN spune:

  As dori sa achizitionez un dispozitiv de panouri solare nepresurizate . Locuiesc in jud. Arges in com Dirmanesti , Sat Negreni si as dori un panou de 220 litri pentru ca am vazut ca este la promotie, locuim 4 persoane la casa . Cand se poate monta si in cat timp, as dori cat mai urgent.
  Multumesc.

 228. carmen spune:

  Stimata doamna/domn
  Rugam sa ne ofertati intreg sistemul (inclusiv boiler cu 2 serpentine,automatizare,grup de pompe,vas expansiune,panou solar presurizate separate ) pentru o casa de 125 mp.Am citit ca aveti reduceri in luna aprilie si suntem interesati.Nu stim cate tuburi sa prezinte panoul si de aceea v-am dat doar suprafata casei.Daca mai sunt si alte date pe care trebuie sa vi le comunic,astept sa ma contactati pe mail.Multumesc.
  Cu stima

 229. gheran spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un panou solar nepresurizat de 150 l, in Cluj napoca.
  Multumesc,
  PS:Doresc sa-l folosesc la incalzirea unei piscine.

 230. jurca daniela spune:

  Buna seara ma-r interesa un panou solar nepresurizat de 175 l sunt din Mamgalia ,Jud Constanta asi dori daca puteti sa imi faceti un calcul cu tva cu tot cu tot cu ,taxe si componente multumesc anticipat .

 231. Ionita Bogdan spune:

  As dori sa achizitionez varianta de 220 litri aflat la promotie. Instalarea sistemului o pot face dupa data de 15 mai. Cum procedam in acest caz ? Care sunt costurile aferente instalarii il localitatea Tartasesti , jud Dambovita ? Sistemul urmeaza sa fie instalat pe o toaleta separata din curte unde v-a exista o chiuveta , o cadita mica si o toaleta.

 232. onofrei marius ciprian spune:

  Buna ziua,doresc panoul solar nepresurizat de 175 l inox,vreau sa stiu
  Ce randament are primavara si toamna,si daca include si rezistenta electrica,locuiesc zona tulcea,,,multumesc frumos

 233. ILIE Nelu spune:

  Buna ziua!
  Ma intereseaza panou solar vidat pentru apa calda.
  Locuita se afla in Targoviste si as dori sa stiu cat costa pentru 4-5 persoane cu montaj si livrare!!!
  De ce panou am nevoie?
  Numarul de telefon 0786987253
  adrianilie79@yahoo.com
  Va multumesc!

 234. neag marius spune:

  Buna seara , sunt interesat de un panou de 150l. Daca se poate sa-mi comunicati costul final al panoului plus montaj si fara montaj si transport. Sunt din judetul Cluj. Va rog daca se pote sa-mi spuneti ce acesorii mai trebuie pentru montej. Eu detin intalatie de apa calda menajera printrun boiler termo elecric. Astept raspuns pa mail. Multumesc

 235. orvas emil spune:

  buna ziua, sunt de linga tg.jiu si as fi interesat de un panou pentru 3-4 persoane .Cit ar costa panoul cu transport si montaj pe o casa acoperita cu tabla . multumesc

 236. Maioru Niculae spune:

  Buna ziua.Locuiesc in localitatea Chirnogi ,jud Calarasi si mar interesa un panou solar inox 100% 150litri pretul cu TVA si transportul.La sosirea frigului cum se procedeaza cu apa care ramane in tuburi dupa golirea rezervorului? Multumesc.

 237. Gurau S spune:

  Sunt din Sibiu si as dori o oferta pentru panoul de 251 Euro fara TVA pentru 3 persoane.
  As vrea sa stiu daca se poate asigura si montajul (poate cu colaboratori locali care sa ofere aceeasi garantie de montaj ca si dumneavoastra) si cit costa acesta, eventual in cit timp de la lansarea comenzii se poate receptiona toata lucrarea.
  O zi buna

 238. radu spune:

  bunaseara asi dori sa stiu costurile un panou solar presurizat cu 20 de tuburi echipat complet cu tva cu tot si daca ma-i este nevoie si de alte agremente pt functionare ,momentan noi folosim ca sursa de pt apa calda un instant pe gaz ,vreau sa folosesc panoul doar pt apa calda, sunt din orasul Mangalia ,jud Constanta multumesc anticipat

 239. raul goada spune:

  Buna ziua. Am un apartament cu acoperis orientat spre sud. Am montat o centrala viessmann in condensatie si am radiatoare de otel si partial incalzire in pardoseala. Pot monta un sistem de incalzire apa de 180 l impreuna cu centrala ? Este nevoie de o centrala preazuta cu un astfel de racord ? As dori sa folosesc panoul pentru apa calda menajera si probabil ca si aport in incalzirea apartamentului primavara si toamna.. Cand are randament.. Astept o oferta pentru tot sistemul si un raspuns daca poate fi integrat in ceea ce am deja. Multumesc

 240. pinzariu dragos spune:

  buna ziua!m-ar interesa un PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 100L APA CALDA.aici scrie 165 euro fara tva.vreau sa stiu daca a ramas pretul acelasi sau s-a schimbat oferta!eu sunt din botosani si cat ajunge taxa de transportVa multumesc

 241. harangi vasile spune:

  Buna ziua,,prin luna decembrie am achizitionat de la dumneavoastra un panou solar nepresurizat cu 24 tuburi si rezervor de 220 l.As dori sa achizitionez cateva garnituri siliconici pt. tuburi ca sa am rezerve.Va rog sa-mi spuneti cum pot face acest lucru.Va multumesc.

 242. ciopirtac gheorghe spune:

  buna seara. ma intereseaza o instalatie de 200litri cum pot intra in posesia ei si cat costa cu montaj? va multumesc.

 243. Florin spune:

  Cat costa panoul solar pentru 3 persoane,transport,montat?
  Daca sa poate in luna August sa fie aduse si montate..
  Locuiesc in Plosca Telorman.
  Cat timp are garantie?
  ASTEPT RASPUNS,MULTUMESC.

 244. Popescu spune:

  Pe timp de iarna nu se pot goli tuburile vidate deoarece au capatul de jos infundat. Care este solutia pentru a preveni inghetul ? Se demonteaza instalatia ? Exista garantia ca vidul nu permite inghetarea apei ramase in tuburi ? Cum se procedeaza in acest caz pentru a avea garantia ca instalatia nu se distruge ?
  Va multumesc !

 245. Buzatu Andrei spune:

  De ce sa fie interzise panourile solare pe terenurile agricole cu ce afecteaza panourile solare agricultura…. nu are nici un sens

 246. Stef ovidiu spune:

  Buna ziua ma intereseaza sa achizitionez un panou cu rezervor de 175 l ,as dorii sa stiu daca incalzeste apa si pe timpul iernii fara sa se congeleze sistemul si as dorii sa stiu ce marca de sistem este si ce garantie are, de asemenea as dorii sa stiu daca rezista la impac in cazul unei ploi cu ghiata,de asemenea ma intereseaza pretul panoului actual si aparte cit costa instalarea? va multumesc.

 247. Liliana Raducu spune:

  Sunt interesata sa achizitionez un panou de 100 Litri pentru doua persoane, si doresc sa – mi faceti o oferta cu transport, montaj si Tva inclus, in afara Bucurestiului in Jud. Dambovita Loc. Bilciuresti, si ce modalitati de plata exista daca se poate plati cu cardul si eventual in rate. Va multumesc!

 248. Ovidiu spune:

  Buna seara as dorii sa stiu cine este fabricantul panoului,ce garantie au,cum se comporta in ger si grindina si cit costa modelul de 175L cu trimitere la Medias jud. Sibiu, va multumesc.

 249. Liliana Raducu spune:

  Buna ziua, as dori si eu o oferta pentru un panou nepresurizat de 100 L, in casa locuim doua persoane, locuimmin Bilciuresti Jud. Dambovita, ma intereseaza pret- transport – manopera, de asemenea ma intreseaza si ce modalitati de plata aveti.
  Si mentionez ca momentan incalzirea apei o facem cu instant pe gaz( gpl).
  Va multumesc! Astept oferta dvs. pe mail.

 250. Popa Alina spune:

  Buna dimineata,
  panourile solare pot fi o solutie pentru apa calda menajera la un bloc cu 9 etaje,80-90 persoane? Cam cat ar costa? Va multumesc.

 251. schipor petru spune:

  Panou cu 18 tuburi vidate heat pipe i plus antigel pompa de recilculare si vas de
  expansiune plus tva plus transport in radauti suceva

 252. Marian Mitaru spune:

  Stimati domni,

  Ma intereseaza o instalatie de incalzire solara de 220l(365 euro fara TVA). As vrea sa stiu cum pot sa intru in posesia ei(daca este nevoie sa ma deplasez la sediul dumneavoastra, daca poate fi trimisa prin serviciul de coletarie si ]n general, cat ma costa transportul, etc), si in ce cont sa fac plata. As dori sa stiu daca oferiti
  garantie pentru instalatie si ce se intampla daca la primirea instalatiei constat ca cel putin un tub este spart. Locuiesc in comuna Malureni, judetul Arges(30 km nord de Pitesti). Ma intereseaza de asemenea sa stiu cat m-ar costa instalarea daca montajul l-ar asigura firma dumneavoastra.As dori de asemenea o schita de montaj.

  Cu stima,
  Marian Mitaru

 253. nicolae spune:

  Doresc panou de 760lei si informati despre el cotactatima la nr de telefon: 0248762361

 254. peugen spune:

  Buna ziua, mi-ati promis ca-mi veti trimite instructiunile panoului de comanda electronic in limba romana. Mi-ar de foarte mare ajutor. Cu stima va salut.

 255. mioara spune:

  Buna seara as dori sa stiu ce costuri implica instalarea unui panou presurizat cu 30 de tuburi impreuna cu toata instalatia , inclusiv panoul si instalarea.Multumesc

 256. valy spune:

  Buna ziua as dori si eu una 220 l nepresurizat ,sant din bacau com luizi calugara ma puteti ajuta?

 257. Tiberiu spune:

  Buna ziua. M-ar interesa un sistem solar de incalzire pt.doi batrani la tara. As putea sti la ce pret pot sa il achizitionez. Multumesc.

 258. cosmin spune:

  ma intereseaza un system pentru ACM pentru o familie cu 2 adulti si 2 copii. Locuiesc in Gorj si am incalzire cu lemne (centrala cu gazeificare) si boiler cu serpentine (si electric) si as dori mai multe variante (si aport la incalzire) . Astept oferta dumneavoastra detaliata. V-am mai scris si acum 2 luni.

 259. Manoiu Claudiu spune:

  Un sistem complet format din panou solar presurizat de 12 tuburi, boiler şi celelalte accesorii + montat, cât costă cu aproximaţie?? Menţionez ca locuiesc în jud.Dâmboviţa şi posed centrala termică pe gaze!!
  Vă mulţumesc!!!

 260. Sergiu spune:

  As vrea sa va rog sa-mi trimiteti instructiunea de utilizare a controlerului solar water heater micro computer auto controller tk-5 (daca nu in romana, cel putin in format electronic)

 261. VASILE NICOLAE spune:

  Buna seara! Ma intereseaza un system de incalzire solara cu aport de caldura. Doresc sa fiu contactat in vederea incheierii unei comenzi. Va multumesc! Tel.0762297729

 262. tudose spune:

  buna ziua as dorii sa stiu daca panoul la 208 euro are inclus in el tot kitulma refer la bazin, rezistenta si toate cele necesare montarii ce randament de functionare are iarna cat si vara il pot folosii iarna sa trec apa printr-un boilet pentu a reduce costurile la factura de curent?

 263. CRACIUN IONEL IULIAN spune:

  Sunt interesat de o instalatie de panouri solare pentru apa calda menajera pentru 4(patru) persoane, inclusiv manopera, dar mai intai doresc niste lamuriri:
  – va rog sa explicati ce inseamna depresurizat si de ce nu este presurizat ?
  – eu doresc conectarea acestei instalatii la instalatia de incalzire(centrala termica pe gaz), pentru ca atunci cand nu face fata panoul, sa pornesca incalzirea pe gaz.
  -am fost contactat de o firma care era dispusa sa imi instaleze o instalatie de panou solar in conditiile de mai sus, tinand cont de faptul ca eu am avut depus dosarul pentru ,,casa verde” dar, s-au terminat fondurile cu cateva numere inaintea mea. Dumnealor sunt dispusi sa imi faca lucrarea si sa astepte pana la 3(trei) ani si sa se ocupe de aprobarea dosarului, in urma semnarii unui contract. A

 264. CRACIUN IONEL IULIAN spune:

  Sunt interesat de o instalatie de panouri solare pentru apa calda menajera pentru 4(patru) persoane, inclusiv manopera, dar mai intai doresc niste lamuriri:
  – va rog sa explicati ce inseamna depresurizat si de ce nu este presurizat ?
  – eu doresc conectarea acestei instalatii la instalatia de incalzire(centrala termica pe gaz), pentru ca atunci cand nu face fata panoul, sa pornesca incalzirea pe gaz.
  -am fost contactat de o firma care era dispusa sa imi instaleze o instalatie de panou solar in conditiile de mai sus, tinand cont de faptul ca eu am avut depus dosarul pentru ,,casa verde” dar, s-au terminat fondurile cu cateva numere inaintea mea. Dumnealor sunt dispusi sa imi faca lucrarea si sa astepte pana la 3(trei) ani si sa se ocupe de aprobarea dosarului, in urma semnarii unui contract. Am unele retineri. Ce ziceti dumneavoastra ?

 265. popescu spune:

  As fii interesat de un pret final sistem incalzire apa calda cu boiler de 300 litri doar apa calda iarna vara fara montaj.Eu fiind din Arad.Va multumesc

 266. Remus spune:

  Buna ziua, suntem o familie de 4 persoane si locuim in Pantelimon -Ilfov . M-ar interesa un panou solar nepresurizat in conditiile in care avem apa de la hidrofor si o incalzim cu un boiler termoelectric de 100 L. As dori sa montez panoul in circuitul de alimentare cu apa rece al boilerului astfel incat iarna sa-l pot inchide si sa merg pe solutia termoelectrica. Mentionez ca am dus la acoperis tevile de tur-retur montate in circuitul de alimentare cu apa receal boilerului prevazute cu robineti de izolare. Doresc pretul cu montaj de la dvs. Cu stima!

 267. Taga Rodica spune:

  Buna ziua !

  As dori un sfat ! Am un panou cu 12 tuburi vidate si doresc sa il mut in alta locatie . De asemenea as dori sa mai adaug inca un panou pentru acm dar si suplimentarea la incalzirea locuintei . Am citit de puferele tank in tank dar as dori si sfatul unui specialist .Multumesc!

 268. Cretu George spune:

  Buna ziua,

  Familia mea este in procesul de mansardare a unei locuinte parter mai vechi. Momentan am realizat toate operatiile de rigidizare a vechii locuinte si am demontat acoperisul. Sistemul ales de invelitoare este produs de Tegola. Ne-ar interesa achizitionarea unor panouri solare cu tuburi vidate pentru un boiler de 150L. La fel de mult ca performantele panoului solar ne intereseaza un montaj corect si o estimare de pret care sa includa toti factorii. Nu am achizitionat inca boilerul dar din cate am inteles acesta ar trebui sa aiba anumite caracteristici specifice(dubla serpentina). Trebuie tinut cont ca boilerul trebuie sa fie electric. Cu siguranta nu ma astept sa dimensionati instalatiile necesare, dar mi-ar fi foarte utila o estimare de cost pentru panoul solar, manopera instalatie, transport, elemente aditionale necesare pentru fixarea si buna functionare a panoului, precum si un pret pe metru linear pentru eventualele tevi, in special daca acestea sunt speciale, si in final, din experienta dvs, o recomandare pentru un boiler compatibil, sau caracteristicile care trebuie sa le intruneasca. Daca aveti experienta cu detaliul tehnic pentru montarea panoului si in special a instalatiei pe/printr-o sarpanta de lemn ventilata acoperita cu placi sindrila bituminoasa de tip Tegola.
  Casa este localizata in orasul Bacau.

  Va multumesc,
  George

 269. macu spune:

  buna seara. ma intereseaza un panou de 100 l .bazinul si sistemul de prindere din ce material este? sunt din Navodari. un pret cu montaj?

 270. dan spune:

  buna ziua.As dori o oferta p t un panou solar de 150 l cu montaj ,dar si fara montaj. Arges 25 km distanta de pitesti Multumesc

 271. Aurel spune:

  Ma intereseza un pret pe instalatie solara pentru apa calda si caldura stau la casa 90 mpatrti x2 total 180 m patrati

 272. gabi ion spune:

  Buna ziua,
  Doresc un panou solar apa calda si aport caldura. Am o casa in Piatra-Olt(12 km Slatina), de 100mp amprenta la sol, cu centrala termica pe lemne(boiler 8o l cu 1 serpentina) ,35KW. Orientarea acoperisului casei este NS. Doresc OFERTA si montaj.

 273. Jeanu Dumitru spune:

  Buna ziua .As dori un calcul pentru un panou presurizat de 300 litri…are si rezistenta electrica?Mutumesc ,Astept raspunsul..dvs.

 274. COMAN ALEXANDRU spune:

  buna ziua,

  doresc un system pt incalzire apa calda menajera cu tuburi presurizate separate.

  actual incalzirea se face cu un cazan cu gazeificare/peleti atmos la care este conectat un boiler de 120 litri.
  ma gandesc la un panou cu 18- 20 tuburi

  -boilerul este si cu rezistenta electrica.

  -se poate folosi acesta ?

  de ce as avea nevoie pt c asisstemul sa fie complet?

  pot fi utilizate tuburile si ca aport de caldura?

  NR TEL 0722679805

 275. jez spune:

  Sunt din com. Morteni ,judet Dambovia si m-ar interesa un panou solar de 175 L cu tot cu montaj. Care ar fi un pret orientativ? Produsul beneficiaza de vreo garantie?

 276. Gabriel E. spune:

  Buna ziua. Am o casa de 180 m2 utili (3 persoane) centrala pe lemne de 35 KW si boiler Ariston de 100 L termoelectric, prevazut atat cu element electric de incalzire de 1,8 kW cat si cu serpentina cu racord, radiatoare in fiecare camera. Ma intereseaza sa-mi dimensionati un panou solar cu tub vidat (heat pipe) atat pt. incalzire apa menajera cat si aport pe timpul iernii la incalzire (ca si procent ce inseamna aportul la incalzire 20%, 40% ?) si pretul detaliat cu tot cu montaj si livrare in Timisoara. In caz de service care este timpul de remediere in Timisoara?
  Multumesc

 277. CHIRA ANA spune:

  Bunaziua.M-ar interesa un panou solar de 150.Imi puteti da un pret,care sa includa tot ceea ce este necsar pentru montarea lui ?

 278. Alexandru spune:

  Buna ziua.

  Va rog pentru estimare costuri achizitionare+montaj panou solar apa calda 100 – 150l.

  – locatie – com Cerasu jud Prahova
  Va mai rog si pentru detalii garantie si service post garantie pentru acesta.
  multumesc

 279. Catalin spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza sa achizitionez un Sistem de incalzire apa calda cu panou solar (preferabil pe toata durata anului) dimensionat pentru 3 persoane
  Doresc deasemenea intalarea la 40 Km de Rm Valcea.
  Am deja sitem de apa curenta (hidrofor+boiler lemne)
  La ce cost estimativ se ridica sistemul, transportul si instalarea cu racordarea la sistemul curent?
  Cand se poate instala?
  Multumesc

 280. stefan spune:

  Buna seara. In legatura cu panourile nepresurizate, este o limita inferioara a presiunii, pentru actionarea optima a flotorului? Oferta postata mai este valabila, adica 165 euro sau 720 lei? Multumesc.

