ACTE NECESARE IN COMPLETAREA DOSARULUI PENTRU PROGRAMUL CASA VERDE

Conform ghidului de finantare, pentru a putea accesa programul Casa Verde, aveti nevoie de urmatoarele acte:

a)Cerere de finanţare nerambursabila, conform anexei nr. 2, completata prin tehnoredactare computerizata şi semnata de solicitant, în original;

b)Declaraţie pe propria raspundere a solicitantului, conform anexei nr. 3, completata şi semnata de catre solicitant, în original;

c)Copie de pe actul de identitate al solicitantului.

d)Extras de carte funciara care sa ateste dreptul de proprietate/coproprietate al solicitantului asupra imobilului pe/în care se va realiza proiectul, în original, sau autorizaţie de construire emisa solicitantului, în copie legalizata pentru imobilele aflate în construcţie, valabile la data depunerii;

e)Certificat de atestare fiscala privind plata obligaţiilor la bugetul local, în original, valabil la data depunerii dosarului de finanţare, eliberat de catre organele competente de pe raza carora îşi are domiciliul solicitantul;

f)Adeverinţa privind existenţa contului bancar al solicitantului finanţarii, emisa de o banca comerciala, în original;

g)Un plic pe care se va completa numele şi adresa completa a solicitantului, titlul programului: “Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încalzire”, precum şi sesiunea de depunere.

casa verde - acte necesare

CUM SE DEPUN DOCUMENTELE PENTRU PROGRAMUL CASA VERDE

Cum trebuie depus dosarul pentru obtinerea finantarii? Aveti mai jos descrisi toti pasii ce trebuiesc urmati.

(1) Dosarul de finanţare va avea ordinea prezentata mai sus

(2) Lipsa unui document sau prezentarea acestuia sub o alta forma decât cea solicitata sau ieşirea sa din perioada de valabilitate, precum şi neîndeplinirea unui criteriu de eligibilitate determina respingerea dosarului de finanţare.

(3) Solicitantul poate depune dosarul de finanţare începând cu prima zi de deschidere a sesiunii de depunere.

(4) Un solicitant poate depune, în cadrul sesiunii de finanţare, un singur proiect. În cadrul aceluiaşi proiect se pot cumula doua tipuri de instalaţii.

(5) Dosarul de finanţare conţinând toate documentele obligatorii menţionate la art. 12 va fi depus la sediul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului pe raza careia domiciliaza solicitantul.

(6) Documentele se vor depune într-un singur exemplar.

(7) Dosarul de finanţare se depune personal la agenţia judeţeana pentru protecţia mediului pe raza careia domiciliaza solicitantul.

(8) Personalul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului pe raza careia domiciliaza solicitantul, cu responsabilitaţi în derularea Programului, verifica conformitatea administrativa a documentelor şi completeaza fişa prevazuta în anexa nr. 1.

(9) Dupa constatarea conformitaţii, cererea de finanţare primeşte numar de înregistrare de la agenţia judeţeana pentru protecţia mediului, în ordinea sosirii.

(10) Documentele depuse de catre solicitant, însoţite de fişa conformitaţii administrative, vor fi introduse în plic de catre personalul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului pe raza careia domiciliaza solicitantul şi înaintate Autoritaţii.

(11) Cererea de finanţare se completeaza prin tehnoredactare computerizata. Nu se accepta cereri de finanţare cu ştersaturi sau completari facute manual.

Aveti atasata o schema cu pasii ce se parcurg pentru aprobarea dosarelor in programul Casa Verde si Ghidul de Finantare oficial obtinut de pe site-ul AFM.