 281. vilsan tica spune:

  doresc un panou solar la 165 euro. ,mai este valabila oferta?

 282. Mitrofan spune:

  Salsunt din Ploiesti com cioceni .doresc sa aflu pretu total montaji etc, al unui panou pentru 4 5 persoane .panoul va fi montat pe o casa la tara fara risc de inaltime

 283. edvin arif spune:

  buna ziua
  am un panou solar cu 36 tuburi nepresurizate, . Doresc sa-l montez pt incalzirea unei mini piscine pe timp de primavara-vara, piscina cu un volum de 16mc i,n localitatea Sibiel jud Sibiu.
  Ma puteti ajuta cu un chit de automatizare (controler+sonda de nivel si temperatura) ? Eventual firma care monteaza aceste chituri in zona Sibiului.
  Edvin Arif tel 0741 177044

 284. Georgica spune:

  Cat mar costa PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 175L APA CALDA

  Nr recomandat persoane: 3-4
  Capacitate: 175L
  Nr tuburi: 18
  Diametru tuburi: 58mm
  Rezervor exterior INOX
  PRET: 332 EURO cu montaj cu tot

 285. Dorin spune:

  Buna ziua,
  As dori o oferta pentru ACM(2 persoane) si incalzire (in pardoseala) la o casa gandita energetic eficient, cu 100m2 locuibili.

  Va multumesc.
  Cu stima,
  Dorin V

 286. muresan elena spune:

  as dorii sa stiu o instalatie completa pentru apa menajera pentru o familie de trei persoane .Care sant ofertele si preturile,mentionez ca locuim la casa in judetul bihor.Rog un calcul de pret total care include si transportul si montajul. cu multumiri E.M

 287. Miresan Dinu spune:

  Buna.As dori sa achizitionez un Panou Solar Nepresurizat 100L Apa Calda.Sunt din Bistrita si as dori sa-mi comunicati conditiile de transport si pretul.

 288. zsolt spune:

  Buna ziua ,mar interesa un panou cu zece tuburi ,imi puteti trimite o oferta si un pret pentru transport pana in cluj,multumesc

 289. Danut ichim spune:

  Buna ziua,suntem si noi interesați de panourile solare pentru încălzirea apei si a casei dar nu știm foarte multe lucruri.In 2015 ne vom construi la marginea Bucureștiului o casa si vrem sa punem panouri dar nu știm cum sa procedam.Putem sa încălzim si iarna casa cu panourile solare sau numai cu cele fotovoltaice? Cate panouri ar trebui sa punem ? Cat ar costa? Cum trebuie procedat ca sa beneficiem de reducere prin proiectul casa verde?Suntem interesați sa colaborat cu o firma specializată daca pute ti sa ne recomandati.Va mulțumim si așteptăm răspunsul dvs

 290. cosmin spune:

  salut , situatia sta asa >am montata o centrala pe gaze la casa , si as vrea o instalatie pentru apa calda solara . ce variante aveti si la ce pret , la tg-jiu.initial doream un panou dar care sa asigure apa calda pentru 4 persoane , dus , una dupa alta , dar care sa fie legata direct la retea , fara boilar intermediar , eventual cu acel bilar atasat pe panou solar . ce solutii ofereti si la ce pret pentru 4 pesoane si se poate cupla si la centrala mea pusa deja?

 291. titi spune:

  ma intereseaza un sistem de incazire si apa menajera pe tot parcursul anului cu panouri solare pentru o casa de 80m2.Varog sa-mi trimite-ti o oferta incluzand montaj,transport si componentele sistemului.Casa este in jud. Valcea.Va multumesc anticipat.

 292. danciu cristian spune:

  Buna ziua .am o casa cu o suprafata toata de 174 m2 mar interesa si pe mine un pret estimativ la o incalzire cu panouri solare …va multuvesc (casa e constructie noua)

 293. Tu Mihai spune:

  Bună ziua. M_ar interesa un panou solar de 200 litri pentru 4—6 persoane pentru uz casnic, baie, bucătărie. Cost transport, montaj. Locuiesc în Tunari – Ilfov. Mulțumesc. O zi buna.

 294. ani codarla spune:

  sunt din constanta si vreau sa ma treceti pe lista pentru oferta din iunie ,panou cu boiler 150 l tel 0744498277 multumesc

 295. stefan spune:

  buna ziua. mai aveti panoul nepresurizat de 100 litri si la ce pret? multumesc

 296. diana spune:

  Vreau si eu acest tip de panouri solare..as vrea sa stiu cat ar fi indicat sa pun la o fam de 9 pers….sa fie suficient

 297. calin spune:

  buna ziua, .
  pe site vad ca apare inca oferta lunii aprilie. sa inteleg ca preturile sunt valabile si acum? m-ar interesa un panou de 100 litri, fara automatizare, cu livrare in timisoara. puteti sa-mi dati detalii despre livrare, cum ar fi pretul si durata?

 298. Zoli spune:

  Buna ziua
  Sint interesat de un panou solar presurizat cu 20 de tuburi.
  Ma intereseaza DOAR captatorul, restul instalatiei( suport, tuburi, sistem de circulatie si comanda, etc….) le am de la actualul panou.
  Multumesc pentru raspuns, oferta si amabilitate,
  Livrarea s-ar face la Oradea,
  Cu stima si respect,
  Zoli

 299. HIRTA PETRU spune:

  Doresc panouri solare apa calda, incalzire ,boiler 300l,care este instalat.,consum pentru15 persoane zilnic,apa calda ,menajera si curatenie”.
  doresc: necesar panouri
  costul materiale
  costul manoperei pin la legarea la boiler si probe,de functionare
  durata investitiei

 300. Barbu Stefan Adrian spune:

  Buna ziua.Sunt din Tulcea jud. Tulcea
  As dori sa achizitionez un panou solar nepresurizat cu boiler de 175 l, eventual instalare,multumesc

 301. buna ziua santem o familie de 4 persoane si locuim la tara cat costa un sistem solar cu un boiler de 240l incluzand transportul

 302. cosmin leoveanu spune:

  Buna ziua,

  spune ti mi va rog un pret cu montaj inclus pt un panou cu cea mai mare capacitate pt o casa cu 8 camere, 6 persoane in judetul olt.

  va multumesc

 303. Barbu Stefan Adrian spune:

  Buna seara. Sunt din Tulcea si vreau sa achizitionez un panou solar
  nepresurizat cu boiler de 175l.

 304. ionut PAVALOAIA spune:

  Bună ziua. .ma interesează un panou solar pentru apa calda. .de cca 200 l as vrea o oferta mai amănunțită cu toate accesoriile tot ce am nevoie. .si care ar fi diferența între presurizat si nepresurizat… eu locuiesc în neamț ..se poate asigura și montaj. .preț pt manopera. ….Mulțumesc

 305. CHESOVAN MARIA spune:

  BUNA ZIUA .MA INTERESEAZA UN PANOU SOLAR PENTRU A.C.M CU 20 DE TUBURI AVIND IN VEDERE CA-CI AM UN BOILER DE 200L CU 2 SERPENTINE MENTIONEZ CA SUNT DIN CLUJ SI AS DORI SA STIU PRET,TIMP DE LIVRARE .. VA MULTUMESC.

 306. viorel spune:

  buna ziua,

  m-ar interesa o oferta de pret pentru panou solar la o casa in joita,giurgiu,casa locuita de 4 persoane.
  avem incalzire cu centrala pe gaze.va rog oferta cu montaj.

  multumesc.
  cu stima,viorel

 307. Anamaria Munteanu spune:

  Buna ziua, doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 300ltrs cu tot sistemul,complet, plus montaj si transport. Daca aveti corespondnti in Constanta. Eventual doresc un numar de telefon sa mai cer niste detalii tehnice,ex. Daca se poate cupla pe acelasi boiler de 300ltrs al doilea panou de 30 de tuburi? Multumesc anticipat pe

 308. mariana badea spune:

  Buna seara,
  As dori o oferta pentru panou solar nepresurizat 270 litri, cu montaj, in Valea Calugareasca, judetul Prahova.
  Se mai fac fiantari de la ministerul mediului?
  Multumesc!
  O seara placuta,
  Mariana Badea

 309. Adrian spune:

  Buna ziua, am 2 neclaritati: – daca in afara de panou trebuie controller, acesta se alimenteaza la current ? Si – iarna trebuiesc golite de apa tuburile de catre ultlizator (si umplute primavara) ?

 310. anca spune:

  Buna. Am dori sa cumparam un panou nepresurizat cu boiler inclus de 150litri pentru 3 persoane. As dori sa imi spuneti pretul, componentele auxiliare, daca faceti livrare in Oradea, jud. Bihor, si garantia. Va multumesc.

 311. Mihai Curbat spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti de ce solutie as avea nevoie pentru aport la incalziere si apa calda menajera pentru o casa de 230mp unde am montate o centrala pe lemne si una pe gas.Nu este montata boiler. Casa se afla in
  Piatra Neamt.Cat ar costa sistemul impreuna cu toate accesoriile si daca puteti sa asigurati si montajul.
  Va multumesc!

 312. Adi spune:

  Buna seara,
  m-ar interesa un „PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 150L APA CALDA”…
  Este disponibil pe stoc si cat m-ar costa? Sunt din constanta. Se adauga si transportul? Unde se face plata? la domiciliu?
  Are garantie?
  Multumesc frumos,
  O seara buna in continuare…

 313. Munteanu S. spune:

  Buna seara, as dori o recomandare de specialitate privin achizitionarea unei instalatii solare pt. ACM, consum lunar 10-12mc,
  va multumesc, tel 0744503549

 314. durac spune:

  buna ziua as dori saimi spuneti un pret aproximativ pt incalzirea apei pt 100 l

 315. florea cristian spune:

  O sa am o centrala electrica de 24 kw care va deservi o incalzire prin pardoseala pe o suprafata de 100 mp la parter si 5 calorifere in mansarda si as dori sa ajut centrala cu panouri solare .ce imi recomandati?
  Multumesc.

 316. MARIN FLORIN spune:

  Buna ziua!As dori sa achizitionez un dispozitiv de panouri solare nepresurizate la 150L Sunt din PIATRA NEAMT,Aas vrea sa stiu la acest pret ce comtine pachetul? Multumesc!

 317. Trip Eugenia spune:

  Doresc informații detaliate in legătura cu aceste panouri .Ce dimensiune ne-ar trebui pt 4persoane si care este prețul cu TVA

 318. Trip Eugenia spune:

  Buna ziua,mă interesează un panou solar pt incalzit apa din Martie pana in Octombrie pt 4 persoane.Doresc daca se poate o oferta de preț care sa includă si piesele necesare montarii.Va Multumesc.

 319. pavaloaia spune:

  As doru un panou presurizat cu 24tuburi cat ma costa cu tot cu accesorii

 320. Banciu Ioan spune:

  BUNA SEARA .MI AM CUMPARAT DE CURAND O CENTRALA DE 40 KW SI DEASEMENEA UN BOILER ACV SMART MULTI ENERGY ,LA CARE SE POATE INSTALA SI UN PANOU SOLAR.BOILERUL ARE O CAPACITATE DE 200 L , AS DORI SA-MI SPUNETI CE TIP DE PANOU SOLAR TREBUIE SA CUMPAR CA SA FACA FATA ,VA ROG SA TINETI CONT CA LA SF. GHEORGHE TEMPERATURILE EXTERIOARE SUNT DESTUL DE SCAZUTE SI CASA ARE 160 M 2.SPUNETI MI VA ROG SI CAT COSTA INTREG SISTEMUL + MANOPERA SI CAND ATI PUTEA EXECUTA LUCRAREA .CU STIMA BANCIU

 321. Claudiu spune:

  Buna ziua,ma intereseaza un panou de 150- 200 l.
  Cat costa montajul si daca aveti bazinul din inox si interior si exterior din inox inclusiv scheletul acestuia.va multumesc,ilfov com berceni

 322. mihaila spune:

  poate functiona un panou.. acm cu aport la incalzire fara ajutorul altei surse de caldura

 323. Petre Anghel spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa imi transmiteti daca un panou solar nepresurizat se poate lega intr-un circuit de incalzire + ACM al unei case (centrala pe lemne + boiler electric cu serpentina) si schema de legatura a acestuia.

 324. Ichim Cornel spune:

  Buna ziua.
  Sunt in cautarea unei instalatii de incalzire a apei la tara. Am vazut la d-voastra un panou solar depresurizat de 175L apa calda la 332 euro si pretul este unul tentant,dar am cateva intrebari. Pe langa acel panou, de ce mai am nevoie ca sa fie montat si perfect functional si cam la ce suma as ajunge cu toate astea ? La casa de la tara am un boiler electric,dar care consuma foarte mult curent electric si vreau sa ma scap de el,cel putin in perioada mai calda. M-am gandit sa nu-l anulez boilerul si sa pun apa din panou sa mearga in boiler, astfel apa fiind cald el nu mai consuma curent ca sa o incalzeasca. As dori un raspuns pe adresa de mail ichimcornel91@yahoo.com
  Multumesc!

 325. Gica spune:

  Am achizitionat de la dv.un panou solar nepresurizat cu tot cu boiler.Va rog sa-mi spuneti cum se face golirea tuburilor anainte de venirea anotimpului rece? E nevoie ca de fiecare data cand vine timpul rece sa scot tuburile
  va rog sa-mi raspundeti pe adresa de email. Va ultumesc!

 326. geo spune:

  Ma intereseaza daca pe timp de iara poate fi folosit la incalzirea solarelor, sunt un mic anteprenor de flori.

 327. bulimar costache spune:

  doresc ooferta ptr. un panou presurizat,22tuburi,in galati,romania!!

 328. motomarius spune:

  buna ziua as fi interesat de un panou solar nepresurizat pt o familie 2persoane+1copil .100litri tinind cont ca nu facem toti baie de odata,in prezent ne folosim de un boiler de 100l,locuiesc la bloc si am incalzire centrala pe lemne,pt panoul solar inafara de racordare la apa ce imi mai trebuie,panoul sa aibe acel rezervor de flor.Va rog sami faceti o oferta de pret si inca ceva sint din jud.Bihor trimiteti prin curier si cit ma costa,va multumesc si astept raspunsul dvs o zi buna va doresc

 329. Daniel spune:

  Va rog sa-mi indicati un panou solar pentru incalzirea unui Jacuzzi de exteror (constructie de beton ingropat in pamant ) cu diametrul de 2,7 m si adancimea 80 cm

 330. Costea Gheorghe spune:

  Buna ziua.Ma intereseaza sa achizitionez un panou de apa calda menajera de 150 litri, cu montaj.Locuiesc in com Botesti,jud.Arges(la 17 km.de Topoloveni).Astept oferta.Multumesc frumos!

 331. Vaduva Ion spune:

  Buna ziua , Vreau sa cumpar un panou solar presurizat cu 10 tuburi
  Puteti sa-mi spuneti cat costa cu transport pana la Mioveni- Arges?
  Va multumesc

 332. marin ene spune:

  Buna seara,
  an vazut pe site-ul AFM ca s-a dat drumul la programul Casa Verde. Este adevarat?. Pot face dosarul in max. 1 saptaman. Pot face prin d-vs depunerea si apoi lucarea. Eu vreau sa pun un sistem de panouri solare pentru CA si aport la incalzire. Am o casa cu parter si mansarda de aproximativ 175 m2 si suntem trei persoane. ce sistem recomandati din cele promovadte de d-vs?

  Multumesc si astept raspunsul d-vs.

  Numai Bine,
  MARIN ENE

 333. Vasile spune:

  M-ar interesa un PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 220L APA CALDA (365 euro fara TVA).Doresc sa-l folosesc pentru apa calda de la baie si pt bucatarie , pe timpul verii .Ce componete mai sunt necesare pentru a ma racorda la actuala instalatie ? Acum am apa calda de la cazan cu lemne. Locuiesc la tara. Cat costa transportul pana in comuna Brodina , judetul Suceava ?

 334. peugen spune:

  Buna seara,
  ce include garantia? am un sistem de la dumneavoastra si desi respecta standardele de montaj nu are presiune pe apa calda. Ce se paote face?
  Astept cu nerabdare raspunsul.

 335. aurica spune:

  buna ziua, ma intereseaza un panou solar de 100 l, cam cat ar fi pretul total + montaj la Tecuci, GL. Poate fi folosit si iarna?

 336. Andrei spune:

  Buna ziua…ma intereseaza un sistem complex de aport caldura si apa calda la 2-3 persoane pret, manopera si transport

 337. tanase anghel spune:

  ma intereseaza o solutie completa pentru acm [+ incalzire ,daca se poate separat] la o casa de 150mp care are deja o centrala pe gaze si un boiler electric cu o serpentina de 80 litri.Va multumesc anticipat.

 338. NICULICEA SANDU spune:

  Doresc sa cumpar un panou solar varianta cu rezervor de 175l inox , cu 18 tuburi de 58mm.
  Pretul de 332 euro(fara TVA) mai este valabil ?
  Eu locuiesc la Maneciu-Prahova, transportul este asigurat de D-vs in pretul de vanzare?
  Instalatia o livrati cu un manual tehnic, instructiuni de montaj?

 339. elena maria luou spune:

  as dori sa cumpar pentru a fii folosit la bae si bucatarie un panou solar acum am un boiler pe butelie iar apa rece o am de la hidrofor stau la tara ce ma invatati sa achizitionez de care panou si cit ma costa tot
  va multumesc ptr sfat

 340. Anca spune:

  Buna seara,as dori sa aflu pretul cu tot cu montaj al unui panou de 150 l. Pe ce perioada este garantia?Locuiesc la aprox 15 km de Targoviste.Astept detalii pe mail
  Multumesc

 341. Anca spune:

  Buna seara.As dori sa aflu pretul, inclusiv transport si montaj pt un panou de 150 l.Locuiesc la aprox 15 km de Targoviste.Oferiti si garantie?pe ce perioada?”

 342. catalin spune:

  ma intereseaza un panou cu rezervor de 160-170L,cu tot cu controler.daca aveti pe stoc ,cat costa ,modalitati de plata,si daca aveti si pompa optionala pentru presiune cu destinatie in iasi

 343. ciprian spune:

  Buna ziua,

  M-ar interesa un panou solar cu tot cu montaj. Am o centrala termica cu boiler de 120 de litri. va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre dimensiunea panoului si bineintele cu montajul.
  Ma aflu in Ogrezeni jud. Giurgiu

  Multumesc,
  CIprian
  0748061786

 344. Anton Costescu spune:

  Ma intereseaza un panou solar nepresurizat de 150 litri. Dispozitivul ar urma sa fie montat in com. Parscov. la 28 km de Buzau. In completul de livrare doresc sa fie inclusa si pompa, rezervor d epreaplin cu flotor si rezistenta electrica aferenta.
  Va rog sa-mi comunicati pretul completului de livrare, costul transportului de la fyurnizor la destinatie si daca asigurati si montajul, inclusiv costul acestuia.
  Va multumesc

 345. seby sebastian spune:

  m-ar interesa un panou solar presurizat

 346. seby sebastian spune:

  trimiteti-mi un numar de tel pt a face o comanda

 347. Micu Ovidiu spune:

  Vreau se stiu daca montati Panou Solar Nepresurizat 200L Apa Calda prin programul casa verde

 348. florin spune:

  Buna ziua.
  Care este diferenta intre panourile presurizate si nepresurizate?
  Multumesc.

 349. liviu bolos spune:

  Lcuiesc in Sibiu ,la casa la etaj. Am acoperis cu expunere sudica .As dori sa achizitionez un sistem solar presurizat pentru apa calda si aport la incalzire complet. Locuinta are 3 camere 80 mp si am incalzire centrala pe gaz ‘Doresc amanunte si un pret final cu montaj cu tot. In apartament locuim 3 persoane, probabil un boiler de
  -150-200 litri.

 350. cican vas spune:

  Sunt interesat de un sistem de panourii solare pt apa calda. Suntem 4 persoane si locuiesc la etajul 4. Ce recomandati?

 351. cristina spune:

  buna…mar interesa un panou de 30 tub.as dori sa stiu daca credeti ca acest panou ar ajunge ptr incalzire si apa calda ptr.o casa de 100m2 P+M in com.Cenad. jud.Timis.casa este inca in faza de constructie…mia mai ramas interioru.de aceia as dori sa mai stiu daca am nevoie de centrala.si binenteles costul total.de la transport…pana la montaj.va multumesc..

 352. buna sint ardelean vasile am cumparat un panou solar de la dv recet la care nu mi ati trims garantia si factura as vr sa stiu dak aveti de gind sa mi le trimiteti sau tre sa fc o sesizare la opc ?

 353. pietroi c-tin spune:

  Buna ziua!. Sunt interesat de un panou solar, rezervor din inox,18-20 tuburi ,nepresurizat , cu flotor ,de 100l-150l . Care este pretul cu tva, cum ajunge el la destinatie, cum se face plata si care este termenul de garantie! Cand se poate achizitiona ? Va multumesc

 354. Dochiu Liliana spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa instalarea unui asemenea sistem de panouri solare pentru 100 litri, cat costa tot sistemul + instalarea; am un boiler instalat, nu stiu daca are serpentina dubla( daca este obligatoriu??); casa se afla la 20km de Bucuresti; astept raspunsul d-voastra.

  Cu stima

 355. paunescu felicia spune:

  Va rog frumos sa-mi spuneti cât ar costa montajul în judetul Gorj, în apropiere de Tg Jiu, pentru un sistem de panouri solare de 270l, la 444 euro, și cam cât ar dura montajul?
  Vă multumesc!

 356. Valentin aranghel spune:

  Buna ziua .
  As Dori o oferta pentru in sistem de APA calda si incalzire pentru o suprafata de 100metri patrati.multumesc.

 357. adrian spune:

  buna!
  M-ar interesa si pe mine cam cat m-ar ajunge sa imi pun panouri solare pentru electricitate si panouri pentru apa si caldura? casa imi este la rosu acum si as dori sa cumpar panourile acum si sa fac toate instalatiile inainte ca sa ma apuc de finisaje.Va rog sa imi ziceci daca da randament la caldura si apa calda pe timp de iarna. Nu stiu daca conteaza dar casa are undeva la 160 de metri patrati.
  astept raspunsul dumneavoastra.
  Va multumesc!!

 358. ELENA spune:

  ce trebuie pentru incalzirea unei case

 359. elena spune:

  ce trebuie in afara de panourile solare. boiler?ecc

 360. Mihai Andronie spune:

  Buna ziua. As dorii o oferta pentru un panou ..(3,4 persoane) cu montaj inclus si cand s-ar putea monta.
  Comuna Gradinari , Jud. Giurgiu.
  Va multumesc anticipat!

 361. Stoica Mihai spune:

  Buna ziua,
  As dori sa achizitionez un panou solar pentru apa calda necesara pentru 2 persoane. Locuiesc in com. Sf. Gheorghe, jud. Ialomita. Ma intereseaza pretul final cu montaj si in varianta fara montaj din partea dvs.

 362. alexandru argetoianu spune:

  Buna dimineata,doresc sa mi comunicati pretul unui sistem complet cu panou presurizat cu20 elementi si boiler de 200 l cu 2 serpantine

 363. Dragos spune:

  Buna ziua. Am proiectul „casa verde ” aprobat . M-ar interesa Panou Solar Nepresurizat 220L Apa Calda pentru 4-5 persoane . Locuiesc in Vrancea. Cat m-ar costa echipamentul si montajul ?

 364. Ionut spune:

  Buna ziua . As dori sa achizitionez un panou solar nepresurizat de 270 l . Sunt dintr-o localitate apropiata de Piatra Neamt , Zanesti mai exact . care ar fi pretul cu tot cu montat si transport? Multumesc

 365. polk denis spune:

  buna ziua
  ma intereseaza ce alte accesorii mai trebuie pe langa panou (5 persoane)
  si cam ce pret are.
  ma mai intereseaza cat de dificil este montajul

 366. Daniel Igna spune:

  Buna ziua! Sant interesat de un panou solar pentru incalzirea apei la un jacuzzi de gradina (4-m3 apa) va rog sa-mi indicati unul .

 367. George spune:

  Buna ziua
  Doresc sa achizitonez 2 instalatii nepresurizate de 100 L, dar cu vasul si suportul in totalitate de inox
  Am vazut 200€ cu vas vopsit, dar din inox?
  Aveti pe stoc sau trebuie sa comand?
  Multumesc anticipat

 368. bebe vaduva spune:

  buna ziua!varog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru un panou cu 20 de tuburi presurizate(boiler 200l cu 2 serpentine).separat costurile de montare.casa este langa rm.valcea,com daesti,sat fedelesoiu(7 km.de rm.valcea ).casa are 150 mp utili.va multumesc!

 369. Papuc Elvis spune:

  Buna ziua! Sunt din targu-jiu. Am vazut oferta dumneavoastra promotionala si m.ar interesa un echipament pentru 3 persoane.
  As dori si eu sa imi spune-ti care este pretul cu tva si cat ma costa transportul pana in tg-jiu?
  Va multumesc!

 370. Catalin Marian spune:

  Bunaseara! As dori o oferta de pret pt un sistem complet de atit pt apa calda cit si pentru aport la incalzire la o suprafata utila de 100mp si 4 pers care utilizeaza in mod frecvent apa calda menajera. Va multumesc anticipat

 371. Marius Cristian spune:

  As dorii un sistem complect de incalzire apa calda menajera care sa-l pot utiliza tot timpul anului. Detin o casa de aproximativ 200 mp.,Mentionez ca momentan apa calda o produc cu doua boilere de 100 litri fiecare. As dorii sa stiu daca sistemul se poate racorda la ele, costuri totale, etc..
  Cu multumiri anticipate pentru oferta dvs.

 372. ionela spune:

  buna ziua.vreau sa stiu cum se face golirea pe timp de iarna.

 373. Nicu spune:

  Buna seara . Spuneti-mi va rog daca pot conecta un sistem solar nepresurizat la un boiler electric pentru a avea o temperatura decenta si primavara si toamna. In momentul in care apa din sistem se raceste sa se activeze boilerul si sa compenseze. Exista vreun risc intr-o asemenea exploatare? Va multumesc.

 374. Dumitru spune:

  in Republica Moldova le instalati tot sau numai in Romania?

 375. lostun ovidiu spune:

  am un boiler cu dubla serpentina de 300 l si am nevoie de doua panouri solare de 24 -26 sau 30 de tuburi cu tot cu automatizare va rog sami faceti o oferta multumesc

 376. catalin alexa spune:

  la bloc se poate monta ??

 377. Mircea spune:

  Buna ziua,
  Pentru o casa de 130 metri patrati, 4 membri de familie, ce tip si cate panouri pentru curent + incalzire este nevoie? In ce consta toata instalatia si cat costa totul, inclusiv montajul?
  Va multumesc.

 378. Calin Precu spune:

  Solicit oferta panou 150-180L presurizat cu transport in Brasov. Ce perioada de garantie are?
  Multumesc!

 379. Scurtu Cezar spune:

  Detin o locuinta parter,etaj,mansarda cu 120mp pe etaj,centrala de 48kv si boiler de 200 litri.Doresc sa montez panouri solare pentru apa calda dar si pentru aport la incalzire iarna. Ce imi recomandati,costuri totale si o firma care face si montaj.Mentionez ca incalzirea este clasica respectiv calorifere si centrala gaze.Multumesc

 380. raut ion spune:

  Ma intereseaza pretul unui panou solar presurizat de 100 l cu toate accesoriile necesare si montajul. Locuiesc in orasul Tismana,judetul Gorj.Trimeteti-mi raspunsul pe mail.Multumesc anticipat.

 381. Laura spune:

  Buna ziua, am o casa cu 2 bai si o bucatarie , ati putea sa-mi faceti un calcul pentru 3-4 persoane ce instalatie as avea nevoie cam cat ma costa, problema este montajul. Multumesc.

 382. Luminita spune:

  Buna ziua, pentru o casa de 100 m.patrati, de ce tip de panouri as avea nevoie si daca fac fata si pe timp de iarna si in ce procent? Mentiones ca aceasta casa este f bine izolata si f bine pozitionata, astfel incat toata ziua exista soare, chiar si iarna.Multumesc

 383. Boritoni Laura spune:

  M-ar interesa un panou solar cu toate componentele, boiler…etc. pentru acm la 3-4 persoane. Mentionez ca voi monta o centrala cu combustibil solid asta pentru a sti ce fel de boiler necesita pentru perioada cand nu va functiona centrala pe lemne. Puteti sa-mi spuneti un pret estimativ si daca executati si montajul.

 384. Cornel spune:

  Buna, doresc o oferta de preț pentru panoul solar presurizat de 30 litri împreuna cu tot sistemul.
  Locuiesc in Cluj Napoca.
  Multumesc

 385. cosmin toma spune:

  buna seara as dori sa stiu pentru o locuinta de 60m/2 ce tip de sistem complex imi recomandati si la ce pret ajunge cu tot cu montaj casa fiind la 50 km de timisoara

  Multumesc

 386. Andrei spune:

  Va salut!
  Sint interesat sa instalez un sistem de panouri solare pentru o casa cu un etaj plus mansarta de aproximatov 300 metri patrati. As dori o oferta, „la cheie” ca sa zic asa…:) Va astept cu un meaj pe mail.
  Spor!!!

 387. marcu spune:

  cit ar costa 3 panouri cu 30 tuburi cu montaj cu tot la un puffer cu serpentina de 1000 l

 388. vasile spune:

  buna ziua as dori sami faaceti un calcul cat mar costa o instalatie completa 150-180L plus transport pana la suceava

 389. serban spune:

  Buna ziua. Un panou solar de 300 de litri cu tot sistemul pentru o casa de 250 de metri patrati cat ar ajunge cu tot cu instalare in Sucava? Va multumesc.

 390. Movileanu Ioan spune:

  buna sera. m-ar interesa sa-mi montez si eu panouri solare (aprox. 100l) pentru apa calda menajera. as dorii sa-mi faceti o aferta de pret pentru un panou cu 12 tuburi.
  as vrea sa stiu daca cele cu aport la incalzire dau randament. daca da as dorii sa-mi faceti o aferta de pret si pentru acestea cu tot cu cele pentru apa calda. eu momentan am o centrala pe lemn. multumesc.

 391. ion spune:

  cum se golesc tuburile vidate de apa pentru nu a ingheta iarna?

 392. Nicolescu Cristian spune:

  Buna ziua. As dori sa imi trimiteti si mie pe e-mail o oferta pentru un sistem solar su tuburi vidate cu boiler de 200 de litri si un puffer de 1000 de litri neizolat cu toate accesoriile. As prefera ca boilerul sa fie aplicat pe perete din lipsa de spatiu.

 393. Nicolae Vasile spune:

  Buna seara! Detin instalatie incalzire cazan lemne 25kw cu 5 radiatoare otel. Ma deranjeaza ca trebuie sa reincarc cazanul la 4 ore iar cand nu suntem acasa nu are cine face incarcarea, doresc un system de incalzire solar sau in combinatie cu pompa de caldura pentru ACM si aport de caldura. Locatia este Rm. Sarat, cladire cu fata la soare, acoperis inclinat, izolata cu 5cm, suprafata de incalzit cam 50 m patrati, 3 persoane, Va rog daca se poate sa-mi faceti un necesar sau un system complet in care sa se regaseasca instalatia existenta si sa aiba randament maxim in conditiile existente. Va multumesc!

 394. marius spune:

  Buna seara! As dori sa-mi dati si mie numarul de telefon al dumneavostra ,sa-mi da-ti detali despre panouri solare daca se poate..Va multumesc !

 395. Luca spune:

  Am deja Boyler de 150 l cu o serpentine pentru panou solar! Apa o am din put forat cu pompa submersibila si am montat vas de expansiune de 30 l in camin de deasupra putului forat! Mai este necesar alt vas de expansiune pentru inst solara? O oferta pentru 3 personae in casa de vacanta locuita temporar imi puteti face (system care sa functioneze tot anul cu panou presurizat) si doar pentru incalzire apa (nu si pentru aport de apa calda pentru central termica)?

 396. marius spune:

  va rog daca se poate sa-mi spune ti pentru casa cu suprafata de 64 mp de ce insatalatie am nevoie pentru incalzire si pretul estimativ total. va multumesc anticipat !

 397. Ilie Toma spune:

  Titlul de mai sus este:Panouri solare incalzire si apa calda. Cand dati un exemplu privind alegerea panoului solar faceti imediat referire la capacitatea boilerului. Asta duce implicit la faptul ca panoul cu pricina produce doar apa calda iar pentru incalzire nu are nici un aport ceea ce face ca titlu de mai sus sa para curios.

 398. popandron cristian spune:

  PE TIMP DE IARNA TUBURILE VIDATE TREBUIE DEMONTATE?

 399. Cioacata Emil spune:

  Spuneti-mi va rog care este pretul total al instalatiei (cu vasul de expansiune adecvat ) panoului solar de 175 litri cu 18 tuburi vidate cu bazin de inox pentru apa calda menajera cu tva inclus.
  A doua intrebare este cat m-ar costa transportul pana in Cândești Vrancea
  A treia intrebare in cat timp poate sa ajunga instalatia si modalitatea de plata.

 400. Onila marilena spune:

  Sant din arges priboieni ma interesez un panou ptr 5 .6 personae vreau sa stiu cit costa si daca dvs le si montati

 401. cristi spune:

  buna ziua

  cum se vor cimporta aceste sisteme pe timp de iarna?

  multumesc

 402. radu spune:

  ma intereseaza un panou solar de 175 l sau 200l inox,cat costa cu controler si supapa .cine il poate monta in iasi

 403. radu spune:

  ma intereseaza un panou solar de 175 l sau 200l inox,cat costa cu controler si supapa .cine il poate monta in iasi cum il pot primi

 404. cristi spune:

  Buna seara. Va rog sa ma ajutati co o solutie de aport la incalzire si apa calda pentru o casa cu amprenta la sol de cca 100 mp, cu mansarda. Am o centrala de 48kw pe lemne si un boiler de 150 litri. Ce imi puteti recomanda ca un aport la ce am tinand cont ca sunt din Focsani. Daca se poate sa-mi spuneti si costuri pentru instalatie si manopera. Va multumesc.

 405. gigi spune:

  ma intereseaza cit costa un sistem complet de 200l cu montaj si ce garantie are

 406. catalin voda spune:

  ma intereseaza un panou de apa calda pentru 2 persoane. daca se poate livra prin curier, sunt din jud. hunedoara

 407. Cristian Nemes spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un : Panou Solar Nepresurizat 220L Apa Calda
  Sunt din Nazna (la 5 Km de Targu MUres)
  Imi faceti va rog o oferta de pret pt sistemul complet + Transport + instalare.

  Multumesc !

 408. POPESCU MITICA spune:

  As vrea sa stiu cat este pretu cu tot cu montare la o casa cu 5 camere. Va multumesc.

 409. Alina spune:

  Buna ziua,
  un panou de 18 tuburi vor ajunge pt incalziea apei pentru 3 persoane intr o casa cu suprafata de 60 m patrati?Mentionati dvs intr un comentariu ca aceste panouri singure nu pot incalzi o casa, dar cu o centrala termica de orice fel (pe mine ma intereseaza pe lemne)va reduce consumul de combustibil.
  pentru suprafata de 60 m patrati,o casa in Giurgiu ce fel de centrala pe lemn plus panouri ,(adica toata instalatia de a incalzii casa si apa pentru 3 persoane)Cat ar costa toata instalatia plus montajul si ce garantie ar avea?
  multumesc
  astept raspunsul dvs

 410. nicu spune:

  as dori sa stiu cat ma costa un sistem complet de incalzire apa menajera panou solar cu 20 tuburi presurizate heat pipe cu montaj cu tot.

 411. nicu spune:

  as dori sa stiu cat ma costa un sistem complet de incalzire apa menajera panou solar cu 20 tuburi presurizate heat pipe cu montaj cu tot.

 412. claudiu spune:

  Buna ziua.as dori sa stiu si eu cam la cate grade celsius se incalzeste apa din panou? Multumesc

 413. catalin spune:

  Buna, mar interesa si pe mine un sistem de panouri solare nepresurizate pentru 4,5 persoane si as dori sa stiu cat mar costa la gata cu tot cu tva di montaj.va multumesc

 414. Plesea Ion spune:

  buna ziua,

  sunt interesat de o instalatie solara de incalzire apa calda menajera . (30 tuburi, heat pipe, boilar cu doua serpentine , automatizare ) , doresc oferta pret.

 415. Lucian spune:

  Buna seara , ma intereseaza un panou solar pentru 4 persoane in orasul Barlad , astept cu mult interes toate detaliile .

 416. balteanu ion spune:

  Buna ziua . Doresc o instalatie completa a c m formata dintr-un panou cu 18 tuburi , un boiler cu dubla serpentina si toate accesoriile care compun sistemul .Care este pretul si in cit timp se poate monta ? Eu locuiesc in Bragadiru Ilfov.

 417. vladulescu gheorghe spune:

  Buna seara ma intereseaza un panou solar de 200l cu tot ce trebuie.
  Cat costa

 418. laurentiu spune:

  Ma pot „lega” la instalatia mea cu un panou de 200 l?mai trebuie pompe sau altceva?

 419. toropleanu mihai spune:

  vă rog să-mi spuneţi dacă trebuie golit rezervorul de apă pe timpul iernii. vă mulţumesc

 420. Ivașcu Vasile spune:

  Buna ziua, sunt din Sibiu si ma interesează o oferta la Panou solar pt apa calda prin programul , Casa verde ‘
  unde am dosarul aprobat . Astept oferta pe gmail si un nr. de contact.
  01.12.2014 Multumesc.

 421. Dumitru Robert spune:

  Am o casa in Craiova,ma intereseaza un panou cu 10 tuburi , puteti sa-mi trimiteti o ofert completa care sa includa pretul total , cu transport , panou de comanda si alte elemente care mai trebuiesc.
  PS Pot sa-l montez si eu?
  cu respect . R Dumitru

 422. Mihai Popa spune:

  Buna ziua, o oferta de pret actuala se poate sa-mi trimiteti pe mail?
  Ma intereseaza panourile presurizate/nepresurizate.

  Multumesc anticipat

 423. toader aurel spune:

  buna ziua
  Doresc sa achizitionez panou solar presurizat separat 18 tuburi pentru o casa cu mansarda 200mp in jud. galati,i vreu sa-mi spuneti ce cuprinde pachetul si daca efectuati si montaj. Va multumesc

 424. nicu spune:

  Ma intereseaza un panou de 208 Euro complet ptr. montaj + transport ptr Constanta.
  Multumesc.

 425. eugen spune:

  buna seara! m_ar interesa pretul unui sistem complet cu 24 tuburi si dimensiunile panoului. multumesc!