Pentru detalii complete legate de programul Casa Verde, urmati link-urile de mai jos:

SCHEMA DE DEPUNERE A DOSARULUI PENTRU CASA VERDE SI CATEVA LINK-URI UTILE

105 comentariu la “Acte necesare dosar casa verde

 1. OLTEANU CONSTANTA spune:

  Sunt persoana fizica , am instalat panouri solare la proprietate in anul 2012 ,moment in care ni s-a spus de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului de pe raza careia domiciliez ca nu mai sunt alocate fonduri in acest sens. Mai putem spera pentru finantarea lucrarii ? Care este perioada de valabilitate?
  Va multumesc
  Constanta Olteanu

 2. Aldea Radu spune:

  Buna ziua sunt Radu din Blaj Jud.Alba si as dori sa stiu daca mai reporneste programul casa verde,m-ar interesa pentru o instalatie de incalzire cu panouri solare, cu fonduri nerambursabile. Multumesc.

 3. viorel spune:

  La inceput depun un dosar pentru panou solar,mai pot depune apoi si un dosar pentru panou fotovoltaic?multumesc

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Stimate domn, programul CASA VERDE este suspendat de circa 2 ani si nu se referea la panourile fotovoltaice ,doar la cele termice

 4. dacian spune:

  daca voi opta sa cumpar un panou solar,e suficienta achzitionarea lui asa cum il aratati pe site? sau mai sunt si alte componente cu alte preturi?

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna seara
   Atat pentru panourile nepresurizate cat si pentru sistemele complete cu functionare tot anul, chitul este complet.Mai trebuie sa cumparati teava, fitinguri,robineti(cantitatea acestora depinzand de lucrare)
   Preturile sant fara tva, iar la panourile nepresurizate nu includ automatizarea

 5. Ovidiu spune:

  Buna ziua, in acest an sunt sanse de finantare pentru acest program s-au ne amagim degeaba. Pentru jud. Alba spe exemplu care ar fi sansele.
  Mai doresc sa stiu cand incepe sesiunea.
  Multumesc.

 6. Reka spune:

  Buna ziua! Ca sa fim siguri ca nu intocmim actele degeaba, va rog sa-mi raspundeti sincer mai este valabil programul pentru achizitionarea unui panou solar sau momentan este suspendat? Eventual programul deruleaza doar in anumite judete…? va multumesc anticipat !!

  1. Top Solar SRL spune:

   Buna ziua
   Programul CASA VERDE este suspendat de doi ani de zile si nu stie nimeni cand se va relua si in ce conditii

 7. mirabela spune:

  buna seara, eu deja am achizitionat toata instalatia incalzire prin podea , panouri solare, boiler, etc. Intrebarea mea este daca beneficiez de acest program, voi primi ceva bani inapoi ? Instalatia m-a costat in jur de 15000 de euro iar la boilerul care l-am achizitionat (Boiler pompa de caldura Ferroli Aqua 1 SOL) s-a promis finantare din programul casa verde , citez :” Produs finantabil prin Programul Casa Verde.

  Avand un COP (Coeficient de Performanta) de 3,91, boilerul Aqua 1 asigura o economie de energie de pana la 80% la factura de energie electrica. (COP reprezinta raportul dintre energia furnizata si consumul sau electric). ”
  va multumesc in avans.
  Cu stima , Mirabela Blaga

 8. militaru spune:

  din cite inteleg pot beneficia de o inst.panou solar pt.apa calda capacit. 150 l ? Miine ,poimiine incepe primavara si ar trebui deja sa demaram procedura de achizitionare,montaj ,in vederea producerii apei calde de la soare necesara in gospodarie si pt, apa dus, mentionez ca unde locuim pe timpul verii folosim traditionalele ligheane cu apa incalzita la vatra in curte.Asteptam lamuriri clare in ceace priveste asa zisul program casa verde 2014 .cu multumiri si sanatate ce lor de care depinde acest program.

 9. Dragos spune:

  Buna seara,
  Am inteles ca programul este suspendat insa doresc sa va intreb unde se va publica reluarea acestuia, pe site-ul afm ?

  Multumesc,
  Dragos

 10. Violeta spune:

  Buna seara,am inteles ca nu mai sunt suspendate fondurile pentru panouri solare,este adevarat?