 426. PAVEL TIBERIU spune:

  doresc un pret pentru un sistem de 12 tuburi presurizate

 427. Ionescu Ciprian spune:

  Buna ziua! Doresc o oferta de preț pentru sistem complet panouri solare inclusiv transport si montaj in Ploiești (apa calda+aport de caldura,pe toată durata anului) la o casa de 210mp utili cu patru persoane, doi adulți cu doi copii, adr. mail lorena_ionescu@yahoo.com Multumesc

 428. Cristian spune:

  Buna ziua

  Am caldura prin pardoseala.Intentionez sa o incalzesc cu ajutorul acestor panouri solare.am nevoie de maxim 32 grade Celsius in Instalatie.credeti ca face fata pe perioada Noiembrie -Aprilie??Mentionez ca sun din Constanta si vila este P+1 cu o suprafata de cca 200 mp.

 429. gavrila adrian spune:

  Buna mar interesa un panou pentru boiler de 80 litri si sa am apa calda tot restul anului stau la bloc la etajul 1 si blocul e cu 2 etaje imi puteti spune cat este pretul cu tot cu montaj Eu locuiesc in petrila fud hunedoara va multumesc

 430. GHEORGHE CHIOCHIU spune:

  DO!MNILOR,LA MULTI ANI! MA ADRESEZ DVS. IN SPERANTA REZOLVARII A DOUA PROBLEME. PRIMA: CASA VACANTA CHEIA,120mp(PARTER,ET.MANSARDA,CENTRALA TERMICA PE MOTORINA 37kw ,BOILRER DE 200l ! SOLICIT O CENTRALA ELECTRICA DE 20kw CA ALTERNATIVA,AVARII,ETC.! A DOUA:CASA HENRY COANDA,220mp,3DORMITOARE etaj,2 BAI,LIVING,BUC,.DORMITOR,BUC.BAIE PARTER,SUBSOL 30mp! SOLICIT SOLUTIE INTEGRATA CU CENTRALA TERMICA ELECTRICA! ENERGIE ELECTRICA SI PE TRIFAZIC,TRASEE TERMICE PINA LA ACOPERIS,CUPRU, EXECUTATE IN VEDEREA UNEI SOLUTII INTEGRATE CU BATERII SOLARE PTR.INCALZIRE SI ACM!!!! DACA SE POATE SI LA BUNA VEDERE! SI DACA SE POATE AM RUGAMINTEA DE A FI CONTACTAT!

 431. GHEORGHE CHIOCHIU spune:

  VA ROG A FI SCUZAT! TEL.0744521242! NUMAI DUPA 5.01 2015!!!!!!!!!!!

 432. obreja spune:

  buna seara si LA MULTI ANI ! M-AR INTERSA SI PE MINE UN CONTROLER SOLAR PENTRU PANOURI SOLARE NEPRESUARIZATE (MARTIE-OCTOMBRIE) CIT MA COSTA SI DACA PUTETI SA-MI TRIMITETI O POZA , SI UN NUMAR DE TEFEFON , MULTUMESC ANTICIPAT

 433. Doresc sa achizitionez si sa montez la domiciliu un panou solar cu boiler presurizat

 434. Andrei Aurel spune:

  Bu.na ziua,
  Sunt interest in achizitionarea unui system solar complet cu o capacitate de aproximativ 200 l si probabil cu 20 de tuburi.
  Locuinta este in localitatea Soimari, jud. Prahova.
  Ma intereseaza:
  – pretul total;
  – daca asigurati transportul;
  – daca asigurati montarea si punerea in functiune.
  In speranta unui raspuns cat mai complet, va multumesc anticipat.

 435. Stoica diana spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza sa achizitionez un sistem solar pentru apa calda si caldura. Detain o casa in oglinda cu doua apartamente. Fiecare din acestea este format din parter 30 mp(living +wc de serviciu) si etaj tip mansarda cu aceeasi dimensiune(baie + dormitor).
  Am rugamintea sa-mi dati un pret estimativ.
  Astept raspunsul dvs cu interes.

  Stoica Diana
  0722265453
  Multumesc

 436. cristian spune:

  Mă interesează un panou solar presurizat cu 22 de tuburi cu tot cu instalație și boiler.Doresc sa îmi trimiteți un preț pt tot ansamblul.va Mulțumesc.

 437. Gelu spune:

  buna ziua….vreau sa stiu si eu daca se pot folosi aceste panouri solare si la o masina de spalat calorifer electric tv..etc…..

 438. liviu fodor spune:

  Va salut. M-ar interesa un system solar de incalzirea apei pentru menaj pe tot parcursul anului sau numai in perioada primavera-toamna. Am centrala pe lemne. Apa menajera este pentru 3 personae, baie/bucatarie. Astept sugestiile dvs. Va multumesc!

 439. vio spune:

  PANOU PRESURIZAT SEPARAT 12 TUBURI doresc si eu sa achizitionez o astfel de instalatie completa cat ajunge asigurati si montaj?o pot monta si pe calorifere,daca da ! la cate.
  Va multumesc.

 440. nicolescu mihai spune:

  Ma intereseaza si pe mine un panou solar presurizat cu 20 tuburi. Locuiesc la curte (casa}

 441. bogdan spune:

  Buna ziua.
  As dori si eu o oferta pt un panou de 200l ,m-ar interesa pretul cu montaj cu tot, adresa fiind MIRCEA-VODA jud. Dambovita.

 442. Marius spune:

  Buna ziua m-ar interesa si pe mine un panou care sa imi incalzeasca iarna un apartament de 44 m2.Cu tot cu accesorii cu tot ce trebuie cam cat ar costa o astfel de achizitie???.astept un raspuns …multumesc

 443. paunescu spune:

  Buna ziua.sunt interesat de un panou solar nepresurizat ptr o familie cu 2 persoane la tara.ce condiții tren sa indeplineasca,presiune apa,boiler,etc si cel mai important lucru ce costuri de achiziție si de întreținere.Aștept informații pe adresa de mail.Va mulțumesc.

 444. mircea lputan spune:

  pentru o casa cu suprafata de 200 mp ce fel de panouri trebuie sa folsesc,pentru apa menajera si incalzire:am centrala cu carbozificare pe lemne si boiler de 200 l,,,astept un raspuns imediat ……va multimesc.

 445. mircea lputan spune:

  pentru o casa cu suprafata de 200 mp ce fel de panouri trebuie sa folsesc,pentru apa menajera si incalzire:am centrala cu carbozificare pe lemne si boiler de 200 l,,,astept un raspuns imediat ……va multimesc.L la ce pret??????

 446. ovidiu pogacean spune:

  Buna seara , sunt interesat de panoul solar care are boiler de 150 l ,cel cu 20 tuburi, am vazut ca este la promotie , care este pretul final . Multumesc

 447. petcu aurelian spune:

  buna seara,am o casa de 160mp racordata la sistemul de gaze si as vrea sa ma ajutati,am nevoie de o centrala pe gaze care sa poata fi ajutata de un sistem de incalzire solar pentru casa si menaj,multumesc.

 448. DRAGOMIR VICTORIA spune:

  Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti si mie oferta dvs pentru un panou de 150 L, cu montaj inclus, la Lunca Corbului, Arges. Multumesc!

 449. Grozav Nelutu spune:

  Buna ziua, sunt Deva si m.ar interesa sa.mi faceti un calcul pt un panou cu 24 tuburi pt un boiler cu dubla serpentina de 250 litri si ce piese m.ai trebuie ca sa functioneze.Vreau sa va intreb daca lucrati prin Casa verde.Va multumesc. inf.telef. 0740273734.

 450. mustata mihai spune:

  in prezent am centrala pe lemne si un boiler electric ,10 calorifere,130 mp,ce capacitate ar trebui sa fie panoul ce costuri,piese se mai includ

 451. bolohan alin spune:

  Buna seara va rog sa -mi trimiteti cat mar costa un panou de apa calda cu montaj inclus sunt din Pascani .. Iasi

 452. alin bolohan spune:

  Panou de 100litri

 453. teodorescu ioan spune:

  Buna ziua
  Ma intereseaza un panou solar tip SPA-480-58/1800-15 C pentru care doresc citeva informatii :
  – daca se goleste pe timp de iarna
  – daca nu folosesc apa calda o perioada mai mare se poate deteriora
  – daca pot verifica temperatura din colector
  – cum se monteaza pe acoperis din tigla
  – conditii speciale de montaj ( instructiuni )
  – cit costa echipamentul
  – cit costa transportul pina la Toplita, jud. Hunedoara si daca echipamentul este asigurat la transport
  – cum se comanda
  Sper ca nu deranjez cu aceste intrebari. Astept raspus . Va multumesc.
  O zi buna

 454. Constantin florea spune:

  Ziua buna ,asi dorii sa achizitionez si eu un sistem cu 12 tuburil vidate cu head pipe ,m-ar interesa kitul complet .Va multumesc anticipat

 455. Va rog sa-mi faceti 2 oferte de pret- una pentru achizitionarea si montarea unui panou solar nepresurizat de 220 l l l si alta pentru un panou solar „heat pipe” ,cu acelasi volum,care sa-mi asigure apa calda si iarna, in comuna Iedera,sat Iedera de Sus,nr 381,jud.Dambovita.

 456. plantos spune:

  buna ziua,
  ma intereseaza un cost final pentru un panou solar conectat la un boiler cu 2 serpentine de 120 l(inclusiv manopera)multumesc
  o zi buna

 457. Relu spune:

  As dori un panou solar nepresurizat de130-150L si as vrea sa stiu pretul total cu tva al kitului complet,livrat in judetul Bacau.Va multumesc.

 458. leucea calin spune:

  As dori sa stiu cat costa o instalatie completa (toate piesele si pretul pt fiecare.) cu 30 de tuburi. .as dori si un nr de telefon. Va multumesc.

 459. leucea calin spune:

  Am ocasa de125 mp pe doua nivele As dori sa stiu cat costa o instalatie completa (toate piesele si pretul pt fiecare plus montajul ) cu 30 de tuburi presurizate . .as dori si un nr de telefon. Va multumesc.

 460. Daniel Marinca spune:

  Cat costa PANOU PRESURIZAT SEPARAT 18 TUBURI de 351 euro cu tot cu tva si transport in comuna Mihaesti judetul Arges?

 461. leo spune:

  As dori sa stiu care este necesarul de panouri heat pipe pentru a incalzi o suprafata de 80 mp in vestul tarii.totodata as mai dori sa stiu daca e necesar si un puffer sau pot fi incorporate direct in reteaua existenta.va multumesc anticipat

 462. Petrica spune:

  Bună seara, sunt interesata de un sistem panou solar pentru apa calda, dimensionat pentru a fi utilizat de 3 persoane. As dori sa-mi comunicați prețul unui astfel de sistem, precum și costul instalării în comuna Bughea de Jos (lângă Câmpulung Muscel ), județul ARGES. Va multumesc

 463. mustata mihai spune:

  am centrala pe lemne si boiler de 100 l,am 10 calorifere .cate tuburi sunt necesare si cat costa plus celelalte componente necesare tf 0752273211

 464. marin nicolae spune:

  Buna ziua ma interesaza un panou solar presurizat de 80-120l , cat costa impreuna cu componentele aferente multumesc cu stima Marin

 465. dan dumitriu spune:

  M-ar interesa costul total(produs-transport-manopera) pentru un panou presurizat separat de 18 tuburi,montat in TurnuMagurele,stiind ca am o centrala pe lemne la care am boiler cu 2 serpentine,vas expansiune,pompe recirculare.

 466. ion.chim spune:

  Buna ziua.ma intereseaza un panou de 175 l cat ma costa montaju si daca oferiti garantie la montaj sunt din calarasi com cuza voda va mutumesc.

 467. dragulescu spune:

  Buna ziua
  As dori sa stiu care ar fi costul total al unui sistem solar(aport incalzire pentru o casa de 60 mp.
  +apa calda) si daca le si montati dvs. De asemenea in zona nu este gaz si m ar interesa ce ar fi mai bine o centrala electrica sau pe lemne? si daca dvs montati si centrala in aceasta situatie.
  Casa este in jud.Dambovita ( la 35 km de Pitesti ).
  Va multumesc
  La revedere

 468. nechifor radu spune:

  Va rog sa-mi dati ofertă ,, Panou solar apa calda menajeră,, 135 l.
  -3 persoane ,nepresurizat,vopsit electrostatic,controler.

 469. Alin spune:

  Buna seara
  panouri solare presurizate se poate folosi si pentru incalzirea apei din centrala termina pe timpul iernii pana la o anumita temperatura? sau doar din boilerul pentru apa menajera? momentan detin o centrala pe lemne.

 470. Pavel Elena Andreea spune:

  Buna ziua, Ma intereseaza un aport la incalzire si apa calda. Am o casa cu amprenta la sol de 95 mp, cu subsol, parter, etaj si mansarda. De asemenea, am o centrala de 50kw pe lemne si un boiler de 200 litri cu o singura serpentina, doua bai , o bucatarie, 12 calorifere de 1,5 m si 3 calorifere de 1 m. In casa locuiesc 4 persoane. Vreau sa-mi iau si unul sau mai multe panouri- incalzire si apa calda presurizate.
  Va rog sa-mi trimiteti oferta dumneavoastra completa care sa cuprinda panouri,boiler, controler ,grup pompare, antigel,tevi si fitinguri de pe acoperisul casei pana la subsol. Ce imi puteti recomanda tinand cont ca sunt din Tulcea. Va multumesc.

 471. mihai spune:

  buna ziua am consultat un specialist si mi-a spus ca am nevoie de un panou cu 15 tuburi si toate materialele necesare chit ,etcmai putin boilerul pe care il am ,este cu 2 serpentine de 120 l doresc pret
  TF 0452273211

 472. George spune:

  Buna ziua!
  Pentru o locuinta in zona Fagaras , jud. Brasov, ma intereseaza un panou de 150_175l.
  nepresurizate. Ma intereseaza daca furnizati si suportul pentru instalare, care sunt preturile cu si fara montaj.
  Cu stigma,

  George Micu

 473. gabriel spune:

  buna ziua,
  m-ar interesa si pe mine o instalatie completa pentru 4 anotimpuri si boiler de 150 litri.eu sunt din bacau.as dori sa stiu pretul pentru instalatia completa .multumesc frumos!

 474. marius negrea spune:

  As doria oferta(promotie)pentru panourile solare presurizate incepand cu luna aprilie!!

 475. Gabriel spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un panou solar nepresurizat, rezervor 100 litri (2 persoane) cu montaj in localitatea Costestii din Vale, Dambovita. Doresc oferta dumneavoastra si o eventuala perioada pentru nontaj.

 476. Gabriel spune:

  Buna ziua, doresc achizitionarea unui panou solar nepresurizat, cu o capacitate de 100 litri, cu montaj in localitatea Costestii din Vale, Dambovita. Doresc oferta de pret, si o eventuala estimare a perioadei de montaj.

 477. Florin spune:

  BUNA ZIUA.. IN VIITORUL APROPIAT M-AR INTERESEAZA SI PE MINE PANOUL SOLAR NEPRESEURIZAT PENTRU APA MENAJERA,MAI PRECIS PENTRU PATRU PERSOANE…IMI PUTETI TRIMITE O OFERTA? CE COSTURI SUNT,MONTAJUL,TOT?????

 478. Nistor ionut spune:

  Am ocentala de 43 kw arca aspiro si o locuinta de 160 mp as vrea sa imi spuneti ce panou imi recomandati!Iar boilarul e de 100 litri!multumesc

 479. nistor ionut spune:

  Doresc un panou solar pt primavara toamna pt o locuinta de 160 mp!multumesc

 480. ali spune:

  as dori informatii cu privire la costul unui sistem nepresurizat de 175l, cost montaj, mentionez ca stau in sat Blahnita de Sus, com Sacelu, jud Gorj deci bine inteles si transport. Multumesc

 481. Tibi Jita spune:

  interes pentru un panou 20-24 tuburi cu montaj pe acoperisul casei. detalii privind sistemul de fixare / suporti, etc. multumesc !

 482. ilie spune:

  as dori sa achizitionez un panou solar nepresurizat pt 3 persoane. locuiesc in campia turzii, si as dorii sa stiu pretul si in cit timp il puteti trimite. multumesc

 483. Tréfás János spune:

  Buna! Sant interesat de un panou solar de 150 l. Este pret cu tva?? Modalitate de trimitere?? Cand?? Plata la preluare??
  Cu stima

 484. Raul alexandru spune:

  Buna ….vreau sa imi montez si eu panouri solare…nu prea ma pricep la ele….
  Detalii:
  Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje+ mansarda si doresc sa imi pu panouri solare pe acoperis…astept un raspuns ms LA revedere

 485. popescu spune:

  Buna ziua…..va rog sa-mi dpuneti daca un panou solar nepresurizat are presiune la dus…..sau daca pot sa introduc apa in instalatia de la boiler…..va multumesc…

 486. popescu spune:

  buna ziua….spunetimi va rog daca il montez deasupra casei am presiune sa pot folosi dusul?….si daca pot sa ma conectez pe instalatia cu boilerul electric…va multumesc….astept sa _mi spuneti va rog ca sa stiu daca il pot lua….

 487. Ovidiu Netcu spune:

  Buna ziua, sunt interesat de un panou solar presurizat si nu stiu cum sa aleg, mentionez ca detin un boiler de 300 l cu doua serpentine, una actual folosita de catre cazanul cu lemne pentru a produce apa calda menajera si as dori ca a doua serpentina sa o folosesc primavara – toamna alaturi de panou pentru producere apa calada menajera.
  Avand in vedere ca boilerul are capacitatea mentionata nu stiu exact ce panou sa aleg, maxim 300l sau pot alege unul mai pt 240 sau chiar 200 l.
  Multumesc anticipat

 488. TATOMIR DANIEL MIHAI spune:

  Mar interesa un panou de 200 de litri cel la 380 euro si mar interesa daca se acopera de catre dumneavoastra tot chitul si montajul sau mai ecsact ce anume oferiti.

 489. George spune:

  Buna ziua,as vrea sa stiu cat de rezistente sunt impotriva grindinei si cat m-ar costa unul de 175 L ?Multumesc.

 490. ungureanu daniel spune:

  As dori sa stiu ce tip de panou imi trebuie pentru prepararea acm pentru 8/10 persoane pentru tot timpul anului avind in vedere ca am instalatie acm incalzita cu agent termic de la centrala cu lemne.Sint din vatra dornei as dori oerta de pret si consultanta astept raspuns.

 491. Zaharia Florin spune:

  Buna ziua. am o intrebare, am vazut ca exista si panouri pe tuburi sau sa-mi recomandati un sistem de incalzire ecologic care sa produca apa calda si pe timpul iernii. Am o casa la tara undeva in deschidere orizontului. Ce ati putea sa-mi recomandati, si la ce pret. Numar de persoane in casa este de 4, perosne. As vrea ca acest panou sa se foloseasca pentru dus, si doua bucatarii, una de iarna si cea de vara. M-ar mai interesa si panouri solare fotovoltaice care sa produca si curent la aceasta gospodarie. Casa este de 4 camere, bucatarie, si o baie. As vrea sa fie toate la un loc… Multumesc anticipat, si astept raspunsul dumneavoastra. Locuinta este undeva in judetul iasi, oras Targul frumos, comuna Belcesti…

 492. Cezar spune:

  Buna ziua.As dori sa mă interesez cam cat ar costa un panou solar pentru 5-6 persoane cu toate componentele aferente instalatiei de apa calda ,transport si montaj .Mentionez ca locuiesc in Suceava.Va multumesc.

 493. Manuela Stef spune:

  Buna seara,
  Am o intrebare:
  AS DORI SA STIU CIT MA COSTA UN PANOU PRESURIZAT DE 180 -200 L CU TOT CU COMPONENTE SI CU MONTAJ SI DACA SE POATE SA IMI SPUNE-TI DACA POT INCALZI SI O LOCUINTA CU ACEST PANOU CHIAR DACA NU AM CENTRALA TERMICA.

 494. gruia ioan spune:

  pt un boiler de 300L cu montaj si kit ,am o centrala pe gaze cu injector. Locatia este in bran sat sohodol brasov, la altitudinea de 840m nr telefon 0724123157 pt pret si montaj

 495. bogdan spune:

  as dori sa stiu un pret total ptr un panou nepresurizat de 175 l(inox) sau 150 l(controler ,tva ,transport,etc)

 496. vasile spune:

  va rog sami faceti un calcul cat mar casta cu tot cu mantaj si transport pana la suceava urmatoru produs.TS18-58/1800-150L VA MULTUMESC.

 497. nicu spune:

  Buna seara,

  M-ar interesa un panou solar de 100 l. Montaj in jud. Buzau. Astept oferta d-voastra pe mail.
  Multumesc!

 498. Armina spune:

  Buna as dori sa aflu cât ma coasta tot setul cu motare si livrarea sunt din Craiova va rog trimitem detali pe adresa de mail

 499. maria spune:

  buna seara ,as dori sa achizitionez un panou solar nepresurizat de 100 litri in totalitate din inox.Cat costa cu tva

 500. CONSTANTIN DELCEA spune:

  Buna ziua,detin o locuinta de 140 mp (parter+etaj) incalzita cu o centrala pe gaz de 24 kw si radiatoare din
  otel.,este izolata pe exterior cu polistiren,acoperis in forma de L cu inclinare mica si o terasa plana.As dori
  o estimare de costuri pentru panou solar pentru apa calda menajera si aport la incalzire,echipament
  complet plus manopera ;2 persoane,locuinta se afla in Bucuresti.Multumesc

 501. dorobantu danut spune:

  Buna ziua vreau sa cumpar un panou la 365 euro . Acest pret este cu tva? Cum fac sa comand ? Este inclus si montajul ? Eu sunt din Bucuresti

 502. dorobantu danut spune:

  Buna ziua vreau sa cumpar un panou la 365 euro . Acest pret este cu tva? Cum fac sa comand ? Este inclus si montajul ? Eu sunt din Bucuresti astept raspuns multumesc

 503. ionut spune:

  as dori un panou solar de 100l,sunt din bacau,ce pret ar avea,garantia cat are si daca aveti cine sa-l monteze/ astept raspuns.

 504. cornel popa spune:

  Ce se intampla cand apa in boiler a atins temperatura maxima si panoul este in bataia soarelui?Ce protejeaza panoul solar?

 505. Adrian spune:

  ma intereseaza un panou pentru apa calda de 200 l ,doresc oferta de pret cu montaj Moreni Dambovita

 506. Nicolae spune:

  Buna seara mj-ar interesa o instalatie de 170 L cu tot cu montaj in jud vrancea. V-a rog sa-mi spune-ti un pret

 507. Morar Mircea spune:

  Buna ziua ma intereseaza un panou solar pentru un boiler de 150 l pe care il am si toate cele necesare pentru montare. As vrea sa stiu daca se poate transporta in judetul Covasna si care ar fi pretul.

 508. popescu doru spune:

  Va salut’ ma intereseaza si pe mine un panou de incalzire apa calda la baie am vazut unul la 175 de litri ce pret ar avea inclusiv transportul pana la cerasu judetul prahova. Multumesc

 509. Druta Dumitru spune:

  Suntem interesati de un paanou de incalzire de 90 l locuimin zona Tecuci, galati. Astept oferta. Se poate cu montaj inclus?
  Va multumim.

 510. Alila spune:

  Functioneaza iarna? Caldura si apa calada? Ce ar trebui sa comand pentru o casa de tara cu 3 dormitoare , o sufragerie, bucatarie,
  doua bai, doua camere la mansarda. Trebuie sa cumpar calorifere speciale?? Cat costa???

 511. Alila spune:

  Functioneaza iarna? Caldura si apa calada? Ce ar trebui sa comand pentru o casa de tara cu 3 dormitoare , o sufragerie, bucatarie,
  doua bai, doua camere la mansarda. Trebuie sa cumpar calorifere speciale?? Cat costa instalatia solara (tot ce
  trebuie) Sunt novice in aceste lucruri. Va multumesc!

 512. Dr. X spune:

  Buna ziua care este procedura de achizitionare si plata a unui panou solar. Daca se poate sa imi spuneti si producator

 513. ANTOONEL spune:

  VA salut as dori si eu un panou prntru necesarul de apa calda pe timp de vara la 5 persoane ce a mi recomandati am si un boiler de 100 L termo electric pentru zona fetesti ialomita VA MULTUMESC ASTEPT UN RASPUNS

 514. CHIOREAN CLAUDIU spune:

  Buna ziua,numele meu este Claudiu Chiorean,ma intereseaza un panou solar presurizat 18 tuburi,inclus si suport de montare pe un perete vertical,si kit-ul cu pompa de recirculare a apei,senzorii de temperatura,panoul de comanda.Detin boilerul si vasul de expansiune.Va multumesc .

 515. CHIOREAN CLAUDIU spune:

  imi cer scuze,doresc pretul pentru panoul solar presurizat 18 tuburi si kit-ul (pompa de recirculare,senzorii de temperatura si panoul de comanda.) va mulltumesc.

 516. Cornel spune:

  Buna ziua M-a interesează un panou solar de 100 litri as dori mai multe detalii despre montaj in orașul gaesti si prețul multumesc

 517. lazarescu iulian spune:

  sunt interesat de noile dvs oferte 2015 , pentru panouri solare nepresurizate . astept oferta 2015 pe mail! merci!

 518. Anamaria spune:

  Buna ziua! Suntem in faza de proiectare a casei si, din pacate, nu prea avem cum sa orientam vreo apa a acoperisului spre sud. Acoperisul va fi in 2 ape, spre E si V. Exista totusi vreo posibilitate de a pune panouri pe el? Cu ceva picioare care sa le indrepte spre sud? Sau e absurd…? Care sunt dezavantajele montarii lor la sol, pe suport? Multumesc!

 519. GAVRIL spune:

  Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati conditiile de achizitie pentru un panou solar de 100 litri – 165 Eur, (TVA inclus sau nu!?, se poate plati online cu card? care sunt modalitatile de plata?, livrarea cum se face- in regie proprie sau se livreaza de vinzator/ in acest caz cit costa transportul?, va multumesc.

 520. GAVRIL spune:

  Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati conditiile de achizitie pentru un panou solar de 100 litri – 165 Eur. Sunt din orasul VASLUI. Doresc sa stiu care este costul total? va multumesc.

 521. Curici Florian spune:

  Buna ziua,
  Detin o casa in chiajna cu o suprafata utila de 140 m2 si locuita de 5 persoane, ma intereseaza un panou solar care sa faca apa calda menajera pe timp de vara si pe timp de iarna sa mearga si la circuitul de incalzire.
  Mentionez ca incalzirea imobilului se face cu o centrala termica de 28 kv (Ariston) si este pe gaz natural.
  Rugamintea mea este daca se poate un calcul si ce tip de panou si respectiv instalatii imi sunt necesare si ce costuri implica acestea si daca se poate un o calculatie pe email.
  Cu respect,

 522. FLORIAN NEDELCU spune:

  Bună ziua.Sunt interesat de un panou pentru apa calda menajera folosita de 2 persoane (100l). Sunt din Mangalia jud. Constanta. Un pret total fără montaj vă rog.

 523. CRACIUN FLORIN spune:

  Buna ziua !
  Ma intereseaza un panou nepresurizat de 150 L /3 personae.
  Care ar fi pretul cu transport si instalare (in apropiere de buc 40 km jud calarasi)
  intrebare : pe timpul iernii instalatia trebuie golita ?nu am reusit sa gasesc informatia pe site.
  Multumesc !

 524. CRACIUN FLORIN spune:

  Buna ziua !
  Ma intereseaza un panou nepresurizat de 150 L /3 personae.
  Care ar fi pretul cu transport si instalare (in apropiere de buc 40 km jud calarasi)
  intrebare : pe timpul iernii instalatia trebuie golita ?nu am reusit sa gasesc informatia pe site.
  Multumesc !

 525. lili spune:

  Buna ziua,m-ar interesa pretul la un panou pt apa calda 200 l,si panouri pt energie solara.Multumesc mult

 526. David Liviu spune:

  Buna ziua! As vrea sa cumpar un panou solar pentru apa calda cu rezervor de 150 de litrii.
  M-ar interesa pretul total cu tot cu transport pana in com. Cața (c.p. 507040), jud. Brasov.
  Imi puteti raspunde pe adresa de e-mail, va rog?

 527. Cristian OLTEANU spune:

  Buna seara,
  Va rog sa-mi spuneti ce contine pachetul pentru instalarea unui Panou Presurizat Separat 20 Tuburi in paralel cu o centrala pe lemne pentru incalzirea unui termoboiler cu 2 serpentine.
  Multumesc. Cu respect Cristian OLTEANU

 528. adrian spune:

  Buna ziua. M a intereseaza un sistem eficient oentru o casa cu parter si mansarda , aprox 140-150 mp. Cat m ar costa cu montaj in Targoviste. Constructia mansardei va incepe in mai 2015 iar acoperisul va fi ” intro apa” . Multumesc.

 529. adrian spune:

  Va salut m-ar interesa si pe mine o oferta pentru un panou solar preseurizat cu 18 tuburi,montaj plus echipare in jud Db

 530. Dragomirescu Cristian spune:

  Bună ziua,
  Doresc să cumpăr de la dv. un panou solar nepresurizat, 100 l, cu controller (am văzut că costă cca 1100 lei).
  Pot veni saptamana viitoare la Târgoviște să-l văd ?
  Puteți asigura transport (în jud Ialomița) ? Dacă nu, poate fi transportat cu un autoturism ce are bare montate pe acoperis sau trebuie o altă mașină (breack, papuc, etc) ?

 531. iustinian spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un sistem cu tuburi vidate care sa acopere necesarul de apa calda si caldura pe intreg anul, pentru o locuinta din lemn cu suprafata de 63m patrati aflata-n Saftica/Balotesti si totodata costul instalarii acestui sistem. Acoperisul are orientarea pe sud.

  cu stima

 532. ION spune:

  Salut. Ma intereseaza un Panou Presurizat Separat 20 Tuburi, locuiesc in Belciugatele, la 27 km de Bucuresti, cat ma costa cu montat cu tot? fara instalatie. Multumesc

 533. tudorel spune:

  Buna ziua,suntem interesati de achizitionarea unui sistem complet de 200 l ,cu tuburi vidate cu montaj si
  Transport in otelu rosu,Jud.caras severin dar si varianta fara montaj.am dori oferta de pret cat mai urgent.
  Multumim frumos..

 534. Viorel spune:

  Buna seara m-ar interesa un panou solar de 220 de litri ,cat ar costa inclus montajul si transportul an Piatra Neamt

 535. dan spune:

  Bună ziua locuiesc într-o casa de 100 mp cu centrala pe lemne cu gazeificare m-ar interesa o oferta panou solar pentru apa calda și incalzire

 536. dobrinescu stelica spune:

  Buna ziua.
  Doresc achizitionatrea unui panou solar de 180 l la 351 euro.
  Intrebarile mele sunt urmatoarele: Montajul intra in pretul de achizitie? daca nu, cat costa?
  Transportul e gratuit? In cat timp din momentul lansarii comenzii este executata lucrarea? Mentionez ca sunt din comuna Silistea ( de Videle) jud Teleorman

 537. plesea spune:

  buna ziua,

  sunt interesat de un sistem complet de incalzire solara ,(panou solar ,controler, etc) detin contract semnat CASA VERDE

 538. gina spune:

  Ma intereseaza un panou nepresurizat pentru 1 persoana, la tara, cu hidrofor…mai precis as dori sa stiu toate componentele ce trebuiesc achizitionate pentru ca acest sistem sa functioneze in deplina siguranta,
  adica in caz de supraincalzire, cum trebuie facuta prevenirea acestui lucru. Multumesc.

 539. Dorian spune:

  Buna ziua,
  As dori o solutie pentru 2-3 persoane, locuiesc la ultimul etaj(patru) dintr-un bloc de apartamente din Galati.
  Exista particularitati de intretinere a panoului pe timp de iarna?
  Pina la ce temperaturi a mediului inconjurator functioneaza optim?
  Va rog sa-mi generati 2-3 solutii cu pret si modalitate de trimitere.
  Va multumesc.

 540. Baltag Vasile spune:

  Hristos a Înviat!
  As dori sa știu dacă pe timpul iernii aceste sisteme tb golite deoarece as dori sa achiziționez un sistem de panouri pentru al folosi la un foișor de vara si un dus exterior pentru o piscina exterioara.
  La ce preț le aveți cele la 200 – 220 l sau ce îmi recomandați pentru o familie cu 4 persoane.
  Va mulțumesc si asept ofertele si sugestiile d-voastră.

 541. Mitea Nicusor spune:

  As dori o incalzre solara la capacitatea de 100-150 litri .

 542. Carciumaru Constantin spune:

  Ma intereseaza un panou solar de 200 L . Cat costa , cu toate cele necesare si montaj in jud. Olt, localitate Slatina.

 543. cosmin spune:

  ce se intampla vara la 40 de grade cand nu folosim apa deloc?

 544. NICOLAE spune:

  BUNA ZIUA ,M-AR INTERESA SI PE MINE UN SISTEM DE APA CALDA ,PENTRU 2 PERSOANE ,SI DACA IL POT CONECTA SI LA O CENTRALA CU GAZEIFICARE,SI UN BOILER DE 120 L PENTRU ELE

  1. Top Solar SRL spune:

   buna ziua,
   Daca boilerul are doua serpentine, puteti conecta si un panou solar.Pe langa panou va trebuie controler electronic,gup pompare. vas expansiune,antigel solar

 545. C_Tanasan spune:

  Buna ziua; As fi interesat de achizitia unui panou solar presurizat cu 18 tuburi. Aveti in stoc si s-ar putea expedia la Vatra Dornei?

 546. paun laurentiu spune:

  buna ziua. . ma intereseaza sistemul pentru 2 persoane, poate cel pentru 3 persoane. Locuiesc in com Limanu , jud, Constanta. Va rog sa imi spuneti daca preturile de mai sus contin tva si cam cat ajunge manopera pentru montaj eventual si alte costuri . Vreau sa montez urgent . o zi buna

 547. roxana spune:

  Buna seara! As dori sa imi spuneti daca pot inlocui panoul solar nepresurizat cu unul presurizat. Il am pe cel nepresurizat de trei ani de zile, iar boilerul are capacitatea de 120l. Intrebarea mea este daca se poate inlocui doar panoul solar si daca poate fi conectat si la centrala termica pe lemne si daca iarna o sa asigure si caldura in locuinta?

 548. fulga constantin spune:

  Doresc o oferta de pret pentru panouri presurizate ,apa calda si incalzire ,pentru o suprafata de 350 mp ,si consum de apa de 3-4 mc/zi.

 549. Paul Podariu spune:

  Bună seara. Vă rog să îmi propuneți un sistem de panouri, boiler, automatizări, etc. Doresc să pot încălzi o piscină de 42 mc apă. Am un schimbător de căldură de 32 kw conectat la instalația de încălzire a casei, dar costă… Mulțumesc. Locuiesc în Ocna Mureș, jud. Alba. Tel. 0723964616.

 550. Cristian spune:

  Buna ziua. Va rog sa imi faceti o oferta pentru un panou solar de 150L apa cu montaj inclus in judetul satu mare

 551. panait florica spune:

  va rog sa ma contactati pentru consiliere si montaj panouri solare apa calda. multumesc

 552. vasile voicu spune:

  Buna ziua,

  As dori sa va intreb daca instalez un panou solar de 150 litri apa calda nepresurizat cu diferenta de nive de cca.2m
  (pus pe planseu nu pe varful acoperisului) ar functiona? Ar fi destula caderea de 2m pt. dus .

  Va multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Cerea o putem onora dupa 16 MAI ,cand primim un nou import.Pretul v-il comunicam atunci,dupa ce facem toate calculele.Daca santeti dispus sa asteptati va rugam sa ne comunicati

 553. iulian spune:

  Buna seara, am o centrala pe lemne si un boiler cu 2 serpentine, cu ajutorul caruia am apa calda prin circularea agentului termic din centrala pe lemn.Ma intereseaza un panou solar cu ajutorul caruia sa obtin apa calda vara pentru uzul casnic si iarna cu plus la incalzirea locuintei( macar ziua cand este soare ). Va rog sa-mi trimiteti un email cu oferta d-voastra si sfaturile necesare.Locuies in Macin, judet Tulcea.
  Cu stima!

  1. Top Solar SRL spune:

   Pentru a va face oferta corecta ne trebuie volumul boilerului?

 554. Sav Vasile spune:

  Buna ziua, am o centrala pe lemna de 40kw, am un boiler cu doua serpentine de 200l as dori un panou solar pentru apa calda pe timp de vara. Locuinta este la Intorsura Buzaului, va rog sa-mi faceti un calcul in care sa cuprinda transport ,instalare, va multumesc frumos.

 555. Domnitanu Mitica spune:

  Buna ziua,

  Doresc sa achizitionez un panou solar nepresurizat de 150 l. Va rog sa-mi spuneti care este pretul final de achizitie si cat costa transportul pana in Galati( in oras sau in com. Branistea).

  Multumesc.

 556. Bod Sandor spune:

  Bună ziua ,doresc un panou solar de apă caldă pentru doă persoanne sau trei cu montare pe acoperișul casei ,casa fiind în judeșul Covasna Com.RECI STR PRINCIPALĂ NR 25.TELEFON MOBIL 0722 283 07până la o valoare de 250 Euro. cu stimă Bod Sandor

 557. Cornel Stoica spune:

  Buna ziua
  As dori un panou solar de 100 litri cu tot cu montaj lângă orașul Gaesti si mai vreau sa știu daca este funcțional si pe timp de iarna?
  Mulțumesc si aștept răspunsul dumneavoastră

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua,
   Va putem ajuta dupa 20 MAI ,cand ne soseste noul import.
   Da poate functiona si iarna

 558. popescu constantin spune:

  As dori sa cumpar un sistem incalzire apa menajera nepresurizat 20 tub. 150l inox intrior exterior inclusiv suportul
  pretul si modul de livrare daca pot ridica direct dela firma

  1. Top Solar SRL spune:

   Momentan ,nu avem pe stoc. Reveniti dupa 20 MAI, cand ne soseste un nou import

 559. PAVEL TIBERIU spune:

  DORESC O OFERTA DE PANOURI SOLARE PRESURIZATE

 560. ovidiu spune:

  buna ziua!Am boilerul de 200 cu doua serpentine,momentan are bay pass, si vasul de expansiune,as dori un calcul ptr achizitionarea pieselor care lipsesc si montajul.Ptr a va fi mai usor nu mai calculati si fitingaraiele apreciati in mare. Multumesc astept mail!

 561. Lorand Both spune:

  cerere oferta pt un panou solar nepresurizat de 270 l cu tot ce este necesar instalatia, pret cu tva fara montaj. si cu montaj deva jud hunedoar

  1. Top Solar SRL spune:

   PE 20 MAI ne soseste un nou import.Reveniti va rugam dupa aceasta data

 562. bodnarescu mihai spune:

  buna ziua ,m-ar interesa cit ma costa un pachet complet (panou presurizat cu 12 tuburi,boiler etc.) si daca puteti asigura trasportul si montajul Straja-Suceava .
  astept raspuns pe e.mail.