 11. smalbergher vladimir spune:

  cat m-ar costa un pachet solar complet sa functioneze iarna-vara , pentru a incalzi un apartament de 75m patrati

 12. sint o pennsionara si as vrea si eu sa pun un panou pentru apa calda si menajera cit ma va costa si daca statu mai are oferta cu acl ajutorsau este o cacealma multumesc de raspuns

  1. Top Solar SRL spune:

   buna ziua
   Programul CASA VERDE ,prin care se subventiona montarea panourilor solare este suspendat

 13. nicoleta spune:

  in anul 2011 am depus dosar pentru un panou , dar pana in prezent nu am primit raspuns daca s-a aprobat sau nu , intre timp programul casa verde s-a suspendat , fara ca dosarul meu sa fie verificat. mai este valabil acel dosar sau trebuie depus altul cand se va da drumul la o alta sesiune de depunere

  1. Top Solar SRL spune:

   buna seara
   Normal ar fi sa se reia de unde a ramas ,fara sa mai puna oamenii sa intocmeasca alt dosar.
   Pana nu vor comunica oficial repornirea programului ,nici noi nu stim mai multe

 14. Parepa spune:

  Va adresez rugamintea sa-mi comunicati daca stiti ceva de acest program ”Casa verde” pentru 2014? Are sens sa ”alerg”…pentru intocmirea dosarului? Va multumesc mult!

 15. Ioana P. spune:

  Buna ziua! Mi-am instalat panouri solare , acum cand programul ” CASA VERDE ” este suspendat. Mi-am montat la doua case distincte care sunt proprietatea mea, pot beneficia de program pentru ambele case? Factura va fi valabila daca va reincepe acest program???
  Astept raspuns, va multumesc!

 16. Gaby spune:

  De ce fuge ala ca disperatul?

 17. Gheorghe Petrica spune:

  Buna ziua as dori sa stiu daca pana astazi a inceput derularea programului casa verde?
  Daca nu va rog respectuos sa-mi trimite-ti un mail in eventualitatea deschiderii programului.
  Va multumesc anticipat.

 18. ion avram spune:

  oare pt cine se intarzie??????????????spuneti ca e anulat,cum de fapt e anulat tot ce e normal. De ce ar da drumul la subventii daca nu castiga decat cei ce fac greu rost de bani pt energie verde?????????De luat ,nu e necesar decat cel mult o zi.

 19. plesea ion spune:

  inca o teapa si cu acest program , are cineva nevoie de finantare , nascoceste un program se indestuleaza el si acolitii lui si apoi il abandoneaza.

  eu am nr.539/b/2011 , si nici acum in 2014, nu stiu daca e aprobat sau nu.

 20. Tolea spune:

  Unde se depune dosarul pentru aprobarea proiectului?
  Multumesc.

  1. Top Solar SRL spune:

   Programul CASA VERDE se reia numai pentru persoanele care au deja dosarul depus in 2011

 21. ioan spune:

  S-a deschis proiectul casa verde

 22. Bradea Sterian spune:

  Este valabil si pentru apartamente, cu montarea panourilor solare pe bloc?

 23. Simona B. spune:

  Locuiesc în casă cu mansardă ,suprafața de 85m pătrați construiți ,aș dori să renunț la curentul electric de la s
  tâlp și să instalez panouri solare.Vă rog să îmi spuneți cât m-ar ajunge costul final. Vă mulțumesc.

 24. Ioana Elena spune:

  Buna Ziua
  Sa inteleg faptul ca daca as vrea sa depun dosarul acest an, l-as depune degeaba ? Sau pot incerca sa il depun ? Multumesc frumos…
  O zi buna

 25. Mihoc Emil spune:

  Aveti noutati legate de programul casa verde

 26. anda spune:

  Buna ziua she pot depune LA ora actual a dosare pt casa Verde?

 27. macoviciuc eusebio ioan spune:

  buna ziua ,cand incepe depunerea dosarelor pentru panouri solare ,,casa verde 2014,, va multumesc

 28. daniela spune:

  Daca depun acum dosarul am vreo sana? Daca da, in ce an? Daca nu, cand sa-l depun?