 563. Leon Gabriela spune:

  Am un panou solar nepresurizat de 100l si am vrea sa mai luam inca unul. Se poate lega sa functioneze amandoua.

 564. Mihaela Pintecan spune:

  Buna ziua,
  as rog as dori o informatie :
  In cazul unei furtuni cu grindina, tuburile nepresurizate se pot deteriora ???
  Iarna trebuie golita instalatia ??

  Multumesc

 565. gudac emil spune:

  Buna ziua sunt interesat pnt o casa la tara pnt incalzire pe timpul ierni se pote produce caldura la calorifere cu panouri solare cu centrala etc puteti sa imi faceti un calcul va rog pnt o casa cu 6 camere aproximativ 300 m2 8 calorifere ?multumesc

 566. John spune:

  Rog sa-mi spuneti daca pretul include TVA si cat se percepe pentru transport in provincie.

 567. broinas florian spune:

  buna ziua,
  pentru programul casa verde, ce ne-ati putea oferi pentru a ne incadra in suma aprobata de 6000 lei.
  Pentru Oradea.
  Va multumesc,

 568. nicolae spune:

  buna ziua. care este diferenta dintre nepresurizat si presurizat. ma intereseaza varianta 100-150 litri. costul montajului? campina, prahova . astept oferta. nu e urgent

 569. andreea spune:

  Buna ziua!. Sunt interesat de un panou solar nepresurizat de 175l apa calda. Care este pretul cu tva, cum ajunge el la destinatie, cum se face plata (daca transportul este inclus in pret) si care este termenul de garantie! Cand se poate achizitiona ? multumesc

 570. stoichici cecilia spune:

  Buna ziua! Doresc sa stiu cat m.ar costa un panou solar pentru producere ACM la o casa cu 4 bai, 3 la etaj si una la parter, pentru o fam formata din 6 persoane. Se poate monta boilerul in podul casei? Multumesc

 571. calin spune:

  buna ziua,am o centrala pe lemne cu un boiler de 120 de litri puteti sa imi oferiti o solutie pentru incalzirea apei din boiler si daca se poate si incalzirea apei din calorifere

 572. aurica tonea spune:

  scuzati….boilerul e de 150l

 573. Ursache Gigi spune:

  buna ziua, vreau si eu o oferta de pret pt un panou cu 22 de tuburi ,boiler de 100 l ,si restul calculatorul,pompa vasu de expansiune

 574. valentin spune:

  buna ziua m-ar interesa un panou solar nepresurizat de 175 l . Locuiesc in loc Dornesti jud. Suceava, va rog un pret cu tot cu accesorii ( pompa) si ce mai trebuie, fara montaj, cu tot cu livrare. Astept raspuns, va multumesc.

 575. valentin spune:

  buna ziua m-ar interesa un panou de175 l cu tot cu accesorii (pompa) si ce mai trebuie. Va rog un pret cu tot cu transport in loc Dornesti jud Suceava. va multumesc.

 576. DRAGOMIR MARIANA spune:

  Buna ziua,m-ar interesa sa stiu daca prin programul casa verde pot achizitiona de la dvs.panouri solare incalzire si apa calda -presurizate ,cu toate instalatiile necesare si montaj pentru o casa de 100 m.p.
  O zi buna!

 577. Mocanu spune:

  Buna ziua,
  doresc sa montez un astfel de sistem de inclazire pt apa si doresc mai multe detalii.

  Multumesc

 578. Macovei spune:

  Vreau si eu un nr. de telefon sa va pot contacta. Ma intereseaza si pe mine un panou solar

 579. Macovei spune:

  Vreau si eu un nr. de telefon sa pot lua legatura cu dumneavoastra

 580. Adrian spune:

  Doresc o oferta de pret pentru un panou solar presurizat de 300l cu sistemul complet plus montaj si transport in Sat Mesendorf , Jud. Brasov. Multumesc

 581. MOTFOLEA MADALIN spune:

  Buna ziua,as vrea sa aflu pretul pentru un panou solar de 270 L fara montaj,sa mil trimiteti in Peatra Neamt,ci tot ce contine panoul,va multumesc

 582. Jean spune:

  Buna ziua!
  M-ar interesa un panou solar pt acm si aport la incalzire (cred ca 20 tuburi sunt suficiente).Am centrala pe lemne in circuitul careia este un boiler cu doua serpentine de 200 l asa ca mi-ar trebui automatizarea panoului si celelalte inclusive antigelul solar).Ma intereseaza o oferta de pret,in euro este inselator,nu stiu cum calculati rata de schimb,nici tva…..Daca aveti in jud.prahova reprezentanta sau comercializare…Multumesc anticipat! O zi buna!

 583. Neagoe Liviu spune:

  Buna ziua!imi puteti spune,va rog,cat ma costa tot sistemul (gata ptr.montare) al unui PANOU SOLAR nepresuriz at 150l apa calda….Multumesc mult!

 584. In anul 2011 am depus dosarul cu nr 57/CT 08.06.2011, s-a aprobat in 2014 am depus toate documentele cerute in august 2014, si nu am primit nimic,trebuie sa mai astept trei ani

 585. LUCIAN spune:

  buna ziua

  sint interesat sa achiztionez un panou solar ptr apa calda.
  cel de 100 l din promotie.
  va rog sa imi spuneti costul total, incluzind transport pentru localitatea Navodari(jud Constanta)

  va multumesc anticipat

  Lucian

 586. IULIAN spune:

  Buna ziua ,M-ar interesa si pe mine unul in jur de 100 L.din inox,2 persoane pt baie In apropiere de Or.Titu Dambovita,montaj cu tot cu tevi un pret?

 587. Niculae spune:

  doresc achizitia si instalarea unui panou solar nepresurizat de 150L cu senzor de temperatura apa calda si supapa de suprapresiune; mentionez ca nu voi folosi apa calda decat in week-end….Recomandari si oferta
  ( pret si termen livrare /instalare in vecinatatea Buc-30Km)

  Multumesc

 588. adiruican spune:

  de ce nu spune nimeni si dezavantajele panourilor ne presurizate anume ca trebuie golite pentru iarna dar scosase si golite si tuburile pentru a nu ingheta ele fiind proiectate pentru tari cu ierni blande unde apa nu ingheata si nu sparge tuburile daca nu sant scoase

 589. adiruican spune:

  de ce nu spune nimeni si dezavantajele panourilor ne presurizate anume ca trebuie golite pentru iarna scosase si golite si tuburile pentru a nu ingheta ele fiind proiectate pentru tari cu ierni blande unde apa nu ingheata si nu sparge tuburile

 590. ailenei radu spune:

  buna ziua mamintereseaza un solar de 3- 3 persoane si as vrea sail achizitionezn, va rog contactati-ma cand vedeti mesajul la nr de tel 0756064335, nu pe email

 591. adrian spune:

  buna ziua.ma intereseaza un panou cu rezervor de 100 l.trimiteti si in Bacau?

 592. GOSU VASILE spune:

  buna ziua,
  ma intereseaza o oferta pentru un panou solar presurizat (20 tuburi)pentru ACM si aport de incalzire (furnizare elemente complete si montaj) ce se poate monta pe acoperis inclinat cu orientarea catre sud. precizez ca detin o centrala termica pe lemne cu gazeificare de 28 kW ( fara boiler); suprafata locuibila este de 90 mp.
  locuinta este in localitatea Stefan cel mare judetul Calarasi.
  multumesc.

 593. ELENA spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un panou solar pentru un boiler de 100 litri cu ajutorul caruia sa obtin apa calda vara pentru uzul casnic si iarna la incalzirea locuintei .Va rog sa-mi trimiteti un email cu oferta d-voastra si sfaturile necesare.Locuies in Cojasca, judet Dambovita. Cu stima!

 594. simionovici alexandru spune:

  mi.as instala un panou solar dar m.au speriat niste ”cunoscatori” spunand ca daca lipsesti de acasa(si nu consumi apa calda) nu poate fi conyrolata supraincalzirea sistemului.rog frumos lamuriti.ma.
  2.cum poate fi utilizat pt aport la incalzire?
  multumiri anticipate pt raspuns si mult succes in afaceri !
  NB functie de raspuns poate initiem instalarea.

 595. puiu gheorghe lucian spune:

  Buna ziua m-ar interesa un panou pt 2 personae .Cat Costa montarea lui la o casa la tara la 20km de buzau.Asigurati si montarea lui .Un numar de telf aveti?

 596. cristi spune:

  buna ziua.am o pensiune in constanta de 8 camere.ma intereseaza daca cel mai mare panou cel de 270 l ar putea face fata daca pensiunea este plina.daca se poate sa-mi spuneti daca poate sal monteze un instalator.si kat ma costa transport,piese adica coplect.multumesc

 597. francisc spune:

  m-ar interesa un sistem de panouri care merg si iarna. precizez ca am o centrala cu combustibil solid viadrus de 40kw. casa are 60mp (2camere baie si bucatarie). cat ar costa toata instalatia cu tot cu manopera. va multumesc anticipat

 598. barbu costinel spune:

  buna ziua sunt din craiova si ma intereseaza achiziitionarea unui panou solar nnepresurizat cu 12 tuburi de 100 litri.va rog a-a-mi raspunde unde pot sa ma adresez in craiova pentru mai multe informatii?

 599. iordache spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un panou solar presurizat pentru apa cada pe tot parcursul anului pentru 3 persoane (de 12 tuburi sau 18) cu tot ce include. Sunt din Craiova. Va rog un pret aproximativ. Va multumesc!

 600. stamatin gheorghe spune:

  doresc si eu un pano solar cum se procedeaza si cat ma costa va multumesc

 601. george spune:

  buna ziua, sunt din constanta si stau la bloc .vreau sa-mi montez un panou solar pentru incalzirea apei ,se poate monta si la balcon ?

 602. EMIL ROBU spune:

  BUNA ZIUA ,

  DORESC SA INSTALEZ UN PANOU SOLAR PENTRU 3 PERSOANE IN LOCALITATEA GRECEANCA JUD. BUZAU

  INTREBAREA MEA ESTE CAT DUREAZA ACEASTA OPERATIUNE SI CAT COSTA TOATA AFACEREA ASTA????

  VA MULTUMESC ANTICIPAT

  R.E.

 603. Liviu spune:

  Am tot cerut in repetate randuri un nr. de telefon al unui colaborator care asigura montajul in zona Mures si nu am primit nici un raspuns si nu inteleg de ce nu vreti sa ma ajutati cu acesta informatie inainta sa comand panoul solar. Pooate ca acum voi primi un raspuns.
  Va muntumesc.

 604. DORIN spune:

  Buna seara,
  m-ar interesa o oferta de pret pentru panou solar plus boiler de 200 l plus manopera si celelalte materiale necesare. Cu stima,
  Dorin Brinduse
  Astept raspunsul dumneavostra pe email!

 605. Marius spune:

  I-mi puteti spune, va rog ,pretul unui sistem pentru ACM , (4 persoane) . Locuinta este in jud. Calarasi, la100km de Bucuresti. Pretul total( inclusiv transport, instalare, TVA). Va multumesc !

 606. Razvan spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un sistem PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 100L APA CALDA si as vrea sa stiu daca si cum puteti livra in tara, respectiv in jud Galati.
  As mai dori sa stiu daca exista o protectie la supraincalzire, adica daca apa din boiler ajunge la o temperatura prea mare ce se intampla cu ea.

  O zi buna,
  Razvan Damian

 607. horobet eugen spune:

  doresc panouri solare pentru incalzire si apa calda 160 m2

 608. pantazi marian spune:

  care este oferta pt un panou solar nepresurizat 270l, pret montaj si toate cele necesare, zona floresti giurgiu?

 609. ionel spune:

  As dori sa stiu daca la panourile solare nepresurizate de 100 L si 150 L aveti varianta de INOX si interiorul si exteriorul bazinului si inclusiv suportul de montaj tot din INOX . Ce preturi ar avea acestea ?
  Asigurati transportul si montajul, la Tg-Jiu

 610. sava iosif spune:

  Cat ajunge un panou de 10 tuburi cu controler grup pompare.mentionez ca am boiler si vas expansiune.stau an com simian jud mehedinti tel0724784387 deci si transportul cat ar ajunge .va multumesc

 611. Dalma spune:

  Buna seara! Ma inteteseaza panou solar nepresurizat de 150L apa calda. Aveti pe stoc? Si cum pot sa va contactez. Multumesc!

 612. Dalma spune:

  Buna ziua! Ma intereseaza panou solar nepresuzabil de 150 L sau 180L. Puteti trimite cat costa, si livrarea si montarea daca il acceptati. Multumesc

 613. cozmin. spune:

  Ma.ar interesa panouri pentru apa calda….un pret …200l….in jud gorji….aveti sucursala??cat ma.ar costa??

 614. marian spune:

  Buna – ziua, sunt din cuza voda, jud constanta. Asi dorii montarea unui panou solar la casa parintilor mei. Casa este cu fata spre sud si are o lungime de 20 m iar deasupra au asteriala si acoperita cu placi de azbociment. In casa locuiesc 4 persoane. Vreau sa stiu cat ma costa o instalatie cu tot cu mantaj si transport, si daca aceasta instalatie poate fi montata pe platforma terasei. Multumesc anticipat si astapt raspunsul dv.

 615. marian spune:

  pret panou solar pt 4 pers cu transport si montaj in loc.CUZA VODA jud. CONSTANTA.MULTUMESC.

 616. ionut spune:

  Va salut ,
  ma intereseaza si pe mine un sitem pt apa calda presurizat , intrebarea e care sunt consumabilele la el si in ce consta , am citit ca se schimba ceva la 5 luni , ceva lichid sau ce ca nu am inteles .
  eu am o centrala pe lemne si carbuni si un boiler termoelectric de 6o de litrii , ma ajuta cu ceva dc iau sistemul de incalzire presurizat , pot stoca apa calda in el?
  Ce mai imi trebuie pt a-l pune in functiune, pompa recirculare , hidrofor?vas expansiune?

  Va multumesc!

 617. istrate monel spune:

  Buna seara..un panou solar pt apa menajera de 100l ma intereseaza..pret si modalitate de livrare…sunt din com babiciu jud olt tel meu 0746118675…multumesc anticipat

 618. dan spune:

  buna seara, am un boiler de 120 litri cu 2 serpentine pe care vreau sa-l folosesc cu o soba tip centrala pe lemne , dar as vrea sa achizitionez si un sistem solar pentru perioada de vara.Va rog sa-mi dati o oferta pentru panou si tot ce mai trebuie pentru acest sistem. Multumesc.

 619. vlad spune:

  Bună ziua, m.ar interesa un panou nepresurizat pt 5…6 pers. Daca se poate un preț cu montaj in gheboieni comuna Tatarani. Va mulțumesc anticipat!

 620. viorel spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa o instalatie completa pentru apa calda si aport la incalzire.Casa are o suprafata de 100 mp,este locuita de 2-3 persoane si are incalzire cu centrala pe gaz.Locatia este in com. Joita la 7 km de brico militari.
  Va solicit un pret cu tot cu montaj.
  Multumesc.

 621. Jipa spune:

  Cum se produce amestecul de apa calda cu apa rece tinand cont ca apa calda vine prin cadere cu o presiune de max. 0,5 atm iar apa rece vine din retea sau de la hidrofor cu o presiune de cikrca 3 atm?
  De asemenea ce se in tampla cand apa calda nu este folosita mai multe zile? Multumesc.

 622. belu silvan spune:

  buna ziua!m ar interesa si pe mine sa stiu va rog cat de eficiente sunt sistemele de incalzire a apei meajere! la cat s ar ridica costurile unei astfel de instalatii de 4 persoane pentru jud gorj?astept raspuns urgent.multumesc anticipat

 623. eugen spune:

  Ma intereseaza panou solar pt 4 pers. aprox 200 l. Va rog un pret total panou plus rezervor, daca aveti echipa montaj in Arad ‘. Pret montaj.

 624. belu silvan spune:

  buna seara!m ar interesa si pe mine la cat s ar ridica costurile unei instalatii pentru apa calda.mentionez ca sunt din gorj si instalatia trebuie sa acopere necesitatiile a 4 persoane!multumes anticipat

 625. durus vlad spune:

  ma intereseaza un panou nepresurizat 100l….pt montare si racordare de ce mai am nevoie inafara de chitul prezentat…astept raspuns.

 626. Lihat Catalin spune:

  Buna ziua. Locuiesc intr-o casa de 52mp si as fi interesat sa o incalzesc cu panouri solare. Puteti va rog sa imi trimite-ti o oferta pentru intreg sistemul si ce am nevoie. In primul rand as fi interesat de pret sa pot sa fac un calcul. Locuiesc in jud. Timis. Va multumesc

 627. mihaela spune:

  buna ziua, ma intereseaza un panou solar nepresurizat de 150 l – 251 euro. oferiti montaj si la Botosani?
  cam cat m-ar costa? va multumesc!

 628. gabriel spune:

  buna ziua. as dori sa stiu cat ma costa un oanou cu 10 tuburi, cu boiler si tot ce trebuie. mai ma intereseaza daca nu bate soarele iarna, la ce temp face apa. aceste tuburi merg si pe raze uw? astept un rasp urgent. va multumesc

 629. gabriel spune:

  buna ziua. as dori sa stiu cat ma costa un oanou cu 10 tuburi, cu boiler si tot ce trebuie. mai ma intereseaza daca nu bate soarele iarna, la ce temp face apa. aceste tuburi merg si pe raze uw? astept un rasp urgent. va multumesc

 630. Bogdan spune:

  Buna ziua,

  Sunt interesat de sistemul de incalzire PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 270L APA CALDA, suntem 4 adulti si 2 copii, as fi interesat de costul total de implementare.
  Mentionez ca in acest moment, avem la sistemul de incalzire (centrala pe lemne) un boiler de 200 litri cu dubla serpentina, daca este un alt sistem eficient pentru incalzirea apei menajere folosind bolierul centralei, va rog sa il ofertati si pe acela.
  Vreau costurile complete pentru echipamente, cat si pentru instalare (Adunatii Copaceni Jud. Giurgiu)

 631. Dumitrescu spune:

  Domnilor, as fi interesat la un sistem de incalzire prin panouri solare. Nu stiu sa va dau detalii tehnice. Ma astept sa mi le dati Dvs. Panourile pot fi instalate pe acoperis (casa), capacitatea sa fie pentru 2-3 persoane. Localitatea este Popesti-Leordeni (Ilfov – Bucuresti). Va rog sa-mi raspundeti pe adresa de e-mail, nu pe site.
  Multumesc.

 632. marian spune:

  sunt din loc CUZA VODA jud CONSTANTA SI ma intereseaza achizitionarea unui panou solar pt 4 5 pers si daca montati si in aceasta zona pret?

 633. jako zoltan spune:

  buna ziua am o centrala pe lemne cu pufer si separat un boiler de 200l ptr.apa calda si menajera la care a-s putea lega printr-o serpentina un panou solar de 20 tuburi vidate.Va rog sa-mi trimiteti oferta ptr. panou ,grup pompare ,sistem automatizare.mentionez ca locuiesc in petrosani jud.hd

 634. Silviu Bucur spune:

  Am cumparat azi de la d-voastra un panou de 100 litri nepresurizat.
  Astept instructiunile de montaj.
  multumesc.

 635. antofie spune:

  Buna seara, sunt interesat de un panou cu nepresurizare de 220L la gheboieni dambovita. Un preț cu montaj va rog daca se poate!

 636. Radu spune:

  Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti daca in preturile din catalog este pachetul intrg,inclusiv comanda(Computerul) sau mai este ceva necesar pentru a putea fi functionabil? Multumesc Radu

 637. costin spune:

  Imi puteti transmite o oferta privind panoul vidat, cu 12 tuburi, in conditiile in care as dori sa-l inserez in instalatia existenta deja, formata din centrala pe lemne + boiler 80l cu serpentina? in oferta va rog sa aveti in atentie toate elementele legate de transport, montaj, automatizare, antigel, pompa, conexiunile la retea, etc. Care este consumul lunar de energie electrica necesara pentru functionarea panoului? Multumesc!

 638. dan dumitriu spune:

  M-ar interesa pretul unui sistem presurizat de incalzire apa calda,eu avand un boiler cu dubla serpentina ,vas de expansiune si pompe de la centrala termica ce e montata.M-ar interesa transportul si montajul,ca pret final.Cu multumiri,Dumitriu

 639. Doru spune:

  Este vorba de 2 persoane, in Porumbacu de Sus jud Sibiu. Am un boiIer cu agent termic si electric. Circuitul apei calde din panoul solar nepresurizat include boilerul sau este un circuit separat? Pt casa din structura de lemn, care este pretul inclusiv montajul?
  Multumesc
  D.P.Tiberiu

 640. cristian spune:

  Buna ziua. Sunt interesat de un panou solar eficient cam pt 4 persoane, insa as dorii sa stiu daca in pretul panoului este inclus si montajul produsului. Precizez ca locatia unde s.ar face montajul este in Pitesti. Multumesc anticipat

 641. Hermeneanu Liviu spune:

  Buna ziua. M-ar interesa sa stiu daca mai aveti pe stoc panoul solar nepresurizat 100L si cat ar costa transportul pana in Brasov. Multumesc.

 642. Danut Bogdan spune:

  Va rog sa-mi trimiteti (estimativ) un calcul pentru un system de incalzire (aport de incalzie) pe toata perioada anului la o casa de aprox 400 mp, pentru un nr de 5-6 persoane. Rugamintea mea este sa imi dati daca este posibil mai multe variant cu preturi si scurte comentarii. Va multumesc, cu stima, dan

 643. enescu dumitrel spune:

  buna ziua,am aprobarea de la programul CASA VERDE pt. panou solar si m-am orientat catre un panou presurizat separat 20 tuburi intrebarea este cat ma costa toata instalatia
  locuiesc intr-o casa de aprox. 150 mp braila
  va multumesc

 644. Popa spune:

  Mar interesa un panou de 200 L interior exterior inox, inclusiv suportul pretul si modul de livrare
  si cit are garantie,tuburile.
  .

 645. Stanciu spune:

  Un panou pentru apa calda la 4-5 persoane cu montaj la ce pret s-ar ridica?
  Valea Doftanei ,Prahova

 646. Valentin spune:

  Buna ziua, ma intereseaza incalzirea apei calde cu ajutorul panourilor solare. In prezent folosesc un boiler bivalent (electric si cazan) cu doua serpentine. Volumul boilerului este de 200 litri la care doresc sa leg sistemul dv. Locatia este in judetul Timis. Rog oferta de pret fara montaj. Multumec

 647. Ma numesc Adrian si mar intetesa un panou solar pt apa calda as vrea sa ma informez la dumneavoastra sau
  sami recomandati dv.unul ca eu sunt in necunostinta de cauza locuesc in comuna Limanu. jud. Constanta
  La 3-4 km de Mangalia si as vrea sa imi spuneti daca asigurati si montaju si cit ma costa eu dispunde maxim
  1500 de lei suntem 4 persoane in casa. Va multumesc trimiteti mail sau sunati la nr de tele 0760062713 va va raspuntde sotia. Va multumesc inca o data .

 648. alex spune:

  12 tuburi/100 litri
  ce contine kit-ul
  cat costa transportul la caracal olt
  cat dureaza livrarea

 649. vasile spune:

  Buna ziua ;as dori sa achizitionez de la dumneavoastra un sistem de incalzire apa de 200 Litri cu montaj ,transport e.t.c si care este pretul final. locuiesc linga oras PUCIOASA: judet Dambovita . va multumesc : Vasile.

 650. codrut spune:

  costuri pt un panou cu 24 de tuburi cu bazin de colectare de 220 l kit de instalare,etc plus transport la tulcea. eventual montaj. asigur casa/ masa si pescuiala de rigoare!

 651. Liviu spune:

  Buna ziua.
  Detin o centrala Wiesmann Vitodens 200 cu un boiler de 300 l . Ma intereseaza o calculatie de pret pentru un sistem complet pentru panouri solare de acest tip .Evident ma intereseaza si manopera .

 652. florin spune:

  Buna ziua,

  va rog sa imi spuneti ce trebuie achizitionat pentru a avea o instalatie completa cu boiler de 200 litri.( ma refer la intreg ansamblul necesar functionarii optime )

  multumesc,

  florin

 653. ion spune:

  am boiler de 80 l electric + serpentina. nu am centrala asa ca ma gandeam sa iau un panou cu tot ce trebe vas etc

 654. Catalin Ionita spune:

  Buna ziua,
  Am o casa de vacanta la 3 km de Valenii de Munte/Prahova.
  Asigurati montaj in aceasta zona?

 655. TACHE VICTORIA spune:

  Ma intereseaza pretul final, inclusiv montajul,pentru un panou solar pentru 2 persoane, in comuna Sf. Gheorghe, jud. Ialomita.

 656. Dumitrache Constantin spune:

  Buna ziua.
  Am o centrala pe lemne si un boiler cu 2 serpentine100 l(termoelectric), cu ajutorul caruia am apa calda prin circularea agentului termic din centrala pe lemn.Ma intereseaza un panou solar cu ajutorul caruia sa obtin apa calda vara pentru uzul casnic si iarna cu plus la incalzirea locuintei( macar ziua cand este soare ). Va rog sa-mi trimiteti un email cu oferta d-voastra pentru intreg chitul de montaj plus transport si eventual manopera.Locuies in Josani, judet Hunedoara. Cu stima

 657. TIRU MELANIA spune:

  Ma intereseaza un panou solar nepresurizat de 50 l .Ce mai trebuie cumparat pentru a putea fi pus in functie si de unde . Multumesc.

 658. viorel spune:

  Ma intereseaza o popa de ridicat presiunea dintre panou si dus sau chiuveta,pretul si modul de achizitionare. De asemenea un vas de expansiune cu flotor al carui orificiu de montare pe bazin mi s-a rupt de doua ori si poti sa-i mai faci nimic decat sa-l arunci. Va multuesc. Astept raspunsul.

 659. stefan gheorghe spune:

  Buna ziua , vreau sa achizitionez un panou pentru apa calda de 150 l , fara montaj
  Vreau sa stiu cit dureaza pina il pot primi, si cum lansez comanda

 660. Lucian spune:

  Buna ziua

  Va rog sa imi faceti o oferta de pret cu instalare cu tot pentru apa calda pentru baie si bucatarie pentru 5 persoane in Cluj.
  Ma intereseaza pretul intreg cu materiale(tevi, etc) si instalare tot.
  Va multumesc

 661. ramona spune:

  Buna,ma intereseaza un sistem de panouri solare pentru apa calda si aport la caldura,pe toata perioada anului,mentionez ca am un boiler electric de 80 l dar nu este cu serpentina si o centrla electrica de 9 k ,dar as vrea sa reduc consumul la energie electica;suntem 3 persoane iar suprafata apartamentului este de 50 mp.As vrea sa stiu de ce am nevoie si un pret,va multumesc!

 662. Cosmina spune:

  Buna ziua,

  suntem interesati de panou solar de 200 l , va rugam sa ne transmiteti care sunt costurile totale pentru achizitionarea panoului inclusiv montarea acestuia , si daca d-voastra va ocupati de montare in loc.Cluj – Napoca

  Va multumesc,

 663. rosu costica spune:

  ma intereseaza un panou de 175l la 278 euro ,cu detalii montaj pentru apa calda.locuiesc in tecuci,galati,nr de persoane 2-3,ocazional 4.va multumesc anticipat.

 664. Negurici Iulian spune:

  Buna ziua.
  M-ar interesa un pret cu TVA la un panou solar nepresurizat de 175L 18 tuburi de 58mm.

  Negurici Iulian. Va Multumesc.

 665. mititelu nicolae spune:

  va rog sa-mi trmiteti pe adresa de mai sus o oferta pentru un sistem de 150 l cu controler fara montaj.la ce presiune rezita instalatia ?

 666. Laurentiu Brinzaru spune:

  Buna ziua! Vreau sa stiu cat ma costa un panou cu 20 de tuburi presurizate pt o casa din Gheboieni, jud. Dambovita. Am boiler de 150 de litrii. Ma intereseaza pretul incluzand manopera si toate accesoriile necesare. Multumesc!

 667. gabi chiran spune:

  Buna ziua,
  Care ar fi costurile pentru un sistem de 150l ? Si aici ma refer la toate costurile.
  Va multumesc.

 668. TIMIS VASILE spune:

  As dori o oferta pentru kit complet,incalzire apa cu ajutorul panourilor solare,pentru o pensiune cu 18 camere.
  Va multumesc !

 669. criss spune:

  Detin un mic atelier auto de aproximativ 180mp si ma intereseaza un sistem complect de incalzire cu panouri solare . Mentionez ca toata constructia este din panouri sandwich .Va rog sa -mi trimiteti oferta cu si fara montaj . Multumesc

 670. petre spune:

  Buna ziua! Doresc o oferta de pret pentru un sistem complet- plus manopera( pentru 3persoane- ocazional 5 ) si daca montati in jud iasi sau aveti colaboratori. Va multumesc!

 671. petru spune:

  Buna ziua. In luna iulie 2015, am achizitionat printr-o firma un sistem solar cu 30 tuburi vidate. Tuburile am vazut ca sunt livrate in cutii PANOSOL. Mentionez ca este folosit un boiler de 300 l cu o serpentina. De la data montarii sistemului temperatura apei incalzite nu trece de 58-60 grade in conditiile in care afara au fost zilnic peste 33 grade. Daca fac doua dusuri si spal 5 farfurii, apa se raceste la 38-40 grade iar in zilele fara soare, temperatura apei din boiler scade si mai mult (practic nu poate fi folosita deoarece soarele nu mai incalzeste iar sistemul nu descarca caldura in boiler). Mentionez ca boilerul este legat in serie cu boilerul unei centrale termice pe gaz. Puteti sa-mi spuneti care ar putea fi problema pentru care nu am apa calda. Mentionez ca suntem 3 persoane iar consumul este minim .

 672. Dinu spune:

  buna ziua mar interesa panouri solare nepresurizate ceva ptr 4 pers sau 200 litri sunt din Botosani .as dori sami spuneti prerul final montaj inclus tot multumesc…

 673. cristian radu spune:

  Buna ziua.as dori si eu o intalatie cu sistem presurizat de 20 de tuburi cu boiler de 200l cu tot cu accesorii si
  montaj pentru o casa de 160 m2 in orasul targoviste.Daca puteti sa-mi trimiteti o cota estimativa pentru
  inceput daca facilitati montajl, se mai pot obtine fonduri de la guvern pentru sistemele solare,
  va multumesc anticipat.

 674. Popescu Viorel spune:

  Buna ziua!
  Am o centrala termica pe lemn si carbune ,iar boilerul este de 100l(merge la centrala si la curent electric).Cum as putea folosi panouri solare care sa ma ajute vara la incalzirea apei si eventual sa le pot folosi si cu aport la incalzire,in special perioada cand inca nu este frig ,frig de tot? Este posibil si daca da ,va rog sa-mi recomandati
  cum le pot procura.
  Multumesc anticipat!

 675. Andrei spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o oferta completa (panouri solare, bolier, montaj, etc) pentru casa in zona montana, cu 7 bai, o bucatarie, si 9 camere. Casa are D+P (living, bucatarie, grup sanitar)+E (4 camere, 3 bai)+M (4 camere, 3 bai). Panourile solare ar trebui sa contribuie atat la incalzirea locuintei cat si la apa calda menajera.

  Casa nu este inca finalizata, deci nu are nici centrala termica montata, insa aceasta va fi pe combustibil solid. Camerele au in medie 12 mp, Parterul este din caramida iar etajul si mansarda sunt din lemn. Toata casa este izolata cu polistiren de 10 cm.

  Daca mai sunt necesare alte detalii vi le pot furniza pe mail.

  Multumesc,
  Andrei

 676. Vlad spune:

  Ma intereseaza un panou presurizat de 12 tuburi + boiler si echipamentele necesare instalarii, ( posed vas expansiune ) . Pitesti . Trimeteti-mi pret produse + transport .

 677. criss spune:

  Ma intereseaza un panou solar presurizat cu 18 sau 20 tuburi cu toate cele necesare montarii si instalarii si transportul pana la Oradea .multumesc..

 678. NISTOR MIHAI spune:

  Buna ziua.Sunt interesat de un sistem complet de panouri apa calda cu aport la incalzire de 300litri ,cu montaj (la cheie) boilar cu doua serpentine.De asemenea as dori un sistem complet de panouri fotovoltaice de 6 KW. CALITATEA GERMANA INCLUSIV ACUMULATORI.Spuneti-mi preturile pentru fiecare in parte.Va multumesc.

 679. Stefan daniel spune:

  Salut,in principiu m-ar interesa daca se poate incalzi o casa cu 2 persoane si 3 calorifere in 2 camere in intregime numai din panouri solare.daca se poate spunemi te rog pretul complet cu tot kitul care este nevoie pentru ca sunt foarte interesat sa achizitionez astfel de instalatie.merci

 680. Capataru marian spune:

  Cat ma costa un sistem de 20 de tuburi cu un boiler de 200l sunt din jud olt va multumesc

 681. Cusutura ionel spune:

  Buna ziua…As dori un panou solar de 150L și as vrea sa stiu daca asigurati tranportu si nontaju in com Braniștea jud Galati si cat ma costă instalatia cu tot cu transport și montaj. Va multumim și asteptam un raspuns.

 682. liviu indrei spune:

  ma intereseaza un panou solar nepresurizat apa calda pentru doua persoane nr tel/contact 0744535783 liviu indrei oras aiud

 683. erdo attila spune:

  Buna ziua. Un panou cu 12 tuburi cu toate accesoriile, cu transport si montare. Mentionez ca am un boiler de 100 /l si stau in sat Racosul de sus, Or. Baraolt, jud. Covasna. Va multumesc!

 684. Lucian spune:

  Buna pentru un boiler de 300 litri légat la o centrale me gaz ce panouri si cate am nevoie. Multumesc

 685. Cosma flavius spune:

  Bună seara.care este prețul (la toată instalația. ..eu practic dau drumu la apa și am apa calda) plus manopera.pentru 4 persoane.m.Mulțumesc și aștept un răspuns

 686. CSABA PERES spune:

  Buna. Am achizitionat un panou solar de 180l de aprox 3-4 ani , iar de ceva timp dupa 2-3zile mai reci fara mult soare ,temp. apei scade la 40c , poate chiar sub 40c ,si la ora 23.00 sare siguranta ,are un scurt,si nu stiu unde. Stiti cumva unde ,si cat ar costa rezistenta sau ce o fi ea Multumesc

 687. dan spune:

  Doresc si eu o oferta pt. un sistem complect inclusiv montaj pt.un panou cu 20 de tuburi

 688. victor spune:

  la ce suma ajunge panoul ,daca eu locuesc in Chisinau si daca e posibil.

 689. IOAN MALITA spune:

  Buna ziua,
  Mai intereseaza, daca sunteti amabili, pentru o causta de 30 mp langa Oradea, pretul unui sistem de iluminat si de prize pentruu aparat de radio, tv, cu panouri solare l si eventual si de incalzit apara menajera. Multumiri, IM

 690. cristian spune:

  buna ziua,
  as dori un panou pentru incalzirea pe timp de iarna a unui apartament de doua camere 50m2.
  in total am 4 radiatoare de otel in casa si apa calda menajera.
  as dori sa ma deconectez de la incalzirea centralizata.

  imi puteti face o schema, banuiesc ca trebuie folosita o pompa ceva si o automatizare gen centrala cu robinet de 3 cai ?
  si beneinteles un pret pentru pachet si separat de instalare.

  multumesc
  Cristi (ploiesti)

 691. Constantina spune:

  Buna ziua! Doresc un panou solar de 200l in comuna cerasu prahova. Cat ma costa cu montat cu tot. Multumesc! O zi buna!

 692. Maria Daniel spune:

  As dorii sa achizitionez si eu doua panouri cu capacitatea de 150 l cu 20 tuburi.
  Care este pretul cuTVA pentru ambele si modalitatea de livrare.
  Cat costa montajul acestora.
  Com. Bradulet rescpectiv Com. Berevoesti , Jud Arges.
  Va multumesc anticipat.

 693. petre marius spune:

  salutare,

  ma intereseaza un sistem incalzire apa menajera nepresurizat 200 litri in slobozia arges ,va rog sa-mi comunicati pretul total plus manopera

 694. LIVIU spune:

  Buna ziua.locuiesc in Irlanda o tara cu multa ploaie si nu foarte mult soare.ce instalatie mi-ati recomanda si la ce pret total pentru 4.5 persoane
  multumesc anticipat

 695. Mihut spune:

  Ma intereseaza panou solar nepresurizat 150l ,cu tot ce ii trebuie pentru ca sa fie montat,oferta de pret pentru Cluj Napoca.Multumesc

 696. Matei Maricel spune:

  Ce pret are un penou 150 l .Doresc sa-l montez pe o baie construita la tara si-l folosesc doar pentru dus pentru 3persoane.Loc. CARJA Jud. VASLUI

 697. Madalin spune:

  Buna ziua,
  doresc oferta pt un panou solar nepresurizat de 150 l cu tot ce este necesar instalatia, pret cu tva fara montaj. si cu montaj, com. Stilpeni, judetul ARGES

 698. Suciu liviu spune:

  Detin o casa cu trei nivele, 90mp, pe nivel. Incalzirea, intentionez sa o fac cu o centrala pe lemne, cu gazeificare. Va intreb daca la aceasta centrala am nevoie de un boiler? Daca este nevoie de un astfel de boiler, acesta se poate folosi si la un sistem de incalzire cu panou solar pentru apa calda menajera pe timpul verii?
  Casa este situata langa Tg.mures.
  Deci as fi interesat costul total al echipamentelor de care as avea nevoie, la un boiler pentru 200 litri. Va multumesc.4

 699. Suciu liviu spune:

  Detin o casa cu tdrei nivele, 90mp, pe nivel. Incalzirea, intentionez sa o fac cu o centrala pe lemne, cu gazeificare. Va intreb daca la aceasta centrala am nevoie de un boiler? Daca este nevoie de un astfel de boiler, acesta se poate folosi si la un sistem de incalzire cu panou solar pentru apa calda menajera pe timpul verii?
  Casa este situata langa Tg.mures.
  Deci as fi interesat costul total al echipamentelor de care as avea nevoie, la un boiler pentru 200 litri. Va multumesc.4

 700. mocanu spune:

  doresc sa cunpar un panou solar cu boiler de 150 litri , ce pret are?

 701. magda spune:

  Ma intereseaza un panou nepresurizat pentru apa calda. Ce costuri presupune montajul si daca dvs. executati montaj. Mentionez ca sunt din Prahova.

 702. magda spune:

  Ma intereseaza un panou nepresurizat pentru apa calda. Ce costuri presupune montajul si daca dvs. executati montaj. Mentionez ca sunt din Prahova.