 29. Neniu Constantin spune:

  As dori sa stiu, daca domiciliul meu este intr-un judet iar proprietatea mea la care doresc sa pun panouri solare este in alt judet decat cel de resedinta, unde voi depune dosarul ? (la care Agentie de Mediu, din care judet ?)
  Cu stima
  C. Neniu

 30. ilie marian spune:

  in 2014 nu se mai intocmesc dosare pentru casa verde

 31. IZABELA spune:

  Bună seara! Am depus un dosar prin programul CASA VERDE în 2011.După repornirea programului dosarul meu a fost respins, lipsea ceva. Întrebarea mea este dacă trebuie să completez ceva formular de contestație, sau ajunge dacă -l trimit la AFM actul necesar.Am 10 zile pentru contestație.

 32. Anca spune:

  Buna ziua,

  Este adevarat ca s-a reluat programul casa verde 2014?

  Multumesc.

 33. nemuritorul spune:

  Cine ne poate spune care este:
  – nr de dosare depuse pana la 01.09.2014
  – nr. de dosare aprobate pana la 01.09.2014
  – care este nr curent al dosarului finantat, din totalul celor aprobate, la 01.09.2014

  Asta ca sa stim noi toti muritori daca vom putea macar spera sa primim acel ajutor nerambursabil, cand si cat…..

 34. Trica Costica spune:

  Doresc sa bag dosarul pentruCasaVerde nu stiu daca sa dat drumul la acest program si daca vom fi si noi luati in seama sau numai cei din 2011 multumesc pentru intelegere.

 35. mihaela spune:

  buna ziua, as dori sa stiu daca s a dat drumul la programul casa verde in anul 2014,m ar interesa un program pentru panouri fotovoltaice, centrale termice si panouri solare, poate exista un alt program pentru accesare, va multumesc

 36. emilia vasilca spune:

  stiu pe cineva din jud arges care si-a instalat panouri solare anul acesta prin programul casa verde…in unele judete functioneaza si in unele nu?

 37. valerica cojocaru spune:

  buna seara, as dori sa aflu pretul final ptr. instalatie fotovoltaica si termica ptr. o casa de 150m

  buna seara, as dori sa aflu pretul final pentru o instalatie fotovoltaica si termica inclusa manopera ptr. o casa de 200m2, multumesc.

  buna

 38. valerica cojocaru spune:

  buna seara, as dori sa aflu pretul final pentru o instalatie fotovoltaica si termica inclusa manopera ptr. o casa de 200m2, multumesc.

  buna

 39. florica spune:

  am depus actele in anul 2011 si sunt la nr 446/14.07.2011 in teleorman am sanse sa beneficiez de programul casa verde anul asta?

 40. Ionut spune:

  Nici pana acum nu s-a mai reluat proiectul? cum si in ce conditii pot opta pentru un proiect de panou solar sau bailer solar? MMultumesc anticipat!

 41. NICA GABRIEL spune:

  Buna ziua. Va rog sa-mi trimiteti oferta pentru un sistem de apa calda pentru programul casa verde. Locuiesc la casa, langa Miercurea Ciuc si suntem 5 persoane. Am nevoie de intreaga instalatie, cu preturi pentru fiecare componenta. Multumesc anticipat.

 42. cosmin spune:

  Buna seara .As dori sa stiu daca sa reluat programul casa verde si daca pot depune actele pentru un dosar.Cu stima

 43. Ratambul spune:

  Rahat congelat si ambalat

 44. lenghel spune:

  buna ziua!
  1. cine face un proiect eligibil?
  2. cine calculeaza necesarul pentru casa mea si imi propune cele mai bune variante?
  3. cat de ”VERDE” poate deveni casa mea – mentionez ca se afla in centrul bucurestiului?
  4. cine pune in aplicare proiectul? adica: materiale , montaj, verificari, garantie, intretinere etc.
  5. in 2015 avem programul ”CASA VERDE” si, daca da, cand se deschide sesiunea de depunere dosare?
  va multumesc!

 45. seserban mimi spune:

  As dori sa stiu si eu cand se ca relua Programul Casa Verde. Multumesc anticipat.

 46. mustata mihai spune:

  nu am depus pana acum nici un dosar ,acum in 2015 pot depune dosar pt. panouri solare,incalzire?

 47. Dan Jofa spune:

  Buna seara,
  Va rog sa-mi spuneti daca se poate, programul Casa Verde a fost reluat cumva, s-a dat drumul cumva la o noua sesiune de depunere de dosare ?
  Multumesc anticipat.

 48. Anisoara spune:

  Buna ziua
  Programul casa verde va fi si in anul acesta ? Ma interesează pentru caldura si electricitate
  Mulțumesc mult
  Pompa de caldura

 49. Dorin spune:

  Buna seara,
  m-ar interesa o oferta pentru panouri solare complete pentru o locuinta de120 m patrati, doua persoane, posibilitate amplasare pe acoperisul orientat spre sud putin vest . Mentionez ca am o centrala pe gaz de 28kw.

 50. vasile spune:

  Buna ziua.
  As vrea sa îmi instalez o centrala pe peleti si lemne ,pentru încălzire si apa calda .Întrebarea mea este:ARE ROST SĂ ÎNTOCMESC DOSARUL.presupun ca programul este suspendat,dar daca ar funcționa care este timpul de solutionare. Si acordare a ajutorului? Mulțumesc

 51. JOITA NICULINA spune:

  AM APROBAREA pe lista din 14 nov 2014 pe numele mamei mele SUICA VASILICA din Giurgiu,dar mama a decedat,am succesiunea de unic mostenitor si locuiesc in continuare cu familia la aceeasi adresa.
  Cum trebuiesa procedam pentru contract?

 52. STANESCU DANIEL spune:

  BUNA SEARA . MA NUMESC STANESCU DANIEL SI SANT DIN LOCALITATEA CALAFAT , JUDETUL DOLJ SI AS DORI SA STIU CAND INCEPE SESIUNEA DE DEPUNERE A DOSARELOR IN 2015 .
  VA MULTUMESC .

 53. floare viorel spune:

  Am o casa in constructie in Ialomita,va rog sa-mi spuneti cum pot realiza proiectul casa verde?cu stima floarev.

 54. Faghiean spune:

  Va rog sa-mi spuneti daca se fac anscrieri? va multumesc.

 55. TENDREA ALEXNDRU spune:

  DOSAR 573/28.06 2011 ORA 12.30 BUZAU UNDE SE AFLA A DISPARUT E FOARTE RUSINOS DIN PARTEA FUNCTIONARILOR MINISTERULUI

 56. Florin spune:

  Pot incepe lucrarea pentru a primi ulterior rambursarea?
  As realiza instalatia cu panou termic solar, as depune intre timp dosarul si as fi dispus sa primesc banii ulterior.
  E posibil acest lucru?
  Cu stima,

 57. Popa Dan spune:

  Buna ziua,

  Mai functioneaza programul Casa Verde ?

  Multumesc
  Dan

 58. Erna spune:

  Buna ziua! Imi puteti spune si mie va rog frumos cand se da drumul la programul casa verde pentru persoanee care nu au depus dosarul in 2011?
  Se poate depune dosar pentru panouri solare,dar si pentru centrale?
  Va multumesc!

 59. Violeta spune:

  Mai este activ programul Casa Verde?

 60. Codreanu spune:

  Buna ziua , am o nelamurire , acum 2 zile am fost respins pentru dosarul de panouri solare din cauza ca proprietatea a fost vanduta cu clauza , persoana care a depus dosarul locuieste inca acolo si nu a intrat in capitolul 2 pe cartea funciara , acest act fiind respins de catre casa verde , desi nu mai este proprietar contractul de vanzare fiind al nepotilor, nefiind vorba de proprietar ci de casa (legea permitea accesarea panouli in 2011 proprietarul fiind cel care a depus actele ) , odata depus dosarul casa verde s-a oprit o perioada indelungata contractul de vazare-cumparare fiind facut recent (august 2013) , repet contracutul de vanzare-cumparare este de fapt cu clauza de a locuii fostul proprietar (adica cel care a depus dosarul) pana la sfarsirea acestuia din viata , el locuid acolo . Doresc sa aflu un raspuns de ceea ce trebuie facut , o contestatie , un model de contestatie.