 703. Marian spune:

  Ma intereseaza o instalatie pentru 3-4 persoane sa fie rezisteta si la inghet,cat ma costa cu tot cu montaj? Sunt la 60 km.de Bucuresti.Multumesc!

 704. ionut spune:

  Buna !
  Sunt interesat de un panou solar de 200l cu tot ce este necesar plus instalare pentru cotnari judetul iasi

 705. sarpe sabina spune:

  buna seara m-ar interesa un panou solar nepresurizat de 150 l fara montaj cat ar fi pretul va multumesc

 706. Valentin Morarescu spune:

  Buna ziua

  As dori un panou de 175L montat in Tulcea.
  Daca se poate va rog sa ma contactati.
  Multumesc .

 707. sc resina polipex srl spune:

  buna .,near interesa si pe noi o colaborare mai multe panouri 0740897644 chiriac ilie

 708. marcel spune:

  mar interesa un panou

 709. marcel spune:

  eu am casa cu trei camere 90m2ce panou solar ami recomandati,,,?

 710. Bo spune:

  Am o centrala pe lemne montata in soba te racota,boilerul are100l termo electric as dori un panou solar pentru apa calda vara cat ar costa .sant din cislau jud buzau

 711. Marius spune:

  buna seara! puteti sa-mi spuneti si mie cat ma costa un panou solar nepresurizat cu o capacitate de 120 l cu montaj cu tot? mentionez ca locuiesc in sat. Gheboieni, com. Tatarani, jud Dambovita

 712. Constantin spune:

  Buna ziua ,eu am o casa de 75 merti patrati ,as dori sa stiu cate panouri solare si de ce tip (citi litri) miar ancalzi casa si cit mar costa cu boiler si ce mai trebue instalarea lor ,mentionez ca am centrala de 24 + caloriferele.

 713. Ion Voinea spune:

  Buna ziua,
  Am o centrala pe lemne (28 KW) si un boiler (200L).Iarna ACM din boiler este data de centrala iar vara electric.Ma intereseaza un panou solar cu ajutorul caruia sa obtin apa calda vara pentru uzul casnic si iarna un plus la incalzirea locuintei prin inserarea in circuit a unui puffer de min.500L.
  Va rog sa-mi trimiteti un email cu oferta d-voastra(materiale/manopera) si sfaturile necesare.
  Locuiesc in Buzau.
  Cu stima!

 714. NICA CRISTEA spune:

  MA INTERESEAZA 1 BUC Panou Presurizat Separat 12 Tuburi PT.1 BOILER 100L.

 715. Sprieanu Neculai spune:

  Buna ziua ! Am un boiler de 8oL cu doua serpentine lam folosit la o centrala pe lemne as dori un panou presurizat si vreau cu tot cu panoul de control cata ma costa cu tot cu transport sint din Caciulesti Neamt , de montat ma descurc eu ! Multumesc !

 716. jitaru ion spune:

  buna ziua! ma intereseaza un panou cu ajutorul caruia sa obtin apa calda pentru uz casnic. detin un boiler
  termoelectric cu o serpentina, capacitate de 80 litri. cat costa intreg sistemul, manopera si transportul pana in Bacau.

 717. suciu liviu spune:

  Am o casa langa tg.mures si as vrea sa mi execut instalatia termica si de apa menajera. intentionez sa mi cumpar o centrala pe lemne si sa fac si un sistem de incalzire apa menajera cu panouri solare presurizate. Rog a mi preciza de ce am nevoie si ce preturi practicati, daca eu o sa detin un boiler de 200 l cu doua serpentine. Va multumesc.

 718. Constantin spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti ce necesar am pentru o casa de 180 mp locuibili pentru acm, 6-8 persoane.
  Ma intereseaza atat varianta doar pentru producerea acm cat si pentru varianta completa (cea cu aport de caldura la centrala).
  Va rog sa-mi transmiteti o cotatie de pret cu si fara transport si manopera si sa includa si termenele de livrare si executie. Mentionez ca locuiesc in Techirghiol jud. Constanta

  Va multumesc

 719. asi vrea sa primesc documentatie cu panouri solare

 720. Georgian spune:

  buna ziua ma intereseaza daca aveti panou nepresurizat 120 l pe stoc , beneficiez de garantie daca il montez eu
  ? cat costa curieru?

 721. Mihai spune:

  Doresc si eu sa imi trimiteti o oferta la panoul acela de 150l {PANOU SOLAR NEPRESURIZAT 150L APA CALDA}
  Ma intereseaza pretul cu tot cu montaj si tot ce trebuie la kitul acesteia.
  Locuinta se afla in comuna Vladesti,Ramnicu Valcea.

 722. Radulescu Adrian spune:

  Buna ziua

  Sunt interesat de un panou solar pentru 2-3 persoane . As dori mai multe informatii despre costuri respectiv cat ma costa panoul +manopera si daca pe timp de iarna trebuie golit de apa . Va multumesc anticipat.
  Cu stima

  Adrian Radulescu

 723. Burueana Ene spune:

  Buna ziua.
  Sunt interesat pentru:
  1. Panou solar nepresurizat, pentru apa calda menajera, doua persoane, ce vreau sa-l amplasez pe o locuinta, la tara, in judetul Galati.
  2. Aceste panouri se preteaza si pentru bloc cu 8 etaje, 36 apartamente si aproximativ 80 persoane?
  Astept relatii tehnice din partea dvs. Va multumesc!

 724. iliescu Florea spune:

  Ma intereseaza un panou nepresurizat in CALINESTI jud.TELEORMAN.Pretul cu transport si montaj. Multumesc.

 725. Mihaita Valentin spune:

  Buna seara, am o casa in sat Ghirdoveni, jud DB si m-ar interesa un panou solar presurizat care sa functioneze si iarna cu un volum de apa intre 150- 200 litri. Doresc sa stiu cat ar costa montajul (cu tva) si ce alte costuri aferente sistemul de incalzire solar mai sunt?
  Multumesc.

 726. Cristian Ionescu spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un panou solar cu boiler de 150 l, nepresurizat pentru apa calda menajera.
  Va rog sa-mi comunicati daca panoul pot sa-l montez pe un alt acoperis din spatele case-i cu orientarea spre
  sud si mai aproape de incaperea unde este camera tehnica. Acoperisul este la acelasi nivel cu pardoseala de la etajul casei. Am citit ca trebuie sa fie montat cat mai sus fata de
  ultimul grup sanitar sau dus. Presiunea apei nu este data de instalatie sau este prin cadere ? Folosesc o
  centrala pe combustibil ” pelete ” si am instalat un boiler de 80 l in care acumulez apa calda furnizata de
  centrala. Ideea este sa nu mai folosesc centrala pe timp de vara si nici boilerul pe electric. Pentru apa menajera
  am instalata separat si o pompa de recirculare.
  Locatia este comuna Gruiu, judetul Ilfov ( 30 km de piata Unirii, Bucuresti )
  Va rog sa-mi transmiteti daca se poate monta si pretul de montaj.
  Va multumesc,

 727. Buna ziu .
  As vrea o oferta pentru a ajuta o centrala pe lemne cu gazeificare de 35 kw si totodata pentru apa calda menajera(inclusiv pe timpul iernii).Deja am un boiler cu o serpentina care poate fi conectat la curent , pe care il folosesc pentru apa calda.Pentru 5 persoane oare ar trebui un boiler mai mare.???
  Se pot monta panourile pe magazia in care am centrala….acoperisul este orientat spre sud….la un unghi de inclinare de aproximativ…45 de grade.

 728. DONDERA ION spune:

  DORESC UN SOLAR DE 150 L CU REZERVOR INOX INT.EXT SI TRANSPORT IN TG-JIU.CAT COSTA?

 729. ilie marius spune:

  Ma interesează apa calda menajera pe perioada de vara pt o fam cu 3 membrii…ce-mi recomandati si la ce cost total ajung?

 730. ovidiu spune:

  Buna ziua,
  As fi interesat de un panau solar nepresurizat de 150 litri (1399ron) si as dori sa-mi spuneti ce ar mai trebui pe langa avand in vedere ca mai am un bufer de 200 litri pompa sa le pot lega impreuna , sau sa-mi oferiti o alta varianta pe mail

 731. adrian spune:

  Buna seara,
  As dori sa stiu ce solutie imi oferti pentru incalzirea unui magazin de 25 de mp cu panouri solare.
  Multumesc

 732. Rusu Ionel spune:

  As dori si eu un numar de telefon pentru a cumpara un panou solar

 733. stefan spune:

  Buna ziua,
  ma intereseaza un sistem pentru 4 persoane. Care ar fi costurile?
  Va multumesc

 734. Ioan Oros spune:

  buna ziua as dori un pret pentru un panou cu 18 tuburi si toate componentele necesare nu am nimic in sistemul de incalzire sau apa calda si un boiler care este mai eficient ?plus transport si montaj daca se poate in negresti oas multumesc

 735. todoran spune:

  Daca achizitionez 2 panouri de 100l sau 120 l transportul la Rm.Valcea este gratuit?

  in afara panourilor trebuiesc si alte elemente achizitionate?exemplurezervor cu flotor etc.

 736. Craciun Eugen spune:

  Buna seara!
  Am o centrala pe lemne Arca Aspiro 43 kw si un boiler cu 2 serpentine, montate de 2 ani cu ajutorul caruia am apa calda prin circularea agentului termic din centrala pe lemne.Ma intereseaza un sistem de panou solar cu tuburi heat pipe(banuiesc 20 tuburi) cu tot sistemul ce tine de functionarea lui (mai putin boilerul) cu ajutorul caruia sa obtin apa calda vara pentru uzul casnic pe care sa il conectez la boiler. Boilerul este de 210 litri. Imi puteti face va rog o oferta cu tot cu transport in Gura Humorului-Suceava. As dori sa imi faceti si o oferta informativa asupra manoperei(panourile le voi monta pe acoperisul casei). In speranta unui raspuns si a finalizarii tranzactiei va multumesc anticipat!
  Eugen Craciun

 737. popa stefan nicolae spune:

  buna ziua. sunt din prahova valenii de munte si as dori si eu trei bucati 120 doua si 150 unul. imi puteti spune cit costa in parte respectiv 120 150 cu tot ce trebui valva electrica panou etc. si daca le puteti pune pe fan curier cam cit ar costa in total transportul aprox. sa imi dau seama daca as veni personal sa le iau m.ar duce mai ieftin. multumesc

 738. Maier Claudiu spune:

  Buna ziua.Vreau sa comand panoul pt 2-3 persoane.M ar interesa costul montajului,eventual prețul transportului .Locuiesc in Alba Iulia

 739. Eugen spune:

  Doresc un numar de 20 tuburi vidate cu suportul metalic de montj,sistemul de pompare cu grup de siguranta,vas expansiune pentru solar,puteti sa-mi faceti un calcul cu tva si transport ,la brasov ,si timpul de livrare

 740. Marian spune:

  Bună ziua, sunt interesat de achizituonare unui panou solar nepresurizat de 120 l şi doream să știu dacă pe lângă panou mai sunt necesare alte lucruri. Poate fi suficient pt. două persoane la casă cu baie la parter si la etaj?

 741. Popa mihai spune:

  Salut, o instalatie nepresurizata de 2-4 persoane la 1399 lei la promotie pe site ce are in componenta?ms

 742. Ionut Ispas spune:

  Buna ziua m-ar interesa pretul pentru un boiler 120l plus panouri solare,instalatia aferenta inclusiv montaj. Va multumesc

 743. Ionut Ispas spune:

  Buna ziua m-ar interesa pretul pentru un boiler 120l plus panouri solare,instalatia aferenta inclusiv montaj. Va multumesc.

 744. Sorin spune:

  Bună seara aș dori să știu cât mă costă un panou presurizat de 120 litri cu toate componentele necesare funcționări optime a instalației ,montaj+livrare. Eu locuiesc în Mun. Tulcea la casă, învelită cu azbest.Vă mulțumesc.

 745. nistor stefan spune:

  as dori un panou solar nepresurizat de 200 l pret 1799 cat mar costa cu montaj cu tot in judetu dolj

 746. nicusor spune:

  buna dimineata.daca am centrala pe lemne si boilarcu o singura serpentina cumpot monta panou sular presurizat si pt incalzire

 747. Tudor spune:

  Buna seara
  Doresc un panou de 150 l apa calda ,dar ma intereseaza daca il pot achizitiona in ratea cu cardul de cumparaturi de la banca transilvania ( adica rate fixe fara dobanda ) si daca in pretul afisat de 1399 lei intra si montaj si transport ,mentionez ca sunt din sperieteni ,com GURA SUTI ,adica la 25 km de Targoviste .
  Cu stima Tudor Ion-Marius .
  Va multumesc anticipat si daca se poate un raspuns pe mail,

 748. Gigi spune:

  Buna ziua! Ma intereseaza montarea unui panou solar ,pe langa sistemul de incalzire actual , (centrala pe lemne 40KW , boiler 150l cu 2 serpentine). As dori sa imi trimiteti o oferta cu sistemul optim si costurile aferente . Multumesc!

 749. catalin spune:

  Bună ziua ,mar interesa un preț total la o încălzire cu panouri solare si toata instalația. Casa are o suprafata totală de 200 de metri. Multumesc.

 750. As dori urgent unul de 150 litri.

 751. Adelina spune:

  Buna seara. Ma intereseaza si pe mine aceste panouri,
  detin o casa de 85 m patrati.Ce panouri imi reconandati si cat costa? Locuiesc in Iasi. Va multumesc

 752. irimia spune:

  buna ziua am boiler de 100 de litri ce fel de panou miar trb ca sa am apa calda si cat mar costa cu tot cu instalare la suceava multumesc

 753. Bucur Florin spune:

  Buna ziua, ma intereseaza un sistem cu tuburi vidate care sa acopere necesarul de apa calda si caldura/pe intreg anul, pentru o locuinta bine izolata, suprafata 180 mp, in zona Iasi. Mentionez ca am montat deja un boiler electric de 150 litri si un cazan pe lemne cu gazeificare Orlan 25 kw. Astept cu interes oferta dumneavoastra. Va multumesc.

 754. DORESC UN PANOU SOLAR NEPRESURIZAT-2 PERSOANE- DE 100 LITRI,SAU 120 LITRI.DETALII PRETUL FIECARUIA. MODALITATE DE PLATA A PRODUSULUI,COST TRANSPORT,INSTRUCTIUNI MONTAJ.AS DORI SA-L AMPLASEZ PE ACOPERIS,ACOPERISUL FIIND IN DOUA APE CU O INALTIME LA COAMA DE 5 M,ORIENTAREA FIIND NORD-SUD.VA MULTUMESC ANTICIPAT

 755. Carmen Paraschiv spune:

  Bună seara, va rog să mă sfătuiți care dintre panouri se potrivesc unui boiler de 80litri. Și va mai rog să mi dați relații dacă mai am nevoie și de alte piese. Multumesc

 756. ALEXANDRU spune:

  Buna ziua as dori si eu un panou solar pt apa calda am centrala clasica pe lemne cu boiler de 100 l ce fel de panou miar trebui sa am apa calda pe timp de vara si cat mar costa fara instalare si cat cu tot cu instalare la suceava

 757. costinel spune:

  Panoul solar nepresurizat de120 l este din inox in totalitate,daca nu cit costa unul de inox?
  Aveti reprezentanta in craiova?

 758. Burciu Costantin spune:

  Doresc achizitia unui panou solar pentru preparare apa calda, capacitate 100 l, dar inainte de a plasa comanda doresc detalii privind presiunea de lucru in sistem. Deasemeni doresc sa stiu daca tuburile sunt vidate si la ce presiune maxima rezista.

 759. lucian gavrila spune:

  rugaminte in sat Capalnas com.Birchis jud Arad un sistem complet de incalzire cel cu rezervor de 150l la ce pret ar fii montajul. detin hidrofor nu este apa curenta in sat.imi puteti comunica pe adresa de email. va multumesc astept raspuns

 760. Florin Butucanu spune:

  Vă salut! Aș vrea să știu dacă mai aveți în ofertă panouri presurizate mici, de până la 18 tuburi și la ce prețuri. Din ce material este cadrul panourilor? Vă mulțumesc.

 761. Rotaru p spune:

  vreau sa cumpar un panou presurizat cu 30 de tuburi. cum procedez?

 762. Dragos spune:

  Buna ziua!ma intereseaza un panou solar de 150L.Sant din Urziceni jud Ialomita,va rog sa-mi spuneti cat costa cu tot cu transport,va multumesc

 763. stuleanic serghei spune:

  Buna ziua sunt din Maramures am o casa in jur de 220 mp, as dori o instalatie de panouri solare, am o
  instalatie de incalzire centrala proprie centrala pe lemne (50kw) ATMOS si 12 calorifere. Mai mult sunt interesat pentru apa calda menajera dar am inteles ca se poate folosi si cu centrala existenta? Va rog sa-mi comunicati pretul pentru cele doua variante si de cine sunt fabricate. Multumesc.

 764. Micu Olga spune:

  Buna dimineata,
  Ma intereseaza un panou solar nepresurizat apa calda de 150l. Acesta ne este necesar undeva la o casuta de vacanta, iar alimentarea cu apa se va face de la un put forat din care cu o pompa urca apa intr-un bazin. Ne intereseaza care ar trebui sa fie inaltimea bazinului in care captam apa, fata de bazinul panoului solar pe care vrem sa-l achizitionam. Apa calda ne este necesara pentru un dus, fiind doar 2 persoane.
  Va multumesc anticipat si astept raspunsul dv.
  O zi buna!

 765. Giavlete Adelin spune:

  Bună ziua,
  Sunt interesat de un sistem complet cu panoul de 18 tuburi.
  Doresc să știu prețul ptr fiecare componentă si transportul în Jud Buzău.

  Mulțumesc

 766. iordachi niculae spune:

  Ma interesaeza un ponou solar 120 l cu mantaj jud. Braila com Traian (25 km din Braila) Multumesc !

 767. maria uzun spune:

  buna ziua as dori sa stiu daca aveti pe stoc panouri solare nepresurizate de 120 litri apa calda si la ce pret

 768. adrian spune:

  duna ziua
  am achizitionat cu ceva tinp in urma un panou solar ne presurizat de apa calda si am ceva probleme .firma care a montat a dat faliment si ma adresaz dumneavoastra in speranta ca ma salvati ; atunci cand e cad curge apa pe la capacul unde se afla plutitorul cu alte cuvinte se unple rezervorul de alimentare .inainte cand se incalzea arunca vapori si apa pe teava ridicata de deasupra poate imi dati un sfat.

  cu respect adrian

 769. Gabriel Ioniceanu spune:

  Vă rog să~ mi trimite ti o oferta pentru un panou nepresurizat de 150 l cu tot ce trebuie si daca se poate cu montaj
  In jud. Brasov. Vă multumesc.

 770. firică florin spune:

  Buna seara.Mă intereseaza o oferta pentru apa calda si aport la incalzire pentru o casa de 200mp cu 6 persoane cu tot cu mina de lucru si transport. Locuiesc in Ciofliceni com Snagov

 771. Cornel C spune:

  Buna ziua,
  As dori sa imi trimiteti pe mail o estimare de cost(pret,montaj,transport) pentru un sistem „Panou Solar Nepresurizat 120L Apa Calda” in zona Ialomita,sat Rasi ,comuna Salcioara.Va multumesc!

 772. Danila stefan spune:

  Am o locuinta in com.Malu cu Flori sat Miclosani Mici Dambovita. Asi dori sa cumpar panoul de 1000lei,va rog s-ami spuneti daca faceti si instalarea si ca ar costa.

  Multumesc

 773. Ion Radu spune:

  Buna seara ma intereseaza unul de 150 l pret total si cu montaj