 61. ciocirlan nicoleta spune:

  Buna ziua am si eu o intrebare daca se reia programul Casa Verde se reia doar prentru ceicare au depus dosarele 3011 sau si pt cei care vor sa depuna un dosar nou??multumesc anticipat

 62. cretu vasile spune:

  buna seara locuiesc la bloc la ultimu etaj si ma intereseaza daca este ceva program pt terasa verde deasupra blocului cu fond european

 63. Cristian spune:

  Mai esre in vigoare ptogramul prima casa

 64. maria spune:

  se mai pot depune dosare pentru panouri solare?

 65. Calin spune:

  As dori sa stiu daca se mai pot depune cereri pentru programul CASA VERDE. Va multumrsc!

 66. NONI POPA spune:

  Buna ziua , locuiesc linga Buc. si doresc oferta pt. montarea a 4 panouri solare apa/menajera si stocare caldura .TEL contact 0722319642 .multumesc anticipat

 67. anca spune:

  Buna ziua. Este suspendat programul casa verde?

 68. costi spune:

  Buna ziua,Sunt absolvent de studii superioare si doresc sa fac niste cursuri pentru autorizarea de intocmire a acestor dosare.,sa fie un job pentru mine.Se poate?Unde ma pot adresa?Va multumesc.

 69. Dobrin Daniel spune:

  Buna ziua,mai este de actualitate programul casa verde?Ma intereseaza sa depun un dosar pentru panouri solare.
  Multumesc

 70. LAUR IRINA spune:

  M-ar interesa un sistem de încălzire solar pentru o încăpere de cca 14 mp. Care ar fi cel mai recomandat? Știu puțin despre panourile solare și pompele de căldură: v-aș ruga mai multe detalii. Mulțumesc frumos!

 71. Chende spune:

  Buna ziua, programul pentru achizitionarea unui panou solar este valabil acum sau este inca suspendat ? va multumesc

 72. theo spune:

  Pe 2015 se mai anunta vreun proiect de genul asta?

 73. Andreea spune:

  Buna ziua. S a reluat progr CASA VERDE?

 74. ioan dan spune:

  as vrea sa achizitionez un panou solar prin casa verde acum in 2016 se mai poate face proiecte si unde trebuie sa ne adresam eu sunt din bahna neamt

 75. andrei spune:

  Bună seara,va rog sa-mi spuneți dacă s-a deschis programul casa verde.Si dacă montați instalații în județul. Constanța .

 76. galan spune:

  va rog sa-mi spuneti de unde putem afla cind incepe programul CASA VERDE pe anul 2016 in caz ca va incepe
  si daca deja instalam panourile solare se vor deconta in momentul cind incepe programul

 77. costel spune:

  buna ziua
  dosarul se poate depune de catre sotia solicitantului?
  multumesc

 78. matache magda spune:

  Doresc să pun un panou pentru apa calda . vreau sa stiu daca pot depune dosarul , întrucât casa nu este pe numele meu , nu am act de proprietate . terenul pe care este construită casa este moștenire de la bunici lăsată soacrei mele

 79. Daniel Maramures spune:

  Bună seara ma numesc Daniel si as dori sa stiu dacă pornește din nou programul European de fonduri pentru panouri solare si centrale cu deseuri(tocatura de lemn).Va multumesc anticipat pentru munca si răbdarea Dvs.Sanatate!!!

 80. zamfir gheorghe spune:

  curand se redeschide programul : Unde ma adresez ptr. completarea cererii d.p.d.v. tehnic- costuri ,apoi unde depun plicul cu actele necesare (locuiesc in Popesti Leordeni Jud. Ilfov )

 81. Nedelciu Mircea spune:

  Buna ziua, daca am domiciliul in Bucuresti si vreau sa montez un sistem la casa de la tara din alta localitate, unde trebuie depus dosarul, pe Bucuresti sau in acea localitate? De asemeni certificat fiscal din ce localitate trebuie scos, cea de domiciliu sau al locatiei unde se monteaza? Multumesc!

 82. Doina Caciur spune:

  Unde pot sa gasesc/descarc Ghidul de finantare pentru programul CASA VERDE PLUS 2016- respectiv pentru sistem de termoizolatie cu materiale eco? Se pare ca se va lansa la inceputul lunii august.
  Va multumesc!

 83. petru spune:

  Buna ziua,
  Daca nu am CF pe casa , este suficient autorizatia de construire sau adeverinat de la primarie pentru dovada dreptului de proprietatea?
  multumesc.

 84. Simerea Vasile spune:

  De ce nu folosim 6 panouri fotovoltaice de 1500 W si un boiler electric cu un pic de automatizare (pentrua ne incadra in cei 6 000 lei)
  Functioneaza foarte bine de doi ani chiar si iarna cand e soare

 85. sava elema spune:

  Sunt din buzau stau la casa faca. doresc sa socit de mediu o firma acreditata autorizata cei poate oferii.

 86. sava elema spune:

  Sunt din buzau stau la casa faca. doresc sa socit de mediu o firma acreditata autorizata cei poate oferii.

 87. camelia spune:

  am si eu o intrebare nu stiu daca sunt unde trebuie as vrea sa achizitionez si eu prin casa verde panouri solare dar nu stiu daca poate sa depuna in numele meu imputernicit legal cu procura notariala ma refer pentru viitorul program din 2016 actee necesare programului eu sunt plecat din tara multumesc

 88. camelia spune:

  am si eu o intrebare nu stiu daca sunt unde trebuie as vrea sa achizitionez si eu prin casa verde panouri solare dar nu stiu daca poate sa depuna in numele meu imputernicit legal cu procura notariala ma refer pentru viitorul program din 2016 actee necesare programului eu sunt plecat din tara multumesc

 89. BARABANCIA MARICEL spune:

  daca a inceput inscrierele la programul CASA VERDE
  daca nu va rog sa ma anuntati pe adresa de mail

 90. Stoilescu Emil spune:

  Buna ziua

  S-a reluat programul „Casa Verde” ?
  Intentionez sa schimb sistemul de incalzire a locuintei personale , cu sistemul pe baza de „pompe schimbatoare de caldura
  Care sunt primi pasi?

 91. Nicoleta spune:

  Buna ziua, daca am accesat o data in 2011 programul casa verde si am pus panouri solare mai pot accesa si anul acesta pt pompe de caldura?

 92. lazar maria spune:

  sunt din buzau daca fac dosarul si-l depun pana pe 24 oct.am vreo sansa sa mai intru in program?

 93. Pavel spune:

  Buna ziua. Daca mama mea locuieste acum in casa parinteasca , toate actele sunt pe ea , titlu proprietate, extras de CF, Certificat de atestare fiscala, insa adresa din buletin e cea din alta localitate unde detine un apartament, poate depune dosarul pentru aceasta casa ? este eligibila ?
  Multumesc.

 94. Neacșa Constantin spune:

  Bună ziua, am înțeles ca sunt firme care îți fac dosarul și lucrarea de casa verde plus, dumneavoastră procedați în acest fel? Caut o firma care face acest lucru, mulțumesc.
  0766379519

 95. Mirita octavian spune:

  Mai pot depune dosarul pt panouri solare,izolare termica?
  Sunt fonduri pentru anul 2017?

 96. Mirea Marian spune:

  Bună ziua și La mulți ani!
  Doresc să renovez o casa (instalatie și centrala termica pe peleti și izolație exterioara) situata in Comuna Gradinari Jud Giurgiu.
  Pot apela la programul Casa Verde?
  Vă ocupați dvs de documentație?
  Mulțumesc!

 97. pasol ion spune:

  mar interesa casa verde 2017 mai este valabil.petru apa calda 4 anotimpuri.ptr. 6 persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *